kodin kauneinta keramiikkaa

kodin kauneinta keramiikkaa
26.5.2015 Hanna
Kategoriat: koti, ruoka, yleinen

1432613628143_resized1432613347441_resized 1432613397292_resized 1432613657708_resizedJohan taas kannatti manailla lautasten puutetta edellisessä postauksessa. Ei tarvinnut kuin mennä kuvausaamuna kamun blogiin ja lukea postaus Fredalle rantautuneesta Edbladista joka sai mulle kengät jalkaan ja vartissa olin kotona kantamuksenani kattaus uusia lautasia ja kippoja.
Safkaa skideille -kirjan kansi on kuvattu ja nepalilainen käsintehty keramiikka saattoi päästä kansikuvamalliksi.

Tarkoituksenani oli käydä huomenna palauttamassa kuvauslainassa olevat lautaset, tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Käynkin lunastamassa ne itselleni, niin kauniisti ne sopivat keittiöömme. Eihän sellaisia voi palauttaa. Ja avajaisten kunniaksi lupaavat 20% alennuksen kaikista tuotteistaan, miten semmoista tarjousta voisi vastustaa?

Edblad -shopin avajaiset 27.5. klo 12-20

4 kommenttia

 1. mia k. 7 vuotta ago

  Kauniit ovat :))
  Jotenkin vain tän päivän sana ois kuitenkin ns kotimainen ;)?

  Näillä blogeillakin kun on todella valtaa vaikuttaa! Ja, ite toisaalta niin luulinkin, että sellaisia (suomidesing) täälläkin käytettäisiin.. 🙂

  Mutta, voihan sellaisen tehdä (siis postauksen ) myöhemminkin :))

  • hanna 7 vuotta ago

   Toki kotimaista tulee suosia, olen kanssasi ihan samaa mieltä. Tuen ostoksellani tässä kyseisessä tapauksessa nepalilaista keraamikkoa ja kotimaista yrittäjää, eli plussalle jäädään. Huutelinkin blogissa kotimaisia keraamikkoja, en ole nimittäin kauniisiin lautasiin törmännyt vaikka olen niitä jo kauan etsiskellyt. saa ilmiantaa jos moisia tiedät!

 2. Tintti T 7 vuotta ago

  Mäkin peräänkuulutan kotimaista, mut hei tukeehan ulkolaisen keittokirjan tilaus amazonilta kustia, joka polkasee sen kotiin.

 3. mia k. 7 vuotta ago

  Juu, tokikin ymmärrän 🙂

  Tässä ois: http://www.amfora.fi
  arimarkkola.fi
  Erkki Stenius, mutta siel oli tosi upee vain ns kylppäriallas 🙂
  http://www.kultakeramiikka.com/fi, näkyy vaihtelevan?

  http://www.kupintekija.com

  Täs ois nättejä: http://www.oiceramics.fi 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*