Kirja on saapunut painosta!

Kirja on saapunut painosta!
30.9.2018 Hanna
Kategoriat: kirjat, ruoka, yleinen

Kirja on täällä! Oon niin onnellisen rentoutuneessa tilassa, ettei tässä voi muuta kuin hymyillä. Alla pari kuvaa torstailta, jolloin kokkasin muutamalle arvostamalleni kulinaristille viisi ruokaa kirjasta ja sen jälkeen juhlimme ystävieni kanssa.

Keittiössä mua oli auttamassa Karoliina, jonka kanssa sain tehdä duunia kokkiopiskeluni aikana, ihan mahtava mimmi!

Oli ihan täydellinen päivä, Instasta löytyy #hannagkokkaa ja paljon kuvia, käy vakoilemassa.

 

 

Alkava viikko on melkoista hoppua, olen maanantaina Radio Helsingin vieraana klo 10.20, tuu kuulolle! Illalla kokkaan kotona kahdeksalle, samoin keskiviikkona.

Meidän uuden podcastin eka jakso löytyy saitin etusivulta, klikkaa sieltä ja kuuntele kuulumiset. Uutta äänitellään torstaina, eli lisää juttuja luvassa myös podin tiimoilta.

Ja hei kirjan voit tilata täältä, pyydä halutessasi nimmari tai omistuskirjoitus mukaan. Me maksetaan postimaksut ja postitetaan kirjoja kolme kertaa viikossa.

Lokakuu alkakoon, siitä tulee mahtavin!

Kuvat Emmi-Liia Sjöholm

16 kommenttia

 1. KIRSI LAITINEN 4 vuotta ago

  HEI, HANNA!
  PITÄÄ KAIKIN VOIMIN PIDÄTELLÄ ITSEÄNI, ETTÄ EN LÄHDE KIRJAKAUPPAAN UUTTA KIRJAASI ETSIMÄÄN. POSTI, TUO SE NOPEASTI! OLEN KIRJAHULLE, MUTTA EN OLE OLLUT KOSKAAN NÄIN TULISILLA HIILILLÄ. IHANA TALVI TULOSSA KERA OPPIESI JA RESEPTIESI. KIITOS, KIITOS ETUKÄTEEN! KIRSI

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Kiitos Kirsi, ihanaa syksyä sinullekin!

 2. Hanna 4 vuotta ago

  Kiitos, kiitos, kiitos! Posti toi uutukaisen! Nyt en malta laskea kirjaa kädestäni! Kotoisat, nostalgiset tunnelmat. Tästä kirjasta saan uutta intoa ruoanlaittoon joka välillä on puuduttavaa.
  Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi !

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Kiitos, samoin sinulle!

 3. Tuuli 4 vuotta ago

  Joku instan puolella kommentoi, että ensi viikonloppu menee kirjan parissa. Niin minäkin ajattelin, mutta kävikin niin, että vietin eilisen illan ja sanotaanko, että iltayönkin lukiessa ja selaillessa. Ahmiessa. Voisin kirjottaa pitkänkin kommentin, mutta sanon nyt vaan, että olet lahjakas kirjoittaja, kokki ja muutenkin.

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Voi kiitos, arvostan niin paljon kommenttejanne – tästä tuli erityisen hyvä mieli. Ihanaa syksyä!

 4. Hanna 4 vuotta ago

  Kirja on huikea! Visuaalisesti upea, teksti soljuvaa ja tarina mielenkiintoinen. Reseptit kirjoitettu helposti toteutettaviksi ja selkeiksi. Mieletön tietopaketti. Tykkään! Ihana oli saada kirja nimmarilla ja käsin kirjoitettu kuorikin teki vaikutuksen. Olet Hanna hienon työn tehnyt, kaikkea hyvää syksyysi.

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Kiitos paljon, ihanaa kun jaksoit laittaa palautetta. Kaikkea hyvää sinulle.

 5. Susan 4 vuotta ago

  Moi Hanna, en useinkaan kommentoi. Mutta nyt halusin vähän kehua ja kiittää. Posti toi viimein eilen kirjasi kotiovelleni (postia en kylläkään nyt pääse kehumaan, miten sen kulku voikaan kestää viikon?:). Selasin kirjasi heti läpi (vikat sivut hampaita pestessä vessassa….) ja tykkäsin. Löysin jo eka selailulla monta reseptiä, joita haluan testata. Kirjasi on raikkaalla tavalla erilainen kuin aikasemmat julkaisemanne. Vaikka olinkin ennakkolta vähän skeptinen (you know, raaka, riisuttu ja sitä rataa), ihastuin silti. Rohkea likka olet. Innostuin jopa ajatuksesta lähteä aikuisiällä opisekelmaan. Maybe one day…:) Jatka siis valitsemallasi polulla, se vaikuttaa aivan oikealta!

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Voi Susan, ihana kommentti, kiitos siitä! Ja hei tsemppiä uusiin haasteisiin!

 6. Maria 4 vuotta ago

  Just tilasin kirjasi ja innolla odotan postia! Oot mahtava ja rohkea nainen Hanna! Ihanaa viikonloppua sulle ja perheellesi!

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Kiitos Maria!

 7. Virve 4 vuotta ago

  Hei, saako tätä jo kirjakaupasta. Esim. Suomalaisesta ?

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Hei, saa kyllä!

 8. Aino 4 vuotta ago

  Hei Hanna! Todellakin vahva veto. Ihan loistavan kirjan olet tehnyt. Tarina kulkee ja reseptit toimii.

  • Author
   Hanna 4 vuotta ago

   Kiitos Aino, ihana kuulla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*