jymyuutisia

jymyuutisia
22.10.2014 Hanna
Kategoriat: ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten voi jäätelö maistua näin ihanalta?!

Olen kesäisin se outo lintu, joka ei koskaan syö jäätelöä. Ei vaan tee mieli, minusta jäätelössä ei ole mitään ihmeellistä. Ainoa jätski jota olen ostanut, on Helsingin Jäätelötehtaan vanhanajan vaniljapuikko, jossa ensimmäisenä ainesosana on voi. Se on ihan syötävää, toisaalta kylmää voitakin voi syödä.
Poikaystävä syö ja tutkii pakastealtaita minunkin edestäni ja löysi menneellä viikolla uuden ystävän Kaartin kotikaupasta. Rutisti pikaria jossa luki Mansikkajäätelöä. Ei voi olla niin ihmeellistä kuin kasvoistaan ja ilmeistään hän antoi ymmärtää, oli pakko maistaa lusikallinen. Ja toinen. Kieli muuten yltää pienen pikarin pohjalle.
Miten se universumi sitten yllämainitusta tapauksesta olikin tietoinen, kun kotiovelle saapui maistiaisina koko makurepertuaari. En kyllästytä teitä liiallisilla detskuilla, mutta kerron kaiken olevan luomua, kaiken tehtävän käsin ja KAIKEN olevan ihan julmetun hyvää.

Eilinen kului tutkimushommissa. Tähtitieteelliset tulokset ovat tässä:
1. Maailman paras mansikkajäätelö
2. Maailman paras vaniljajäätelö

Osta Jymy jos pakastealtaasta löytyy.
Kamut voivat tulla meille talkoisiin, olisi muutama pikarillinen tuhottavana.

3 kommenttia

 1. Eeva 6 vuotta ago

  Ilmoittaudun! Varsinkin puolukkajäde kiinnostelee, vaikka muuten allekirjoitankin täysin tuon kohdan: ”Ei vaan tee mieli, minusta jäätelössä ei ole mitään ihmeellistä.”

 2. Dorit 6 vuotta ago

  OLEN JO MATKALLA!!

 3. hanna 6 vuotta ago

  Puolukat säästän Eeva sinulle!

  Doritille on ovi aina avoinna <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*