Kaikilla on oikeus harrastaa, annetaan mahdollisuus siihen

Kaikilla on oikeus harrastaa, annetaan mahdollisuus siihen
20.11.2017 Joonas Laurila
Kategoriat: Joonas Laurila

Viime aikoina minuun on oltu yhteydessä monilta eri tahoilta juoksuun liittyvissä asioissa, mutta yksi teema on noussut yli muiden. Lapset ja nuoret eivät saa nykyään tarpeeksi liikuntaa. Olen huomannut, että tähän on olemassa hyvin monia syitä ja tulen ruotimaan niitä jatkossa enemmän, mutta nyt keskityn vain yhteen hyvin ajankohtaiseen, varusteisiin.

Hope_still_1 Hope_still_2

Tiedän itse omasta lapsuudestani, kuinka paljon varusteiden hinnat voivat vaikuttaa siihen, mitä voi harrastaa ja miten. Välillä on tyydyttävä kompromisseihin ja se on enemmän kuin okei, mutta se, että ei pysty harrastamaan, koska ei ole varusteita, ei ole hyväksyttävää, koska asialle on helppo tehdä jotain. Meillä kaikilla on nurkissa vanhoja treenikamoja ja -varusteita, joille ei ole käyttöä. Nyt on täydellinen sauma päästä tekemään hyvää ja laittaa ne kiertoon.

Hope_still_3

Helsingin Urheiluhieronta aloittaa tänään HOPE:n kanssa keräyksen, jonka avulla kierrättäminen on helppoa.

Helsingin urheiluhieronnan Tuukka kertoo tempauksesta lisää:

”Meidän työssä näkee selvästi miten positiivisesti liikunta vaikuttaa kehoon. Viime aikoina on ollut paljon puhetta että lapset ja nuoret eivät nykyään saa tarpeeksi liikuntaa. Syitä tähän on toki useita, mutta yhtenä realiteettina on se, että kaikilla ei ole varaa hankkia liikuntavälineitä. Tähän jokainen meistä voi vaikuttaa, meillä jokaisella on nurkissa urheiluvälineitä jotka ovat jääneet pieneksi, tai välineitä joille ei enää ole käyttöä. Laitetaan ne kiertoon hyvän asian puolesta. 

Haluamme järjestää tämän tempauksen nimenomaan HOPElle, joka toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. He tekevät avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. He jakavat vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Vie siis ehjät ja käyttökelpoiset ylimääräiset, turhat tai pieneksi jääneet urheilutavarasi Helsingin Urheiluhieronnan Fredan (Fredrikinkatu 49, sisäpiha) toimipisteeseen  klo 11-17, me toimitamme kaikki varusteet kootusti HOPElle. Kampanja kestää 27.11.2017 asti.

Annetaan lapsille ja nuorille hieman jeesia liikuntaan!

Myös aikasi on arvokasta, mikäli olet liikunta- / elämysalan toimija niin voit tarjojat myös lapsille liikuntakokemuksia. Mikäli haluat lahjoittaa suoraan rahaa, niin olethan yhteydessä suoraan HOPEEN. 

Tuukka Häkkinen, Helsingin urheiluhieronta.

NYT VAAN KAIKKI KAIVELEMAAN KAAPPEJA JA VARASTOJA JA LAITETAAN YHDESSÄ VARUSTEET KIERTOON JA ANNETAAN LAPSILLE JA NUORILLE PAREMMAT MAHDOLLISUUDET HARRASTAA.

TARKEMMAT OHJEET LÖYDÄT FACEBOOKISTA JA OSOITTEESTA WWW.HELSINGINURHEILUHIERONTA.FI

HOPE – Yhdessä & Yhteisesti RY

 

HUH for HOPE from Helsingin Urheiluhieronta on Vimeo.

Kuvat ja video: Koski Syväri

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*