Garminit ranteeseen koko perheelle (sis. arvonnan)

Garminit ranteeseen koko perheelle (sis. arvonnan)
9.12.2018 Joonas Laurila
Kategoriat: Joonas Laurila, juoksu, urheilu

Kaupallinen yhteistyö: Garmin

Jokainen perhe liikkuu omalla tavallaan ja haluaa mitata liikkumistaan eri tavalla. Vuodenajoilla on vaikutusta, niin myös tunteilla. Liikkumiseen pitää olla mielekästä ja hauskaa, on löydettävä oma tapa liikkua. Sitä kautta löytyy nautinto, siihen tunteeseen on helppo jäädä koukkuun.

Joku haluaa irti kaiken mahdollisen datan harjoittelustaan ja toista kiinnostaa vain se kuinka hyvin palautuu ja nukkuu. Tai vaikka kuinka monta askelta ottaa päivässä, miten monta kerrosta on noussut ja miltä data näyttää pitkällä aikavälillä.

Itse rakastan statistiikkaa ja seuraan palautumistani tarkasti. Se auttaa optimoimaan harjoitukset ja toisaalta kannustaa toisinaan myös lepäämään.

Haluamme Garminin kanssa kannustaa kaikki ihmisiä liikkumaan ja löytämään oma tavan liikkua ja arvomme koko perheelle Garminin profiiliin valitsemat mittarit.

Kiinnostaisiko moinen lahja joulun alla? Osallistu siis kisaan!

Sinun täytyy vain kommentoida tähän blogipostaukseen vastaamalla seuraavaan kysymykseen:
Miten perheessäsi liikutaan ja miksi teidän perhe tarvitsisi mittarit?

 

 

Kun voittaja selviää, häneen ollaan yhteydessä ja Garminin gurut valitsevat voittajan perheelle juuri sopivat mittarit kunkin liikkujan tarpeeseen. Kilpailu alkaa tänään ja loppuun sunnuntaina 16.12.2018 klo. 22:00. Onnea matkaan!

151 kommenttia

 1. Riitta Koivumaa 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan niin, että minä vaihtelevalla innostuksella vaihdellen aktiiviliikkumista -peruskuntoilua. Mies liikkuu kuntosalilla (välillä pakottaen ) ja nuoret lähes aikuiset liikunnallisten lapset harrastusten parissa.

 2. Pirkko 3 vuotta ago

  Meillä mies on kova pyöräilijä niin kesällä kuin talvella. Pyörä kulkee asfaltilla ja metsässä. Talvella hän ottaa myös sukset alleen ja matkat on 30+ kilometriä luistelutyylillä. Hän tarvitsisi garminin. Minä olen hyöty/nautiskelija/ulkona liikkuja. Kävelen talvella työmatkat, kevään pitkälle syksyyn pyöräilen. Pitkät kävelyt ulkona ovat elämän luksusta, silloin sielu lepää ja samalla roppa saa liikettä. Ja avantouinti rauhoittaa. Kyllä garmin vois minuakin auttaa ja samalla se vois palkita tiedoillaan mun suorituksen.

 3. Elma 3 vuotta ago

  Perheessäni liikutaan erittäin heikosti. Vai olisikohan parempi sana kuvailemaan liikkumistamme vaihtelevasti; välillä on ihan reippaita jaksoja, mutta sitten liikkuminen unohtuu kuukausiksi muun arjen alle. Olisi niin mahdottoman hyvä saada liikunta säännölliseksi osaksi arkea. Ei vaan oikein ole kipinä iskenyt… Vielä!
  – Elma –

 4. Anna 3 vuotta ago

  Liikumme ulkoilemalla, maastopyöräilemällä sekä jalkapalloa pelaamalla. Tarvitsisimme mittarit seurataaksemme urheilun määrää ja monipuolisuutta. Mittareiden avulla olis myös kiva asettaa erillaisia haasteita 🙂

 5. meri 3 vuotta ago

  Minäkin rakastan statistiikkaa ja seuraan omia askeleita vanhalla mittarilla jolla ei oikeastaan muuta voi tehdä. Haluaisin itselle uuden, ja miehelle myös motivoimaan liikkumista. Harrastamme lenkkeilyä ja kuntosalia silloin tällöin. Mittarit tulisivat motivoimaan meitä liikkumaan enemmän, itselleni myös unenlaadun ja -määrän seuraaminen kiinnostaa.

 6. Ramona 3 vuotta ago

  Meillä sekä minä että mieheni liikkuu juosten, joten garminin kello tois kivaa motivaatiota treeniin kun vois vähän analysoida juoksuja ja kehitystä!

 7. Salla 3 vuotta ago

  Kolmella lapsella yhteensä neljä eri liikuntaharrastusta (+3 muuta harrastusta) ja me aikuiset yritetään tasapainoilla harrastuskuskausten ja oman liikunta-ajan välillä. Mittarit tulisivat kovaan käyttöön. Olisi motivoivaa, kun saisi seurattua omaa liikkumista ja kehittymistä.

 8. HJ 3 vuotta ago

  Mahtava arvonta, nyt on pakko osallistua.. Meidän perheessä liikutaan monen lajin parissa ja näitä ovat mm. lenkkeily, sähly, kaukalopallo, tanssi, uinti, telinevoimistelu. Tänä talvena aiomme satsata hiihtoon koko perheen voimin, koska kotimme lähelle on juuri tehty uusi latu. Enää ei tarvitse autoa, kun lähtee hiihtämään. Nyt olisi siis hyvä aloittaa treenaminen ihan mittarin kanssa. Myös lapset voisivat oppia seuraamaan omia sykkeitä ja edistymistään. Toivotaan, että lapsiinkin tarttuu hiihtokipinä..

 9. Outi 3 vuotta ago

  Meidän perhe tarvitsee todellakin Garminit ranteisiin. Perheeseemme kuuluu yli viisikymppiset vanhemmat ja kaksi aikuista tytärtä sekä vävypoika. Me kaikki liikumme säännöllisesti ja monipuolisesti. Jokainen liikkuu omalla tasollaan, hakien kehittymistä. Oman kunnon ja etenkin palautumisen seuranta on tärkeätä. Hyvä treenikello tsemppaa aina treenatessa. Minä perheen äitinä toivon meidän saavan uudet Garminit ja saavani yllättää koko perheen

 10. Ulla Eroma 3 vuotta ago

  Hei! Olemme eläkeläispariskunta 70+, olemne aina harrastaneet liikuntaa, juoksua(sitä ei enää), sauvakävelyä, hiihtoa, minä uin ja vesijuoksen. Miehellä on jotakin sykkeentestausvälineitä, mutta minulla ei koskaan. Nyt toivoisin ainakin itselleni jotakin vehjettä, millä yksinkertaisesti voisin säätää liikuntasuoritukseni oikealle tasolle ikääni ja kuntooni nähden.

 11. Johanna 3 vuotta ago

  Meidän perheeseen kuuluu minun ja miehen lisäksi kaksi teini-ikäistä. Olemme miehen kanssa aktiivisia liikkujia, lenkkeilemme paljon lähinnä pitkiä kävelylenkkejä tehden, joskun hölkäten. Minä käyn lisäksi cross training tunneilla. Mutta sitten nuo teinit…. Heidät olisi mukava saada liikkumaan enemmän ja siinä apuna voisi olla tekniikka juurikin tuollaisen kellon muodossa!

 12. Sanna Bruun 3 vuotta ago

  Voi mikä kisa!
  Mä en oikein tiedä onko meidän perhe tähän sopiva, varsinkin kun kysytään kuinka meillä liikutaan. Huonosti. Se on vastaus. Häpeäkseni myönnän ettei meillä kaikki liiku. ”Töissä saa tarpeeksi liikuntaa” on miehen vastaus ja istuu illat tietokoneella tai sohvalla. Käy kyllä usemman kerran viikkoon neljä vuotiaan kanssa uimahallissa, pointsit siitä.
  ”Just oli liikkapäivä” on sitten perheen 11- ja 13-vuotiaan vastaus. Kamalan vaikea motivoida tuon ikäisiä, kuitenkin jos saan kieroiltua heidät mukaan metsään, on kaikilla ollut tosi kivaa. Vinkumista kuuluu mutta hymy on huulilla.
  Tämä kyllä harmittaa minua joka olen löytänyt luonnossa olemisen mahtavuuden. Pääsääntöisesti yksin koluan pitkin metsiä juosten..voisin kyllä ihan hyvin kävelläkin. Meniskö kellot meidän kohdalla sitten hukkaan? Ei kai? Haluan ajatella että ne voisivat olla kannuste seurata päivittäistä aktiivisuutta.

 13. Kkk 3 vuotta ago

  Kaikki liikunta käy, mutta erityisesti meidät näkee harrastamassa kaikenlaista kestävyysliikuntaa, lapsi on usein kärryssä mukana.

 14. Toms 3 vuotta ago

  Juniori osasto liikkuu tarhassa ja puistossa. Aikuisilla olisi parannettavaa, tällä hetkellä satunnaisia reippaita kävelylenkkejä. Ehkä pitäisi mitata niin olisi motivaattori, kun huomaisi konkreettisesti että määrä ei riitä

 15. Mii 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan metsässä koirien kanssa, jääkiekkoa pelaamalla ja juostaan

 16. Markus Myllymäki 3 vuotta ago

  Perheessä liikutaan kävellen, juosten, jumpaten ja pyöräillen. Ja venytellään tietysti myös. Taaperoa osallistetaan mahdollisimman paljon, joskin juoksukärryjä hän on viime aikoina karsastanut. Lasten jumppa sen sijaan maittaa erityisen hyvin.

 17. Hanna 3 vuotta ago

  Perusliikuntaa, raitista ilmaa metsälenkeillä ja ylipäätään luonnossa. Lapsia haluaisin kannustaa liikkumiseen, ja esim askelmäärän kerääminen voisi toimia kannustimena. Mieheni hyötyisi rankan työnsäkin takia palautumisen seuraamisesta. Itseäni kiinnostaa unen laatu. Mielestäni nukun tarpeeksi vaikkei aina tunnu siltä.

 18. Sportti first 3 vuotta ago

  Meidän perhe on jo kolmannessa polvessa kestävyysurheiluhullu. Arki menee juosten/pyöräillen/hiihtäen/tukitreeneisä ja yhteiset lomat muistuttaa urheiluleirejä – hyvät mittarit toisivat tolkkua näihin olosuhteisiin!

 19. Elina Laakso 3 vuotta ago

  Meidän perheessä liikutaan pääosin rattaillen. Kolmen 0-4 -vuotiaan kanssa tulee kuljettaa päivisin lähes joka paikkaan kävellen, mutta pari kertaa viikossa allekirjoittanut ottaa vain 2/3 lapsesta mukaansa ja lähtee tuplarattailla juoksulenkille. Allekirjoittaneen siippa lenkkeilee toisinaan myös, mutta kaipaisi jotain muutakin sparraajaa kuin laiskottelusta naputtavaa vaimoa. Mittarin tuottaman datan luulisi tekevän häneenkin (ja miksei siihen vaimoon myös) vaikutuksen.

 20. Jonjul 3 vuotta ago

  Aika epäsäännöllisesti tällä hetkellä. Viimeinen vuosi on ollut aika rankka monilta osin ja nyt pikkuhiljaa koko perhe alkaa pääsemään normaalin elämän makuun. Ennen kävimme paljon yhdessä metsälenkeillä, joten toivon että saisimme mm. tämän taas takaisin arkikuvioihimme. Ulkoilu ja hikiliikunta kun boostaisi päivää niin maan perkuleesti enemmän & kaikki muu vähän turhempi jäisi pääkopasta pois. Joten ajattelisin, että Garminit ranteissa tsemppaisi meitä vielä enemmän toteuttamaan tätä yhdessä liikkumista!

 21. Reetta 3 vuotta ago

  Meillä mies on joukkuelajien, jalkapallon ja salibandyn, harrastaja. Yhdessä pelataan sulkapalloa ja käydään uimassa. Omat suosikkilajit ovat spinning ja pyöräily. Haaveena on ottaa juoksu tauon jälkeen uudestaan kuvioihin ja siihen uusi mittari olisi oiva apuväline. Meitä kumpaakin mittari kannustaisi sekä ottamaan tehot irti että myös rentoutumaan, nukkumaan paremmin ja huoltamaan kehoa venyttelemällä tai käymällä avannossa.

 22. Kesä-Kerttu 3 vuotta ago

  Kävelylenkillä, jumpalla ja salilla liikutamme itseämme porukassa puolison kanssa. Ukko-kulta ”vanhojen, pulskien poikien” kanssa ryhmässä. Puhelimen ohjelmakin kertoo jotain, mutta välillä kaipaisin numerotietoa arkiaktiivisuudesta, joka on varmaankin se suurin liikuttaja.

 23. Sinisentalonsatu 3 vuotta ago

  Salilla treenataan, uidaan, pyöräillään, juostaan, myös triathlon kisataan. Kausittain vaelletaan ja aina tilaisuuden tullen tehdään lajikokeiluita!

 24. Laura 3 vuotta ago

  Arkiliikunta pääsääntöisesti miehen kanssa. 2v taapero rakastaa pitkiä kävelylenkkejä, osan matkasta kävelee, muuten istuu rattaissa. Työmatkat kuljetaan säiden salliessa pyörällä/kävellen. Garminien avulla liikkuminen innostaisi enemmän ja toisia uutta intoa myös arkiliikuntaan

 25. Annukka 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan! Kaksospojat harrastavat korista ja säbää, mies hölkkäilee ja heittää fribaa ja itse liikun ulkosalla heiluttaen välillä kahvakuulaa, kiristäen joskus minikumppareita tai vetäen täysillä rinnettä tai rappuja ylös. Meidän perheessä olisi tosiaan käyttöä kelloille, poikien kohdalla heille olisi hyvä näyttää palautumisen eli levon ja unen tärkeys, itse olen kiinnostunut kuinka korkealle sykkeet ja saa vedettyä ja mieheni on kiinnostunut myös sykealueista lenkeillään.

 26. Merituuli 3 vuotta ago

  Minänolen tällähetkellä perheen kovin liikkuja, juoksua kävelyä kotijumppaa yms mä tykkään mitata matkaa ja vauhtia ja muutenkin kiinnostaa kellojen mahdollisuudet. Mies liikkuu vähän ja uskoisin hänen hyötyvän kellosta, aktiivisuusmittarina ja tsempparina. Pojat ovat olleet nuorempina ikiliikkujia, nyt 15v istuisi pelaamassa jatkuvasti ja 19 v on armeijassa, kello olisi siellä jo tarpeen varmasti tsemppaisi poikiakin liikkeelle aktiivisemmin!

 27. Henni 3 vuotta ago

  Meillä tanssitaan, joogataan, pelataan tennistä ja ulkoillaan.
  Mittarin avulla pystyisimme paremmin seuraamaan kehon tilaa liikunnan aikana, hyvät mittarit nimittäin puuttuvat 🙂

 28. Krisse 3 vuotta ago

  Meidän perheessä 2/3 käy kuntosalilla. Tällä hetkellä juoksutreeni telakalla sääriluun murtuman vuoksi, mutta pikkuhiljaa peruskuntoa vesijuoksulla kasvattaen.

 29. Anna 3 vuotta ago

  No nyt on mahtava arvonta ja pakkohan tähän on osallistua! Mies lenkkeilee ja seuraa statistiikkaa omalla Garminillaan. Liikunta ilman kelloa menee kuulemma ”hukkaan”. Tästäpä siis kipinä, ja kellot meille muillekin. Juoksuintoa yrittää tartuttaa lapsiin ja mikäs sen parempi porkkana kuin omat kello ranteeseen. Oman selän kun saa kuntoon niin perästä tullaan!

 30. Maija Urpilainen 3 vuotta ago

  Meillä lenkkeillään,jumppaillaan salilla ja kotona,hiittiä sekä painoilla. Pelataan pesäpalloa ja jääkiekkoa. Tanssitaan ja metsästetään. Urheilu kuuluu meidän jokapäiväiseen elämään koko perheen. Nyt jo pieninkin aloitti ensimmäisen urheiluharrastuksen,neljä vuotiaana. Meillä asustaa siis viisi henkeä haarukassa 4-37-vuotta.

 31. Eikku 3 vuotta ago

  Itselläni kohonneet sokeriarvot , ja pikkuhiljaa olen aloittanut arkiliikunnan lisäämisen sekä painon pudottamisen ruokavaliota muuttamalla. Poika käy aktiivisesti kuntosalilla , menossa armeijaan tammikuussa , joten haluaa olla hyvässä kunnossa tammikuussa.Tyttäreni on eskarilaisen yksinhuoltajaäiti ja kokee että ei aikaa liikkua . Mies on jo edesmennyt, joten kolme kannustus Garminia riittäisi minun perheelle sillä eskarilainen liikkuu varmasti eniten ja monipuolisemmin sekä ahkerimmin kuin kukaan meistä

 32. lissu_ihmemaassa 3 vuotta ago

  Meidän kuusihenkisessä perheessä rakastetaan monipuolista liikuntaa ja yhdessäoloa liikkuen. Uusin tulokas, 3kk tyttövauva seuraa turvakaukalosta, kun muu perhe pelaa sulkkista sunnuntaisin, tai kun isä ja äiti treenaavat teinien kanssa salilla. Perheen äiti toipuu synnytyksestä ja haaveilee pitkistä juoksulenkeistä, joita yhdessä on miehen kanssa juostu jo kohta 10 vuotta. Perheeseemme on juuri hankittu juoksumatto ja kaikki ovat innoissaan siitä. Perheen tytöt harrastavat tanssia ja pojalla on nyrkkeilysäkki, jota takoo huoneessaan. Pelaamme koko perhe kesäkauden yhdessä frisbeegolfia ja käymme metsäretkillä.

 33. Noora 3 vuotta ago

  Mieheni kanssa harrastamme juoksua, nyt yhteisenä tavoitteena ensi kevään puolimaraton. Garminit ranteeseen ja sitä kautta statistiikan seuraaminen tekisi kyllä hyvää motivaatiolle! Juoksemme joko yksin tai koko perhe yhdessä juoksurattaat ja vaunut apuna. Juoksun lisäksi molemmilla on omat jumpat ja pelit muina harrastuksina. Hyötyliikunta on myös isossa roolissa lapsiperhe-arjessa.

 34. Katri 3 vuotta ago

  Liikunta on kausiluontoista. Ikää alkaa olla ja liikunnan merkitys sen kuin vain kasvaa. Mittaaminen toisi ”faktat esiin” ja siten motivoisi terveysliikuntaan. Aikuiset Lapset onneksi liikkuvat erittäin aktiivisesti.

 35. Titta Vepsäläinen 3 vuotta ago

  Meillä toinen ensihoitaja ja toinen muotoilija/ravintoloitsia, joten vuorotyö ja toisella pitkät ja hyvinkin epäsäännölliset työajat asettavat melkoiset haasteet liilkumiselle ja työstä palautumiselle, esim. riittävälle levolle ym. Riittävän liikuntamuodon- ja ajan suhteen onnistuminen on yksi isoista haasteista, koska on miltei mahdotonta harrastaa jotain, joka vaatii tietyssä paikassa tiettyyn aikaan läsnäolon. Tähän saattaisi löytyä apu jos olisi mahdollista seurata omaa systeemiään tarkemmin.

 36. Emmi 3 vuotta ago

  Mun perheeseen kuuluu kuusi henkilöä, vanhemmat, kaksi veljeä, minä ja sisko, me lapset ollaan jo nuoria aikuisia. Me kaikki ollaan tosi erilaisia liikkujia, jokaisella on oma tapansa harrastaa liikuntaa. Kotona on aina kannustettu ja annettu jokaisen löytää se oma juttu. Tällä hetkellä olen erityisen ylpeä mun äidistä, joka on alkanut tekemään porrastreenejä ja uimaan, vaikka liikunnan harrastaminen on aikaisemmin ollut vähäistä. Uskon että äidin motivaatiota lisäis entisestään loistava kello ja ois kiva antaa jotain takaisinkin kaikesta siitä hyvästä, mitä hän on meille antanut. Itse oon just muuttanut Helsingistä lappiin ja fyssari suositteli sykemittarin hankintaa. Tämmöinen ylläri varmasti lähentäis ja yhdistäis meitä perheenä ja antais lisäpotkua suunnitella yhteisiäkin treenihetkiä arjen kiireiden keskellä.

 37. Jaana 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan välillä yksin ja välillä perheenä. Itsellä oli useampi vuosi, jolloin liikunta jäi. Mutta tänä vuonna olen saanut jotenkin itseni liikkeelle ja auttaisi todella jos mittari olisi mukana kertomassa edistymisestä. Aviomies on liikkunut aina paljon, mutta nyt kun on loukkaantunut olisi hyvä saada seurattua ettei liian lujaa yritä. Ja tyttö sitten; haluaisimme hänelle liikunnan osaksi normaalia elämää ja mittari olisi varmasti hauska lisä näyttämään, miten pihalla kavereiden kanssa liikkuminen saa oman hyvän olon aikaiseksi. Joka tapauksessa , liikumme ilmankin mutta pieni lisä olisi mukavaa.

 38. Jenni 3 vuotta ago

  Tässä hengen taloudessa liikutaan päivittäin, laji riippuu fiiliksen mukaan. Garminin kellon avulla tulisi seurattua palautumista ja mahdollisesti myös unen laatua.

 39. Varpu 3 vuotta ago

  Ihastuttava arvonta. Minä juoksen. Juoksen niissä vapautuneissa rakosissa, kun en kuskaa esikoista futikseen, tai keskimmäistä tanssimaan. Kuopus rakastaa kaikkea liikuntaa ja lähtee mielellään lenkeille mukaan. Pieni 5-Vuotias on osoittautunut sitkeäksi ja kestäväksi liikkujaksi. Juoksin ensimmäisen maratonin keväällä mutten ole koskaan mittaillut sykkeitä tai palautumista. Mutta asia kyllä kiinnostelisi ja toisi varmasti viisautta ja motivaatiota koko touhuun. Koko perhe lumilautailee talvisin ja mies skeittaa, minkä kuluneilta polviltaan kykenee. Liikkuminen tuo elämään hyvää fiilistä ja yhdessä liikkuminen lähentää. ❤️

 40. Asa 3 vuotta ago

  Meidän perheessä äiti liikkuu eniten. Tavoitteena on opettaa lapsille että liikunta on luonnollinen osa Arkea ja se antaa aina enempi mitä ottaa. Kellot on tällä hetkellä lapsille pop joten kunnon mittarit motivois muksuja myös liikkumaan.

 41. Tanja 3 vuotta ago

  Meillä harrastetaan säännöllisesti maastopyöräilyä, jääkiekkoa, salibandya, lenkkeilyä. Etenkin perheen teinille tulisi todella tarpeeseen tavoittelliseen urheiluun, mutta me kaikki olisimme kovin onnellisia Garmineista!

 42. Odessa 3 vuotta ago

  Teemme mieheni kanssa kumpikin fyysisesti ja henkisesti raskasta vuorotyötä. Työtä ja lapsiperhearkea jaksaakseen olisi pakko urheilla,mutta se on välillä tahmeaa, kun yöunet ja palautiminen jäävät vajaaksi. Mies harrastaa salibandya ja minä kuntosalia sekä lenkkeilyä. Sykemittari auttausi optimoimaan niin lepoa kuin kuntoiluakin,mutta hankinta on jäänyt muiden kiireellisempien rahareikien vuoksi.

 43. Johhhu 3 vuotta ago

  Harrastan mieheni kanssa salibandyä ja ulkoilemme sen lisäksi aktiivisesti koiran kanssa niin luonnossa kuin lenkkimaastoissa. Olen luonnossa liikkuessa hurahtanut vaeltamiseen ja viime kesänä lähdimmekin vaeltamaan niin miehen kuin koiran kanssa Lofooteille. Olisi siis ihana omistaa kello joka seuraisi peleissä sykettä ja ennenkaikkea palautumista, mutta toimisi myös luonnossa silloinkin kun liikutaan hieman tuntemattomissa paikoissa! Kellon toivoisin myös isälleni joka toipuu selkäleikkauksesta! Olisi mahtava antaa lahja, joka motivoisi liikkumaan nyt kun kuntoutus on elintärkeää! Olisi varmasti motivoivaa lähteä kolaamaan pihalta lumet kun saisi päivän askelemäärän samalla tehtyä. Mikäli selkäleikkaus on onnistunut, joten takuuvarmasti jatkaisin isäni kanssa niin Kolin kuin muidenkin kansallispuistojen koluamista!

 44. Kaisa 3 vuotta ago

  Olen talviurheilija, joten odottelen kuumeisesti hiihto- ja luistelukelejä. Koska talviurheiluaika on valitettavan lyhyt, pitäisi saada tsempattua itseä liikkumaan myös muina vuodenaikoina enemmän. Uskon, että älykello ranteessani voisi inspiroida minua liikkumaan säännöllisemmin ilmoittelemalla, että nyt on levätty riittävästi ja on aktivoiduttava.

 45. saija 3 vuotta ago

  Meillä eli minulla liikuntaa tulee viikon aikana vaihtelevasti 5-10h. On TFW treeniä, juoksua, pyöräilyä, talven hiihtokelit odottaa ja ulkoilua, sekä vaeltamista kesällä. Mittarille olisi kova tarve. Yhdenlainen mittari löytyy, mutta olisin kiinnostu kuulemaan myös vielä tuntemattoman Garminin ominaisuuksista.

 46. Anu 3 vuotta ago

  Yhdessä lasten kanssa teemme metsäretkiä ja välillä vaellusreissuja. Keväällä pieni Karhunkierros ja syksyllä Kolilla. Lapset ovat aloittaneet syksyllä urheilullisia harrastuksia, tyttö 8v yleisurheilun ja poika 6v nappulaliigassa jalkapallon. Rannekkeet lisäisivät motivaatiota kun pystyisi seuraamaan liikkumista, unta ja aktiivisuutta arjessa. Metsäretkillä olisi jännä seurata esim. nousuja ja reitin pituutta. Itse kaipaan apua tavoitteellisempaan liikkumiseen.

 47. Tsemppis 3 vuotta ago

  Meidän nelihenkinen perheemme vaihtelevilla kokoonpanoilla ja voinnin mukaan patikoi, retkiluistelee, meloo, pyöräilee, juoksee, hiihtää, laskettelee ja lapset pelaavat kilpaa koripalloa. 14-vuotiaamme sairastaa lastenreumaa, sinnikkäästi treenaa ja pelaa b-pojissa, vaikka onkin pienikokoinen ja useimmiten vaihtopenkin lämmittäjänä. Garminit ranteessa olisi dataa siitä, varsinkin teinille, että kilpaurheilun ulkopuoleltakin löytyy paljon elämää ja liikettä!!

 48. Jonna 3 vuotta ago

  Itse juoksen ja talvella myös hiihdän perinteistä.Juoksusta olen tykännyt aina,mutta onnekseni löysin hiihtämisen ilon näin aikuisiällä,ihanaa hommaa!Mieheni on liikunnan suhteen melko kaikkiruokainen ja hänelle se on elämän henkireikä.Jos ei pääse liikkumaan,niin sen kyllä näkee.Kevääksi olemme ottaneet yhteiseksi tavoitteeksi osallistua 4.kerran puolikkaalle,joten mittarit toisivat ainakin itselleni lisämotivaatiota treeniin.Lastemme kanssa (2v ja 5v)käymme kerran viikossa nallepainissa,jossa koko perhe osallistuu tekemiseen,eikä vanhemmat istu salin reunoilla.Mielestäni huippu juttu,jotta myös vanhempi voi omalla tekemisellään motivoida lasta ja yhdessä harrastaminen on kivempaa.

 49. P. 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan säännöllisen vaihtelevasti, mies on intohimoinen juoksija, itse joogaan ja lapset tanssivat. Olisi kiva myös itse päästä seuraamaan oman treenin tehoa ja palautumista, se ei ole itsellä koskaan ollut oikein systemaattista, ja se toisi lisää intoa itselle.

 50. Katryn 3 vuotta ago

  Meillä mies käy salilla, lenkkeilee kanssani ja me molemmat myös rakastamme hiihtää ja pyöräillä. Teini yleisurheilu, joten oheisina kuuluvat puntit ja vesijuoksu. Nuorimmainen on sydämeltään futari, mutta myös innokas säbäpelaaja. Porukalla käymme uimassa, luistelemassa ja vaeltamassa. Ellemme sitten ole kannustamassa jota kuta meistä kisoissa tai peleissä.

 51. Hannavee 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan paljon. Nykyöön lasten harrastukset kestävät jo niin kauan, että se mahdollistaa vanhempien harrastamisen keskellä viikkoakin. Ja juosta voi missä vaan. Miehen kanssa juoksemme, hiihdämme ja pyöräilemme. Vaeltaminen on myös ehdoton suosikki aina kun siihen vain tilaisuus järjestyy ja myös kuntosalilla olemme nykyään viihtyneet.. Lasten harrastuksissa ykkösenä ovat uinti ja jääkiekko, lisäksi futis, sähly ja discotanssi.

 52. tiitu 3 vuotta ago

  Isä on aktiivisin liikkuja, alppipyöräilijä ja hiihtäjä. Tytär on innokas, mutta kiireinen ja tartteisi vähän tsemmapusta. Rumpalipoika harrastaa hyötyliikuntaa ja kesäisin fudista kavereiden kanssa. Ja minulla harrastukset ovat marraskuusta lähtien painottuneet viikonlopuille, mutta eiköhän tästä taas vuoden vaihteen jälkeen jaksa hyödyntää arkiaamuja ja -iltojakin.

 53. Millavee 3 vuotta ago

  Hyötyliikuntaa kertyy itselle ja taaperolle, säännöllinen liikkuminen on haaveissa, mies liikkuu aktiivisesti ja ilahtuisi varmasti mittaamisesta.

 54. Tiina 3 vuotta ago

  Itse pyöräilen töihin 10km matkan ympäri vuoden, lisäksi joogaan ja jumppaan kotona. Puoliso kulkee toiseen kaupunkiin kouluun pyörällä, junalla ja kävellen, tämän lisäksi hän käy salilla ja myös jumppailee kotona. Garminin kelloja ollaan pitkään katseltu ja ne olisi täydelliset meidän liikunnalliseen elämään!

 55. Minde 3 vuotta ago

  Meillä on alle vuoden ikäinen poika, joten minun liikkuminen on enimmäkseen pojan kanssa ulkoilua ja kävelyllä käyntiä. Tavoitteena löytää kadonnut salimotivaatio ja hiihtää aktiivisesti talven aikana. Mies polkujuoksee, maastopyöräilee ja hiihtää.

 56. Ani 3 vuotta ago

  Voi että kun olisi ihana lahja koko perheelle

  Meillä on koko perheellä peukut pystyssä että tärppäisi!

 57. Aniina 3 vuotta ago

  Voi kun olisi ihana joululahja!

  Meillä kaikilla on omat harrastukset, yhdellä karate, yhdellä kilpauinti, yksi harrastaa ja valmentaa kamppailulajeja ja minulla on menossa suuri elämänmuutos jonka edistymistä olisi ilo seurata koneelta.

  Yhdessä meidän perhe vaeltaa kesällä ja syksyllä. Talvella yhteiset hiihtolenkit on meidän perheen juttu!

 58. Salla 3 vuotta ago

  Aika pitkälle liikunta koostuu koiran kanssa lenkkeilystä. Urheilukello voisi herätellä liikkumaan tehokkaammin.

 59. Kirsi 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan luvattoman huonosti! Vaikka liikuntamahdollisuudet ovat loistavat ihan lähellä, silti liikkuminen on jäänyt. Edes hyötyliikuntaa ei enää tule harrastettua, kun auton osto oli pakollinen.
  Teinit käyvät uimassa, lenkillä ja salilla, mutta satunnaisesti. Itselläni olisi erittäin tarpeellista aloittaa säännöllinen liikunta, koska verenpaine alkaa kohota huolestuttaviin lukemiin. Ainostaan nuorimmainen liikkuu suhteellisen paljon, mutta niinhän kaikki 5-vuotiaat. Nyt on korkea aika tehdä ryhtiliike ja korjata huonot elämäntavat ennenkuin on liian myöhäistä! Josko näistä kelloista olisi tsemppariksi koko perheelle?!

 60. Suvi 3 vuotta ago

  Meidän perheessä on ollut nyt koko syksyn käynnissä liikuntahaaste, mikä on innostanut meitä liikkumaan tosi paljon enemmän kun ennen! Mittarit olisivat hyvä palkinto hyvin menneestä haasteesta ja auttaisivat varmasti motivoimaan meitä vielä parempiin tuloksiin ja aktiivisempaan elämäntyyliin.

 61. Sande 3 vuotta ago

  Neljän lapsen ja kahden aikuisen perheessä liikutaan ja touhutaan monenlaista ja erityisesti palautumisen seuraamisen kannalta Garminit olisivat tarpeeseen. Lisäksi ne toisivat varmasti koko perheelle lisäinnostusta kannustaa toisiaan liikkeelle, silloin kun on vähän liikaa jumitettu, vaikka pelikoneiden äärellä. Uskon myös jo olemassaolevien harrastusten muuttuvan kiinnostavammiksi, kun saa mitata ja seurata oman kehonsa toimintaa. Meillä lapset kaipaavat usein perusteluja asioille ja näillä kelloilla olisi helpooa perustella ainakin liikkumisen ja levon tärkeys. Meillä harrastetaan jalkapalloa, uintia, telinejumppaa, lenkkeilyä ja kuntosalia.

 62. Sanna-Mari 3 vuotta ago

  Me ollaan veikeä parivalkakko, tämä meidän perhe siis. Mies on murtanut kaularankansa 10 vuotta sitten ja liikkuu olosuhteisiin nähden ajoittain paljonkin, pelaa frisbeegolfiakin vasten kaikkia luonnonlakeja. Joskus taas liikunta rajoittuu olosuhteiden ja kiputilanteen vuoksi kotiin ja siellä tehdään kotijumppaa. Hän on kiinnostunut palautumisesta ja kulutuksesta korostuneesti etenkin vamman jälkeen, kun vaihtoehdot liikkua ja liikuttaa itseään ovat harmillisen rajalliset. Minä taasen, juoksin elämäni ensimmäisen maratonin elokuussa ja yritän motivoitua kohti seuraavaa. Liikun muutenkin monipuolisesti ja maratonin jälkeen alkoi kummasti myös saliharjoittelu kiinnostaa. Garminit olisivat meidän perheessä erittäin toivotut joululahjat! <3

 63. Ilona 3 vuotta ago

  Mahtava arvonta! Me suurperheenä liikutaan paljon lasten kanssa yhdessä. Lasten kanssa voi treenata vaikka puolimaratooniin. Silläaikaa kun juoksin kilsan vetoja urkkakentällä, lapset leikkivät omiaan keskenään. Puistossa jumppaan omankehonpainotreenejä kun lapset leikkii. Lapset on niin tottuneita siihen ja antavat mun treenata rauhassa. Usein tulevat burbeisiin mukaankin. Näkevat mallin liikkumisesta, sekin on tärkeää. Puolikkaan juoksin syksyllä Tallinnassa vaunujen kanssa, missä nukkui meidän puolivuotias. Vauva sai maalissa oman mitalin! Palautumista ja lukuja ei tule seurattua ja ehkä juuri siitä syystä jouduin syksyllä parin kuukauden kesrävään flunssa kierteeseen. Harvoin osallistun blogi arvontoihin mut tää aihe kolahti!!

 64. Katri 3 vuotta ago

  Ooh, mikä palkinto!

  Meillä liikutaan koiran kanssa parisen tuntia päivässä: joillekin lenkeille lapset tulevat mukaan, toisinaan jäävät kotiin puuhastelemaan omiaan. Lisäksi harrastamme porukalla parkouria ja käymme uimassa. Itsellä paletissa on vielä kuntosali ja tanssitunnit, mies tykkää puolestaan maastopyöräilystä, sählystä ja frisbeegolfista.

 65. Laura 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan säännöllisesti, tarkoituksella kuntoillen ja hyötyliikuntaa hyödyntäen. Pyöräily, juoksu, suunnistus, metsäretkeily, kaikki helppoja toteuttaa ja mahduttaa arkeen. Olisi mahtava päästä seuraamaan omaa liikkumista, kehittymistä ja tietysti palautumista.

 66. Markus 3 vuotta ago

  Kävelylenkkien dataan tarvisin Garmin mittaria, (pyörässä Garmin jo onkin)

 67. Kipa 3 vuotta ago

  Liikutaan aika paljon, lenkkeilyä, pyöräilyä, kalastusta…. mittari kannustaisi ja ohjaisi parempaan ja oikeaoppiseen liikuntaan

 68. Niina R 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan eniten metsissä kävellen, juosten ja retkeillen. Lapset retkeilevät mukana ja liikkuvat omissa harrastuksissaan. Minua laitteissa kiinnostaa eniten palautuminen ja varsinkin data, milloin raskaampi liikunta lisää stressiä ja kevyt köpöttely olisi viisaampaa. Mies haluaa kaikkea dataa mahdollisimman paljon ja lapset saisivat vahvistusta äidin väitteille arkiliikunnan merkityksestä. Kiva arvonta!

 69. Ritva 3 vuotta ago

  Kolme poikaa pelaa jääkiekkoa ja tyttö pelaa tennistä. Itse käyn salilla ja juoksen, mies käy jossain oman kehon painon treeneissä. Nuorisolla on paljon treenejä, pelejä ja kisoja. Olisi itse aikuisena tietää millä tasolla treenaa. En ole koskaan omistanut mitään ”treenikelloa”. Tämä olisi super ihana joululahja. Itseasiassa tämä on teinin joulupukin kirjeessä.

 70. Minna 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan kyllä, liikkuminen on ollut osa elämää aina. Hyötyliikuntaa kuten esimerkiksi työmatkapyöräilyä emme laske ”liikunnaksi”, vaan se on osa arkea; ihanaa saada happea ja siirtyä vaivattomasti paikasta toiseen omilla jaloilla. Jos aikaa on hitusen enemmän kuin normaalisti molemmat perheen aikuiset kiertävät pidemmän kautta työmatkaansa. Perheen lapsi on samaa ikää kaksostenne kanssa, liikkumisesta lapsen riemulla nauttii hänkin! Lapsi on otettu mukaan ulkoiluun ja aikuisten harrastuksiin vauvasta pitäen, haluamme näyttää ja antaa hänelle mahdollisuuden oppia huolehtimaan itsestään liikkumisen avulla. Perheessä harrastetaan nyrkkeilyä, juoksua, koiralenkkejä (äiti) sekä joogaa, uimista, maastopyöräilyä (isä).
  Olemme vanhanaikaisia, sykettä mitataan sormituntumalla kaulalta laskemalla kymmeneen ja matkaa arvioidaan mututuntumalla. Varsinkin juoksua ja uintia treenatessa apuväline toisi eittämättä hyödyn treeniin, kun voisi seurata vaivattomasti syketasoa. Palautuminenkin kiinnostaa ja sen tarkkailu onkin sitten omalajinsa perinteisin keinoin. Perheen äiti tarvitsisi uuden kellon ja vakavasti hän onkin harkinnut moisen monitoimilaitteen hankintaa 🙂

 71. Vilma 3 vuotta ago

  Meillä perhe on aina ollut aktiivinen mutta nyt olen yrittänyt saada avopuolisoani innostumaan samalla lailla liikunnan tuomasta ilosta! Uskoisin että pieni materiaalihuuma voisi toimia tähän hyvänä buustina 🙂 olisi ihana päästä taas jakamaan liikunnan iloa toistemme kanssa! Yhdessä tekeminen on vaan parasta

 72. Annina 3 vuotta ago

  Meidän perheen yhteenlaskettuja lajeja On aika monta. Pienin ui ja seuraa askeliaan halvasta (kopio)mittarista. Mies juoksee ja pelaa sählyä, mittari on tärkeä statistiikan ja palautumisen seurannassa. Itse pyöräilen sisällä ja ulkona, ratsastan ja joogaan. Sykeohjatuilla spinningtunneilla mittari on tärkeä. Nykyinen Polar ei paljon palautumisessa auta ja kiinnostaisipa stressitason ja unen jatkuva seurantakin. Olen valmis vaihtamaan Garminin leiriin.

 73. Solja 3 vuotta ago

  Meillä viisihenkisestä perheestä liikkuu kaikki tavallaan. Itse pyöräilen ja lenkkeilen kehoani kuunnellen sen kummemmin ilman mittareita. Miehellä on Garmin ranteessa, pojat harrastavat joukkuelajeja ja tyttökin liiikuttaa itseään nuoren naisen viitseliäisyydellä. Toisaalta faktatieto omasta kehityksestä toisi kuntoiluni uudelle tasolle ja varmaan teinienkin innostuisivat seuraamaan syketajoja ja palautumista ym

 74. ira 3 vuotta ago

  Itse harrastan paljon liikuntaa kun taas avopuolisoni on kova arkiliikkuja, hän kävelee pitkätkin matkat mutta liikuntaharrastuksille ei tahdo riittää aikaa. Uskon, että molempien innostus kasvaisi kun liikkumista pystyisi seuraamaan.

 75. Mari 3 vuotta ago

  Meidän nelihenkisessä perheessä liikkuu kaikki, yhdessä ja erikseen. Koululaisista toinen pelaa salibandyä ja toinen kiekkoilee, vanhemmista isä kiekkoilee ja äiti jumppaa ja juoksee, miten nyt muiden harrastusten lomassa ehtii. Yhdessä pyöräillään paljon, enimmäkseen maastossa. Sitten välillä uidaan, lasketellaan ja kokeillaan uusiakin lajeja.

  Tällä hetkellä ainoastaan minä seurailen epäsäännöllisesti mittarilla liikuntasuorituksia, harvemmin unta tms.
  Etenkin perheen miesten palautuminen ja lepo kovista reeneistä kiinnostelisi 🙂

 76. Venla 3 vuotta ago

  Meillä osa perheestä liikkuu paljon, mutta toiset ei juuri ollenkaan, joten näillä rannekkeilla saataisiin varmasti lisää motivaatiota myös vähemmän liikkuville ja päästäisiin koko perheellä esim juoksulenkeille 🙂

 77. Satu 3 vuotta ago

  Talvisin käyn spinningissä, joogassa ja bodypumpissa. Lisäksi saan lähes viikoittain lainaan veljen koiraa pitkälle lenkille. Kesällä edellisten rinnalla harrastan maantiepyöräilyä. Garminin kello kiinnostaa. Se innostaisi varmasti myös tarkkailemaan arkiliikunnan määrää ja palautumista.

 78. Kaisa 3 vuotta ago

  Meidän perheessä minä liikun joko juosten, kävellen tai salilla ja kaikki 3 tytärtäni harrastavat aktiivisesti cheerleadingiä ja liikkuvat muutenkin paljon. Yhdessä ulkoillaan erityisesti koiran kanssa. Tytöille toivoisin garminit, jotta paljon liikkuvat teini-iköinen ja sitä lähestyvät muistaisivat myös palautumisen tärkeyden. Ehkä muistutus siitä olisi joskus helpompi ottaa vastaan kellolta kuin äidiltä 🙂

 79. Tomi Tiiperi 3 vuotta ago

  Itse juoksen ja harjoittelen kohti maratonia. Lapset harrastavat tanssia, näytelmäkerhoa, uimista jne. Vaimon kanssa myös yhdessä kävellään ja pyritään liikkumaan lasten kanssa mahdollisimman paljon. Meille tärkeää on yhdessä olo. Olisi mahtavaa saada lapset innostumaan vielä enemmän liikunnasta mittareiden ja datan avulla

 80. Suvi K 3 vuotta ago

  Itse tällä hetkellä lenkkeilen ja joogaan. Hyötyliikunta on mun juttu. Mies käy kuntosalilla ja poika on muuten vaan aktiivinen ikiliikkuja. Motivaatiota nämä toisi.

 81. MoonUnderWater 3 vuotta ago

  Meidän perheeseen kuuluu viisi henkeä eli kolme poikaa (5, 7 ja 15) ja vanhemmat. Meistä 4/5 pelaa futista – hmm, kukahan meistä ei pelaa??? Nyt tarvitaan myös mamma liikkeelle ja muutenkin arkiliikuntaan lisää motia, kiitos!

 82. Johannes Tuovinen 3 vuotta ago

  Meillä treenataan seuraavasti:
  – ulkona HIIT-treenejä
  – olohuoneessa kehonpainotreenit lattialla, renkaissa ja trapetsilla
  – kuntokeskuksessa ohjatut tunnit tai sali
  – liikuntahulinat, ulkoilu ja uinti

 83. Hanna S 3 vuotta ago

  Meillä 5v toimii erittäin hyvänä personal trainerinä vaatien juoksulenkeille aina vaan lisää vauhtia. Niinpä olisi hyvä välillä tietää kuinka kovalla sykkeellä mennään. Hän liikuttaa meitä viikottain myös jujutsussa sekä uinnissa. Monipuolinen Garmin olisikin meidän perheelle loisto juttu!

 84. patchwork family 3 vuotta ago

  Tilkkutäkkiperheemme koostuu hyvin eri tyyppisistä liikkujista. Itse haluan jatkuvasti etsiä ja kokeilla uusia lajeja, uimahypyistä lätkään, joogasta skeittaukseen, triathlonista kalliokiipeilyyn. Paraikaa käymme vaimoni kanssa punttarilla voimaharjoittelemassa PT:n opastuksella. Vaimoni jaksaa harrastaa yhtä lajia pidempään. Maratonjuoksu vaihtui kuntosalin kautta crossfittiin ja siitä polkujuoksuun. Teinipoika malttaa lähes päivittäin lähteä maastopyöräilemäön, tietokonepelien parista, ja käy kesäisin airsoftaamassa. Meitä kaikkia yhdistää energinen mäyräkoira, joka rakastaa keppien raahaamista vedestä, uimahyppyjä ja metsässä ympäriinsä juoksentelua, ja sekoilua. Kuten minäkin. Olisi hauska alkaa seuraamaan liikuntaamme älylaitteista, jakaa tietoa suorituksistamme ja verrata kuka käyttää ja mihin ylimääräisen energiansa. Itselläni se harvoin loppuu, mikä toisinaan ärsyttää muita valtavasti.

 85. MrsT 3 vuotta ago

  Meillä taidetaan liikkua vähän liian vähän, nuoriso kyllä hoitaa osansa, mutta me vanhemmat kaipaisimme aktivaattoria. Välillä ollaan reippaampia, mutta nyt kaamoksen aikaan tarvittaisiin tsemppiä..

 86. Sami 3 vuotta ago

  Koko perhe liikkuu kohtuu paljon, lempilaji on juoksu. Olisi mahtava seurata miten kunto kehittyy

 87. Leena Katajisto 3 vuotta ago

  Mä juoksen, mies pelaa sählyä ja lapset – no, meidän kolme lasta ovat vielä niin pieniä, että mitään vakiintunutta lajia heillä ei ole. Itselleni mittari tulisi motivaattoriksi, miehelle statistiikan vuoksi ja yhden niistä meidän lasten mittareista lahjoittaisin meidän lahjakkaalle kummipojalle (12 v.), joka tykkää juosta kilpaa ja kovaa.

 88. Anna 3 vuotta ago

  Meidän perheessä vanhemmat liikkuvat kuntosalin, crossfitin ja lenkkeilyn parissa. Nuoret ovat hyvin aktiivisia omien voimisteluharrastastusten parissa ja kuopus yrittää pysyä muun perheen mukana 🙂

 89. Pirjo 3 vuotta ago

  Saavutimme tänä vuonna eläkeiän mieheni kanssa.Nyt on aikaa kävelylle,johon haluammekin panostaa.

 90. Metsäläiset 3 vuotta ago

  Meidän perheessä suunnistetaan ja polkujuostaan, juostaan ja kävellään, pyöräillään ja käydään viikottain uimassa. Pikkutirriäiset aivopestään rastien maailmaan jo pariviikkoisesta. Pyrimme hyötyliikkumaan. Maaseudulla asuessa asuinympäristö houkuttaa liikkumaan, työmatkat joutuu ajamaan autolla joka tapauksessa naapurikuntiin.

 91. A.L 3 vuotta ago

  Teidän kelloa tarvitaan nyt ranteeseen yhtälailla kuin papuakin. Olen keväällä lähdössä ylittämään hiihtämällä Vatnajökull jäätikköä Islannissa ja nykyinen Polari ei näytä kuin sykkeen (jep, on toooosi vanha). Matkaa varten tulee treenattua lihaskuntoa ja kestävyyttä eri tavoin. Muuten nautimme miehen kanssa ulkoilusta koirien kanssa, luonnossa liikkumisesta meloen, vaeltaen ja hiihtäen. Lisäksi ratsastan.
  Mieheni on statistiikkaa rakastava insinööri (jokainen liikkumiskerta koirien aamulenkistä lähtien mitataan), joka repeäisi onnesta saadessaan uusinta uutta. Voitte kuvitella kuinka hän hämmästyisi, jos minäkin voisin katsoa ranteesta muutakin kuin sen sykkeen…. 🙂

 92. Julia 3 vuotta ago

  Tällä hetkellä meillä liikutaan niin, että mies pelaa salibandyä, on vakkari tennisvuoro ja välillä kuntosalia ja juoksulenkkiä. Minä käyn tanssimassa ja suurimman osan juoksen 2v taaperon perässä. Tyttö on hyvin eneerginen, aina on kiire jonnekin 😀 Mukana arvonnassa. Olisi kiva tietää paljon tulee oikeasti liikuttua pelkästään silläkin, että juoksee päivät pitkät lapsen perässä.

 93. Ninni 3 vuotta ago

  Meillä mies liikkuu aktiivisesti lähes päivittäin. Minulle tuntuu olevan todella hankalaa järjestää aikaa liikunnalle, sillä arki kolmen pienen lapsen kanssa, töissäkäyden ja opiskellen on todella hektistä. Olen kuitenkin päättänyt että alan ottamaan aikaa myös omalle hyvinvoinnille ja olenkin pitkä tauon jälkeen ilmoittautunut tammikuussa alkavaan harrastusryhmään. Myös vanhimmalla pojallani on useampi harrastus viikossa ja nuoremmat veljensä liikkuvat hyötyliikuntaa, pelaillaan pihapelejä ja tehdään lyhyempiä ja pidempiä metsäretkiä.

 94. Tiituli 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Voimailua, juoksua, kävelyä, sauvakävelyä, pyöräilya sisälla ja ulkona, tiellä ja maastossa. Mittareita tarvitaan suorituksen, palautumisen ja kehityksen seurantaan. Kaikille tietysti omat.

 95. Hipsu 3 vuotta ago

  Meidän perheessä ei aktiivisesti oikein taida liikkua kuin minä. Ollaan kuitenkin puhuttu vaimon kanssa, että pitäisi aktiivisemmin liikkua yhdessä perheen kanssa, varsinkin tekisi hyvää kun alkaa olemaan jo kova vauhti tuolla 3-vuotiaalla tyttärelläkin.

 96. PerheÄx 3 vuotta ago

  Pojat pelaa jääkiekkoa, minä liikun vaihtelevasti vuodenaikojen mukaan ja mies liikkuu säännöllisesti lajeja vaihdellen. Mies tykkää seurata tarkasti tilastoja liikkumisestaan. Tällä hetkellä olkapään rasitusvamma vaikeuttaa miehen liikkumista ja itsellä tahtoo tässä arjen pyörityksessä se oma liikunta unohtumaan. Lapset liikkuvat eniten ja säännöllisesti.

 97. MerjaK 3 vuotta ago

  Meitä on kaksi meidän perheessä. Mieheni on kuusikymppinen, entinen maileri, joka harrastaa aktiivisesti ja tavoitteellisesti juoksua. Pari kuukautta sitten meni Cooperin testissä 3000 m. Hän on viime aikoina puhunut urheilukellosta, josta saisi juossut matkat, sykkeet yms tilastoihin. Nyt mukana harjoitteluohjelmassa on pitkä lenkki ja lihaskunnon tavoitteellinen kohentaminen. Itse 10 v nuorempana ylläpidän kuntoa lenkkeilemällä, kuntosalilla ja ohjatuissa jumpissa. Olisin kiinnostunut mittaamaan palautumista ja unen laatua koska koko ajan vaan väsyttää.

 98. Ulla 3 vuotta ago

  Perheessä pelataan käsipalloa.Toistsiseksi ei kellään ole kunnon mittareita. Ne tulis tarpeeseen.

 99. Pia 3 vuotta ago

  Meille kaikille 🙂 Mies liikkuu ilman mittaria ja kelloa, minä haluaisin mitata kaiken. Toinen tenava liikkuu liikaakin ja toinen ei metriäkään. Tasapainoilua!

 100. Kata 3 vuotta ago

  Perheemme molemmat lapset harrastavat aktiivisesti urheilua, harkkoja on monta kertaa viikossa. Urheilun, koulun ja sosiaalisen elämän yhdistäminen teini-ikäisille on haastavaa ja kuuluttavaa. Vanhempana haluaisin tietää ja seurata heidän päivittäistä palautumista. Uskoisin myös, että rannekkeen näyttämät luvut ja faktat motivoisi heitä kiinnittämään itse enemmän huomiota esim. nukkumisen määrään ja laatuun.
  Ja mitä tulee meihin vanhempiin…niin olisi mahtavaa päästä seuraamaan omaa arkista tasapainoilua luvuin ja faktoin :).

 101. Sanna 3 vuotta ago

  Meillä on 2kpl lätkäjunnua. Pojat liikkuu lätkänparissa paljon ja varsinkin vanhenpi poika tykkää tarkkailla kehitystään, aikaa tms. Minä liikun mielellään koirien kanssa metsässä.

 102. karkki 3 vuotta ago

  Meidän perhe liikkuu harvoin yhdessä, mutta erikseen jokainen omalla tavallaan. Mies kaikkein epäsäännöllisimmin ja se on huono juttu se. Lapsi harrastaa voimistelua ja kävelee/pyöräilee päivittäin koulumatkat ja liikkuu paljon kavereiden kanssa. Itse liikun monipuolisesti ja sen mukaan, mitä työt ja työmatkat antaa myöten. Pyöräilen, kävelen, juoksen, kuntoilen ja uin. Käyn jumpalla kun aikatauluun sopii. Mutta ranteessa on vain juoksukello, Garmin sekin, mutta se ei kerro juoksuanalyysin lisäksi kuin askeleita. Siksipä päivitys olisi paikallaan.

 103. Anu 3 vuotta ago

  Lapsille liikuntaa tulee ihan luonnostaan, mutta oma liikunta on kyllä jäänyt liian vähälle. Entisenä sm-tason urheilijana se aika paljon harmittaa. Olis ihana löytää joku laji, mikä ei tuntuis urheilulta vaan olis itsestään super kivaa. Sellanen mulla oli 16 vuotta, mutta nyt ei ole oikeen mitään.

 104. Jonsbe 3 vuotta ago

  Itse liikun päiväkotityössä työpäivän aikana paljon ja lenkkeilen koirani kanssa päivittäin. Välillä tulee myös käytyä erilaisilla tanssitunneilla ja huoltamassa kehoa ja mieltä joogassa.

 105. Jenni 3 vuotta ago

  Meidän perhe liikkuu aktiivisesti;
  Yksi jääkiekkoilija ja kolme kuntosalilla kävijää. Laskettakoon mukaan myös hyötyliikunta koiran kanssa ja työmatkakävely.
  Tämän kaiken dataaminen olisi mielenkiintoista ja voisi myös lisätä perheen sisäistä leikkimielistä kisailua tuloksista.

 106. Rami Talme 3 vuotta ago

  Aivan loistava idea tämä kisa. Minähän olen liikunnan suhteen erittäin etuoikeutettu, sillä pääsen kolmen tyttären kanssa yhdessä treenaamaan crossfittiä ja vaimon kanssa pääsen koirien kanssa lenkille. Vanha harrastus triathlon on henkilökohtaisena omana aikana silloin tällöin kuvioissa samoin kun lumien salliesssa hiihto. Mittarointi on mukavaa erityisesti levon ja treenin suhteen.

 107. Marko K 3 vuotta ago

  Aikalailla fiilispohjalta, pidempi lenkki aina iltaisin koiruuksien kanssa. Vauhti on vaihtelevaa, yleensä koirien ehdoilla mennään. Se pitäisi saada käännettyä toisinpäin, mut mikä sit olisi sopiva vauhti? Sitäpä on vaikee sanoa ilman tietoa millä sykkeellä, ja kuinka pitkä matka. Jospa tärppäisi, ja saisi uutta puhtia tuohon liikuntaan!

 108. marika 3 vuotta ago

  koko perhe kaipaisi eriasteista aktivointia ja seurantaa liikkumisilleen: perhekeitoksemme koostuu teini-ikäisistä, aikuistumassa olevista nuorista ja aikuisista, urheilullisesta täysin passiivisiin oleilijoihin.

 109. Susa 3 vuotta ago

  Meillä 3/4 perhettä liikkuu aktiivisesti useamman eri lajin parissa (perheen pojat 12v ja 17v eri joukkuelajien parissa ja se vanhin eli isä on puoliammattilainen). Se on vaatinut minulta äitinä säännöllisistä paikkaan ja aikaan liittyvistä harrastuksista luopumisen. Sen sijaan itse panostan lajeihin, joita voin harrastaa missä ja milloin vain, kuten juoksu, uinti (sitä haluaisin tehdä enemmänkin!), hiit-treenit ja tämän hetkinen suosikkini jooga. Siihen ei tarvita kuin pieni tila, matto ja puoli tuntia ja olen uusi äiti:) Erilaisia sykemittareita ja kelloja on meidän perheessä testattu, näistä Garmin on testaamatta. Olisipa ihana yllättää meidän perhe tällä lahjalla!

 110. Sade 3 vuotta ago

  Me kaikki liikumme erikseen, minä pyöräilen päivittäin kesät, talvet, ja juoksen kun huvittaa, mies juoksee päivittäin ja tyttäremme luistelee ja kiipeilee. Yhdessä kyllä laskettelemme, mutta se on harvinaista herkkua. Olisi kiva onnistua löytämään yhteinen juttu!

 111. Anna 3 vuotta ago

  Itse harrastan tällä hetkellä lähinnä hyötyliikuntaa kuskaamalla lapsen päiväkotiin ja toisen lähemmäksi koulua pyöräkärryn kyydissä, siitä loppu matka pyöräillen töihin läpi vuoden. Koko perheellä tykätään ulkoilla metsässä ja perheen isän mittaria käyttäessä lapsiakin on alkanut kiinnostamaan askelten, matkan jne seuraaminen. Olisi hienoa saada kunnon systeemit koko perheelle, tämä olisi juurikin sopiva kannustin yhteisen liikkumisen lisäämiseeb.

 112. Annmk 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan lähinnä lenkkeillen ja uiden, säännöllisen epäsäännöllisesti! Siispä mittailu onkin alkanut kiinnostaa, josko siitä saisi enemmän motivaatiota!

 113. Piiku 3 vuotta ago

  Huikea arvonta! Osallistun kertomalla, että meillä toinen lapsista on tosi aktiivinen liikkuja‍♀️‍♀️️‍♀️ ja toinen ei niin kovin. Äitiä liikuttaa koira ja iskää kuntosali️‍♂️. Garminit olisivat kiva jouluyllätys ja varmasti motivoisivat kaikkia liikkumaan lisää.

 114. Veera 3 vuotta ago

  Moikka!
  Meidän perheessä liikkuu mies paljon, lajeina tennis ja triathlon. Triathlonissa varsinkin menestystä ikäluokassaan tullut hienosti SM mitaleita myöten. Eli tarkasti seurataan sykettä watteja kilometreja tunteja minuutteja palautumista yms . 🙂
  Itse liikun 3-4 kertaa viikossa, minkä koen työssä käyvänä kahden lapsen äitinä ihan hyväksi suorituksena 🙂 Lajeina juoksu hölkkä sauvakävely kävely lihaskunto kahvakuulailen ja kotijumppailu PT: n ohjeiden mukaan. Välillä pääsee esim. kuntonyrkkeilemäänkin PT:n kanssa! Sixpackia en tavoittele, mutta tarkoituksena vahvistaa kroppaa, koska fyysinen ja henkisesti verottava työ ja haluan myös jaksaa kotona lasten perässä! Lapset harrastavat myös , 6. V tennistä ja 8. V rytmiikkaa. Molemmat rakastavat kaikenlaisia kiipeilytelineitä ja trampoliineja ja kaikenlaisia aktiviteettipuistoja, joissa saa mennä täysiä ja posket punaisina. Kiinnostaisi tietää heidänkin sykkeet yms. varsinkin, kun pienemmällä astma.
  Hieno arvonta! Liikkuvaa ensi vuotta kaikille!

 115. soilekoo 3 vuotta ago

  Minä ja mieheni olemme ulkoilmaihmisiä eli metsälenkit ovat meidän juttu. Ilahduttavinta kuitenkin on että nuorin poika on innostunut liikunnasta monin tavoin ja onkin toivonut itselleen sykemittaria joululahjaksi. Taidan jättää vielä hankkimatta jos tässä onnistaisi 🙂

 116. Helsssunen 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan aikalailla fiilispohjalta. Välillä enemmän ja välillä vähemmän sen mukaan mikä kiinnostaa. Eli meillä ei oo mitään suurempia harrastuksia mutta salilla ja ulkona liikutaan.

 117. Marja 3 vuotta ago

  Viimeisen kuukauden aikana ei ole juuri tässä taloudessa liikuttu. Marraskuussa yritin innostua juoksemisesta, ja jaksoimme puolison kanssa käydä salilla jonkin verran. Näihin ruutineihin pitäisi nyt vain onnistua palaamaan. Sykemittari olisi ihana motivaattori liikkeelle lähtemiseen, ja uskon, että oman kehittymisen seuraaminen sykemittarilla motivoisi liikkumaan paljon enemmän.

 118. maikki 3 vuotta ago

  Meidän perheessä mies liikkuu tosi aktiivisesti, lenkkeilee, ui, pyöräilee . Hän pyöräilee myös säällä kuin säällä töihin n. 20 km päivittäin. Minä taas olen todella laiska liikkuja , välillä aina innostun liikkumaan, mutta helposti löydän tekosyitä olla lähtemättä lenkille.
  Perheen kaksi aikuistuvaa tytärtä liikkuvat myös aivan liian vähän. Toinen tyttäristä on nyt innostunut uimaan ja siitä olen erityisen iloinen.
  Garminin mittaarit tulisivat todella tarpeeseen ja uskon että se innostaisi meitä sohvaperunoitakin liikkumaan eikä lupaus liikkua enemmän, jäisi pelkästään uuden vuoden lupaukseksi.

 119. Nina 3 vuotta ago

  Kahden pienen lapsen perheessä on huomattu, että vaikka ei aina jaksaisi lähteä liikkumaan, niin jos ei liiku ei jaksa mitään muutakaan. Koska perheen yhteiset tunnit vuorokaudessa on vähissä, on sovittu että äiti urheilee aamulla ennen kuin lapset herää ja isi illalla kun lapset on nukkumassa. Toimii meidän perheessä loistavasti! Crossfit on uusin juttu, mutta kesällä juostiin ja syksyllä käytiin uimassa, fiilikset mukaan, tärkeintä että liikkuu!

 120. Teija 3 vuotta ago

  Polkujuoksu, salitreeni ja kävely

 121. Ilkka Hyvärinen 3 vuotta ago

  Minän reenaan triathlonia, vaimo lenkkeilee ja käy salilla. Toinen lapsi potkii palloa sekä ajelee maastopyörällä innokkaasti ja toinen lapsi pelaa sulkapalloa.

 122. Tarja 3 vuotta ago

  Puolisoni eläkkeellä oleva ent. Jalkapalloilija liikkuu joka pv. Pitkiä kävelylenkkejä kesällä ja talvella. Kesällä pyöräillen ja golfaten, talvella hiihtäen. Itse olen pari vuotta huonosti hoitanut kuntoani, satunnaisia kävelylenkkejä. Viime talvena ostin sukset ja muutaman kerran kokeilin.
  Nyt on aika nostaa itseni suosta ja kohottaa kuntoa, löytää se liikkumisen ilo jonka olen kadottanut.

 123. Lilas 3 vuotta ago

  Meidän perheessä mies on liikunnan suhteen hevijuuseri, seuraavaksi tulee teinityttö, sitten poika 12v. Pienin vajaa 5v. tykkää mm. metsävaelluksista ja haaveilee polkujuoksusta. Äiti tulee sitten viimeisenä ja liikkuu, kun muiden menoilta ehtii Äiti etenkin kaipaisi mittaria ranteeseen, mutta kyllä niistä hyötyisi/tykkäisivät teinitkin,

 124. Päivi 3 vuotta ago

  Meidän perheessä liikutaan eri aikaa ja erilailla. Itse vesijuoksen ja jumppaan. Mies käy salilla. Tulevan vauvan myötä aikomus on alkaa vaunuilemaan yhdessä. Yhteinen lenkkeily on jäänyt ja nyt sen on tarkoitus alkaa uudelleen

 125. Päivi S 3 vuotta ago

  Meidän perheessä liikutaan eri aikaa ja erilailla. Itse vesijuoksen ja jumppaan. Mies käy salilla. Tulevan vauvan myötä aikomus on alkaa vaunuilemaan yhdessä. Yhteinen lenkkeily on jäänyt ja nyt sen on tarkoitus alkaa uudelleen

 126. Mari 3 vuotta ago

  Meillä kaikki liikkuu omia menojaan. Minä ja vanhempi tyttö ollaan hurahdettu crossfitiin, mutta treenataan eri saleilla. Perheen nuorin pelaa fudista. Olemme hieman kilpailuhenkisiä ja mittarit auttaisivat liekittämään toisiamme liikkumaan vielä lisää, mielellään yhdessä ulkoilemalla. Mittarit auttaisivat myös palautumisen huomioimisessa.

 127. SusannaS. 3 vuotta ago

  Itse jumppaan ja pyöräilen kesäisin niin maantiellä kuin maastossa. Mies hiihtää rullasuksilla ja käy salilla. Teinipoika maastopyöräilee. Nämä olis tosi hienot☀️.

 128. Riikka 3 vuotta ago

  Meillä tehdään kotitreenejä kehonpainolla sekä mies että minä. Tämän lisäksi minä harrastan juoksua.

 129. Nelli 3 vuotta ago

  Meidän perheessä liikutaan kaikki vähän eri tavoilla. Yksi tykittää samaa aerobista treeniä crosstrainerilla päivästä (ja vuodesta) toiseen, toinen treenaa leppoisasti mieluiten luonnossa kävellen ja venytellen ja kolmas useimmiten laiskottelee mutta välillä inspiroituu vetäisemään puolimaratonin yhtäkkiä ilman suunnitelmaa. Itse menen hyvin pitkälti fiilispohjalta, mutta koitan kuitenkin sisällyttää joka viikkoon reilusti kestävyysharjoittelua ja pari lihaskuntotreeniä, kehonhuoltoa unohtamatta.

 130. Tuulikki 3 vuotta ago

  Olen tässä muutamia vuosia seurannut, tukenut ja ollut kisareissuilla mukana miehen triathlon harrastuksessa. Itse olen liikkunut samoja lajeja mukavuusmielellö ja lisäksi salia, kävelyä, jumppaa ja joogaa. Nyt on vähän herännyt ajatus josko uskaltautuisin haastamaan itseni ja osallistuisin ensi kesänä puolimatkan triathlon kisaan. Mukavuusliikunta pitäisi muuttaa suunnitelmalliseksi ja eiköhän kaiken mittaava kello olisi hyvä lisä siihen.

 131. Ella 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan paljon ja monipuolisesti, joskus yhdessä, mutta pääsääntöisesti jokaisella on omat suosikkilajinsa. Datan seuraaminen olisi mielenkiintoista!

 132. Laura 3 vuotta ago

  Kiireisen arjen unohtaa lenkeillä pururadoilla. Olen saanut tänä vuonna myös poikaystäväni innostumaan juoksemisesta ja parasta yhteistä aikaa on yhteiset lenkit! Olemme molemmat ilmoittautuneet ensimmäistä kertaa puolimaratonille ensi kesänä. Sykemittareiden avulla voisimme seurata kehitystämme ja saada varmuutta tähän tulevaan koitokseen.

 133. Tuija 3 vuotta ago

  Meidän perheessä liikutaan lenkillä ja salilla. Satunnaisesti sulkapallokentällä ja paljon lasten kanssa hyötyliikuntaa. Miehelleni ostin jo synttörilahjaksi älykellon ja tämän arvonnan voiton myötä haluaisin antaa vanhemmilleni joululahjoiksi älykellot, joiden avulla hekin motivoituisivat seuraamaan liikkumistaan.

 134. Sasa 3 vuotta ago

  Meillä liikuntaa harrastetaan lenkkeilemällä ja koiran kanssa sitä riittää. Myös kuntosalilla tyttö käy. Ja pyöräilyä myös harrastetaan. Kolme henkilöä meitä on.

 135. Sanna 3 vuotta ago

  Meillä on lapset vielä niin pieniä etteivät mittareita tarvitse mutta tässä vaiheessa aikuisten roolimallilla on suuri vaikutus lasten suhteeseen liikuntaan ja liikkumiseen. Ja siinä meillä aikuisilla olisi runsaasti petrattavaa. Ja toki sillä liikunnalla olisi suuri hyöty myös ihan aikuisilke itsellekin.

 136. Jande 3 vuotta ago

  Perheessä 57 v, 30v, 27v ja 25 v. Kaikkien pitäisi lisätä liikuntaa juosten, kävellen ja vaeltaen. Mittarit motivoisivat!

 137. Sienna 3 vuotta ago

  Kolmihenkisessä perheessä liikutaan jokainen omien suosikkilajien parissa: ratsastusta, säbää ja tanssia, lisäksi satunnaisesti kuntasalia ja lenkkeilyä. Allekirjoittanutta kiinnostaa data erityisesti palautumiseen liittyen, juniori tykkää mitata kaikkea: matkaa, nopeutta ja suoritusaikaa. Puolisoa kiinnostaa reitit ja paikannus kaloreiden lisäksi.

 138. Eveliina 3 vuotta ago

  Meistä kahdesta minä olen nautiskeleva, ulkoilmaa rakastava liikkuja. Liikun suht paljon mutta vaihtelen lajeja fiiliksen ja sään/vuodenajan mukaan: joogaa, spinningiä, pyöräilyä, juoksua, hiihtoa, vaellusta, uintia. Mitään yhtä lajia en siis kauhean tavoitteellisesti treenaa. Mies taas on tavoitteellisempi, jonka liikkumisaktiivisuus vähän ailahtelee kausittain – välillä saattaa panostaa kovasti esim. maratontreeniin, ja välillä taas elämän muut kiireet menevät ohi arkiliikunnan. Hän myös seuraa ”statistiikkaa”, itse taas en oikein jaksa – liikun fiilikseni mukaan ja olen usein sitä mieltä etten tarvitse sykemittaria tms, tunnen kyllä itsekin millon se nousee ja laskee jne 😀 Mutta totta puhuen, kyllähän ne tarpeeseen tulisivat! Kyllä minuakin oma kunnon kehittyminen kiinnostaa ja GPS-ominaisuus varsinkin polkujuoksua varten. Niin ja molemmat hyötyliikutaan paljon, muun muassa koska meillä ei ole autoa, askelstatistiikkaa olis kiva seurata.

 139. Maria Lah 3 vuotta ago

  Meidän perhe liikkuu ulkona kävellen, juosten, hiihtäen ja pyöräillen. Sitten tulee ne sisälajit: futsalia ja sulkapalloa miehellä, spinning ja salitreeni minulla. Koko perheen voimin myös uidaan epäsäännöllisesti, välillä otan puolen tunnin sprintin vesijuoksualtaalla. Garminissa kiehtoisi se maksuominaisuus, lenkiltä palatessa voisi poiketa ruokakauppaan. Ja jos musat saisi ranteeseen, puhelin saisi jäädä kotiin!

 140. Micke 3 vuotta ago

  Meidän perheessä äiti käy aktiivisesti kuntosalilla ja hoitaa myös useimmat lenkit koiran kanssa sekä käy kerran viikossa vauhtikestävyystreeneissä. Garmin onkin hänellä jo käytössä. Isä treena aktiivisesti ensimmäistä pidempää polkujuoksukisaa varten, Tähän uusi Garmin vanhan Suunnon tilalle olisikin huippua 🙂 Yläasteikäinen poika harrastaa lähinnä arkiliikuntaa ja tulee ajoittain mukaan lenkeille, hänelle kellon kertoma data olisikin hyvä motivaattori. Perheen nuorimmat kaksostytöt käy yleisurheilutreeneissä ja saa heidät usein houkuteltua mukaan koirankin kanssa lenkille.

 141. Johanna 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan monipuolisesti! Kaksi tytärtä ovat voimistelijoita ja poika harrastaa mailapelejä. Aikuiset liikkuvat kuntoilumielessä: uintia, pyöräilyä ja kävelyä. Näillä laitteilla olisi kiva seurata omaa kuntoa, nuoriso keksii niille varmasti käyttöä myös!

 142. jjkobsskn 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan monipuolisesti kaikkea missä irtoaa hyvä hiki lapsiperhearjen aikarajoissa. Harrastettua lajeja: Jalkapallo+futsal, ympärivuotinen pyöräily + spinning, juoksu, sauvakävely, rattaiden työntely sekä BodyPump.

 143. Masa 3 vuotta ago

  Perheemme liikkuu yhdessä ja erikseen pienen lapsen takia. Mahdollisuuksien mukaan otetaan myös lapsi mukaan liikkumiseen! Päivittäiset ulkoilut ja lenkit pyörillä ja kävellen koskevat koko perhettä kun taas kiipeily ja maastopyöräily on vielä toistaiseksi vain vanhempien juttu!

 144. Sanna 3 vuotta ago

  Meillä liikutaan paljon, mutta tuntimäärällisesti suurin osa liikunnasta tulee kuitenkin hyötyliikunnasta: työmatkapyöräilystä, lumitöistä, pihatöistä ja polttopuiden teosta. Pari-kolme kertaa viikossa käydään salilla ja ryhmäliikuntatunneilla pumppaamassa lihaksia. Hyvin fiiliksen mukaan siis mennään, välillä hölkkäilläänkin ja talvisin hiihdellään.

  Kerran vuodessa laitetaan hakaneuloilla lappu rintaan ja juostaan jossain polkujuoksutapahtumassa (viime kesänä oli vuorossa NUTS Karhunkierros) ja tätä ennen pitää tehdä muutaman kuukauden verran täsmätreeniä lenkkitossut jalassa ja sykemittari ranteessa – tai siis toisella on sykemittari ja toisella pelkkä aktiivisuusmittari, joka antaa summittaisen kuvan siitä, miten pitkä lenkki oli ja millä teholla se tuli juostua. Tässä juoksuharjoittelussa olisi siis parantamisen varaa ja sen voisi varmasti tehdä vielä paremmin jos olisi kunnolliset pelit ja vehkeet.

 145. Johanna 3 vuotta ago

  Mies juoksee marathoneja ja minä yritän pysyä perässä Garmin tulisi tarpeeseen meille, ja minulle

 146. Nelliina 3 vuotta ago

  Nola myöntää, mutta Garmin ois meidän perheelle passeli aktivointiin, koska enimmäkseen koiralenkit määrittävät liikkumistamme. Mukana.

 147. Julie 3 vuotta ago

  Mahtava arvonta. Meillä juostaan, kävellään, hiihdetään, joogataan ja käydään salilla hyvin fiiliksen mukaan- mies harrastaa myös jääkiekkoa ja lentopalloa. Mutta muutosta kaipaisin erityisesti siihen, että löytäisimme enemmän aikaa yhteiselle liikkumiselle ja motivaatio lähtisi sisältä käsin. Siihen Garmin voisi auttaa!

 148. Elina 3 vuotta ago

  Koirien kanssa ulkoillen, salilla, ohjatuilla toiminallisilla tunneilla, joogaten, uiden, portaita kävellen, pyöräillen ja milloin mitenkin! Olisihan se hauska seurailla omaa aktiivisuuttaan ”ihan virallisesti” ja vertailla tuloksia kumppanin kanssa. Siitä saisi varmasti lisäintoa tekemiseen!

 149. Hannah 3 vuotta ago

  Oih, meille tulisivat tarpeeseen! Nelihenkisen perheemme isä on todellinen aktiiviliikkuja, joka rakastaa laadukkaita mittareita ja niiden tuottamaa dataa. Itse koitan saada vanhan liikuntakipinän syttymään ja Garmin olisi taatusti huippu kaveri, kun liikunta on aloitettava rauhallisesti – ei ole helppoa, kun ei ole sinut huonon kunnon kanssa!!! Juniori on innolla mukana suunnistuksessa, hiihdossa ja tenniksessä. Olisi varmasti mielissään omasta Garministaan. Pikkuinen ei mittareita tarvitse, mutta koko perheen yhteiseen liikunta- ja ulkoiluhetkiin Garmin sopisi mainiosti.

 150. Milja 3 vuotta ago

  Meillä liikuttaa kaksi espanjalaista löytökoiraa, jotka innostuvat lumesta. Miehen kanssa liityttiin syksyllä salille ja isona tsempparina toimii 4v tytär joka on ihastunut lapsiparkkiin; muistuttaa meitä useamman kerran viikossa ”tänään ois hyvä päivä mennä yhdessä jumppaan” Juoksemaan taas viime syksynä sai naapurin naiset joiden kanssa alkuun käveltiin ja purettiin arkea sitten uskaltauduttiin kokeilemaan hölkkää, heti keväällä jatketaan kun jäät sulaa, mies kiinnostui ”naapurilenkistä myös. Luistelu, hiihto ja uinti ovat lajeja jotka vaativat jotenkin ryhtymistä ja joita pitäisi harrastaa kyllä enemmän meidän perheessä.

 151. Petra Morbin 3 vuotta ago

  Minä ja kolme tyttöä. On futista, voimistelua, juoksua, yhdessä ja erikseen. Kuten myös lunkimista kännyjen edessä… olisi hyvä saada jokainen tyttö näkemään reaaliaikaisesti tekemisen ja olemisen määrää ja varmaati ohjaimisi meistä kutakin pois ruutujen ääreltä saamaan eri osiot (aktiivisuus, lepo ja mitäniitänyton) täyteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*