Juoksijan kulma GoExpossa

Juoksijan kulma GoExpossa
21.2.2018 Hanna
Kategoriat: Joonas Laurila, yleinen

Joonas täällä huutelee, onpas ollut hullua hulinaa viime viikot. Päivät ovat täyttyneet firman, rakkaan vaimon ja skidien sekä kuntoutuksen lisäksi GoExpo-messujen järkkäämisestä ja nyt on suunnittelut suunniteltu ja messut on jo ovella. Pian pääsen toviksi luurista irti ja mikkiin kiinni, toivottavasti näen sinutkin Messukeskuksessa 2.-4.3.2018.

JJ review final jpeg output 2048px 002

Tennarit ovat kuljettaneet minut GoExpoon jo vuosien ajan ja tänä vuonna hostaan omaa osastoa joka kantaa nimeä Juoksijan kulma. Haastattelen mielenkiintoista porukkaa, joita kaikkia yhdistää rakkaus lajiin. Lajeja on luonnollisesti monia ja ajatuksena on kaivaa pintaa syvemmältä ja pureutua kulisseihin ja asian ytimeen. Vieraiksi olen etsinyt heitä, joilla on sanottavaa ja joiden tarina on innostanut itseäni. Heidän ajatuksensa ovat taatusti kiinnostavaa kuunneltavaa. Ja minua saa tulla messujen aikana vetämään hihasta ja moikkaamaan. Juoksusta ja sen vierestä kun riittää juttua.

JJ review final jpeg output 2048px 008

Hanna tulee hänkin perjantaina lauteille turisemaan, joten jos karvainen naamani ei kiinnosta, niin ehkä vaimon ajatukset lasten liikkumisesta saavat sinut messiin.

Juoksijan kulman koko ohjelma löytyy GoExpon sivuilta.

Ps. Lippuja laitetaan jakoon myöhemmin tällä viikolla Instagramissa @joonas_laurila – ota seurantaan ja tule sinne kytikselle.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*