Kotini on studioni

By in yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERATulin just kotiin ja heitin takin ja kassin ihan pokkana siihen niin.

Mikäs siinä on ihmeellistä? Kaikki joiden kotona telmii seikkailunhaluisia ja joka paikkaan tassunsa tunkevia taaperoita, tietävät tämän olevan mahdollista vain silloin, kun skidit eivät ole kotona.

Jos huulirasvaa syövä, kolikot patterin taakse pudotteleva, tamponit ja meikkipeilit leikkeihinsä ottava ja kassin ylösalaisin kippaava lapsi ei häiritse, niin voihan tämän tehdä myös silloin kun lapset on kotosalla.

Mulla on omaa rauhaa vielä tunnin verran ennen kuin saapuvat päiväkodista, ajattelin näppäillä teille kuulumisia.

Ensi viikolla meidän koti muuttuu kuvauspaikaksi, jossa vilisee pastaa, tomaatteja, herneitä, pihvejä, lohta, chilejä, kesäkurpitsaa, pizzaa, hapanmaitotuotteita, kameroita, valoja, jalustoja, johtoja, essuja, veitsiä, tiskiä, ruutupaperia, kaksosia, vanhempia, muistikortteja ja varmuuskopioita. Samaan syssyyn vaihdamme lieden, astianpesukoneen, jääkaappipakastimen ja hellan, keskinkertaiset keittiökamat ja työkseen kokkaaminen vie meikältä hermot – päivitys tulee tarpeeseen. Keittiökamojen siis, hermot päivitetään sit toivottavasti syyskuussa.

Tällä viikolla koti on vielä suhteellisen rauhallinen tyyssija, jossa ideoin ja kokoan ajatuksiani kasaan. Antti kävi nappaamassa tänään kuvia Lundian vitriinistä ja työpisteestä, pysyhän kuulolla jos työhuoneesi kaipaa uutta pöytää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuutama postaus on tulossa seuraavien viikkojen aikana tänne blogin puolelle, mutta aktiivisesti hengaillaan Instassa, assarini jeesii myös luurini kanssa, eli tulkaa kuikkimaan kulisseihin! Assari? Löysin hänet eilen, kuulostaa melkein liian hyvältä tyypiltä ollakseen totta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASiellä on mun työhuone, kirjastoksikin kutsutaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASitruunapuu, kukkii ja kasvattaa hedelmää. Ilmeisesti on olemassa kasvi, joka ei heti heitä henkeään kun saapuu läheisyyteeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhanaa loppuviikkoa, mukavaa kun seuraatte kirjaprojektia – tuntuu mahtavalta kirjoittaa, kun saan teiltä viestejä aiheesta ja sen vierestä. Olette parhaita!

 

2 kommenttia

 1. Anna 4 vuotta ago

  Heippa!:) ja kiitos kivasta blogistanne, teidän elämää on mukava seurata!
  Meillä asustaa kolme- ja yksi-vuotiaat pojat, ja varsinkin tämä meidän kuopus on erittäin innokas tyhjentämään ihan kaikkea laatikoista, kaapeista, laukuista yms.yms. lähtien, joten esim. meidän kuivauskaappi pursuaa kaikista mahdollisista keittiövälineistä ja osa alakaapeista on sidottu naruilla kiinni, että tämä pikkuherra ei ihan kokoaikaisesti järjestäisi äidille ylimääräisiä hommia 😀

  Kerroit, että olette uusimassa kodinkoneet. Me rakennetaan parasta aikaa uutta taloa ja kovasti ollaan pohdittu, mikä olisi laadukas ja kestävä kodinkonemerkki. Olisiko teillä ammattilaisina antaa vinkkiä?:)

  Oikein aurinkoista kesää koko teidän perheelle ja tsemppiä kirjaprojektiin; siitä tulee varmasti hyvä!:)

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Siirsimme eilen sohvaa ja auta armias mitä sieltä patterin takaa löytyi, kaikki pienet keittiötarvikkeet ja sata kynää, haha! Palaan keittiön kodinkoneisiin, meille tulee Electroluxin setti, odotan ehkä eniten astianpesukoneen sisävaloa, itse aukeavaa luukkua ja induktion tehoja, ah! Mut hei palaan näihin heti kun ollaan päästy vähän sinuiksi kanssaan, saapuvat perjantaina.
   Kaunista loppuviikkoa ja kiitos kirjatsempeistä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*