Hiusten suosikkituotteet ja James Dysonin fanitus

Hiusten suosikkituotteet ja James Dysonin fanitus
11.2.2017 Hanna
Kategoriat: kauneus, yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHiustuotteiden suhteen olen tajuttoman kranttu melko valikoiva. Hiukankaan väärä koostumus, tuoksu tai tahmeus aiheuttaa välittömän omistajanvaihdoksen.

Mun hiukset tummui tosi paljon molempien raskauksien aikana, platina on enää kaukainen haave jota en jaksa tavoitella. Lyhyempi mitta oli tosi kiva, nyt ne on taas kasvaneet mallista ulos, pitäisi päättää mihin senttimäärään ne kiskaistaan seuraavaksi. En ole niitä onnekkaita, joiden hiukset tuuhenevat ja kiiltävät raskauden ja imetyksen aikana, mun letti sen sijaan harvensi itsensä ja päätti ohentua ihan reippaasti ohimoilta. En repinyt aiheesta stressiä sen enempää, kasvaa ne sieltä joskus takaisin.

Edellinen hiustekuivaajani oli merkkiä mikälie ja siinä toimi loppuvaiheessa vain se hitain ja viilein puhallus ja ääni oli muuttunut kimeäksi vihellykseksi. Käsi puutui, tukka kuivui kun sitä jaksoi puhaltaa reilun vartin ja korvissa soi se vislaus vielä illallakin. Ostin Dysonin kuivaajan, WIRED-lehdessä aikoinaan ollut artikkeli teki minusta James Dyson-fanin, olivat kirjoittaneet sanasen tästäkin tuotteesta. Enpä ole katunut hankintaa, vaikka kallis olikin. Hiukset kuivuu seitsemässä minuutissa, ääntä ei ole nimeksikään ja laite on kaunis kuin mikä. Kuivaan hiukset joka päivä, siksikin järkiostos, kerran kuukaudessa puhaltelijalle tuskin kovinkaan mielekäs sijoitus.

Hiusharjan etsintä jatkuu yhä vain, olen ihaillut sataan kertaan Proloquessa myytävää Mason Pearsonia, mutta en ole sitä vielä ostanut. Saas nähdä kauanko pysyn kovana, vai taivunko kevään tullen. Tangle Teezer avaa takkuni, mutta föönaamiseen ei ole mitään asetta, jos viisipiikkistä ei lasketa.

Maailman parhaat ponnarit on sellaisia näkymättömiä joita sai aikoinaan Sephorasta, tilasin niitä aina epätoivoisesti kaikilta matkustavilta kamuilta. Nyt löytyy liki samanlaisia Stockalta, BLAX on tuotteen nimi. Katoavat koko ajan, koska ovat värittömiä eli näkymättömiä. On aina pienen lottovoiton kaltainen juhlinta kun lattialta tai jostain tasolta löytyy ponnari. Nämä eivät katko hiuksia ja pitävät ponnarin juuri siinä mihin sen asettaa, ei ole paluuta perusponnareihin kun on nämä löytänyt. Joku muukin sen tietää, sillä ne on aina Stockalta loppu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATässä mun pysyvät tuotteet, ovat päässeet tiukan seulani läpi, kaikki aivan priimaa kamaa. Instagramin zoomaustoiminto on loistava, sieltä voi käydä kyyläämässä tuotteet tarkemmin, vauvat heräilee, en ehdi niitä nyt kirjaamaan. Ja toteutan omaa neuvoani: kaiken ei tarvitse olla niin valmista, tämmöinen melkein valmis on sekin ihan ok.

Ja ai niin, sain mahtavan vinkin eräältä kamulta. Vaaleiden hiusten vihreät ei niin toivotut sävyt saa kuulemma pois tomaattimehulla! Huomenna menen suihkuun tomaattimehun kanssa (houkuttelisi tänään ehkä nauttia siitä pikkuisen varsisellerin ja parin muun mausteen kera) – tulen raportoimaan kuinka meikän käy!

7 kommenttia

 1. Minna 5 vuotta ago

  Blaxit on parhaita ja niitä löytyy myös Kicks liikkeiden valikoimasta.

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos vinkistä!

 2. Veera 5 vuotta ago

  Siis mitä!?! Luulin, että Mason pearsonin harjoja ei saa Suomesta! Ihan loistava tieto, kiitti 🙂

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Joo Proloquesta löytyy, ja juuri oli tullut uusi kuorma!

 3. iduska 5 vuotta ago

  Tomaattimehu kuulostaa nyt kyllä niin oudolta että tätä on pakko ehkä testata…. 😀 Ehdottomasti haluan kuulla raportin!

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Just pesin! Kohta kuivaan, jännää!

 4. Saara 5 vuotta ago

  Hei, blax-replikoita saa Tigerista 30kpl egellä. Eivät toki ole aivan blaxien väärti, mut tuohon hintaan on kyl hinta-laatusuhde kymppiplus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*