Vauvoista taaperoiksi

Vauvoista taaperoiksi
4.9.2017 Hanna
Kategoriat: kaksoset

doritsalutskij.fi-vauvat-10Voihan rakkaus miten pieniä he olivat.

doritsalutskij.fi-vauvat-25 doritsalutskij.fi-vauvat-26 doritsalutskij.fi-vauvat-27 doritsalutskij.fi-vauvat-29 doritsalutskij.fi-vauvat-3 doritsalutskij.fi-vauvat-8Nyt he kiipeävät tuoleille ja tuoleilta pöydille, toinen hymyilee ja on aina tyytyväinen, toisella on kovasti asiaa ja usein asia HUUDETAAN MELKO LUJAA MAAILMALLE. Tanssivat mielellään vanhaa räppiä ja pitävät uudesta sohvastamme, sylkevät mustikoiden kuoret pois ja juovat mielellään vettä jossa on kuplia. Pitävät toisiaan kädestä, vievät lelut toistensa käsistä ja liikkuvat tiiminä. Hajoavat vain harhauttaakseen, jos vessanovi on jäänyt auki tai imuri on näköpiirissä.

Meidän taaperot, pitävät perheen liikkeessä.

Lähettäisivät teille varmasti terveisiä jos verbaalinen lahjakkuus olisi sillä tasolla, nyt tyytyvät lähinnä töristelemään, suhisemaan tai murisemaan, kuten vanhempi viestii. Ja viesti menee perille, isänsä kuulemma murisi hänkin ruotsinlaivan ruokapöydässä kun ruoka ei saapunut tarpeeksi sukkelaan.

Kuvat Dorit Salutskij

6 kommenttia

 1. Kirsi 3 vuotta ago

  Kyllä sydän sulaa, kun saan ihailla teidän pieniä poikianne alkutaipaleellaan. Kiitos suloisista kuvista! Syysillan terveiset Kirsiltä.

  • Author
   hanna 3 vuotta ago

   Terkut sinnekin, kaunista syyskesää!

 2. Maiju 3 vuotta ago

  Hanna! Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta osaisitkohan sinä auttaa. Olen yrittänyt kovasti miettiä mihin Helsingin ravintolaan voisi mennä illalliselle vähän isomman porukan (13-15 henkeä) kanssa. Itse en ole keksinyt muita kuin Tony’s delin, joka sekin on hyvä vaihtoehto mutta mielelläni kuulisin muitakin ehdotuksia sinulta. Kiitos jo etukäteen!

  • Author
   hanna 3 vuotta ago

   Heippa, lempiaiheeni! Omia suosikkejani ovat Basbas, Muru, Kuurna ja Atelje Finne. Tsekkaa alkuun nämä, jokainen on omaa luokkaansa ja olette varmasti tyytväisiä, riippuen toki millaista elämystä etsitte. Jos haluat seikkaperäisemmän selonteon miksi kutakin raflaa rakastan ja millaista paikkaa etsitte niin meilaa minulle, vastaan sit sulle suoraan.

 3. kati 3 vuotta ago

  Voi sä kirjoitat niin kivasti! Olen seurannut blogia melko kauan ja minusta tekstisi senkun vaan paranee. Tärkein on tietysti että sulla on näitä kivoja asioita joista kirjoittaa.
  Muriseminen on tehokasta!

  • Author
   hanna 3 vuotta ago

   Voi miten mieltä lämmittävä kommentti, kiitos siitä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*