Hyvästi kuuma kesä, tulkoon lämmin syksy

Hyvästi kuuma kesä, tulkoon lämmin syksy
18.8.2018 Hanna
Kategoriat: yleinen

Kaupallinen yhteistyö Somersby
Sommersby_5

Sommersby_1Syksyä on jo hiukan ilmassa, lasten kuravaatteet on kaivettu esiin, tarhavaatteet nimmaroitu, työhuone siivottu hektistä syksyä varten ja Kirjamessujen aikataulua hiotaan kuntoon, syksy on kustantajan ja kirjailijan kulta-aikaa.

Olen ihan valmis siihen, että ikkunasta tulee viileää ilmaa ja rutiinit valtaavat taaperoarjen. Vuodenajoista syksy lienee se itselleni mieluisin.

Lämmittävä mausteinen siideri on lempeä lämmike pimeneviin iltoihin.

Mausteinen siideri

kahdelle
2 pulloa Somersby Apple Cider -omenasiideriä
3 tähtianista
2 kanelitankoa
½  tl kardemummaa
2 pussia mustaa teetä
3 cm pala tuoretta inkivääriä

Mittaa siideri, tähtianis, kanelitangot ja kardemumma kattilaan, keittele kunnes noin puolet nesteestä on haihtunut. Ota pois liedeltä ja lisää teepussit, anna hautua kolmisen minuuttia. Lisää mukaan hienoksi raastettu tai pilkottu inkivääri. Kaada mukeihin ja koristele inkivääriviipaleella, kanelitanko on kaunis koriste lasiin, samoin kattilassa työnsä tehnyt tähtianis. Appelsiininkuori ja fenkoli sopivat juomaan nekin, testaa ja löydä omat suosikkisi.

Sommersby_2

Sommersby_3Kaunista ja mausteista syksyä!

somersby_omena

2 kommenttia

  1. Vaikka rakastan kesää yli kaiken, niin silti olen tyytyväinen syksyn tuloon. Rakastanhan ihania muhkuneuleita ja nilkkureita, kirpeitä syysaamuja sekä raikasta ilmaa.

    • Author
      hanna 4 vuotta ago

      Samoin! Nilkkurit ja kynttilät esiin. Ihanaa elokuuta sulle, kaunotar.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*