Jouluaattona keittelin riisipuuron kahdeksitoista, siinä ehtii rauhoittua kun sekoittaa puuroa 40 minuuttia herkeämättä. iPad oli mukana keittiössä, joulun ihanin perinne eli Lumiukko alkoi 11.33 ja oli seuranani melkein koko keittoajan. Meditaatiota parhaimmillaan.
Riisipuuro voisilmällä, toinen annos kanelin ja sokerin kera.
Ystävämme saapuivat Thaimaasta suoraan joulupöytään, oli ihana saada seuraksemme auringon paahtamat ja levänneet kamut, oma matkakuume nosti sekin päätään. Jospa sinne häämatkalle tästä vielä ehtisi…
Internetille kiitos siitä, että elämäni ensimmäinen ihan ite paistamani luomupossun kinkku tuli uunista ulos juurikin täydellisenä.
Mies oman kinkkunsa aka ibericon kimpussa, tästä vuollaan vielä ensi vuoden puolellakin.
Kalat ja kinkun haimme Stockmannin Herkusta, laatikot teki ihana anoppi, mies valitsi viinit ja toimi illan sommelierina. Onnistunut ilta, joka jatkui seuraavana päivänä liki samalla kaavalla, joskin joulusauna sotki kuviota mukavasti. Kinkun taioin Glorian Ruoka & Viini -lehdessä olleen ohjeen mukaan karamelliseksi ja seurakseen tein omena-kurkkusalaatin.
Katsottiin Die Hard (kakkonen ja vitonen), lahjakirjat aloitettiin, osa niistä on jo luettu. Suosituksia Instagramin puolella @hannagullichsen.
Ihania välipäiviä toivottelen, ja lähden juniorin kanssa salille, nälkää etsimään.
4 kommenttia
-
Yksi sana, haudekattila. Ei tarvitse seisoskella sekoittelmassa maitopohajaisiakaan puuroja ja pitkään hauduttamalla saa ihanaa puuroa, lähes mistä vain!
-
Luomukinkku Gloorian vaalterasiirappikuorrute oli todella herkullista! Olisiko sinulla vinkkejä miten samoja makuja voisi soveltaa joulun jälkeen?
-
Minua kiinnostaisi tuon kinkun laaduntarkkailijan rotu? Aivan on vanhan merimiehenkoiran näköinen:)
-
Author
Hän on picardienpaimenkoira 🙂
-