Lokakuun lopun hektiset hetket

Lokakuun lopun hektiset hetket
23.10.2017 Hanna
Kategoriat: ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMitäpä kuuluu? Melko hektistä hyvää, mutta hyvää kuitenkin. Uutta kirjaa työstän kaikki ne hetket jolloin en ole koulussa, harjoittelussa, leipäduunissa, lasten kanssa, uimassa, nukkumassa tai halailemassa miestäni sohvalla ja kerjäämässä jalkahierontaa.

Tänäänkin keksin hemmetin makoisan oivalluksen, kiitos nälän ja Joonaksen kädessä kotiin kulkeutuneen myskikurpitsan. Resepti vaatii vielä tovin viilausta, olkoonkin, että söimme juuri kaksin neljän hengen annoksen. Siitä voi tehdä vielä vähän paremman, olen melko varma siitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHelsingin Kirjamessut täystyöllistävät meidän perheen aikuiset keskiviikosta sunnuntaihin, palaan pienen aikatauluinfon kera vielä bloginkin puolelle, mutta Instassa pääset seuraamaan reaaliaikaisesti menoa ja meininkiä kustantajan linssin takaa. Toivottavasti nähdään messuilla!

Comment (1)

  1. Vieras 5 vuotta ago

    Hei, olet maininnut täällä Savoyn lempiravintolaksi, sulla olisi varmaan myös hyviä ajatuksia heidän kokin kommentista miksi naiset ei voi olla huippukokkeja. Olisi kiinnostavaa kuulla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*