hanaa, hanna!

hanaa, hanna!
16.3.2015 Hanna
Kategoriat: matkailu, urheilu, yleinen

 Yhteistyössä VV-Auto

hannag juha kankkunen driving academy Rallikuski. Olisi ehkä siisteintä ikinä, olla rallikuski.
Teininä ajoin mökkiteitä autolla ja mopolla, talvet tienasin pesulassa rahaa jotta sain vuokrattua 600 kuutioisen moottorikelkan jolla painelin hurmiossa tienpientareita, karting on tullut vähän liiankin tutuksi ja taitan päivittäin työmatkani autolla. Autoni on toinen kotini.
Rakastan vauhtia, taskuparkkeeraan vaikka silmät kiinni ja osaan vaihtaa renkaat. Puhun autoa ihan sujuvasti ja ajan kuin nainen, eli hemmetin hyvin.

hannag juha kankkunen driving academy hannag juha kankkunen driving academyhannag juha kankkunen driving academy hannag juha kankkunen driving academy
No arvatkaapa kuinka innoissani olin, kun sain kutsun osallistua Juha Kankkunen Driving Academyn talviajokouluun; jäärata, kouluttaja ja lupa ajaa lujaa. Kutsu kävi, sillä Volkkari on yhteistyökumppanini.
Täällä ollaan, Kuusamossa, lähellä synnyinmaitani. Kotoisat on oltavat, lounaaksi saimme porokeittoa ja illalliseksi luvassa poronkäristystä. Mukissa on kuumaa kaakaota ja jalassa villasukat.
Ensimmäiset ajotunnit takana, huomenna heti aamusta suuntaamme seuraavalle jääradalle. Takamuksen alla on ollut Audi, Passat ja Golf. Viimeisenä mainittu tulee vuodeksi käyttöön itselleni, sitten kun tehtaalla saavat sen valmiiksi. Syy auton vaihtoon on yksinkertainen; haluan ajaa ekologisemmin, en halua luopua autosta.
Golf GTE joka minulle saapuu, on ladattava hybridi jossa tyylistä ja voimasta ei tingitä. Palaan aiheeseen kun auto saapuu. Nyt käyn harkitsemaan ajolinjoja, huomenna on luvassa leikkimielinen kisa. Ajattelin olla nopein. Pitäkää peukkuja. Ja hei, Instagramissa lisää aiheesta ja sen vierestä @hannagullichsen.

3 kommenttia

  1. Iiiik, ihanaa! Rakastan myös autoilua ja vauhdin hurmaa. Lapsena ajelin talvella järven jäällä autolla, ja kesällä heinäpellolla.
    Ja autokoulussa sain lempinimen Michéle Mouton…

    Pidän peukkuja!

  2. tiinuli 7 vuotta ago

    Upeata! Voi Volkswagen, voisitko sponssata mullekin auton vuodeksi tai kahdeksi? Esim. Passat Variantin?

Pingbacks

  1. […] Juha Kankkunen? No sen verran jännittää, ettei siellä reitillä maisemia kehtaa alkaa katsella. Ai miten kävi? Voitimme, syystä jonka juuri mainitsin. Kiitos automme toiselle kuskille Tapanille ja terkkuja […]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*