Lomaltapaluu

Lomaltapaluu
4.5.2016 Hanna
Kategoriat: kaksoset, yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHei kamut, katosin viikoksi lomailemaan Maltalle, nyt ollaan taas sorvin ääressä ja akut on ladattu. Instagramissa on lisää lomakuvia, jos haluatte nähdä maailman vaakatasosta altaan ääreltä. Tästä masukuvasta tuli itselleni hyvä mieli, vauvat kasvaa ja laskettu aika lähestyy. Hurjaa!
Pari kuukautta vielä duunia, sitten taitaa alkaa äitiysloma, mitä se sitten meillä yrittäjillä tarkoittaakaan. Jää nähtäväksi, en oikein itsekään vielä tiedä.

Kaunista loppuviikkoa itse kullekin, voikaa hyvin ja nauttikaa auringosta. Lähdemme nyt liikkuvan toimistoni kanssa äitini takapihalle Espooseen, siellä kun on tokaluokkalaisella kivempi kirmailla ja äidillä on varmasti tuoretta pullaa tarjolla.

 

4 kommenttia

 1. Lennu 5 vuotta ago

  Ihana pallomaha!

 2. Hanna 5 vuotta ago

  Kiitos! On se ihana, minustakin. 🙂 Kaunista kesää!

 3. Heidi 5 vuotta ago

  Ihana maha, kaunis olet! Ihastelen myös noita biksuja, mistähän mahtavat olla peräisin? Hyvää äitienpäivää!

 4. mariaelina 5 vuotta ago

  Ihana, kaunis raskausvatsa sinulla! Melkein tulee omaa ikävä, vaikka tuo poika vasta viisi kuukautta vanha onkin. Ja tyttö vuoden enemmän 🙂

  Äitiysloma yrittäjänä on ainakin minulla jatkuvaa tasapainoilua sen kanssa, että ei ota liikaa töitä mutta riittävästi säilyttääkseen kontaktit jne. Ihanaa tasapainoilua, mitään en muuttaisi, vaikka osumatarkkuus oman jaksamisen arvioinnissa kaipaa kyllä (välillä) hiomista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*