Kokin kotiruokaa on ennakkotilattavissa

Kokin kotiruokaa on ennakkotilattavissa
24.8.2020 Hanna
Kategoriat: Uncategorized

Moikka ihanat! Tulin kertomaan, että mun syyskuussa ilmestyvä kirja on nyt ennakkotilattavissa Suomalaisesta Kirjakaupasta. Koodilla OtavaKokinkotiruokaa saat ilmaisen postituksen.

Klikkaa siis ostoksille ennen 6.9. ja saat kirjan ilman postikuluja tai voit noutaa sen lähimmästä Suomalaisesta Kirjakaupasta heti kun se saapuu painosta 7.9. alkavalla viikolla. Kauppojen hyllyihin kirja saa vasta 17.9.

Pidän Instagramissa kirjajulkkarit 17.9. ja olisi mahtavaa saada sut mukaan nostamaan malja kirjalle ja sen maukkaille ohjeille, joiden toivon löytävän arkeenne inspiraatioksi.

Kirjan kuvasi Kaisu Jouppi, mun vasen käteni kuvien stailaamisessa ja henkisenä jeesinä oli Elina Ylitervo. Kannen kauniin meikin teki Eevis Liedes.

Miltäköhän se tuntuu kädessä? Miltä se tuoksuu? Minkä ohjeen nappatte ensimmäisenä testiin?! Niin jännittävää, tuskin maltan odottaa. Olen toisaalta malttamattomin tuntemani tyyppi, joten ehkä tämä kärvistely kasvattaa.

Ihanaa elokuun loppua just sulle, kuullaan pian. Tuuthan Instan puolelle, siellä oon aktiivininen @hannagullichsen

 

3 kommenttia

 1. laurar 2 vuotta ago

  ennakkotilauslinkki ei toimi, vie dropboxiin?

  • Author
   Hanna 2 vuotta ago

   Kiitos tosi paljon ilmoituksesta, nyt linkki on taas kunnossa!

 2. Marieee 2 vuotta ago

  Lähtee tilaukseen muistona koronakevään kokkailuista kanssasi 🙂 Jäänyt monta suosikkia kotoisen menuhun. Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*