Viime torstaina kokosimme median edustajat Winecellarsin tiloihin nauttimaan kylmistä juomista, kuumasta päivästä ja ennen kaikkea jauhelihasta.
400 g – Parhaat jauhelihareseptit -kirjalle nostettiin malja jos toinenkin. Elokuun ilta oli lämmin ja ihmisillä oli kivaa. Olemme niin kiitollisia, ettei tässä oikein muuta osaa sanoa. Kuvat, puhukaa puolestani!
Viimeksi puheeni meni itkuksi, tällä kertaa se sujui ilman kyyneliä, kiitos Joonaksen joka oli tukenani.
Sihteerin ja Insinöörin liitto on kylmä. Kungfu Girl piileksii siellä Pellegrinon alla. Näillä tyypeillä on ihan omat juhlat.
Artoa haluan kiittää kirjan takakannen tekstistä. Hän on huippu, vatsalihakset kipeänä saa nauraa seurassaan. Suomi on kone, joka käy jauhelihalla. Mmm.
Erityisen isot kiitokset juhlassa mukana olleille yhteistyökumppaneillemme:
Santa Maria, Pirkka, Ruosniemen panimo, Vindirekt, Duni, Chez Marius, Elisa Kirja ja Support Your Local.
Käy tykkäämässä No Tofu Publishingin Facebook-sivusta, sinne päivittyy kuvia ja uutisia kustantamomme kulisseista.
Kuvat Dorit Salutskij
9 kommenttia
-
Hei Hanna! Nyt ihan pieni kritiikin- tai toiveen- poikanen blogiisi liittyen. Minusta olisi todella kiva jos ilmoittaisit blogissa eri kilpailujen voittajat. Olen aiemminkin kiinnittänyt huomiota siihen, ettet ilmoita ollenkaan kun voittajat on arvottu etkä ilmoita myöskään voittajien nimiä (nimimerkkejä). Sitä jää ikään kuin vain odottamaan, että mitenköhän kävi… ilmeisesti en ainakaan minä voittanut… jne.
-
Moikka! Kiitos palautteesta, yritin etsiä arvontaa jonka voittajia en olisi huudellut – en löytänyt muuta kuin Instagram-arvonnat ja siellä on kyllä nimimerkeillä ilmoitettu voittajat. Kerrotko mitä kisaa tarkoitat, kiitos!
-
Hauska idea tämä reseptikirja jauhelihasta! Isäni riemastui lukiessaan Ilta-Sanomista, kuinka kirjassa on myös ohje ruoalle nimeltään ”pääkallomuhennos”. Ruoka on nimittäin aika lailla sama kuin hänen bravuurinsa, joka kulkee meidän perheessä nimellä ”sörsselsöni”. Isäni vain lisää joukkoon sweet chili -kastiketta. Ja herkullista on! Meidänkin perheen koneet käy jauhelihalla! Kiva, että nyt tämä herkkuresepti menee jakoon niin moneen muuhunkin pataan ja mahaan! Aurinkoista syksyä!
-
Kiitos kommentistasi! Molempi parempi, sörsselsöni ja pääkallomuhennos. Ihanaa elokuun jatkoa sulle!
-
Voi vitsi, se on hankittava sekä tämä että skidien kirja. Kaksi edellistä on sen verran kovassa käytössä.
-
Hei Hanna! Tarkoitin kritiikilläni kaikkia näitä viimeisimpiä kirja-arvontoja, joihin itsekin olen täällä blogissa osallistunut (ei siis instagramissa), en ole ainakaan huomannut mitään ilmoituksia voittajista. Oletko lisännyt ne niihin vanhoihin postauksiin enkä ole älynnyt vain sieltä katsoa?
-
Hei vielä, selasin taaksepäin ja se kilpailu nimenomaan, jonka voittajatietoa kaipailin, oli tuon 400 g -kirjan yhteydessä, piti kommentoida tänne kommenttilootaan!
-
Blogisi on kaunis, mutta pakko vähän palata nillittämään että ärsyttää hieman tämmönen jauhelihakirja kun lihan syömistä pitäisi kovastipaljon vähentää..!
-
Author
Hei Kata, kiitos palautteestasti. En kehoita ketään ostamaan lihaa, haluan antaa isnpiraatioita heille joille jauheliha on arjen pelastaja ja jotka sitä joka tapauksessa ostaisivat. Ihanaa syksyä sinulle!
-