helsinki / radisson blu plaza

helsinki / radisson blu plaza
12.1.2015 Hanna
Kategoriat: hotellit, matkailu, yleinen

Radisson BLU Plaza

Muistithan passin?

Radisson BLU PlazaRadisson BLU PlazaIMG_1460Radisson BLU PlazaRadisson BLU Plaza Radisson BLU Plaza Radisson BLU PlazaRadisson BLU Plaza

Läksimme ex tempore-minilomalle perjantai-iltana, pakkasimme Rimowan ja hyppäsimme taksiin. Taksissa mietimme, että olisiko lentokentällä ruuhkaa, saisiko lentokoneessa millaista ruokaa? Millainen sää olisi kohteessamme? Vaivaisiko aikaero?
Kuuden minuutin päästä saavuimmekin jo perille, Radisson BLU Plaza-hotelliin. Huoneessamme oli sauna(!), jonka käänsimme päälle ja suuntasimme samoin tein salille, molempien mielestä paras tapa aloittaa loma on hikoilla hieman. Pieni mutta tosi hyvin varusteltu kuntosali viihdytti meitä reilun tunnin verran, jonka jälkeen istuimme saunan lauteille. Enpä ole montaa kertaa katsellut saunan lauteilla uutisia, mutta tuli sekin testattua, ei hassumpaa. (Kävin seuraavana aamuna yksin saunassa ja katsoin piirrettyjä, koska voin.)
Illalla kävelimme kaupungilla, leikkien turisteja. Railway station, where is?
Söimme hyvin, painuimme hotellin valkoisiin lakanoihin ajoissa ja tuijotimme HBO:ta (Honourable Woman) ja nautimme lasilliset huoneeseen tuotua samppanjaa(!). Nukuimme kuin tukit, heräsin vasta kun aamupala saapui kanssani sänkyyn, samalla kun mies jo lähti töihinsä.
16 tunnin miniloma teki terää, istuin itsekin työpöydän ääressä jo 12.15 – täynnä energiaa. Kuten nyt loman jälkeen yleensä.

Onko siellä muita hotelliin karkailevia, jotka ymmärtävät turistileikin päälle?

Yhteistyössä Radisson BLU

3 kommenttia

 1. Tiina Aakko 5 vuotta ago

  Hotelliin karkailu on kyllä ihanaa. Menemme aina välillä kotikaupunkiini hotelliin yöksi ja nautimme kaupungin mukavuuksista.

 2. Tuire 5 vuotta ago

  Todella suositeltavaa! Minilomat on yksi parhaista parisuhteen hoitokeinoista.

 3. I May Say 5 vuotta ago

  En harrasta. Olen koittanut muutaman kerran, mutta emme välittäneet konseptista. Hotel Fabianinkatu ja Haven olivat kyllä ihania paikkoja, mutta siltikään emme välittäneet.
  Mieluummin HEL:n kautta taivaalle ja jonnekin merta edemmäs.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*