Jäävuoren huippu – kohta valmis!

Jäävuoren huippu – kohta valmis!
25.2.2016 Hanna
Kategoriat: kirjat, ruoka, yleinen

hannag jonna vormala kuva kaisu jouppiPostasin ensimmäisen #jäävuorenhuippu -tunnisteella merkatun kuvani Instagramiin 31 viikkoa sitten, kun kirjoitimme Jonna Vormalan kanssa kustannussopimuksen. Siitä asti Jonna on testannut reseptiikkaa, kuvannut uskomattoman taitavan Suvi Kesäläisen kanssa muutamana kesäpäivänä kirjansa pakettiin, salaattiin on sekoiteltu toki myös graafikko, kustannustoimittaja ja kaksi kustantajan edustajaa aka meitsi ja Joonas.

Olen todella innoissani tästä kirjasta! Luvassa on mullistavia uusia ideoita keittiöösi, salaattien lisäksi leivotaan pari leipää ja dippaillaan ihania tahnoja ja sekoitellaan kastikkeita.

Kirjan Facebook-sivut aukesivat juuri, klikkaa ja tykkää jos haluat maistiaisia reseptien muodossa, luvassa myös ihana arvonta.

Painoon kovakantinen kaunotar lähtee ensi viikolla, kirja on kaupoissa huhtikuussa.

jäävuoren huippu kansi kuva suvi kesäläinenYlempi kuva Jonnasta Kaisu Jouppi
Kirjan kansikuva Suvi Kesäläinen

2 kommenttia

  1. Maiju 6 vuotta ago

    Jee, tätä kirjaa todella odotan! Olen niin huono syömään salaatteja, joten olisi kiva saada jotain hyviä ideoita ja reseptejä.

  2. Hanna 6 vuotta ago

    Kiva kuulla, Maiju! Tämä opus on täynnä inspistä, hetken kun vielä maltamme niin johan viuhuu salaattilingot ja rouskuu maistuvat salaatit!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*