Kustantamomme jouluale kirjojen ystäville

Kustantamomme jouluale kirjojen ystäville
12.12.2016 Hanna
Kategoriat: kirjat

img_1136
Alexan positiivinen ja lempeä Nuoren naisen opas on jo tuhansilla suomalaisilla tuomassa iloa ja vinkkejä matkalaukun pakkaamiseen, nerokkaisiin kampauksiin, nuoren naisen talouden hallintaan ja moneen muuhun. Seuraavan 30 tunnin ajan Alexan kirja on -30% alennuksessa verkkokaupassamme. (Tarjous loppuu tiistaina 13.12. klo 15.00.) Postikuluja ei veloiteta, ne menevät aina meidän piikkiin.

no_tofu_publishing_4Omat keittokirjamme ovat joulualessa nekin, saat kaksi yhden hinnalla.

HS Ruoka hehkutti Jonnan Salaattikirjaa viime viikolla yhdeksi vuoden parhaista keittokirjoista. Tämä Katja Bäcksbackan arvostelu kannattaa lukaista, jos olet pohtinut kirjan hankkimista. Salaattikirja muutti meidän salaattimaailman totaalisesti, kiitos siitä Jonnalle.

Kustantamomme hyllyltä löytyy myös sydäntäriipaiseva, kohtukuolemista kertova valokuvateos Tyhjä syli, Kaisu Joupin koskettava ja tärkeä kirja, joka on tuonut valoa pimeään heille, joita tämä tragedia on koskettanut.

Rakkaudentäyteistä alkanutta viikkoa!

4 kommenttia

 1. HannaK 5 vuotta ago

  Saako Alexan kirjaa esim. Akateemisesta?

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Löytyy kyllä!

 2. Ulla H. 5 vuotta ago

  Tilasin viikko sitten sunnuntaina kirjan.Toivottavasti ehtii jouluksi…

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Hei, tuolloin postitetut kirjat pitäisi olla jo vastaanottajilla. Laitatko meiliä hanna.gullichsen@gmail.com niin selvitetään asia ja fiksataan sulle kirja ennen joulua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*