Harjaa hampaat, huuhdo suu, hammaspeikko lannistuu

Harjaa hampaat, huuhdo suu, hammaspeikko lannistuu
10.12.2017 Hanna
Kategoriat: kauneus, yhteistyö, yleinen

Kaupallinen yhteistyö Oral-B (sisältää arvonnan)
OralBHannaG1Otsikon teksti on -79 syntyneelle tuttu jostain tarrasta kylppärin peilin päällä – ja minähän kuulkaa harjasin ja huuhdoin, pois kaikki hammaspeikot!

Rakastan hampaidenhoitoa ja olen onnellinen terveestä suusta, sen jälkeen kun ravasin skidinä vuosikausia oikomishoidossa ja sain vihdoin purukaluston sotilaalliseen riviin, olen pitänyt arvokkaista legoistani huolta. Muistan yhä miltä tuntui valita hammashoitolassa alimmasta laatikosta yksi pieni lelu (sininen hyrrä oli lempparini) tai tarra hoidon päätteeksi, niistä pienistä lahjoista tulin aina tosi iloiseksi ja ne saivat jaksamaan sen piinaavan pitkän ja toisinaan kivuliaankin tien kohti tervettä suuta ja suoria hampaita.

Äitini on vanhalta ammatiltaan erikoishammashoitaja, meillä oli kotona aina xylitol-purkkaa tarjolla, ja pojat sitä pureskeltiin! Harjat vaihtuivat tiuhaan ja komennus hammaspesulle ei unohtunut äidiltä koskaan, liekö siitä peruja sekin, että kiinnitän uusissa ihmisissä aina ensimmäisenä huomion hampaisiin.

OralBHannaG7Hoidetut hampaat ja terve iho, siinäpä ne tärkeimmät palaset omissa aamu- ja iltarutiineissa. Säännöllisen hampaidenpesun lisäksi lankaan hammasvälit litteällä langalla (ne pyöreät langat ovat kamalia!), pesen ja putsaan aina myös harjaspäät kunnolla, pidän pesupisteen puhtaana senkin. Se on mun mielestä tärkein ominaisuus kylppärin hammasmukin ympärillä.

Olen käynyt läpi oikomishoitoa myös aikuisiällä, kokemuksia voit lukea arkistoista. 

Alahampaat on viimeisimmän oikomishoidon jäljiltä lukittu langalla, eikä putsaaminen ole ihan iisiä. Siksikin valintani on sähköhammasharja.

Sähköhammasharjan käyttäjä olen ollut koko aikuisikäni, laiskana muijana tuo tavallisen harjan kanssa operointi tuntuu työläältä, ja mikä pahinta, painan tavisharjalla hampaita ja ikeniä ihan liikaa. Uudella Oral-B Genius Rose Gold -harjalla ei pääse sitäkään tapahtumaan, vekotin kun huutaa hoosiannaa ja kieltäytyy harjaamasta täydellä teholla jos painat liian lujaa.
Eikä siinä vielä kaikki, se kertoo halutessasi myös päivän sään, uutiset ja sen, oletko harjannut jo takaa tarpeeksi vai pitääkö siirtyä jo kalustossa toisaalle. Uskomatonta mutta totta.

IMG_3202 Good afternoon? No, menihän se vähän myöhäiseksi tuona aamuna, myönnetään. Yrittäjän arjen totuuksia, joskus se kukonlaulun aikaan aloitettu kuittien selvittely valmistuu vasta puolilta päivin.

Enlight1154Reilun vuoden ikäiset kaksospoikamme ovat hekin jo  sähköhammasharjan käyttäjiä, hellällä ohjelmalla pestään aamuin illoin. Tyypit ovat harjaamisesta (ja xylitol-pastilleista) innoissaan, juoksevat suu auki kylppärin ovelle heti kun mainitsemme hampaiden pesusta, äitinsä poikia.
OralBHannaG4Esteetikkona ei minua varsinaisesti haittaa sekään, että harja on nätti kuin mikä. Arjen pyörittäminen lasten kanssa ei aina ole sitä siisteintä touhua, siksi on ihanaa kun saa pysähtyä toviksi kauniiden asioiden äärelle. Pari minuuttia aamuin illoin, sekin aika on jo hyvä tovi, kun sen antaa ihan vaan itselleen. Tai anna se lahjaksi hänelle, josta välität. Tämä harja on varmasti yksi joulun parhaista ja hyödyllisimmistä lahjoista.
Äitini piti tällä tapaa huolen tyttärensä hampaista vielä senkin jälkeen kun olin kotoa pois muuttanut, lähettämällä pukin mukana sähköhammasharjan.

OralBHannaG3Haluaisitko ilahduttaa ystävääsi jouluna Oral-B Genius Rose Gold -harjalla? Tai haluaisitko moisen kaunokaisen omaan kylppäriisi? Jätä kommenttiboksiin puumerkkisi ja harja voi olla sinun, voittaja arvotaan 15.12. ja voittajaan ollaan suoraan yhteydessä, voittajan nimimerkki kerrotaan myös täällä, tässä samassa postauksessa. Hymyä huuleen ja onnea matkaan!

Oman harjasi voit ostaa esimerkiksi täältä.

 

Edit 16.12.2017 _ Voittaja on selvinnyt ja voittajaksi arvottiin Maija seuraavalla kommentilla:

Voi kyllä,minä tarvitsisin! Lapset ovat omineet sähköhammasharjani. Vanhan sellaisen. Akku jo niin huono,ettei montaa pesukeraa riitä. Ja kuinkas ollakaan,kun kolme lasta harjaa hampaat ja ois vihdoin mamin vuoro? Akku loppu,huoh.

-Maija

Onnea Maijalle ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille!

367 kommenttia

 1. Annina 5 vuotta ago

  Vaihdoin sähköhammasharjaan pari vuotta sitten luultuani ensin, etten tarvitse sellaista minnekään ja nyt ei ole enää paluuta vanhaan. Hampaat puhdistuvat paljon paremmin ja puhdas ja raikas suu nyt on niin lähtökohta hyvään päivään kuin paras asia, mitä ennen nukkumaanmenoa voi tehdä. Vasta hetki sitten opin myös, että kannattaa harjata hampaat aamulla jo ennen syömistä. Nyt heikkouteni on enää pepsi max, jota tulee juotua ihan liikaa 🙂 Antaisin harjan lahjaksi parhaalle ystävälleni!

 2. Julie 5 vuotta ago

  Oi, kyllä mä tuon tahtoisin. Sillä todella on väliä minkä suuhunsa päivittäin surraamaan laittaa! 🙂

 3. Tanja 5 vuotta ago

  Ilahduttaisin sähköhammasharjalla rakasta siskoani <3

 4. maikki 5 vuotta ago

  Oispa mieluinen voitto,ostoslistalla ois tällä hetkellä useemmalle lapselle sähköhammasharja.
  Mahtava arvonta.

 5. SaraR 5 vuotta ago

  Täytyy myöntää että itselle haluaisin kyseisen harjan. Entinen alkaa olla jo hyvin kuljetun tiensä päässä ja haluaisi jo kovasti eläkkeelle.

 6. LauraV 5 vuotta ago

  Itselleni lahjoittaisin. Otin itselleni tavoitteen saada hymyni kuntoon näin aikuisiällä, kun olen lapsuuden ja nuoruuteni pelännyt hammaslääkäriä. Nyt pikku hiljaa mm. ilokaasun ja ihanan hammaslääkärin avulla olen voittanut pelkoni ja enää muutama käynti ja olen saanut hymyni ja itseluottamukseni takaisin. Olisi ihana päästä jatkamaan kotona hyvää hampaiden huoltoa hyvällä sähköhammasharjalla.

 7. Marjo Hill 5 vuotta ago

  Kauniit, hyvää tekevät tavarat – parasta!
  Mukana arvonnassa, kiitos! 🙂

 8. Jenni 5 vuotta ago

  Oi tähän kyllä kelpaisi päivittää pitkään palvellut, parhaat päivänsä nähnyt nykyinen Oral B!

 9. Linda 5 vuotta ago

  Mukana!! Pitkään ollut mielessä, että täytyisi ostaa…

 10. NinaR 5 vuotta ago

  Olisipa ihanan näköinen harja, tulisi todellakin tarpeeseen vanhan harjan alkaessa olla jo aikansa elänyt 🙂

 11. AnnaMm 5 vuotta ago

  13v. Tyttäreni toivoo joululahjaksi sähköhammasharjaa. Edellinen sanoi sopimuksen irti viime kuussa:(

 12. ona 5 vuotta ago

  Mukana! 🙂 oma sähköhammasharja kaipais jo päivitystä, heh..

 13. Eveliinam 5 vuotta ago

  Voi hampaat.. ne omat ”häpeäpilkkuni”.. Olen aina ollut huono ja unohteleva, mitä tulee hampaiden hoitoon. Yrittänyt olen useasti ja eritoten panostanut harjaustarvikkeisiin, mutta ei niin ei.. Jospa tällä kaunokaisella saisi tsempattua itsensä!

 14. Rea 5 vuotta ago

  En olisi ikinä uskonut että sanon tämän: on kyllä tyylikäs sähköhammasharja! Sitä ei tarvitse laatikkoon kätkeä 🙂

 15. Iida 5 vuotta ago

  Tämä olisi loistava joululahja pikkusiskolle!

 16. Tuulia P-R 5 vuotta ago

  Terve suu on itsellenikin hyvin tärkeä asia, heijastuuhan suun terveys koko kroppaan, puhumattakaan siitä, että hymy on koko ihmiskehon kaunein asia. Siispä päätyisi tuo hammasharja itselle, ja sen myötä myös muiden perheenjäsenten käyttöön, jos sen voittaisin!
  Ps. Sulla on todella ihana ja mukaansatempaava kirjoitustyyli, vaikka näinkin arkipäiväisistä asiasta kirjoitatkin! Kiitos siitä, mukava lukea. 🙂

 17. Anna 5 vuotta ago

  Antaisin harjan joululahjaksi pitkään sairaslomalla olleelle ystävälleni.

 18. TittiKoo 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja ihan must, muuten ei tule kunnolla harjattua

 19. Janina.N 5 vuotta ago

  Kaunis hammasharja. Aikomus olisi hankkia sähköllä toimiva joten tää olis huippu! ☺

 20. Leena 5 vuotta ago

  Minulla on uusi sähköhammasharja, mutta tämä olisi kiva lahja vaikka äidille.

 21. Tuulia 5 vuotta ago

  Entinen vetää viimeisiään, pätkii ja tökkii 😀

 22. Maaki Knuutila 5 vuotta ago

  Olisi mieluinen lahja ihan itselle. Hammaslääkäri jo hiukan moitti kun harjaan käsipelillä liian voimakkaasti, niin ikenet ei tykkää.

 23. Noora 5 vuotta ago

  Voi miten nätti! Tahtoo tuollaisen! ♥️

 24. Marjo 5 vuotta ago

  Oi tuo olisi ihana joululahja minulle. Olen monta vuotta haaveillut sähköhammasharjasta, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi hommata. Ja tuo värikin olis just mun väri.. Täytyy toivoa parasta 🙂

 25. Emmiina 5 vuotta ago

  niin kauan ollut tarkoitus hommata sähköhammasharja, tulis todellakin käyttöön! 🙂

 26. Minna.s 5 vuotta ago

  Itselleni tämä joululahjaksi,suun terveys ja puhtaus on todella tärkeää

 27. Annafiinu 5 vuotta ago

  Miten voikaan olla noin kaunis hammasharja! Vallan ihastuttava!

 28. Iisa 5 vuotta ago

  Olisi mieluinen!!

 29. Sanela 5 vuotta ago

  Uudelle sähköhammasharjalle olisi tarvetta, vanha alkaa olee vaihto kunnossa. Toi ulkonäkö on kyl plussaa 🙂

 30. Hansku-Maria 5 vuotta ago

  Ollaan pitkään haaveiltu sähköhammasharjasta poikaystävän kanssa. Yllättäisin hammasharjalla siis rakkaimpani.

 31. Noora R 5 vuotta ago

  Mulla on kovin samanlaisia kokemuksia oikomishoidoista ja kyllä vaan nyt aikuisella iällä osaakin sitten kummasti arvostaa omaa purukalustoaan! Sähköhammasharjat on best ja toi ois kyllä melkosta arjen luksusta! Mukana siis arvonnassa!

 32. Noora 5 vuotta ago

  Antaisit harjat tyttäreni 1v tytölle ja poikani 5kk tytölle.niin tärkeää on pienestä asti opettaa suunhoitoa!

 33. Sari 5 vuotta ago

  Tahtoisin kyllä tämän. ❤️ Olisi ihana joululahja itselle.

 34. Jonna 5 vuotta ago

  Rakastan sähköhammasharjaa ja oon ehkä vähän ylihuolehtivainenkin suun pesijä 😀 mut voiko edes huoltaa liikaa, tuskin. Mut olisi huippua päivittää harja tähän uuteen! Suuhygienia on kyllä tärkeintä ihan koko muuta kroppaakin ajatellen. Mie niin toivon et voitan tän <3

 35. Nina Lindahl 5 vuotta ago

  Tämä olisi paras joululahja koko perheelle!

 36. Mari 5 vuotta ago

  Oi, oispa mahtava juttu omistaa tuollanen kaunokainen! Jos se meille muuttaa niin lupaan sille hyvän kodin ja ahkeraa käyttöä!

 37. Iisa 5 vuotta ago

  Mieluinen olis!:)

 38. Pia Peltonen 5 vuotta ago

  Itselle menisi 🙂

 39. Emma 5 vuotta ago

  Tää olisi mieletön lahja meidän koko perheelle! Vanhemmat ja kaksi poikaa, tulisi kyllä koko porukan käyttöön. Nuorimmaisella ei vielä ole kuin yksi hampaan puolikas, mutta kolmivuotiaan veljen hampaat pestään sähkiksellä. Puhdasta ei tulisi muutoin ikinä kun hädin tuskin jaksaa olla sitä 2min aloillaan. Oma pitäisi uusia kun on kulunut jo kovin. Mutta hei! Tää ois huippu!

 40. Reetta 5 vuotta ago

  Kylläpä kelpaisi. Vanha Oral harja sanoi juuri sopimuksen irti ja ilman sähköhammasharjaa on orpo olo.

 41. Maiju 5 vuotta ago

  Itselleni haluaisin. Terveet ja hyvät hampaat ovat itselleni kunnia-asia. Edellinen Oral B-harjani onkin jo kohta 8 vuotta vanha.

 42. Anna 5 vuotta ago

  Oih, tämä on kaunein sähkis ikinä, ilahduttaisi niin paljon aamujani ja iltojani.

 43. Reetta 5 vuotta ago

  Voi että,tuo olisi täydellinen joululahja,itselle. Koska 2 lapsen äitinä itsensä huolehtiminen voi joskus unohtua,siispä haluan ilahduttaa harjalla itseäni. 🙂

 44. Hurvaus_ 5 vuotta ago

  Tämä sopisi meille, teknologiakeskeiselle miehelleni ja hammasputsaus vihaaja

 45. Jaana 5 vuotta ago

  Olispa ihana voittaa! =)

 46. HannaH 5 vuotta ago

  Voi miten kaunis hammasharja! Mukana!

 47. Ira 5 vuotta ago

  Ei sitä todellakaan pärjäis enää ilman sähköhammasharjaa 🙂

 48. Maiju 5 vuotta ago

  Tämä kaunokainen olisi ihana joululahja minulle ja poikakaverilleni <3

 49. Ansku 5 vuotta ago

  Täällä toinen, joka rakastaa hampaidenhoitoa! Toivottavasti siis onni suosii ja sähköhammasharjani päivittyy tähän täydelliseltä kuulostavaan versioon.

 50. Eveliina 5 vuotta ago

  Tuo olisi kyllä tarpeellinen eli mukana ollaan! 🙂

 51. Pinja 5 vuotta ago

  Olen vasta hiljalleen tajunnut hammashoidon tärkeyden, teininä kiinnosti hampaat paljon vähemmän. Uusi, kaunis hammasharja varmasti saa innon hampaiden hoidosta pysymään ja muuttumaan elinikäiseksi rutiiniksi. Vähän päälle parikymppisenä kun aloittaa legoista huolehtimisen, niitä kehtaa varmaan aikuisenakin esitellä. Itselleni siis lahjoittaisin tuon kaunokaisen!

 52. Mallu 5 vuotta ago

  Oih, tuon kauniin sähköhammasharjan haluaisin ja tarvitsisin kyllä itselleni.

 53. Saara 5 vuotta ago

  Tälle olisi käyttöä! Lapsilla on jo omansa, mutta aikuisilla ei.. 🙂

 54. Elina 5 vuotta ago

  Oij hieno harja! Täältä löytyisi muutama suu ja ihana koti sinne☺️

 55. Silja 5 vuotta ago

  Tulis tarpeeseen!

 56. Niinantiinus 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa. Vanha sähköhammasharja alkaa olla tiensä päässä, joten tämä tulisi tarpeeseen.

 57. Jonna 5 vuotta ago

  Kyllä, ehdottomasti mukana. Tuon väristä sähköhammasharjaa voisi jopa esillä pitää.

 58. Krista 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja vetelee tässä lapsiperhetaloudessa viimeisiään, eikä uutta ole vielä päästy hankkimaan. Tämä tulisi tarpeeseen!

 59. HeidiKoo 5 vuotta ago

  En pahastuisi yhtään, jos omassakin kylppärissä surraisi näin nätti harja! 🙂

 60. Manna 5 vuotta ago

  Ihana ja tuikitarpeellinen lahja minulle itselleni, joka olen saanut tavisharjalla ikenet huutamaan hoosiannaa ja hammaslääkärilta käskyn heittää käsivehkeet hel….. kuuseen. Koukussa hampaiden pesuun!

 61. Kiki 5 vuotta ago

  Oma sähköhammasharja tulis tarpeeseen, yleensä pestään miehen kanssa hampaat samaan aikaan mutta taloudessa vain 1 harja joten hätäisenä tapauksena harjaan hampaat tavallisella harjalla eikä se tulos ihan samaa luokkaa oo… Eli olis kiva voittaa oma harja!

 62. Niina 5 vuotta ago

  Oi kyllä! Täällä juuri tikit suussa, naama turvoksissa ja mustelmilla iloitsen siitä, että vihdoin ja viimein pääsin viisaudenhampaista eroon ja suunhoito helpottuu kovasti!

 63. Sari Koo 5 vuotta ago

  Sähköhammasharjalla on ollut merkittävä osuus siihen, että ennen hammaskiven poisto oli jokavuotinen ilo ja nyt vain joka 2. tai 3. vuosi. Ei haittaa.
  No mutta ruusukultainen, tällaisia asioita kutsuisin arjen luksukseksi!

 64. Jarmo 5 vuotta ago

  Tarvetta olisi!

 65. Sari 5 vuotta ago

  Edellinen sähköhammasharjani kuoli parisen vuotta sitten ja siitä lähtien uusi on ollut hankintalistalla. Rakastan sitä puhtauden tunnetta sähköhammasharjakäsittelyn jälkeen. Nuorena meillä ei kotona sähköhammasharjaa ollut, mutta tätini luona yökyläillessä sähköhammasharja viuhui ahkerasti, sillä kun sai hampaat ihanan puhtaiksi. Toivon voittavani tämän itselleni

 66. Elina 5 vuotta ago

  Olisikohan tämä sellainen sähköhammasharja, joka säväyttäisi minut ja voittaisi puolelleen. Nimmerk. Vanha kunnon pepsodent on luottokapine eli mukana arvonnassa.

 67. Mariah 5 vuotta ago

  Oih! Sähköhammasharja on ollut ostoslistalla pitkään, mutta jotenkin kummasti sen hankkiminen vaan aina lykkääntyy. Tiedän että älyharja tekisi hyvää, tuppaan itsekin painamaan hammasharjaa ihan liikaa ja pelkään että teen samoin harjatessani leikki-ikäisten lasteni hampaita. Esikoiselta lähti tänään eka hammas, sähköhammasharja olisi täydellinen merkkaamaan tätä pientä, isoa virstanpylvästä.

 68. Kris 5 vuotta ago

  Jeeee, mukana!!! 🙂

 69. Lounatuuli 5 vuotta ago

  Olen haaveillut tästä jo pidempään. :–)

 70. Martina 5 vuotta ago

  Tämä olisi aivan täydellinen lahja rakkaalle anopille, joka juuri haikaili uuden sähköhammasharjan perään.

 71. Jonna 5 vuotta ago

  Teini-iän kynnyksellä oleva tyttäreni toivoo joululahjaksi hammasharjaa, joten tälläisen saaminen olisi varmasti super cool!

 72. Hannaa 5 vuotta ago

  Onpa kaunis ♡ Kelpaisi kyllä omaan kylpyhuoneeseen.

 73. Anu 5 vuotta ago

  Antaisin lahjaksi miehelleni (jonka mielestä normiharja on the best of the bests). Yhteinen kylppärin kaappi kun on, käyttäisin sitä toki itsekin.

 74. Ulla 5 vuotta ago

  Kovasti olisi kiva antaa harja nuorimmsiselle lahjaksi.

 75. Mervi 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja olisi todella tarpeen! 🙂

 76. Miia 5 vuotta ago

  Tämä menisi isälleni ❤️

 77. Terhi 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa. Jos kauniilla sähköhammasharjalla saisi 1,5vuotiaankin innostumaan aiheesta niin olisi ihan parasta!

 78. Osku 5 vuotta ago

  Vaimoni vanha sähköhammasharja alkaakin jo olla vaihdon tarpeessa. Hyvin palvellut harja ei jaksa enää pitää virtaa 🙁

 79. Maarit 5 vuotta ago

  Kyllä kiitos. Ihana joululahja.

 80. Jii 5 vuotta ago

  Hahah, tuo litania (Harjaa hampaat, huuhdo suu jne.) on myös sua kymmenisen vuotta nuoremmalle tuttu, koska mummilassani on (tai ainakin ennen oli) sellainen vanha hammasmuki, jossa on tuo teksti 😀 Tuo hammasharja on niin kaunis!

 81. Hilppa Tolonen 5 vuotta ago

  Vitsi, meidän harjamasiina kaipais päivitystä ja tämä olis just hyvä!

 82. Emppu 5 vuotta ago

  Tuttu loru myös pari vuotta nuoremmalle. 😉 Mukana arvonnassa siis.

 83. Veera 5 vuotta ago

  Olispa nätti hamppiharja!

 84. Jukkis 5 vuotta ago

  Hieno on!

 85. Hanna 5 vuotta ago

  Vanha Oral huutaa jo hoosiannaa…..ihana olisi tämä kaunotar:)

 86. Minna T. 5 vuotta ago

  Inhoan sähköhammasharjan tärinää ja nenän puutumista. Harjaan aina silmät kiinni, ettei ala huimata.

 87. Helena Pirhonen 5 vuotta ago

  Sähköhammarjani on vaihdon edessä, joten tämä tulisi tarpeeseen!

 88. Viola 5 vuotta ago

  Kyllähän tuolla pesisin omat ja kahden pienen tytön hampaat! Tosin nuoremmalla niitä ei vielä ole. Mutta sitten kun tulevat. 🙂 Pääsisköhän tuolla eroon hammaspesu-taisteluista tuon vanhemman neidin kohdalla?

 89. Mirja 5 vuotta ago

  Tytär palaa Meksikosta kotiin jouluksi, kuukausia siellä ollut. Ja käsipelillä siellä pessyt hampaansa. Välillä viestitteli, että voikun oisi sähkäri ( ja suklaata) . Tämän laittaisin pakettiin ( ja sitä suklaatakin). Mutta saisipa hampaansa kunnolla puhtaaksi uudella sähkärillä.

 90. Johanna 5 vuotta ago

  Kyllä kelpaisi!

 91. Piipaa 5 vuotta ago

  Oi, tämä ois ihana!

 92. Jenna T. 5 vuotta ago

  Meillä on aikuisten kesken yhteinen sähkäri, mutta oma olis enemmän kuin kiva! Ei tarvis mm. huolehtia väsyneenä ja unenpöpperöisenä että minkäs värinen harjaspää oli hänen jne. Tän harjan luxustoiminnot kuulostaa siltä, että hampaiden pesusta tulis ihan parasta viihdettä!

 93. Tuuli 5 vuotta ago

  Pistäisin tämän meidän perheen pukinkonttiin 🙂 Täällä käytetty sähköharjaa melkein koko ikä ja nykyinen harja vetelee viimesiään. Mitään näin luksusharjaa ei pysty koskaan itse ostamaan joten kokeillaan arpaonnea 🙂

 94. Ringa 5 vuotta ago

  Sähköhammasharjaa parempaa keksintöä ei olekaan! Hampaista tulee oikeasti puhtaat ja suu pysyy raikkaana pitkään. Oon ihan rakastunu sähköhammasharjaani, mutta se alkaa vedellä jo viimeisiään eli uus sähköhammasharja tulisi enemmän kuin tarpeeseen! PS. Hyvää joulunodotusta kaikille!

 95. Kahjo-Kerttu 5 vuotta ago

  Oih! Tulis kyllä tarpeeseen, edellinen sanoi just sopimuksensa irti ja oon pohtinut uuden hankkimista. Tuo olisi vielä kauniskin 🙂

 96. Kerstin 5 vuotta ago

  Kyllä kelpaisi päivittää kylppärikunnan nykyinen Oral B Black tuollaiseen Rose Gold -kaunokaiseen! ❤️❤️❤️

 97. Johanna 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja olisi ikenien takia parempi kuin tavallinen harja 🙂

 98. Hanna -79 5 vuotta ago

  Kyllä kelpais hampaita puhdistaa tuolla 🙂

 99. Tuija 5 vuotta ago

  Uuden ja paremman sähköhammasharjan hankkiminen on suunnitelmissa. Tämä voitto osuisi siis kohdalleen ☺

 100. Ella 5 vuotta ago

  Oispa ihana saada uusi sähköhammasharja!

 101. Annekka 5 vuotta ago

  Kotona käytän aina sähköhammasharjaa, mutta matkoilla olen vielä kuljettanut perinteistä. Esittelemäsi harjan laturilla varustettu matkakotelo houkuttelee paljon reissaavaa!

 102. Minna 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja on ollut käytössä pitkät pätkät jo ja lapsetkin hurruttaa sillä. Toi olis ihana piristys vanhan sini-valkoisen tilalle ❤️.

 103. Anna 5 vuotta ago

  Oiva joululahja omalle perheelle, arvostaisivat varmasti 🙂

 104. Katri 5 vuotta ago

  Ihana arvonta❤️ Mukana todellakin!

 105. Hanna 5 vuotta ago

  Tämä olis kiva! Koko perhe surruttelee sähköharjalla mutta lapset on vähän laiskoja kunnolliseeb pesuun. Tämä sähikäinen varmasti auttaisi asiaa!

 106. Greetta 5 vuotta ago

  Olen jo kauan miettinyt sähköhammasharjan ostoa. Tämä olisi kaiken muun hyvän lisäksi nättikin!

 107. Ritva 5 vuotta ago

  Olisi ihanaa saada tämä pukinkonttiin teinipojalle❤.

 108. Kaisa 5 vuotta ago

  Tekisitte hammasläkärini oikein onnelliseksi, jos sähköhammasharjan saisin, sillä hamppilääkäri on jo monta kertaa kehottanut, että ”voisit ottaa sähköhammasharjan käyttöön”.

 109. Milla 5 vuotta ago

  Kyllä kelpais!

 110. Sanna 5 vuotta ago

  Uusi harja ilahduttaisi kovin tätä sähköhammasharjoihin jo vuosia sitten hurahtanutta!

 111. Sanni 5 vuotta ago

  Uus harja tulisi tarpeeseen.

 112. Minde 5 vuotta ago

  Itselleni lahjaksi. Neuroottisen tarkkaan olen hampaistani lähes aina huolehtinut ja kaipaisin uutta sähköhammasharjaa, sievä ulkonäkö on pelkästään plussaa ☺

 113. Iina 5 vuotta ago

  Uusi sähköhammasharja on jo sekin joulun ostoslistalla, enkä pahitteeksi pistäisi jos sen tätä kautta kuusen alle saisin! Onni potkaisee tai ei, hyvä vinkki jäi ainakin tästä käteeni. Meillä siirrytään päälle vuotiaan pojan kanssa myös sähköhammasharjaan, mitenkä edes tullut ajatelleeksi. Jotenka kiitos tästä!

 114. Johqu 5 vuotta ago

  Mukana!

 115. Monica 5 vuotta ago

  Itselleni joululahjaksi. Nykyinen sähköhammasharja on vanha ja väsynyt.

 116. HennaM 5 vuotta ago

  Vanha vetelee jo viimeisiään ja ruusukulta ois NIIN mun väri! 🙂

 117. Annukka 5 vuotta ago

  Itsellä on hampaat nuorena oiottu ja myös rautalanka alahampaissa pitämässä palikat paikoillaan. Uuden sähköhammasharjan hankinta on ollut jo hetken omalla listalla niin tämä tulis todella hyvään saumaan!

 118. Emppu 5 vuotta ago

  Kiva arvonta ja pepsin suurkuluttajana täälläkin sähkäriharjaa kaipailtaisiin ehjien hampaiden toivossa. Mukavaa joulunodotusta koko perheelle!

 119. Alina 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa!

 120. E 5 vuotta ago

  Vanhan akku alkaa vedellä viimeisiään, uudelle olis tarvetta!

 121. Kaarina 5 vuotta ago

  Kyllähän tuon kaverin kanssa aamunsa aloittaisi ja iltansa lopettaisi aivan ilolla!
  Kiitos inspiroivasta blogista ja kaunista joulun odotusta 🙂

 122. Nelly 5 vuotta ago

  Ah tämä olisi ekaksi sähköhammasharjaksi oikein menevä peli ! 🙂

 123. sannamaija 5 vuotta ago

  Oma sähköhammasharjani ei huuda hoosiannaa, lähinnä requiem repertuaarissa, eli uudelle olisi tarvetta!

 124. Elisa Rouhiainen 5 vuotta ago

  Oi tää olis hieno!

 125. Jekku 5 vuotta ago

  Ompa kivan näköinen harja, jos voitan niin lupaan pestä hampaat aamuin illoin! 🙂

 126. Erika 5 vuotta ago

  Omaan käyttöön olisi kyllä tarve, täällä myöskin harjataan tavallisella harjalla liian kovaa!

 127. Pauliina 5 vuotta ago

  Meillä koko viisi henkinen perhe pesee hampaat sähköhammasharjalla! Se on ihan ehdoton myös lasten hampaille 🙂 nykyisistä harjoista toinen on jo niin vanhaa ja tehotonta mallia, että olisi aika uudelle, jolla taas pestäisiin hampaita monen monta kertaa!

 128. Henna 5 vuotta ago

  Ihana tämä uusi ruusukulta! <3 Mukana arvonnassa 🙂

 129. Emppu 5 vuotta ago

  Olisipa huippu lahja! Mukana arvonnassa 🙂

 130. Terhi 5 vuotta ago

  Vau, kerrankin tyylikäs sähköhammasharja! Oma nykyinen surruttelee viimeisillään, joten tämä pääsisi omaan kylppäriini.

 131. Paula 5 vuotta ago

  Hieno! Vanhassa harjassa alkaa akku hyytyä, tämä tulisi siis tarpeeseen.

 132. Sanna 5 vuotta ago

  15v pojalleni! Laiska putsaamaan hammasvälejä vaikka kuinka muistutan. (Jäkätän).

 133. Tupu 5 vuotta ago

  Ruusukulta ilahduttaisi myös esteettisesti kylppärissä!

 134. Maija 5 vuotta ago

  Ihana harja, jonka haluaisin itselleni!

 135. Laura 5 vuotta ago

  Tulisi tarpeeseen, vanha sanoi sopimuksena juuri irti!

 136. KK 5 vuotta ago

  Oi, tuo olisi täydellinen lisä kylpyhuoneeseeni <3

 137. Julia 5 vuotta ago

  Ihana! Tälläinen olisi kova täälläkin taaperon kanssa 🙂

 138. Neea 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa. On kyllä hienoin sähköhammasharja minkä olen nähnyt 🙂
  Omani on se halvimmasta päästä joten tulisi kyllä tarpeeseen.

 139. Noora 5 vuotta ago

  Hävettää myöntää mutta täällä on yksi joka pesee vieläkin tavallisella hammasharjalla. Sähköhammasharjasta olen vain unelmoinut ja joskus vihjaillut miehelleni että sellainen olisi kiva lahja mutta hän ei ole tajunnut.. niinpä jos voitto tulisi tänne niin pitäisin harjan itselläni, se nimittäin tulisi tarpeeseen.

 140. Anna 5 vuotta ago

  Oi mikä kaunotar! Törmäsin tuohon jo aiemmin jossain ja jäi mieleen kummittelemaan. Olen vankkumaton sähköhammasharjan kannattaja, entinen OralB on sanomassa sopparia irti, joten tämä tulisi meille kuin tilauksesta. Terve suu on pääasia! :0) Kiitos kivasta blogista ja instasta, sekä podcasteista jotka ovat aivan huippuviihdyttävää kuunneltavaa!

 141. Minna 5 vuotta ago

  Kelpaisi

 142. Jenni 5 vuotta ago

  Vau, olisi kaunis ja tehokas harja rutiineja piristämään!

 143. SusannaS. 5 vuotta ago

  Vanha sähköhammasharja alkaa olemaan jo tiensä päässä, joten tämä olisi ihana.

 144. Eunika 5 vuotta ago

  Upea✨

 145. Emmi 5 vuotta ago

  Oi toi on niin kaunis! Tarvitsisin kyllä uuden sähköhammasharjan, vanha saa olla latauksessa koko ajan. Eli itselleni, kiitos ❣️

 146. Mummo 5 vuotta ago

  Mummokin mukana arvonassa ..omat hampaat suussa ..olisi kiva sähkärillä pörrätä hampaat puhtaaksi .tv mummo

 147. JuliaR 5 vuotta ago

  Olisi kyllä todellakin tarvetta uudelle, kauniille sähköhammasharjalle 🙂

 148. Salla 5 vuotta ago

  Tulisi käyttöön ja vielä ilahduttaisi ulkonäöllään!

 149. Lotta 5 vuotta ago

  Oih,uusi sähköhammasharja ollut jo tovin mietinnässä,joten tälle olisi itsellä käyttöä!!

 150. A 5 vuotta ago

  Tämä olisi täydellinen ❤️

 151. Nekkutyttoe 5 vuotta ago

  Sähköhammasharjan vannoutunut käyttäjä täälläkin, olisikohan aika päivittää uudempaan malliin?

 152. -----almis----- 5 vuotta ago

  Tuosta ilahtuisi koko perheemme!

 153. Pia 5 vuotta ago

  Olispa mieluinen! 🙂

 154. Sirkka 5 vuotta ago

  Koko perheen toiveharja!

 155. sonja 5 vuotta ago

  Tyttärelle joululahjaksi

 156. MinnaH 5 vuotta ago

  Uudelle sähköhammasharjalle olisi tarvetta!

 157. Paula Toljamo 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja ois kyl huippu!

 158. Saija 5 vuotta ago

  Itsekkäästi haluaisin tämän itselleni 🙂 Oma sähköhammasharjani lopetti pari päivää sitten toimintansa, joten tämä tulisi todella tarpeeseen!

 159. Iida K 5 vuotta ago

  Jos arpaonni suosii, tämä menee äidille joululahjaksi!

 160. Maija 5 vuotta ago

  Voi kyllä,minä tarvitsisin! Lapset ovat omineet sähköhammasharjani. Vanhan sellaisen. Akku jo niin huono,ettei montaa pesukeraa riitä. Ja kuinkas ollakaan,kun kolme lasta harjaa hampaat ja ois vihdoin mamin vuoro? Akku loppu,huoh.

 161. Johanna 5 vuotta ago

  Ilo silmälle ja hampaille! Saattelisi eläkkeelle nykyisen, jo väsähtäneen sähköhammasharjamme.

 162. Saara 5 vuotta ago

  Joo. Itselle!

 163. Essi 5 vuotta ago

  Kelpais!

 164. Sonja 5 vuotta ago

  Tämä menis just hyvin yhteen mun kihla- ja vikhkisormuksen kanssa, match made in heaven siis. Minä ja tää harja ❤️

 165. Laura 5 vuotta ago

  Olispa somaa saada tuollanen, vois jättää ihan näkyville!

 166. Satu A 5 vuotta ago

  Oui! Täällä pitäisi oma harja päivittää.

 167. Susanna 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa!

 168. MaijaLiisa 5 vuotta ago

  Kyllä kelpaisi!

 169. Marle 5 vuotta ago

  Oma sähköhammasharjani hajosi joten ajattelin, että pesen miehen koneella. Mutta tänäänkin kävi niin, että unohdin vaihtaa harjan ja nyt on ihan hirveä tunne. Eli kyllä minä oman koneen tarvitsen. Ja kauniinkin vielä!

 170. Hannah 5 vuotta ago

  Sähköhammasharjani olisi uusimisen tarpeessa. Olen vain siirtänyt ja siirtänyt uuden ostamista.
  Minulla on viha-rakkaussuhde hampaiden hoitoon: tuntuu, että vaikka tekisin mitä, ne silti reikiintyy ja lohkeilee. Ehkä johtuu käyttämistäni lääkkeistä ja myös siitä, että perintönä ei ole tullut kovinkaan vahvaa purukalustoa. Ja kaiken lisäksi omaan vahvan pelon hammaslääkärikäyntejä kohtaan ja huomenna olisi pakko olla rohkea ja mennä!!!

 171. NooraAnsa 5 vuotta ago

  Täällä myös yksi innokas hampaiden pesijä! Tässä yritin muistella, milloin hankimme viimeksi uuden sähköhammasharjan perheeseen. Siitä on aivan liian kauan! Kyllä nämä hampaat haluaisivat testata uutta ja vielä noin kaunistakin sähköhammasharjaa. Olisi kyllä iloinen yllätys meidän perheeseen, jossa kaikki huolehtivat hyvin hampaistaan. Ja ei tarvitsisi enää kiukustua, kun akku on loppu hammasharjasta edellisen jäljiltä.

 172. matonen 5 vuotta ago

  Olisipa ihana kääriä harja koko perheen yhteiseen joulupakettiin!

 173. Hilmaiida 5 vuotta ago

  Ah. 26 vuotta sain nauttia hammasystävällisestä elämästä. Sitten hormonitoiminta muuttui ja hampaat myös. Tälle olis tarvetta!

 174. Kirsi 5 vuotta ago

  Kaunis on harja! Ehdottomasti haluaisin sen itselleni. Terveet, puhtaat hampaat ja ystävällinen hymy ovat paras ”meikki” mitä ihmisellä voi olla.
  Itse olen lopettamassa vuosia jatkunutta on-off tupakointiani. Aika on varattu hammaslääkärille ja suuhygienistille, voin sitten aloittaa savuttoman elämän puhtaalla kalustolla. Uusi, ihana harja olisi loustava bonus, kun vielä perinteisellä hankaan legojani.

 175. Paula 5 vuotta ago

  Omat hampaani yllättäisin kyseisellä tällä varmaankin tehokkaalla laitteella!

 176. Karkki 5 vuotta ago

  Oma suu kaipaisi kovasti sähköä! Lapsella oma Oral jo onkin, miten sitä itsensä suhteen on saamaton….

 177. Luumu 5 vuotta ago

  Tämä harja tulisi tarpeeseen!
  Kaunis ulkonäkö ei luonnollisesti haittaa ollenkaan. Nykyinen sähköhammasharja tuli tiensä päähän ja nyt mieheltä salassa etsin pukinkonttiin uutta harjaa.

 178. Tiina A. 5 vuotta ago

  Uudelle harjalle olisi käyttöä. Mukana ollaan!

 179. Kaika 5 vuotta ago

  Oi miten ilolla tuolla pesisin!

 180. Sofia 5 vuotta ago

  Lahjaksi itselleni olisi tähän elämäntilanteeseen pieni valon pilkahdus

 181. Stella A 5 vuotta ago

  Tämä tulisi vanhan tilalle, joka irtisanoi sopimuksensa kuukausi sitten =)

 182. Janna R 5 vuotta ago

  Oi, olisipa ihanaa vaihtaa vanha sähköhammasharja (Oral-B sekin) tuliterään ja noin kauniiseen yksilöön. ❤ Minulle huolellinen hampaiden pesu + lankaus ovat tärkeitä rutiineja, koska käytän yöllä purentakiskoja.

 183. Emppu 5 vuotta ago

  Olisi jo aika vaihtaa uudempaan sähköhammasharjaan entisen tilalle !

 184. Tiina H 5 vuotta ago

  Voin vieläkin tuntea sen kivun hampaissa, kun rautoja kiristettiin oikomishoidossa. Muutamaan päivään ei sitten syöty mitään kovaa 😉 eli oman purukaluston käyttöön tulisi tämä harja!

 185. Anu K 5 vuotta ago

  Jatkuvien erilaisten hammasongelmien kanssa kamppailevana uusi sähköhammasharja tulisi tarpeeseen! Se voisi innostaa taas hoitamaan hampaita paremmin!

 186. Anu 5 vuotta ago

  Noin kaunista hammasharjaa pitäisi hyvillä mielin vessan pöydällä. Tuohan on kuin koru! 🙂

 187. Marika Mattsson Prinkkilä 5 vuotta ago

  Näin raskauden viimeisellä kolmanneksella tämä upea harjanen ilahduttaisi sekä käyttäjää että hammaskalustoa 😉 Kaikkea hyvää! <3

 188. Jaana 5 vuotta ago

  Oijoi tämä olisi ihan mahtava joululahja meidän perheelle ❤️

 189. Henna 5 vuotta ago

  Ihana ruusukultainen hammaspeikonpelätin! Tänne kiitos!

 190. Josette 5 vuotta ago

  tämä menisi lahjaksi miehelleni <3

 191. Laura 5 vuotta ago

  Tämä tulisi yhteislahjaksi meidän poppoolle. Vanhasta, edullisesta sähköhammasharjasta alkaa tehot pikkuhiljaa heiketä..

 192. Enna 5 vuotta ago

  Oih, tahdon 🙂

 193. Sari 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja tulisi itselleni käyttöön, koska minulla ei sellaista vielä ole.

 194. Anu 5 vuotta ago

  Kyllä kelpaisi uusi sähköhammasharja, vanha alkaa olla jo loppu ja pitää säilyttää jatkuvasti laturissa.

 195. Emilia 5 vuotta ago

  Minulle! Hankinnan alla tämä!!:)

 196. Marie 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa! Pitkä oikomishoito nuorena, ikuisesti kiitollinen suomalaiselle terveydenhoidolle – terveet hampaat ovat aarre, sitä sanomaa jaan pojilleni päivittäin.

 197. MinttuW 5 vuotta ago

  Tämä olisi itselle ihana joululahja! Oma vanha sähköharja jo vuodelta käpysota.

 198. JennaK 5 vuotta ago

  Ehdottomasti mukana! Itsekin pitkän oikomishoidon käyneenä osaa arvostaa tervettä ja hyvin hoidettua purukalustoa.

 199. Justiina 5 vuotta ago

  Tän parempaa joululahjaa ei voisi saada!

 200. VeeraH 5 vuotta ago

  Kaunis yksilö! Ottaisin itselle käyttöön vanhan sähkiksen tilalle. Oksensin tossa 8kk esikoisen raskausaikana joten hampaat olivat myös kovalla koetuksella, uudella moottorilla varustettu harja tekis hyvää!

 201. Rita 5 vuotta ago

  Oi, tätäkin esteetikkoa miellyttää juurikin tuo ruusukullanväri eli mukana ehdottomasti arvonnassa 🙂
  Entinen Oral-b sähköharja onkin jo vuosia palvellut ja pelkään koko ajan sen tekevän viimeisen palveluksen niin tulisi kyllä tuo tarpeeseen.

 202. Alise 5 vuotta ago

  Meidän sähköhammasharja kaipaisikin päivitystä, joten olisi huippua voittaa. 🙂

 203. Sanni R. 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa 🙂

 204. Tiina 5 vuotta ago

  Oi kuinka sievä! Tahtoisin <3

 205. Janna 5 vuotta ago

  Itselleni haluaisin kyseisen harjan ❤️

 206. Janna 5 vuotta ago

  Itselleni haluaisin ❤️

 207. Saaraa 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja on ainoa oikea! Tuo on kyllä k-a-u-n-i-s!

 208. Annikki 5 vuotta ago

  Kyllä kelpaisi!

 209. Sara 5 vuotta ago

  Oi, oispa kaunis ja tarpeellinen lisä kylppäriin!

 210. apple 5 vuotta ago

  Tosi kivannäköinen hammasharja! Mukana siis arvonnassa 🙂

 211. Tuulia 5 vuotta ago

  Antaisin harjan lahjaksi äidilleni 🙂

 212. Leena 5 vuotta ago

  Tarpeeseen tulisi 🙂

 213. Tuulaj 5 vuotta ago

  Ei parempaan aikaan voisi sattua tämä arvonta. Nykyinen sähköhammasharja kaipaa vaihtoa. Tarjontaan tutustuessa odotan miten arvonnassa käy. Jospa vaikka onni suosis.

 214. Leena 5 vuotta ago

  Vanha alkaa olla elinkaarensa lopussa, joten uusi olisi tervetullut.

 215. Lilli 5 vuotta ago

  Oi miten nätti! Sähköhammasharjan hankkimista olen suunnitellut jo vuosia.

 216. Leila 5 vuotta ago

  Uusi sähköhammasharja on meille tarpeen, kun kolmelle ei tahdo yksi harja riittää : )

 217. Parski 5 vuotta ago

  Mukana, uusi sähköhammasharja tulisi tarpeeseen!

 218. Katja Kekki 5 vuotta ago

  Antaisin mun siskolle joululahjaksi! Siskolla on ollut paljon ongelmia ja harmia hampaiden kanssa, tämä olisi täydellinen yllätys ja hän varmasti ilahtuisi!

 219. Eija 5 vuotta ago

  Tuo kaunokainen kelpaisi minulle itselleni vaikka pukinkonttiin. Vanha Oral B on palvellut erinomaisesti, mutta aikansa kutakin – nyt olisi päivityksen paikka.

 220. Riikka 5 vuotta ago

  Vanha sähköhammasharja alkaa olla tiensä päässä ja uudelle olisi tarvetta. Meillä sähköharjataan myös koiran hampaat ja siitäkös karvakuono tykkää ja aukoo suutaan ihan automaattisesti.

 221. Jezz 5 vuotta ago

  Tämä olisi paras joululahja!

 222. Riikka 5 vuotta ago

  Oi tämä olisi hyvänmielen joululahja!

 223. Olga 5 vuotta ago

  Itselle tulee lapsuuden hammaspesukokemuksista päällimmäisenä mieleen ne kerrat, kun hammashoitaja tuli kouluun käymään, käski pesemään hampaat ja pureskelemaan huonosti pestyt kohdat punaiseksi värjäävän pastillin. Ai että silloin aina pelotti, että koko suu on punaisena ja kaverit nauraa loppupäivän!

 224. Suvi 5 vuotta ago

  Taitaisi mennä omaan käyttöön tuo kaunotar! Vanhasta sähköhammasharjasta alkaa virta loppumaan jo yhden päivän käytön jälkeen joten uudelle olisikin jo tarvetta. Mutta monta vuotta se seniori onkin ehtinyt palvella!

 225. Henna 5 vuotta ago

  Tämä tulisi tyttärelleni, joka on haaveillut jo tovin sähköhammasharjasta.

 226. MJV 5 vuotta ago

  Uusi sähköhammasharja tulisi kyllä tarpeeseen.

 227. Hanna 5 vuotta ago

  Tämän hetkinen sähköhammasharja alkaa olla tiensä päässä, tämä tulisi tarpeeseen.

 228. Oona 5 vuotta ago

  Voih, tämä olisi kyllä mieluinen. Kaltaisenasi esteetikkona arvostan myös suuresti kauneutta tavallisissa arkipäivän tavaroissa,, ne nostavat päivittäin monia hymyjä huulille!

 229. SoileKoo 5 vuotta ago

  Voi kyllä, haluan tämän! Kaunis on kuin mikä eli ihan itselle tulisi.

 230. Aura 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja on huippu! Omani otan nykyään myös reissuille mukaan.

 231. Leena 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa! 🙂

 232. Salla 5 vuotta ago

  Rakastan sähköhammasharjoja. Hampaani reikiintyvät helposti, joten harja tulisi todella tarpeeseen.

 233. Kati 5 vuotta ago

  Meille kelpais uus sähköhammasharja.

 234. Lisa 5 vuotta ago

  Antaisin vanhemmilleni joululahjaksi!

 235. Niina 5 vuotta ago

  Itselleni tämän ihanuuden ottaisin. Vanha hajosi hetki sitten enkä vielä ole saanut aikaiseksi hankkia uutta… on se kuitenkin hirveä vaikea tehtävä vertailla ja pohtia minkä harjan antaa lähestyä omia hampaitaan 🙂 olen ollut aina tarkka ja lähes ehkä fanaattinen hampaiden pesijä ja se on kannattanut! Yli 3kymmenen ikävuoden yli jo ehtinyt eikä yhtään reikää! Ainut harmi on hammaskivi jota kertyy hieman mutta se hoidetaan vuoden välein pois. Tämä harja voisi jatkaa hyvien hampaideni tarinaa ❤️

 236. Marissa 5 vuotta ago

  Tulisi kuin tilauksesta! ❤️

 237. IItunen 5 vuotta ago

  Tämä olisi itselleni joululahja, joita tänä vuonna on tiedossa hyvin vähän. Tämä toisi luksusta arkeen ja ilahduttaisi pitkään ❤️

 238. Helka 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa, miehelleni antaisin.

 239. Marja 5 vuotta ago

  No mähän haluaisin tämän ihan itselleni 🙂 Mutta tyttärille voisin myös kääräistä tuollaiset pakettiin, tulisi tarpeeseen!

 240. Mari 5 vuotta ago

  Ihana arvonta! Ehdottomasti voiton osuessa kohdalle päivittäisin vanhan sähköhammasharjani tähän ihanuuteen.

 241. Riikka 5 vuotta ago

  Vanhan päivittäisin uuteen!

 242. Maisa 5 vuotta ago

  Voiton osuessa kohdalle vaihtaisin kyllä omani tähän huomattavasti esteettisempään versioon ja vanhan antaisin varmaan vanhemmille lahjaksi 🙂

 243. Anna 5 vuotta ago

  Rakastan sähköhammasharjaa ja käyttänyt sellaista hampaiden pesuun koko aikuisikäni. Tuskin osaisin enää muulla hampaitani pestäkään. Antaisin kauniin sähköhammasharjan lahjaksi rakkaimmalleni.

 244. saga 5 vuotta ago

  Kukapa ei haluaisi?!?

 245. Paula 5 vuotta ago

  Tämä hammasharja olisi loistojuttu.

 246. Anni 5 vuotta ago

  Kyllä sähköhammasharja on aivan omaa luokkaansa… Mikään ei ole yhtä ihana tunne kuin puhtaat hampaat!

 247. Pinja 5 vuotta ago

  Sähköhammasharjan nimeen vannon minäkin!

 248. Tiiana 5 vuotta ago

  Tyttärelle menisi tämä ihanuus ja pikkuveli saisi pitää itsellään Mikki Hiiri-version.

 249. Ulpu 5 vuotta ago

  Olisi kiva päivittää oma, vanha sähkäri uuteen versioon. Tai sitten voisin antaa tämän lahjaksi tyttärille, he kun tarvitsisivat uuden sähkärin.

 250. Elina 5 vuotta ago

  Oispa ihana joululahja itselleni!

 251. Elli 5 vuotta ago

  Kelpaisi kyllä itselle tuollainen!

 252. MaijaH 5 vuotta ago

  Hienolta näyttää, tähän olisi kiva päivittää oma hammasharja.

 253. Johanna 5 vuotta ago

  Itse olen teininä käynyt läpi oikomishoidon ja omistan myös tuon metallilangan alahampaissa. Sähköhammasharja olisi kiva uutuus hampaiden puhdistukseen, tikkujen, lankojen ja hammasväliharjojen lisäksi.:)

 254. Anna 5 vuotta ago

  Olisi tarvetta ihan itselleni. Perheellisenä tulee helposti huolehdittua muiden tarpeista. Itselle ei jostain syystä raaski tehdä hankintoja, vaikka syytä olisi.

 255. Solja 5 vuotta ago

  Ihana kaunokainen, passaisi mulle!

 256. Ultsi 5 vuotta ago

  Kylläpä olisi ihana joululahja itselle! <3

 257. Eija 5 vuotta ago

  Voi muistatteko ne punaiseksi värjäävät tabletit hammashoitajan luona? Kyllä olisi sähköhammasharja ollut jo tuolloinkin pop!

 258. Annika 5 vuotta ago

  Olisi tarvetta! Nykyinen Oral-B vetelee viimeisiään!

 259. Maria 5 vuotta ago

  Tuo sähköhammasharja olisi kyllä ihana lahja ihan itselleni. Vähän liian tyyris opiskelubudjetilla ostettavaksi.

 260. Hanna 5 vuotta ago

  Oi, oispa ihanaa palata sähköhammasharjan käyttäjäksi vuosien tauon jälkeen tällä kaunokaisella!

 261. Erikailonav 5 vuotta ago

  Kaunein hammasharja minkä olen nähnyt! Mukana arvonnassa 🙂

 262. Miia 5 vuotta ago

  Olisipa hienoa löytää moinen kuusen alta.

 263. T.T. 5 vuotta ago

  Olen unelmoinut pitkään sähköhammasharjasta, olisi se vaan kätevä! Ja tulisi harjattua varmasti tarkemmin ja pidempään 😉

 264. Sari W 5 vuotta ago

  Voi että, olisipa ihanaa saada uusi harja vanhan tilalle. Ilman sähköhammasharjaa en lähde edes matkalle enää, aivan käsittämätön ero manuaaliseen ja ihanan puhdas tunne jokaisen pesun jälkeen.

 265. sari 5 vuotta ago

  vaihdoin bambu-harjaan hiljattain mutta voisin kääntää takkini tämän vuoksi 🙂

 266. Jonsbe 5 vuotta ago

  Mukana ollaan!

 267. Petra 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja on meidän perheen tämän joulun toivotuin lahja, joten olisipa ihana voittaa tämä erityisen kaunis yksilö pitämään hampaamme puhtaina ja terveinä! <3

 268. Maikkuli 5 vuotta ago

  Oo, sähköhammasharjaa en ole koko aikuisikänäni käyttänyt enkä omistanut, ehkä nyt olisi aika : )

 269. JohannaKL 5 vuotta ago

  En vielä omistä sähköhammasharjaa – tuo Rose Gold on kyllä kaunis.

 270. Ronja 5 vuotta ago

  Ihana! Mukana ollaan

 271. Satu 5 vuotta ago

  Omaan käyttöön ottaisin. Vanha osoittaa hyytymisen merkkejä, tämä olisi kauniskin!

 272. Anu 5 vuotta ago

  Kyllä kelpaisi!

 273. Pirjo 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa! Itselleni harjan lahjoittaisin.

 274. Anni 5 vuotta ago

  Mukana! Omaan käyttöön tulisi.

 275. Heini 5 vuotta ago

  Olisipa mahtava lahja, itselle tai miehelle. Innostuin uudelleen sähköhammasharjastani, jonka olen saanut 8vuotta sitten lahjaksi. Alkaa olla akku sökö.

 276. Riikka P 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa! 🙂

 277. katja koo 5 vuotta ago

  Terve suu – terveet hampaat-nätti hymy 🙂 nyt kyllä hymyily ei suju kun entinen sähköhammasharja veteli maanantai päivän kunniaksi viimeiset vetonsa. Olis piristävää saada uusi jo ennem joulua 🙂

 278. PiaR 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa!

 279. Anne Kuutio 5 vuotta ago

  Ruusukulta on uusi musta !

 280. Suri 5 vuotta ago

  Onpa kaunis! Sähköhammasharjapelkoiset lapseni suostuisivat taatusti kokeilemaan tuota. Molemmilla on jo reiän alku hampaassa, vaikka ollaan tunnollisia pesijöitä ja pidetään sokeriherkut kohtuudessa. Mukana arvonnassa!

 281. Supsu 5 vuotta ago

  2 sähköhammasharjaa puhkikuluttaneena uudelle ois tarvetta. Tovi on jo menny pelkällä old school -harjalla, niin ois aika päivittää uus harja kehiin.

 282. Nina 5 vuotta ago

  Vanha sähköhammasharja vetelee jo viimeisiään (täytyy ladata jatkuvasti), tämän kaunokaisen ottaisin mielelläni uudeksi perheenjäseneksi! Mukana ollaan!

 283. Kati 5 vuotta ago

  Kahden minityypin äitinä, itseäni lahjoisin. Ihanaa joulunodotusta.

 284. Kati 5 vuotta ago

  Tuo loru on tuttu mukista, jonka aikanaan sai kouluhammashoitolasta. Tyylikkäät ja samalla hyödylliset esineet on parhaita! Mukana! Kati

 285. Annu 5 vuotta ago

  ❤️ arvonta!

 286. Laura 5 vuotta ago

  Oi, mikä ihanuus! Ramppaan hammaslääkärissä ja suuhygienistillä vuosittain, ja tällä harjalla saisi arjen hammaspesuihin ripauksen luksusta. Voi kun arpaonni kerrankin suosisi!

 287. Hanna 5 vuotta ago

  Tämän ihanuuden lahjoittaisin enemmän kuin mielelläni kauniille tyttärelleni 🙂

 288. Milla 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja on ostoslistalla, joten tämähän tulisi sopivaan aikaan!

 289. markku 5 vuotta ago

  oi! tuollaisen kaunistuksen haluaisin ihan itselleni kaunistamaan kylppäriä. ehdottomasti mukana kisassa.

 290. Sanna-Mari 5 vuotta ago

  Mulla on se Oralin pinkki versio, jolla tuettiin Rintasyövä Roosa Nauha kampanjaa. Laadukas harja, mutta päivitys olisi paikallansa. Joulunaikaa! <3

 291. MG 5 vuotta ago

  Olipas hyvä kirjoitus. Mukana arvonnassa!

 292. tiitu 5 vuotta ago

  Tämä tulisikin hyvään saumaan, kun vanha sähköhammasharja alkaa vedellä viimeisiään.

 293. M 5 vuotta ago

  Itse tarvis! Ei varaa laitaa hammasharjaan paljua rahaa..

 294. Minni 5 vuotta ago

  Hemmottelisin karieksen pilaamia hampaita tällä hampiharjalla.

 295. Saarat 5 vuotta ago

  Aah, tää ois niin ihana<3

 296. meeri 5 vuotta ago

  Olisi aika päivittää hammasharjani uuteen, ja tämä olisi kaunis päivitys ehdottomasti!

 297. Kaisa 5 vuotta ago

  Jokohan olisi aika siirtää vanha hammsharja siivouskäyttöön ja liittyä sähköhammasharjaklaaniin…

 298. Linda 5 vuotta ago

  uusi harja kelpaisi!

 299. Vveena 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja best! Olisi kiva saada tuon vanhan tilalle tämmöinen älykkäämpi. Minulle ja äidille joululahja. 🙂

 300. Miia 5 vuotta ago

  Nykyinen harja alkaa olla niin aikansa elänyt, että tämä kaunokainen olisi enemmän kuin tervetullut kylppäriin!

 301. Satu 5 vuotta ago

  Viisihenkisellä perheellä olisi tarve sähköhammasharjalle.

 302. Sofia 5 vuotta ago

  Voi, tämä jos mikä olis siisti! Teininä läpikäyty oikomishoito ei ollut kovinkaan hehkeä kokemus, mutta se innoitti hoitamaan suun terveyttä aiempaa huolellisemmin. Myös tuon puolen opinnot tähtäimessä, joten aihe on lähellä sydäntäni.

 303. Tiina 5 vuotta ago

  Oispa huippu itselleni!

  Tiina

 304. Marija 5 vuotta ago

  Oi kylla! Mieheni unohti vasyneena omansa hotelliin viime viikolla ja olisi ihana yllattaa hanet uudella!

 305. Salla K. 5 vuotta ago

  Vanhat harjat alkavat vedellä viimeisiään, olisipa ihana vaihtaa noin kauniiseen harjaan!

 306. Heli 5 vuotta ago

  Hammaslääkäri on monta kertaa komentanut siirtymään sähköhammasharjaan. Olis varmaan korkea aika!

 307. Sarppa 5 vuotta ago

  Nyt on kyllä palkinto niin kohdillaan!
  Tulisi todella tarpeeseen. Ja harjan ulkonäkö pelkkää plussaa.

 308. Pate 5 vuotta ago

  Hieno, mukana!

 309. Ulla-Maija 5 vuotta ago

  Osallistun arvontaan. Itselleni haluaisin tuon, hampaideni iloksi ja myös silmieni iloksi kylppäriin.

 310. Reetta 5 vuotta ago

  Tämä olisi täydellinen jouluyllätys poikaystävälle, joka kadehtii sähköhammasharjaani. 🙂

 311. Nina 5 vuotta ago

  Vanha sähköhammasharja kaipaisi päivitystä ja olisi täydellinen joululahja itselleni

 312. P. 5 vuotta ago

  Olisipa ihana joululahja itselle! Hampaiden huolellinen hoito on yksi parhaista ennaltaehkäisevistä jutuista, joita voi oman terveytensä eteen tehdä! Todellakin siis sähköharja, langat, hammasväliharjat jne. käyttöön ☺

 313. Reetta L. 5 vuotta ago

  Harjan jos voittaisin, antaisin sen miehelleni jonka herköt

 314. Katja 5 vuotta ago

  Aivan ihana! Tehokas ja kaunis – kelpaisi kylpyhuoneeseen (ja suuhun).

 315. Riikka 5 vuotta ago

  Itselleni haluisin, olen jo hetken haaveillut sähköhammasharja statukseesi 🙂

 316. Riikka 5 vuotta ago

  Itselleni haluisin, olen jo hetken haaveillut sähköhammasharjasta 🙂

 317. Kepa 5 vuotta ago

  Jollen täältä voita niin marssin kauppaan ja ostan itselleni!

 318. Suvi 5 vuotta ago

  Ihana harja! Kyllä sillä kelpaisi puhdistaa hampaita ❤️

 319. Ulla 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja ois huippu! Kauan aikaa itselleni sellainen pitänyt hankkia, mutta jotenkin opiskelijana rahoille löytyy aina jotain muuta käyttöä..

 320. Janina 5 vuotta ago

  Tällä sais varmaan juuri puhjenneen viisaudenhampaankin pidettyä puhtaana! Osallistun siis 🙂

 321. Lauram 5 vuotta ago

  Tuon kaunokaisen haluan itselleni, vanha sähköhammasharja vetelee viimeisiä. Kävin hammaslääkärillä hiljattain, tuon käynnin jälkeen tuli into pitää hampaista taas paljon parempaa huolta.

 322. Minttu 5 vuotta ago

  Tyttärilleni voisin antaa lahjaksi!

 323. Julia 5 vuotta ago

  Oii tämän haluaisin! Opiskelijalle vain liian hintava, niin ihana kun arvonnassa mahdollisuus saada itselle 🙂

 324. Johanna 5 vuotta ago

  Wau, arvonta mun 4-kymppispäivänä! Olisin ikionnellinen, jos moisen vekottimen voittaisin ja sillä jatkossa hampaani harjaisin ja kylppärini kaunistaisin.

 325. Eeva J 5 vuotta ago

  Tämän toivoisin pukinkonttion ja ihan itselle.

 326. emmaliinanen 5 vuotta ago

  itselle menisi käyttöön, on hieno!

 327. Vilhelmiina 5 vuotta ago

  Oi ihana! Lahjaksi menisi ystävälle jolla ei oo varaa ostaa nyt omaa vaikka kovasti haluaisi. 🙂

 328. Veronica Hellberg 5 vuotta ago

  Oi leegot kuntoon!

 329. Sini 5 vuotta ago

  Tämä koko perheen käyttöön 🙂

 330. Sanni 5 vuotta ago

  No aivan varmasti kelpaisi <3 olisi kyllä aika päivittää edellinen sähkäri. Tämä on aivan upea yksilö!!

 331. AP 5 vuotta ago

  Mukana arvonnassa. Niin halaisin tuon.

 332. Tanja 5 vuotta ago

  Vanha vetelee jo viimeisiään!!

 333. Larppa 5 vuotta ago

  Ostin miehelleni tuon mustan version joululahjaksi, itselleni en vielä raaskinut ostaa, harjaan edelleen tavallisella hammasharjalla. Meillä myös pojalla Xylitol-pastillit käytössä.
  Jospa nyt voittaisin itselleni tuon sähköhammasharjan!

 334. Henna 5 vuotta ago

  Antaisin lahjaksi ystävälleni ❤

 335. Kiira 5 vuotta ago

  Yleisesti ottaen en ole kiinnostunut mistään mitä mainostetaan blogeissa.

 336. Marja 5 vuotta ago

  Ai että, olen jo vuoden päivät suunnitellut sähkohammasharjan hankintaa. Itse hinkkaan myos ihan liian kovaa perinteisellä hammasharjalla, ja tuntuu, että ne pehmeät harjat joilla saisi painaa kovemmin eivät sitten ole yhtä tehokkaita putsaamaan. Olisi kiva päästä testaamaan, olisiko sähkohammasharja se ratkaisu 🙂

 337. petra 5 vuotta ago

  halleluuja mikä pelastus tämä hammasharja olisi. hampaat harjataan vanhalla, surkelalla colgate merkkisellä harjalla, uusi harja olisi varsinainen pelastus. lisäksi koko perhe voisi käyttää samaa runkoa.

 338. Anna Korhonen 5 vuotta ago

  Ihana harja! Tulisi kovasti tarpeeseen vanhan vaihtuessa uuteen ✨❄️ Terveiset kahden lapsen kotiäidiltä!

 339. mikkosss 5 vuotta ago

  Voi herran jumala, et joku jaksaa tehdä postauksen hammasharjasta. Kannattasko vaan pitää suu kii ja elää normaalia elämää vauvojesi kanssa. Ei noi sun hampaat ole kauniit, katoin ensimmäisen kuvan ja riittää. Suu kiinni ja hymy, sillon ku sitä tarvitaan.

 340. Meriina 5 vuotta ago

  Sähköhammasharja on paras, en vaihtaisi enää tavalliseen.

 341. Mirri 5 vuotta ago

  Kyllä kelpais päivittää vanha harja tähän.
  Hammaslääkäripelkoisena teen ihan hirveästi töitä hampaiden eteen.

 342. pöllö 5 vuotta ago

  Eikä, nyt olisi tarvetta. Meni juuri vanha perus sähkis rikki ja haluaisin just ton!

 343. Mindis 5 vuotta ago

  Heh, juuri googlettelin tätä hammasharjaa ja totesin että on hiukan liian arvokas tällä erää, muuten jää rakkaiden läheisten lahjat antamatta. Tämä arvonta oli todella iloinen yllätys. Antaisin tämän lahjaksi itselleni, juuri sitä mitä tarvitsen ja vielä niin kovin kauniskin.

 344. Sofi 5 vuotta ago

  Tämä olisi täydellinen ensimmäinen yhteinen tavara ensimmäiseen yhteiseen kotiin.

 345. AnuT 5 vuotta ago

  Oi! Haluan, tarvitsen uuden sähköhammasharjan!

 346. Villis 5 vuotta ago

  Uusi sähköhammasharja tulisi niin tarpeeseen, mutta hups, niin monelle muullekin näköjään:) Mukana olen kuitenkin!

 347. Rouva R Ruotsista 5 vuotta ago

  Ehtiikö vielä?

 348. Nannu 5 vuotta ago

  Tää ois ihana!

 349. Lissu 5 vuotta ago

  Olispa kiva joululahja!

 350. Teija 5 vuotta ago

  Mukana

 351. Anniina 5 vuotta ago

  Sähköä hampaille, ihanaa!

 352. HappyEnd 5 vuotta ago

  Oi, tuo tulisi kyllä niin tarpeeseen, meillä nyt käytössä oleva sähköhammasharja on alkanut osoittaa merkkejä uuvahduksesta.

 353. PolaPoola 5 vuotta ago

  Onpa soma! Vanha harjani alkaa olla todella… vanha! Eikä se kyllä kerrokaan mitään juttuja!

 354. Annie 5 vuotta ago

  Tuollaista harjaa olen käyttänyt viimeksi joskus lapsuudessani, kun isälläni oli sähköharja. Olisikin aika huippua päästä testaamaan, miten teknologia onkaan kehittynyt about 20 vuodessa! 😀

 355. Eeva 5 vuotta ago

  Oi kyllä, omaan käyttöön tulisi, vanha harja ei oikein jaksa enää pöristä.

 356. Sirppa 5 vuotta ago

  Hampaiden harjaaminen on myös minun aamun sekä illan oma hetki, sähköhammasharjalla tietenkin. Tämä harja ilahduttaisi sekä hampaita että silmää, kovin on kaunis!

 357. Kaisa 5 vuotta ago

  Voi Hanna, minä taidan kipeästi tarvita hellää hampuharjaa sillä olen onnistunut jo pilaamaan kiilteen osasta hampaista liian kovakouraisella (manuaalisella) hampaiden harjauksella. Olisiko nyt aika vaihtaa sähköharjaan?

 358. Saara K 5 vuotta ago

  Oi, tämä olisi mahtava lahja tavallisella harjalla pesevälle ystävälle.

 359. Anu 5 vuotta ago

  Haluaisin antaa harjan siskolleni. Nätti kapine!

 360. Laura 5 vuotta ago

  Täällä toinen esteetikko, jonka silmää kyseinen harja miellyttää kovin, värikin aivan nappi! Edellisen sähköhammasharjan hajoamisesta on jo vuosi vierähtänyt, joten tämä tulisi erittäin tarpeeseen. Nyt vuoden aikana olen huomannut hampaitteni puhtaudessa huomattavan, negatiivisen eron, joten sähköhammasharjakaupoille on mentävä vaikkei onnetar suosisikaan! On hienoa, että hyviä harjoja löytyy monesta hintaluokasta, vaikkei ihan näin upeaan harjaan hennoisi itse panostaa. 🙂

 361. sikkuralla 5 vuotta ago

  Miehelleni joululahjaksi 🙂

 362. Nina 5 vuotta ago

  Oi! Olisi huippu lisä joululahjoihin!

 363. päivikki 5 vuotta ago

  Oi miten kaunis. Kyllä kelpaisi koko perheen harjailla hampaita tuolla. Vanha sähköhammasharjamme onkin uusimisen tarpeessa.

 364. Sanna 5 vuotta ago

  Oi vieläkö ehtii?!
  Antaisin lahjaksi miehelle, valinta ihmiselle, joka on itseni jälkeen elämäni tärkein ihminen.

 365. E 5 vuotta ago

  Tää motivois kyllä ihan eri tavalla harjaamaan hampaita!! 🙂

 366. Minttu 5 vuotta ago

  Toi väri on niin ❤️

 367. Saara 5 vuotta ago

  Kyllä niin haluaisin uskoa, että hehkutuksesi on totta – aina olen ihan manuaaliharjaa käyttänyt niin sielu ja hampaat halajaisivat kokea uutta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*