Mallisto intohimoisille kotikokeille

Mallisto intohimoisille kotikokeille
8.10.2020 Hanna
Kategoriat: yhteistyö, yleinen

Kaupallinen yhteistyö Tauko

Teimme Tauko’n kanssa yhteistyössä haalarin ja essun, alla tiedote kokonaisuudessaan. Olen tästä tosi innoissani ja vastaan mielelläni jos teillä herää kysymyksiä. Kysykää täällä kommenttiboksissa tai Instagramin puolella.

TAUKO x HANNA G

Rakkaudesta kestävään muoti- ja ruokakulttuuriin.

Helsinkiläisen TAUKO-vaatemerkin sekä kokki ja ruokavaikuttaja Hanna Gullichsenin yhteistyönä syntynyt minimallisto juhlii kestävää muoti- ja ruokakulttuuria. Yhteistyön tavoitteena on paitsi luoda kotikokeille tyylikäs ja mukava asukokonaisuus, myös rohkaista ihmisiä elämäntapamuutoksiin, joilla toivotaan olevan ratkaisevia vaikutuksia ympäristöongelmiin.

 

TAUKO x HANNA G -asukokonaisuus muodostuu haalarista ja essusta, jotka on valmistettu kiertotalouden periaatteiden mukaisesti uusiokäytetyistä hotelli-ja ravintola-alan tekstiileistä. Tuotteet valmistetaan tilauksesta, ylimääräisen tuotannon ja sitä kautta ympäristön turhan kuormituksen välttämiseksi. Malliston haalari on helppo asustaa moniin erilaisiin tilaisuuksiin ja yhden koon essu on säädettävissä käyttäjänsä mieltymysten ja mittojen mukaan.

Ammattikokki Hanna Gullichsenin ja TAUKOn suunnittelijoiden jaettuna visiona on laadukkaat raaka-aineet, resursseja säästäen: yksinkertaisuus, ympäristön kunnioittaminen ja lähituotanto. Arjen käytännöllinen luksus. Haluamme yhdessä tuoda esiin jokapäiväisten valintojen merkityksen esiin niin ruoka- kuin vaatevalinnoissa.

Nettikauppaan pääset tästä. Sovituskappaleet saapuvat lähiaikoina Kämpin myymälään, siellä voi käydä tsekkaamassa ja sovittamassa. Minulla on haalarista koko M, olen 177 cm. Essu on yhden koon.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*