Kashmiria ja merinovillaa

Kashmiria ja merinovillaa
26.10.2015 Hanna
Kategoriat: asu, yleinen

Postaus toteutettu yhteistyössä Arelan kanssa.hannag arela Rakastan yksinkertaisia ja laadukkaita vaatteita, toimivia leikkauksia ja hiljaista luksusta, merkkejä en mieluusti esittele, logoja en voi sietää.
En koskaan pukeudu erottuakseni, en myöskään sulautuakseni massaan. Omistan todella vähän vaatteita, ne mahtuisivat yhteen matkalaukkuun. Siksi jokaisella on tärkeä rooli, kaikki ovat korvaamattomia ja rakastan joka ikistä omistamaani vaatekappaletta.

En tosin muista mihin pukeuduin ennen kuin tapasin Arelan kashmirneuleet ja merinovillaiset housut, sillä olen asunut niissä kolmen kuluneen viikon ajan liki tauotta. Mistä tämä rakkaustarina sai alkunsa? Minäpä kerron.

hannag arela hannag arela Keittiössämme hääri kuvaaja ja erään lehden päätoimittaja, keittiömme sai kunnian päästä erään lehden helmikuun tähdeksi. Kävelin aiemmin aamulla Arelan liikkeen ohi ja päädyin palaamaan takaisin, jokin minua sinne sisään huuteli. Kohtalokkain seurauksin läksin putiikista pois, kassi täynnä pehmeää lempeä kuvauksia varten. Tarkoituksenani oli palauttaa vaatteet kuvausten jälkeen, mutta päälle jäivät.

hannag arelaEi ole kulunut päivää, kun joku ei olisi silitellyt käsivarttani ja ihastellut tätä paitaa, eikä ole mennyt viikkoa jolloin joku ei olisi kysynyt mistä housut ovat kotoisin. Merinovillaiset housut ovat täydellinen ase talvea vastaan, sanon minä. Ja keksin vihdoin, mihin voin käyttää niitä vahingossa ostettuja kiiltäviä sukkahousuja – näiden housujen alle, sitten kun nilkkasukat eivät enää riitä.
Kuvista tuli kivoja, minusta kivempi – vilukissan syksy on pelastettu. Ja putiikissa on pesu- ja huoltopalvelu, jos Arelan aarteesi kaipaa huoltoa, etkä itse jaksa kashmirkampaa liikuttaa. Arvostan tätä lisäpalvelua kovin, sillä nämä neuleet on tehty kestämään ja niitä tulee huoltaa. Kuten kaikkea, josta välittää. Olen levittännyt ilosanomaa lähipiiriini ja aistittavissa on lievää Arela-kuumetta. Eräs konetta näppäilevä ystäväni saa jouluna lahjaksi rannelämmittimet, niissä kun luki nimensä.

hannag arelahannag arelaPs. Ei liene parempaa lahjaideaa, kuin kashmirneule. Tämä vinkiksi sinulle L. joka tekstasit ja kysyit, mitä rakkaallesi lahjapakettiin. Osta mustana, hän on samaa kokoa kanssani, valitse koko M. Tulet saamaan pehmoisia haleja, olen siitä varma.

Kahmirneule Laine Sweater / Arela
Housut Mille Trousers / Arela
Kuvat minusta Anne Kantola

9 kommenttia

 1. Veera 5 vuotta ago

  Olen noita housuja käynyt nettikaupassa ihastelemassa..Täytyy varmaan tilata. Arealizzan ”ajalta” muutama kashmirneule vaatekaapissa ja ihania ovat edelleen.
  – Veera

 2. Hanna 5 vuotta ago

  Päätin hankkia toiset housut, jotta nämä saavat levätä edes toisinaan, ne vaaleatkin on ihanat! Pitkäikäisiä ovat lempparineuleet, siksikin hyvä sijoitus. Kaunista lokakuun loppua!

 3. Veera 5 vuotta ago

  No niin, housut ostettu! Onneksi kävin liikkeessä kokeilemassa, olisin tilannut s-koon, mutta xs oli se oikea 🙂 ja mustat, tietenkin.
  – Veera

 4. Johanna 5 vuotta ago

  Kauniit pökät, mutta mutta mutta, Kiinassa tehty. Oikeasti Arela?!? Olen luullut, että Arela teettää vaattensa kotimaassa, kun hintakin on niin korkea, mutta näköjään ei. Voisin maksaa 200 euroa Suomessa tehdyistä housuista, mutta en Aasiassa valmistetuista. Harmi. Taidan aina luulla liikoja suomalaisista firmoista.

 5. Kaarina 5 vuotta ago

  Hei Hanna!
  Neule näyttää aivan ihanalta, väri on täydellinen harmaa. Minua kiinnostaisi tietää, mitä blogissasi tarkoittaa yhteistyö-merkintä. Vaatteet olivat siis alkujaan kuvauslaina, mutta jäivätkin sinulle (ymmärrän tämän tosi hyvin, kuka voisi vastustaa!), ja minua kiinnostaa, maksoitko vaatteet vai saitko ne esim. tätä bloginäkyvyyttä vastaan. Toivottavasti et pahastu kysymyksestäni, en ole ollenkaan blogien sponssijuttuja vastaan (sponssataanhan vaikkapa urheilijoitakin), eikä se ole minulta eikä keneltäkään pois, mutta haluaisin vain tietää mikä on blogisi linja yhteistyö-sponssi-asioiden merkinnässä blogitekstiin. En löytänyt tästä mainintaa ainakaan yläpalkin valikoista, joten sori, jos olet tätä läpikäynyt jo ennenkin! Kiitos, kun ennätät vastata ja oikein mukavaa loppuviikkoa!

 6. Hanna 5 vuotta ago

  Mukavia hetkiä merinovillaisissa pöksyissä, ne on kyllä niin mukavat!

 7. Hanna 5 vuotta ago

  Hei,

  kiitos kysymyksestä, tärkeä aihe. Yhteistyö-merkintä tarkoittaa sitä, että olen joko saanut tuotteet blogikirjoitusta vastaan ja sen lisäksi palkkion kirjoituksesta tai saanut palkkion kirjoituksesta ja myymistäni mainostilasta. Usein sivupalkista tai paraatibannerista löytyy postauksen aikaan yhteistyökumppanin mainos, kuten nyt tässä kyseisessä postauksessa. Mainostilan myymme Anno Media -yrityksemme kautta. Sivuillemme pääsee tuosta blogin vasemmasta yläkulmasta.
  Blogin pitäminen on osa tuloistani, eli liiketoimintaa tässä harjoitetaan. Pelkkä vaihtokauppa ei sellaista ole, eli korvauksen olen saanut niistä postauksista, joissa mainitaan sana yhteistyö.

 8. Kaarina 5 vuotta ago

  Kiitos hyvästä ja selkeästä vastauksesta! Onpa mukava kuulla, että saat asianmukaisen palkkion yhteistyöstä ja näkyvyyden tuottamisesta yritykselle. Tämä lisää ainakin osaltani Arelan arvostusta: tehdystä työstä maksettu palkka on aina reilu tapa toimia. Kaunista syksyn jatkoa!

 9. JohannaT 5 vuotta ago

  Oi, minä olen ihastunut myös Arelan tuotteisiin ja haluaisin kasmirhuivin. Laatu maksaa, tiedän, mutta olisipa kiva saada vaikkapa joku alennuskampanja 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*