Käy sisään, Freska!

Käy sisään, Freska!
15.9.2015 Hanna
Kategoriat: koti, yleinen

Yhteistyössä Freska
Nautin suuresti puhtaasta kodista, mutta olen kehno siivoamaan. Olen siinä hidas, huono ja tehoton. Siksi olen käyttänyt siivoojaa jo usean vuoden ajan.
Vakiosiivoojani muutti uuteen kaupunkiin, uutta ei tarvinnut kauaa etsiä, sillä sain yhteydenoton Freskasta.
Uusi Freska toi siivouspalvelut nettiin, sain mahdollisuuden testata palveluitaan ja siivoojansa on käynyt meillä nyt kolmena torstaina, luoden viikonlopun puitteet parhaaksi mahdolliseksi.
Tässä parin kuvan verran tunnelmia ennen saapumistaan, lattioiden murusia en lähtenyt kuvaamaan. Enkä sitä kaaosta muutenkaan, jätän sen mielikuvituksenne varaan.

hannag freska hannag freskaSilityspalvelun saa senkin mukaan settiin, nämä valkoiset paidat odottivat minua silitettynä ja viikattuna kun palasin kotiin.

freska hannagLakanat vaihdan aina torstaina, Krunassa sijaitseva AjanPesu ansaitsee suosituksen. Nettisivut eivät ole kaupungin kuumimmat, mutta työmoraali hipoo täydellisyyttä. Instagramin puolella olenkin paikkaa jo hehkuttanut.
No niin, takaisin siivoushommiin.

freska hannag Pienet asiat tekevät kovin iloiseksi, keittiön pöydälle aseteltu posti, raolleen jätetty ikkuna ja muotoonsa möyhityt sohvatyynyt.

hannag freska hannag freska

Meillä on paljon neliöitä, samoin tyhjää lattiapintaa. Siksi arvioin siivouksen ajan alemmas kuin mitä sovellus ehdotti.
Viimeksi Freskan siivooja pesi myös ikkunat, tajusin vihdoin miten asetumme tähän 00120-alueelle. Ai tuolla on etelä! Kirkkaat lasit, oi ihana raitiovaunu!

Ilokseni sain jakoon parit koodit, joista on toivon mukaan iloa teillekin.

 • Yksittäisestä siivouksesta saat 20 euron alennuksen koodilla kotikuntoon.
 • Saat ikkunanpesun kaupan päälle, jos valitset palveluistaan säännöllisen siivouksen. Käytä tällöin koodia ruudutpuhtaaksi.

Testaapa, saattaa olla ettet jatkossa halua elää ilman. Kaksi kertaa kuukaudessa tehty perusteellinen siivous tekee kodille ihmeitä, sen jälkeen on itse paljon helpompaa pitää pinnat puhtaina. Ja hei mikä parasta – Freska tuo halutessasi pesuaineetkin mukanaan,  siivousaineet ovat kotimaisia ja ympäristömerkittyjä. Hajusteista en piittaa, eikä niitä onneksi tuotteissaan ollut. Koti ei tuoksunut kemikaaleilta, vaan pelkästään – puhtaalta.

freska hannag hannag freska
Siivous on myös paras lahja mitä ruuhkavuosia tahkovalle ystävälle voi antaa.  Kertoisinkin tässä ken saa meiltä lahjaksi joulusiivouksen, mutta hän lukee blogiani niin jätän asian arvoituksen varaan.
Pikkuisen parempaa arkea ja mahtavaa syysviikkoa teille kaikille!

Ps. Muistathan kirjata siivous- ja remonttikulut kotitalousvähennyksiin, jolloin siivoukset saa vähennettyä verotuksessa ja reaalikustannus Freskan siivoojalle on 17,80 euroa / tunti. Vuoden 2014 kotitalousvähennyksiä ehtii jättää kirjallisesti vielä 1.10. asti, tiedän koska jätin omani eilen. Ehdinpäs.

Freskan sivuille tästä.

6 kommenttia

 1. Maiju 7 vuotta ago

  Mihin asti tuo alennuskoodi on voimassa?? Tämä sopisi niin suunnitelmiini, olenkin halunnut kunnon syyssiivousta kotiini.

 2. Veera 7 vuotta ago

  Kaksi pientä lasta, niin sitä haluaa käyttää sunnuntait hauskemmin kuin siivoten 🙂 siksi meilläkin käy siivoja kaksi kertaa kuussa, money well spent!

 3. Hanna 7 vuotta ago

  Koodi voimassa 14.10.2015 asti, kiva jos siitä on iloa!

  Samaa mieltä, Veerasein!

 4. Sanna 7 vuotta ago

  Jäi kiinnostamaan että mitä lakanan vaihtoon liittyvää palvelua saa krunasta? Tuleeko ne mankeloituna takaisin vai mitä ihanaa? Tahdon!

 5. Author
  hanna 7 vuotta ago

  Joo! Viet säkin sinne ja saat puhtaat ja makeloidut takaisin. BLISS!

 6. Nimetön 2 vuotta ago

  Siivous on kyllä hyvä lahja ruuhkavuosia tahkovalle ystävälle. Itse en ole vielä koskaan kokeillut kotisiivousta. Mutta joskus aion kyllä kokeilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*