Laatikkopyörän luksusta kaupungissa (sis. edun)

Laatikkopyörän luksusta kaupungissa (sis. edun)
30.11.2018 Joonas Laurila
Kategoriat: Joonas Laurila

En vielä viime keväänä osannut kuvitellakaan kuinka suuri apu sähköavusta voi olla.

Hannan kirjaa on myyty enemmän kuin tonttuovia viime jouluna ja se on pitänyt myös minut liikkeellä. Wheelströmin Grand Amigo on ollut kovassa käytössä, ilman sitä kirjat eivät olisi päätyneet niin nopeasti koteihinne. Tuntuu vähän turhalta alkaa kuskaamaan kirjoja autolla, jos voi rullailla tyylikkäästi, nopeasti ja ilman hikoilua fillarilla paikallisen Postin eteen. Säässä kuin säässä.

Rakastan ulkona olemista. Tyyli vapaa, kunhan saan olla ulkona.

Kesän aikana mietittiin Wheelströmin kanssa, miten fillaria voisi kehittää paremmaksi. Oli ilo kuulla, miten kiinnostuneita he ovat palautteesta ja miten nopeasti asioihin voi reagoida, jos on aito halu viedä asoita eteenpäin. Turvallisuus ja mukavuus kruisaillessa on minulle tärkeää, etenkin jo kyydissä ovat kolme tärkeintä asiaa Hannan ja minun elämässä. Siksi on tärkeää, että jo itsessään painava pyörä lisäpainon kanssa pysähtyy riittävän nopeasti ja että perheen pienimmät voivat matkustaa turvallisesti ja mukavasti minne vaan.

Kun painoa on kyydissä enemmän joutuvat pyörän osat, kuten jarrupalat, kovalle rasitukselle ja siksi on syytä pysyä kartalla, jos markkinoille tulee parempia osia, jotka palvelevat kokonaisuutta paremmin kuin aiemmat. Aito halu ja kiinnostus kuulla niin minulta kuin muiltakin pyörien käyttäjiltä käyttökokemuksia yhdistettynä nopeisiin ratkaisuihin lämmitti sydäntä.

Toinen itseäni askarruttanut asia oli pyörän talvisäilytys. Kerrostalojen valmiiksi ahtaat kellarit kun eivät ole suunniteltu tämän kokoluokan fillareiden säilytykseen ja talvi ei tunnetusti tee hyvää pyörälle, jos se seisoo ulkona lumiukkojen vieressä koko talven. Pieni ja ketterä yritys yllätti jälleen. Jo viikon jälkeen heillä oli vastaus säilytysongelmaan. Wheelström hoitaa Helsingissä talvisäilytyksen hintaan 30€/kk + 20€ aloitusmaksu. Pieni hinta minusta, että saa fillarin pidettyä iskussa talven ajan ja erikseen veloitettavan keväthuollon voi tilata samaan aikaan. Näin fillari on käyttövalmiina heti kun sen tarvitsee keväällä. Näin siis Helsingissä, toivon mukaan pian myös muualla.

Myönnän ilomielin, olen koukussa.

Sähköavusteinen laatikkopyörä on mahtava peli ja en malta odottaa ensi vuotta ja uusia retkiä perheen kanssa. Vihaan jonottamista ja parkkipaikkojen etsimistä ja rakastan olla liikkeellä. Gran Amigo on kantanut uskollisesti niin ruoka ja juomaostokset kuin kirjatilaukset. Ja tietenkin myös kalleimman lastin, meidän lapset, tarjoten uuden näkökulma katsoa tätä niin mahtavaa kaupunkia. Ympäristöystävällisesti. Haikein mielin vein pyörän talvisäilytykseen, mutta mieltä lämmittää, että kevällä seikkailumme jatkuu ja city sherpa pysyy liikkeellä.

ETU

Jos Gran Amigo kiinnostaa niin Wheelströmillä on käynnissä joulukampanja. Pyörän saa nyt lisavarusteineen (sadesuoja, penkinpehmuste ja ketjulukko) hintaan 2100€ (norm. 2335€) ja samaan hintaan saa myös lahjakortin, jolla pyörän voi ostaa nyt ja pitää talvisäilytyksessä kevääseen asti.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*