hyvä vappu

hyvä vappu
4.5.2015 Hanna
Kategoriat: koti, yleinen

hannag vappu hannag vappu veuve clicquot hannag vappu veuve clicquothannag vappu veuve clicquot hannag vappu veuve clicquot hannag vappu veuve clicquot hannag vappu veuve clicquot hannag vappu veuve clicquotNo words needed.

Tai no muutaman: kiitos ystävät, teitte tästä vapusta unohtumattoman. Tulkaa myös ensi vuonna! Pöytähän meillä on jo varattuna Soil Wine Roomiin, vappupäivänä klo 14.00.

Balmuirin pellavaessu ja Herve Leger sopii suhteellisen hyvin yhteen, eikä portviinilasista nautittu samppanja eroa millään tapaa sen suuremmasta lasista nautittuna. Voitimme ihanilta kuokkavierailtamme saadusta arvasta melkein 250 000 euroa (yhtä vaille kolme oikein!) ja tanssimme ikkunalaudalla, soitimme Haddawayta ja raastoimme sitruunankuorta jokaiseen suupalaan joita nautimme. Testatkaapa lohileivän päällä, nam.
Tuoleja oli pöydän ympärillä kaksitoista erilaista, muutama kirjalaatikko toimi jakkarana.
Aloin harkita pöytäämme sopivaa penkkiä. Pitkää, valkoista ehkä.
Ideoita mistä sellainen voisi löytyä?

Pinkki samppanja saatu yhteistyökampanjan kautta Veuve Clicquotilta.

Comment (1)

  1. iduska 7 vuotta ago

    Heippa, ja hyvää vapun jälkeistä aikaa 🙂 Ihanat kuvat, mutta kainon palautteen silti jätän: nämä on niin isoja että mun pikkuiselle näytölle mahtuu aina noin puolikas kuva. Olisi kiva nähdä kokonainen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*