Loppuunmyynti

Loppuunmyynti
12.4.2019 Hanna
Kategoriat: Uncategorized

Tätä tekstiä on muokattu enemmän kuin mitään aiempaa. Tulee tippa linssiin, mutta se lienee merkki intohimosta ja siitä, että työtä tehtiin sydämellä.

Kun perustimme yrityksemme Joonaksen kanssa, keksimme mahtavalle firmalle keskinkertaisen nimen hienoisessa nousuhumalassa ja halusimme toteuttaa unelmiamme ja etsiä talliimme kirjailijoita, joille antaisimme kaiken osaamisemme ja intohimomme. Jälkimmäistä oli tuossa vaiheessa enemmän, osaaminen karttui matkalla.

Tahdoimme kustantaa kirjoja, joilla on tarkoitus. Osassa se oli toimia soihdunkantajana kohtukuoleman kokeneille, toisessa auttaa arjen ruokahaasteissa ja siinä, miten toimiva urapukeutujan kaappi kootaan. Kaikista on ollut palautteestanne päätellen apua, kiitos kovasti viesteistänne ja kohtaamisista. Osalla tehtiin miinusta, osalla tulosta. Kaikki yhtä rakkaita ja tärkeitä.

Tuhansia työtunteja, uusia tapoja tehdä, pohjaosumia, onnistumisia ja ylpeyttä.

Olen onnellinen jokaisesta tallimme kirjailijasta, heidän luottamuksensa ansiosta olemme saaneet juhlia yhdessä ja viedä lukemattomat tarinat ja reseptit uusiin koteihin.

Yrittäjyys kustantajana on ollut opettavainen matka, rakkaus kirjaan säilyy, samoin firma toki sekin, mutta uudet polut kutsuvat mua ja Joonasta.

On kirjavaraston tyhjennyksen aika, me maksamme kaikkien kirjojen postikulut kotiovellesi asti!

Nyt on viimeinen mahdollisuus tilata mun kirja nimmarilla meidän verkkokaupan kautta, siellä on myös timanttista kamaa muilta kirjailijoiltamme, osa on myyty loppuun, mutta tsekatkaa jos oma suosiki vielä sieltä löytyisi.

Meidän vika (ja suurin!) ale, napatkaa kiinni jos se oikea sieltä vielä löytyy.

Malja teille, jotka mahdollistitte meidän työn ja teitte siitä mielekästä.

Verkkokauppaan pääset tästä.

Ylin kuva Dorit Salutskij

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*