Hidasta elämää

Hidasta elämää
12.3.2018 Hanna
Kategoriat: yleinen

Hei kaikki, täällä ollaan!
Pahoittelut hiljaiselosta, ideoita kumpuaa joka tuutista, toteutus jää vetämättömän olon jalkoihin.
En ole jaksanut aiheesta juurikaan somessa huudella, mutta olen ollut jossain hämmentävässä taudissa enemmän tai vähemmän joulusta asti. Lämpöä on päivittäin, ei niin paljoa, että pysähtyisin. Kuitenkin tarpeeksi, etten jaksa täysillä. Akut eivät lataannu, vaikka nukkuisin kymmenen tuntia. Labrassa on ravattu, vuoronumerolappuja tuijotettu. Lapset ansaitsevat äidin, joka jaksaisi leikkiä. Väsymyksestä huolimatta jaksan kokea huonoa mieltä tästä ja monesta muusta. Joonaksen vetovastuu on jatkunut luvattoman pitkään. Odottelen energioita palautuvaksi, treeneihin ikävä, kirjaprojektin kimppuun kova hinku, reseptiikka odottaa testaajaansa.

Siinä se, en valita enempää. Toivottavasti olette pysyneet terveenä ruudun sillä puolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulunut viikonloppu oli kaunis, valoa, haleja ja lepoa enemmän kuin aikoihin. Lapsilla hyvä mieli, samoin aikuisilla. Kaikki mallillaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keittiöön kuuluu kevättä, huomaan jättäväni timjamin ja rosmariinin kauppaan, etsiväni pehmeämpiä yrttejä ja kevyempää oloa. Korianteria on kaikkialla, padat saavat jo hiukan levätä ja nuuhkin auringon alta tulleita vihanneksia innoissani, joko niissä tuoksuisi aurinko?

Pojat jatkavat kasvuaan ja tarkkailuaan, maailman meininki kiinnostaa. Niissä määrin, että pääsevät pian päiväkotiin. Me Joonaksen kanssa sorvin ääreen ja mummikin saa hiukan huilia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Energistä ja valoisaa viikkoa teille!

13 kommenttia

 1. MarjoH 4 vuotta ago

  Pojat näyttävät niin isoilta jo.
  Muistan, kun pojat syntyivät. Siinä vaiheessa omaan laskettuun aikaan piti vielä olla useampi viikko. Kävi kuitenkin niin, että kuopuksemme otti pienen varaslähdön ja saapui maailmaan 22.8.

  No joka tapauksessa, on ollut hauska seurata poikiesi kasvua. Hassu sattuma vielä sekin, että meidän juniori on toisen teidän pojan kaima 🙂

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi!

 2. Paula 4 vuotta ago

  Kiitos oksennustautia ja flunssaa ollut täälläkin koko viime viikon , nyt alkaa olla ohitse , mutta hyvän hiihto-jumppaputken katkaisi!
  Onko mykoplasmaa tutkittu, oireet näyttäisivät olevan samanlaiset!
  Paranemisiin!

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Eniten ärsyttää just se, ettei pääse treenaamaan. Jospa pian paranisi, tsemppiä sinnekin!

 3. Pirjo Kallio 4 vuotta ago

  Jaksamista ja pikaista paranemista. Suloiset kaksoset. 🙂

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Kiitos paljon!

 4. Mimmu 4 vuotta ago

  En tiedä miten sanoisin kuulostamatta hullulta stalkkerilta mut teitä on niin kiva seurailla ja lukea juttuja. Aitoa ja ihanaa elämää, arki on arkea ja juhla on juhlaa. Tuntuu melkein kuin tunnettaisiin! Kiitos kovasti blogista ja huipusta podcastista ❤️ Ihanaa kevään jatkoa teille kaikille!

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Voi kiitos. Mimmu! Ihanaa kun seuraat ja viihdyt kanssamme, toivotan sulle parasta kevättä ja kaikkea hyvää!

 5. Riina 4 vuotta ago

  Joonas, toiselta pahoista puhemaneereista kärsivältä puhetyöläiseltä toiselle: pelaappa viikonlopun kunniaksi uusimman podcastjaksonne kanssa juomapeliä ja ota huikka aina kun sanot ”tietyl tavalla” tai ”just se et”. Tiedän että omia täytesanoja ja fraaseja on tosi vaikea muuttaa, mutta kokeile kiinnittää huomiota siihen, miten muuten kuin ”tietyl tavalla” asiat voisi ilmaista 😉

  Podcastinne on mainio, mutta tämä maneerisi meinaa ajaa minut hulluuden partaalle

 6. Katariina 4 vuotta ago

  Lisäys edellisen kirjoittajan kommenttiin: Tai ”kuin siistii” . Arghh!!!

  Ja hei mites podcastin julkaisuajankohdaksi on luvattu keskiviikko EI TORSTAI. Mun mielestä se on kuulijoiden dissaamista, mikäli ei pysty pysymään luvatussa aikataulussa.

 7. Hanna 4 vuotta ago

  Katariinalle kiitos palautteesta, viive ei ollut käsissäni, mutta olen siitä todella pahoillani. Ehkä ens keskiviikkona sitten tasan aamuysiltä! Hauskaa viikonloppua!

 8. Essi 4 vuotta ago

  Moi Hanna,
  Nyt on pakko kommentoida.
  Kuuntelen just teidän uusinta podcastiä ja mulle vaan tulee niin hyvä fiilis. Kiitos, että teette tätä! Mulle jää AINA hyvä mieli, kun kuutelen teidän jutustelua. Tää blogi ja podcast henkii sopivan arkista, tarpeeks gurmeeta menoa ja tuo mulle positiivista energiaa. Näiden vuoks nautin, kun saan saan uppoutunua niiden parii viikoittain.

  Kaikkee hyvää teille ja vielä kerran kiitos!

  PS. Please, julkaise sun kirja pian!

 9. Hanna 4 vuotta ago

  Kiitos Essi sun kommentista, tulimme iloiseksi molemmat! Kirja tulee syksyllä, lupaan raataa ankarasti nyt tulevina viikkoina, jotta se etenisi ehkä aiottua nopeammassa aikataulussa. Upeeta kevättä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*