kun mandoliini soi

kun mandoliini soi
23.5.2015 Hanna
Kategoriat: ruoka, yleinen

hannag retiisiNippu retiisejä ja keittiöön porottava aurinko. Siinäpä iltapäivään kauneutta kerrakseen. Kun ostan fenkolia, ei kukaan muu käsittele sitä paremmaksi kuin mandoliini, sama homma retiisien kanssa. Suhteeni tuohon keittiön viiltävimpään jackiin onkin hiukan ongelmallinen.
Kaunista jälkeä, siihen asti kun ote sekunniksi herpaantuu ja ajattelee ahneuksissaan että no jos yksi siivu vielä. Ja siinä meni pala sormenpäätä etten huomannutkaan. Paranevat pirun hitaasti. Joo tiedetään, mukana tulee se sormisuoja mutta sehän on yhtä mukavaa ja kätevää kuin juoda aamukahvi kinttaat kädessä.

hannag retiisi

Missä laastarit?

hannag retiisiRullailimme vietnamilaisia kesärullia joiden sisään pääsi retiisien lisäksi moni muukin vihannesosaston asukas.

Hanna Jensen kirjoitteli aiheesta aikoinaan blogiinsa, samalla kun teki juttua ruokakurssilta jonne pääsimme pari kollegan kanssa. Kuikatkaa myös Eevan kauniit kuvat Kauhaa ja rakkautta -blogin ajoilta.

Värikästä viikonloppua!

4 kommenttia

 1. Pupu Tupuna 6 vuotta ago

  Hei, haaveissa mandoliini, voitko vinkata hyvän?

  • hanna 6 vuotta ago

   Chez Marius!

  • hanna 6 vuotta ago

   Siellä on loisto palvelu. Mulla on parikin mandoliinia, kuvassa näkyvä on keraamisella terällä, avomies osti sen messuilta.

 2. Hih, niin tuttua ”vielä vähän voi siivuttaa”, ja veri lentääkin jo 😉

  Olen yrittänyt opetella sen suojan käyttöä, mutta aina se jää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*