Lankoja, hoitolaukkuja ja matkahaaveita

Lankoja, hoitolaukkuja ja matkahaaveita
19.7.2016 Hanna
Kategoriat: kaksoset, koti, yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyselin Instagramin puolella vinkkejä aktiviteetteihin, joita voisi näin melkein vuodelevossa harjoittaa. Moni vinkkasi, että neulominen olisi juuri sitä mitä odottava nainen kaipaa.
Kävin kaupoilla, ostin ison säkillisen kauniin värisiä ja pehmoisia lankoja ja ajattelin neuloa vauvoille peiton. Tästä on nyt muutama viikko, mihin on päästy? Lopputulos yllä. Ei tuon ”peiton” alle vielä tee mieli nukahtaa.

Aloitin tuosta valkoisesta, ajattelin tekeväni neliöitä jotka sitten yhdistäisin jollain keinolla (yleensä äidin keinoilla) toisiinsa ja lopputuloksena olisi nätti pieni peitto.

Kyllästyin tuon valkoisen neliön neulomiseen illassa, aloitin seuraavana päivänä uuden neliön eri värillä, vaihtelu virkistää, nähkääs. No ei se virkistänyt kovinkaan kauaa, sain aikaan lyhyillä ja kömpelöillä bambupuikoilla muutaman rivin aina oikein -neulosta. Sitä seuraavana päivänä löysin ompelulaatikostani (miksi minulla on moinen?!) pyöröpuikot (googlasin nimen) ja pistin menoksi niiden kanssa. Blaah, yhtä tylsää sekin. Virkkuukoukku pääsi hommiin seuraavaksi, mutta tajusin siinä vaiheessa jo luovuttaneeni. Ei pysty, ei kykene.

Äiti tulee huomenna kylään ja ottaa koko kassillisen lankoja ja puikkoja mukaansa, palauttaa valmiin peiton todennäköisesti nopeammin kuin ehdin edes kuvitella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMieheni äiti neuloi pojille pienet nutut ja töppöset, niin ihanat! Ei jää vauvat ilman itsetehtyjä ihanuuksia, vaikken olekaan kätevä käsistäni. Muilla avuilla tässä mennään.

Käytännöllisyyden nimissä (kröhm) ostin itselleni äitiysloman alkamisen kunniaksi Célinen Trion, se kun menee näppärästi olalle ja jättää molemmat kädet vapaaksi vauvoja varten. Joku siellä  miettii, ettei tuohon laukkuun mitään vauvojen kamoja mahdu. Mahtuupa hyvinkin! Travel light ja niin edespäin. Matkustamisesta tuli mieleeni, meillä on helmi-maaliskuulle ajatuksissa matka johonkin lämpimään, jonnekin missä on oma tupa, oma lupa, allas ja keittiö. Onko joku teistä testannut Villadan palveluja? Kiinnostaisi kuulla kokemuksianne. Otan ilolla myös vastaan vinkkejä paikoista, jos olette majailleet kivoissa villoissa ja haluatte niistä vinkata.

Keittelen täällä karamellisoituja sitruunoita. Saapa nähdä miten pystyn olemaan syömättä niitä, kuvaukset kun ovat vasta huomenna…

Mukavaa viikkoa!

 

IMG_4148

Tuttipullot ja Sophie la girafe -kirahvit saatu Big Small Company’sta

8 kommenttia

 1. K. 6 vuotta ago

  Hei!
  Olimme toukokuussa Villadan kautta Toscanassa yhdeksän päivää ja tykättiin kovasti. Meillä ei ollut kovin kummoinen kämppä, mutta ihanalla alueella, rinteellä ja omassa käytössä uima-allas ja tenniskenttä ym. Aamulla herättiin kukon lauluun. Oi ihana toukokuu, oi ihana Toscana

 2. Annu 6 vuotta ago

  Suosittelen lämpimästi Gaia-Travelsin palveluja! Olemme vuokranneet ihania villoja Italiasta Toscanan ja Umbran seuduilta ❤️ Ihan parasta!

 3. Author
  hanna 6 vuotta ago

  Kiitos teille! Tsekkaankin Villadan lisäksi vielä tuon Gaia-Travelsin tarjonnan 😉

 4. maria 6 vuotta ago

  Tsemppiä loppuraskauteen! Aivan ihana laukku.

  Purulelusta. Pakko varoittaa sen verran, että ainakin meillä piti vahtia tarkasti käyttöään. Nimimerkillä tyttäreni työnsi oman lelunsa jalan kerran niin syvälle kurkkuunsa, että henki ei sekuntiin kulkenut ja lelu piti nykiä voimalla pois. Sen jälkeen lelu lensi roskiin. (Ja ennen kuin joku syyttää huonoksi äidiksi, olin aivan vieressä, tyttö nopea, siksi sain sekunnissa poiskin.)

 5. Sanna 6 vuotta ago

  Ihanaa, en ole ainoa innokas neuloja! Oma lanka- & puikkosetti on odottanut ”sopivaa hetkeä” reilun vuoden… 🙂 Ja laukku on juuri oikea valinta, vauvakamathan kulkee vaunuissa!

 6. Heidi 6 vuotta ago

  Oi, ensi keväänä jotkut Bugaboo Runner -yhteislenkit olisi niin huippua! Nimimerkillä en ollut nahoissani pysyä kun HHM16 lanseerasi Bugaboo -yhteistyön, tosin oma pikkuiseni syntyi just noihin aikoihin, joten tänä vuonna jäi väliin koko HHM. Odottelenkin että sama yhteistyö olisi ensi vuonnakin, tai ainakin jotain muita hyviä happeningeja juoksun ja Bugaboo Runnerien tiimoilta! Tsemppiä loppumetreille! 🙂

 7. Veera 6 vuotta ago

  Hih, melkein ostin samaisen laukun toissa viikolla, mutta valintani oli lopulta Fendin pekaboo laukku. Ihana laukku tosiaan tuo Trio.
  Tsemppiä raskauden viimeisiin viikkoihin. Kohta on mitä pussailla ja rutistella!
  – Veera

 8. jennilee 6 vuotta ago

  Jos toi celine käy jostain syystä kuitenkin pieneksi niin Lumin supermarket koossa xl on ihan loistava hoitolaukku! Pitkän olkaremmin saa vielä just sopivasti kirpautettua vaunujen aisan ympäri (ainakin yhden lapsen mallissa) 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*