kiitos finnair

kiitos finnair
26.3.2015 Hanna
Kategoriat: matkailu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATaksimme hajosi matkalla Pariisista kentälle, merde! Vaihdoimme kaatosateessa uuteen taksiin ja saavuimme kakkosterminaalin eteen 25 minuuttia ennen koneemme nousua.
Virkailija patisti vielä yrittämään Rimowan kanssa hihnalle, vaikka se oli jo suljettu, boarding oli alkanut.
Kuin ihmeen kaupalla laukkumme kiidätettiin koneeseen ja me juostiin Parisiin Charles de Gaullen kenttää kuin leffoissa. Tukka putkella yritin pysyä tuon huippu-urheilijan kannoilla.
Ehdimme portille, syöksyimme paikoillemme vaan huomataksemme että penkki oli litimärkä. Lentoemäntä vinkkasi koneen takaa ja antoi meille kokonaisen penkkirivin ja saimme naurettavasta penkkiriviluvusta huolimatta pikkuiset pullot samppanjaa heti kun turvavyön merkkivalo oli sammunut.

Kiitos Finnair, ehdimme illaksi kotiin.
Tuo Otavalta lahjasi saamani kirja – Sadie Jones / Ehkä rakkaus oli totta – lukekaa! Ai että, uppouduin sen syövereihin enemmän kuin mihinkään kirjaan aikoihin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommenttia

 1. I May Say 7 vuotta ago

  Hih, pakko kysyä: päästitkö alles kun jännitys laukesi? Tsihi.
  Kiva että henkilökunnalla oli tilannetaju hallussa. Ja että tyhjä penkkirivi löytyi. Ja että kerkesitte koneeseen! Hyvä Finski!

  • hanna 7 vuotta ago

   ei onneksi ehditty edes istua alas, ennenkuin huomasimme homman – oli kuulemma mustikkamehua 😉

 2. Emma 7 vuotta ago

  Hei Hanna,

  Nyt on pakko kommentoida pikkujuttua tekstissäsi.

  ”Lentoemäntä vinkkasi koneen takaa ja antoi meille kokonaisen penkkirivin ja saimme naurettavasta penkkiriviluvusta huolimatta pikkuiset pullot samppanjaa”

  Jäi mietityttämään tuo sanontasi ”naurettavasta penkkiriviluvusta”. Ehkä et tarkoita sillä yhtään mitään, mutta valitettavasti sanavalinnassa on nyt vähän nihkeä kalske. Jouduitte siis ”rahvaan luokkaan”. Ehkäpä romanttisen matkanne lisämausteena oli tarkoituksella ”ylellinen” business-class, tai sitten valitset aina tuon paremman lentoluokan, tiedä häntä ja oikeastaan ihan sama.

  Kuitenkin, leijonanosalla sekä lentomatkustajista, että blogisi lukijoista ei tavallisesti ole ehkä mahdollisuutta tai oikeastaan edes halua tai tarvetta lentää paremmassa luokassa, joten ihan ollaan siellä “naurettavilla penkkiriviluvuilla”. Tiedän blogin pitkäaikaisena seuraajana, että blogisi brändi perustuu luksukseen ja laatuun, mutta nyt meni elitismin sävy vähän liian pitkälle.

  Ja eikä sillä, kukin matkustakoot ihan missä lentoluokassa ja millä penkkiriveillä vaan, mutta turha siitä sen suurempaa numeroa tehdä. Voi olla myös, että tulkitsin asian väärin, mutta siltä se tuossa tekstissa tuolla lailla laitettuna kuulostaa.

  Terveisin mielensäpahoittaja, mut minkäs teet, pahoitin mieleni, tavallaan.

  • hanna 7 vuotta ago

   Hei Emma, kiitos sun kommentista. En tosiaan ajatellut sitä noin, itse kun istun aina siellä vikalla rivillä enkä usein saa edes sämpylää ostettua koska ne on myyty loppuun 😉 siksi oli mieletöntä saada se samppis jo lennon alkuun, näillä riveillä se kun ei ole normi. Kivaa kevättä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*