Halparuokakirja tuli painosta!

Halparuokakirja tuli painosta!
1.3.2017 Hanna
Kategoriat: kirjat, yleinen

Meidän kustantamomme mediahuomionkipeä uutukainen on täällä! Reilun viikon etuajassa, sekin vielä, ei malta odottaa salamavaloja. Esikoiskirjailijat Alisa ja Nata ovat innoissaan omilla tonteillaan, seuratkaa toki menoaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKirja kestää lähemmänkin tarkastelun. Pieni kosteus kuten kuola tai tomaattikastike ei menoa haittaa, ei ole sokeria tämä opus. Painettu Porvoon Bookwellissa, kovaa tekoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIskunkestävä, joten kirjaa voi käyttää halutessaan (omalla vastuulla) myös leikkuulautana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMoni kakku päältä kaunis, tämä vielä takakannestakin. Naiset seikkailevat kirjan sivuilla mitä hämärim… mielenkiintoisimmissa paikoissa. Pakko kurkistaa, usko pois!

img_5788.jpg

Ennakkotilaukset toimitamme heti kun kirjailijat istuvat alas nimmaroimaan, eli ensi viikon alussa. Heillä on muutaman tunnin urakka edessään, onnekkaita ovat. Nimmarit tulee automaattisesti kaikkiin ennakkotilauksiin, omistuskirjoitus onnistuu sekin jos kirjaat toiveesi tilauksen viestikenttään. Postitamme kirjat postiluukusta kotiisi asti ilman postikuluja, siinäpä reilu diili, vai mitä. Tilaa itsellesi tai lahjaksi, nyt kun saa halvalla hyvää.

Verkkokauppaamme pääset tästä.

Comment (1)

  1. Maryellen 3 vuotta ago

    Yes, if you have any nap tips, please share. My son is 11 months, and he still do1&es#82n7;t sleep through the night. I also still have to rock him to get him to sleep, and it’s a long process. Great post!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*