Holvi mukana yrityksen arjessa

By in yhteistyö, yleinen

Kaupallinen yhteistyö Holvi

Kirjoittelin toukokuussa kokemuksiamme Holvi -palvelusta, nyt olemme päässeet tutustumaan hommaan paremmin, takana pari kuukautta tiivistä yhteistyötä kyseisen sovelluksen ja kirjanpitäjämme välillä. Yrityksemme liikevaihtoon nähden kirjanpitokulut olivat tuplasti suuremmat, kuin olimme budjetoineet. Syynä se, että vientiveloitukset veloitettiin erikseen ja meillä tulee useita korttimaksuja joka päivä, kuukausitasolla satoja tapahtumia. Tästä halusimme päästä ottamaan itse kopin, lisäämään kulumme suoraan oikeisiin kululuokkiin ja sitä myötä helpottamaan kirjanpitäjän hommaa. Kirjanpitolaskuissamme näkyy konkreettinen hyöty, säästämme yli 100 euroa kuukaudessa pelkästään vientiveloitusten vähennyttyä, kiitos Holvin! Kuukausraportti tekee onnelliseksi ja pöydällä ei seilaa enää tässä vaiheessa kahta sataa kuittia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASuurena hyötynä koen myös menojen seurannan, hommaan jää koukkuun. Aiemmin sain yhteenvedon tilinpäätöksen aikaan, nyt kyttään haukkana kulujamme koko ajan. Olen haastanut samalla itseni muutamalla tavoitteella, joihin toivon yrityksemme pääsevän. Pienistä puroista ne syntyy suuret säästöt, tätä olemme nyt hokeneet itsellemme ja pyrkineet vähentämään turhia kuluja, ilahdumme kuukauden lopussa kun näemme miten pienellä vaivalla olemme saaneet kuluja alemmas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKun asiakas maksaa yrityksellemme laskunsa, saan siitä ilmoituksen reaaliajassa. Turha klikkailu verkkopankkiin on loppunut tyystin, olen koko ajan kartalla tilimme tilanteesta ja nautin suuresti kuittien kuvaamisesta – tämä on nyt se ihan paras juttu!

Jos käytin aiemmin muutaman tunnin kuittien kanssa tuskaillessa ja raapustaen pienellä selvitystä menoihin, teen saman nyt digitaalisesti saman tien kun kulu syntyy. Kun Holvi-korttia vinguttaa, sen jälkeen kilahtaa luuriin kysymys josko otettais kuva kuitista, selvitän samalla kenen kanssa olen lounastanut ja mitä palaveri koski. Yhteenveto kaikista kuluryhmistä ja taloushallinto omassa luurissa. Huono puoli tässä on se, että kuitteihin raapustelun lisäksi en juurikaan kirjoita käsin, käsiala alkaa olla ihan kohtuutonta luettavaa, pitäisi aloittaa päiväkirja tai jokin muu käsialaa ylläpitävä harrastus, ennen kuin vaivalla opittu 80-luvun koukerokauno unohtuu tyystin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos haluat helpottaa omaa elämääsi yrittäjänä, suosittelen ottaamaan Holvin käyttöön. Pientä säätöä alussa, uudet tilinumerot jne, mutta jo kuukauden päästä huomaat hyödyn.

Iso peukku täältä Holville, yhä saa kysyä jos jokin asia mietityttää, vastaamme parhaan taitomme mukaan!

Yritteliästä elokuuta!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comment (1)

  1. Xxx 2 vuotta ago

    Saman homman saa tehtyä myös ihan ilman uusia tilinumeroita ja uusia pankkikortteja, kyllä sähköisten kuittien pitäisi olla arkipäivää missä tahansa tilitoimistossa. Jos näitä kommentteja siis lukee aloitteleva tai muuten vain asioista kiinnostunut yrittäjä, niin pyytäkää tarjouksia useilta eri toimijoilta, taloushallinto on nykyään ihan superiisiä! T. Kirjanpitäjä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*