Kermaperse & Komposti aalloilla just nyt ja 24/7

Kermaperse & Komposti aalloilla just nyt ja 24/7
7.11.2017 Hanna
Kategoriat: yleinen

JJ review final jpeg output 2048px 034Instan puolella aiheesta on jo huudeltu tovi, mutta halusin muistutella tännekin meidän uudesta aluevaltauksestamme.

Maailmalla suuressa suosiossa olevat podcastit ovat tulossa kovasti myös Suomeen ja niihin kun pääsee kiinni niin koukuttumisen riski on suuri. Itse jäin vakavaan Serial-sarjan koukkuun, sen jälkeen intouduin kuuntelemaan ruotsalaisia suosikkeja ja nyt onnekseni olen jo löytänyt Wecastin kautta mahtavia kotimaisia julkaisuja.

Jos podcast ei ole sinulle vielä tuttu, niin se on verkossa julkaistava ohjelma, jonka voit kuunnella sinulle sopivana aikana ja tilata sen itsellesi uunituoreena luureihin, meidän podcastimme julkaisupäivä on keskiviikko. Olemme nauhoittaneet kolme jaksoa, joissa ensimmäisessä paljastamme podcastimme nerokkaan Kermaperse & Komposti -nimen taustoja, toisessa jaksossa otimme taaperot mukaan kahdeksan neliön kokoiseen, johdoilla viriteltyyn studioon (yhä tulee hiki pelkästä ajatuksesta!) ja kolmas jakso paneutuu rohkeuteen ja toisen tukemiseen. Viimeisimmässä jaksossa piti purra huulta, ettei olisi itku tullut, kai tämä on omanlaista terapiaa, intiimiä jutustelua puolison kanssa, asioista joita haluamme jakaa myös teidän kanssanne.

Olen arkaillut tiettyjen aiheiden sivuamista täällä blogin puolella, juuri niiden aiheiden kimppuun hyökkäämme studiossa, se tuntuu luontevalta ja meille sopivalta kanavalta. Luurit päässä pienessä studiossa rakastamani miehen kanssa, mikäs sen mukavampaa. Paitsi kuulijaluvut, jotka ovat jo kahden ensimmäisen jakson perusteella aivan huippuja!

Aiheita on jonossa jo muutamia, mutta otamme ilolla vastaan kysymyksiänne ja ehdotuksianne podcastin aiheiksi. Sana vapaa, olkaa hyvät!

JJ review final jpeg output 2048px 035

6 kommenttia

 1. Anne 5 vuotta ago

  Kiitos podcastistanne! On todella mukavaa kuunneltavaa, odotan sitä jo innolla. Olisi kiinnostavaa kuulla, mitä ajattelette työnne ja elämänne julkisuudesta, miten suhtaudutte siihen? Oletteko sopineet jotain ”sääntöjä” tai asioita, joista ette esimerkiksi halua julkisesti puhua? Myöskin suhtautumisestanne lastenne julkisuuteen, kuten kuvien julkaisemiseen, olisi mielenkiintoista kuulla näkemyksiänne. Kai se olisi jonkinlaista ”metabloggaamista”, mutta minua aina kiinnostaa, miten ihmiset ajattelevat ja suhtautuvat työhönsä.

  Huomenna taas uusi jakso, jee!

  Anne

 2. Author
  hanna 5 vuotta ago

  Kiitos kysymyksestä, sivuamme aihetta tulevaisuudessa!

 3. Laura 5 vuotta ago

  Moi! Teidän jutut ovat kyllä ilahduttaneet minua tosi paljon. Ihanaa kuulla teidän ajatuksia elämästä. Podcastin nimestä en kyllä tykkää ollenkaan, mielestäni ”kermaperse” ei vain sovi sivistyneeseen kielenkäyttöön. Mut onneksi voin puhua ihan vaan Hannan ja Joonaksen podcastista 🙂 Innolla jään odottelemaan uusia jaksoja. Ihanaa talven jatkoa! <3

 4. Author
  hanna 5 vuotta ago

  Kiitos kommentistasi, ihanaa talven jatkoa sinulle myös!

 5. Pirjo Kallio 5 vuotta ago

  Aloin ihan sattumalta kuunnella podcastianne ja se on aivan ihana. Kiitos siitä.Eilen juuri huomasin ajattelevani jossain kohtaa päivää,että tänään tulee se neljäs podcast !

 6. Hanna 5 vuotta ago

  Kiitos Pirjo, ihanaa kun kuuntelet! Mahtavaa marraskuuta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*