Loistava tulevaisuus

Loistava tulevaisuus
10.3.2017 Hanna
Kategoriat: kaksoset, yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoonas kävi päivittämässä poikien vaatekaappia, ekat skinny jeansit näyttää beibien reisissä maailman suloisimmilta. Puhuttiin poikien kanssa ja todettiin, että puoli vuotta kestänyt sukkahousukausi on nyt ohi, pitää saada garderobiin vähän isompien poikien juttuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuistuttelen vielä Trend Opticin alennuksesta jonka saatte lukijoinani 15.3. asti. Mainitsemalla minut irtoaa -15% normihintaisten aurinkolasien hinnasta. Poikien lahjaksi saamat Ray Banit pääsevät tositoimiin kunhan perheemme matkaa Portugaliin – lasken jo päiviä.

Tiedättekö mikä on vielä jännittävämpää, kuin päivien laskeminen loman alkuun?

Päivien laskeminen koulun alkuun! Aloitan Perhossa kokkiopinnot, minusta tulee kokki! Olen aivan liekeissä (tästähän irtoaisi vaikka kuinka monta flambeeraukseen liittyvää läppää) ja olen aivan hiton kiitollinen Joonakselle joka mahdollistaa opiskelujeni aloittamisen. Firman pyörittäminen ja kahden vauvan hoitaminen jää toviksi isommin hänen vastuulleen, mutta hänen kouriinsa mahtuu paljon. Kiitos rakas, meidän tiimi on timanttinen!
Kävin tänään kirjoittamassa koululla paperit ja ajoin siitä suoraan vaateostoksille Pajuselle. Nyt on lähiopiskelutunneille ja loppukesällä alkavaan harjoitteluun työkengät ja muu tarpeellinen hankittuna. Ostin miesten kokkipaidan, naisten paitojen muotoonleikkaus saa mut aina vähän kavahtamaan, en vain tajua sitä lainkaan.

Veitsi käteen ja opintielle, yhtä unelmaa jahtaamaan. Parasta viikonloppua teille!

takkiPoikien aurinkolasit saatu

10 kommenttia

 1. MUMMO 5 vuotta ago

  Apua miten ihanat kundit 🙂

 2. Veera 5 vuotta ago

  Wau! Onnea! Tsemppiä opintoihin 🙂

 3. Riikka 5 vuotta ago

  Tsemppiä miljoonasti opintoihin!

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos Riikka!

 4. Ronja 5 vuotta ago

  Mahtavaa, paljon onnea opintoihin!
  En ole koskaan aiemmin kommentoinut blogiisi, mutta nyt ajattelin. Kiitos paljon ihanasta, elämäniloisesta blogistasi 🙂
  Tulen aina hyvälle tuulelle tätä lukiessani.

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Voi kiitos Ronja, tulinpa iloiseksi! Kaunista kevään odotusta sinulle!

 5. kati aviron 5 vuotta ago

  Onnittelut opiskelupaikasta! Eteenpäin, aivan oikea suunta. Aina voi oppia uutta ja tehdä uusia asioita.

 6. Elvi 5 vuotta ago

  Onnea opiskelupaikasta! Kiinnostaisi kuulla, Hanna, työ- ja opiskeluhistoriastasi lisää. Urapolkujen moninaisuus on hätkähdyttänyt viimeaikoina (positiivisesti!), ja uskon, että historiasi voisi inspiroida montaakin. Aurinkoisia päiviä sinulle. 🙂

 7. emmmi 5 vuotta ago

  oi onnea opintoihin! ihailen niin paljon ihmisiä, jotka jatkuvasti haluavat kehittää itseään ja tulla paremmaksi versioksi itsestään sekä heitä, jotka tavoittelevat unelmiaan!

  minulla olisi kysymys vähän aiheen ohi:
  miten pidät itsesi kunnossa? näytät aivan upealta ja tietääkseni syötte koko perhe herkullista ruokaa ettekä vain polttoaineeksi tarkoitettua? itse tykkään nauttia ruuasta ja hemmotella sillä itseäni mutta tarkoituksena olisi pudottaa muutama kilo ja jotenkin tämä yhtälö ei toimi.
  eli miten syötte aina niin taivaallisen näköistä ruokaa ja näytät noin upealta ja samoin miehesi, joka liikkuu paljon?
  ihanaa kevättä teidän koko perheelle, niin mukavaa lueskella aina teidän arjesta ja muista jutuista 🙂

 8. Tuikku 5 vuotta ago

  Todella hienoa Hanna! Onnittelut ja onnea opintoihin. Yksi hienoimmista asioista ihmisen perusasenteessa – tässä tapauksessa sinussa – on myönteisyys. Lasisi on siis melkein täynnä.
  Kaikkea hyvää perheellesi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*