Finnair Plus -pisteet haltuun maan kamaralla

Finnair Plus -pisteet haltuun maan kamaralla
12.11.2018 Hanna
Kategoriat: matkailu, ravintolat, ruoka, yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Finnair Plus

Instagramissa minua seuraavat pääsivät jo matkaamme Turkuun, jossa vietimme viikonlopun perheen kanssa. Matka toteutui mielekkään yhteistyön tiimoilta, kun pääsimme testaamaan konkreettisesti, miten Finnair Plus -pisteitä kerätään ja miten niitä voi käyttää.
Pisteitä löytyy monen meidän tililtä ja usein ne makaavat siellä odottamassa hyvää hetkeä nostaa matkustusluokkaa tai varata palkintolento. Edellä mainitut vaativat melko paljon pisteitä, siksi onkin hienoa huomata, miten niitä voi hyödyntää ja kerätä myös matkustamatta lentäen laisinkaan.

Pienelläkin pistemäärällä voi saada isoja aikaan, tämän huomasin itsekin viikonlopun aikana. Klikkaa itsesi Instagramiin ja käy etsimässä profiilistani Finnair Plus -pallero, siihen on koottu koko viikonlopun vinkit pisteiden hankkimisesta ja niiden käyttämisestä. Sieltä saat hyvän setin vinkkejä, sikäli kun yövyt joskus hotelleissa, vuokraat autoja tai olet hankkimassa kotiisi designia, joka kestää.

Omat suosikkini 1000 pisteen ja eurojen yhdistämisestä on Balmuirin huivit, Artekin ja Vitran huonekalut sekä ravintolalahjakortit – käykää tsekkaamassa, parhaimmillaan alennusta voi saada jopa 400 euroa. Ja pisteet voi myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, sekin on hieno vaihtoehto, jonka eräs seuraajani Instagramissa valitsi omien pisteidensä sijoituskohteeksi.

Matkamme alkoi Hertz -autovuokraamosta, josta hain meille kaaran viikonlopun seikkailua varten. Rekisteröidyin jo aiemmin netissä Hertz Gold -jäseneksi, jolloin lisäkuski on veloitukseton ja saat lastenistuimista 25% alennuksen. Etu on tuntuva, etenkin näin kaksosperheessä, jossa molemmat kulkevat turvaistuimissa. Pisteitä Finnair Plus tilille ropisee jokaisesta vuokrauksesta 500 kappaletta. Jäsenyys ei maksa mitään, siksikin suositeltavaa!

Majoituimme viikonloppuna Naantalin kylpylässä, joka valikoitui hotelliksemme lasten pyynnöstä, he näkivät uima-altaan kuvan ja se oli siinä. Hotellivaraukset voi tehdä netissä ennakkoon ja käyttää samalla pisteitä hyväksi. Huoneemme oli kahden huoneen kombo, jossa oli oma keittiö ja kodinhoitohuone, lapsiperheelle juuri täydellinen vaihtoehto, vaikka pieni kävelymatka olikin aina edessä, kun suuntasimme päärakennukseen kylpemään, spa’han tai aamiaiselle. Vietimme laatuaikaa esikoisen kanssa käymällä hieronnassa, hän tykkäsi kovasti. Kuumat porealtaat ihastuttivat itseäni, vaikka hainkin sivusilmällä täyspitkää allasta, jossa olisin päässyt tekemään uintitreenini. Söimme Naantalin keskustan Snickarissa ensimmäisen illallisemme reissussa, vanha puutalo kuiski nimeäni, vielä jonain päivänä asumme perheeni kanssa sellaisessa.

Kun katsoin nyt postausta kirjoitellessani Helsingin hotellitarjontaa, päätin varata minulle ja Joonakselle yön uudesta St. George -hotellista vielä ennen joulua ja suunnata Demoon illalliselle ennen sitä. Molemmat mainitut ovat mukana Finnair Plus -ohjelmassa.

Tässä viiletän Turun linnan sisäpihalla ja teen stooria meidän matkasta Instagramiin. Linna oli ihana kokemus koko meidän jengille, portaiden kipuaminen ja lasten ja tavaroiden kantaminen ympäri linnaa kävi treenistä, sen jälkeen olikin jo nälkä. Me käydään usein lasten kanssa illallisella jo todella aikasin, tälläkin kertaa istuimme Rosterin pöytään jo ennen viittä. Kiitos rafloille, joiden kattauksissa on huomiotu myös meidät aikaisin illastavat. Tällöin lapset jaksavat istua helposti kaksi tuntia, jopa enemmän, ja kotiin palatessa ehtii vielä kylpyyn ja sadun kautta unille, eikä kenenkään tarvitse nipistää yöunista tai olla yliväsynyt.

 

Kulinaristi käyttää pisteensä ravintolalahjakortteihin lunastamalla netistä ennakkoon vouchereita, jotka ostetaan pisteiden ja eurojen yhdistelmällä. 50 tai sadan euron lahjakorteista voi nauttia esimerkiksi Royal ravintoloiden annista. Omat suosikkini ovat The Cock ja YesYesYes, Turun suunnaltakin löytyi saman lafkan rafka, jossa nautimme illallisen. Suuri kiitos mahtavalle tarjoilijallemme, joka piti meistä erinomaisen hyvää huolta. Söimme koko perheen kanssa kolme iltaa peräkkäin ravintoloissa, alla näet onnellisen naisen, jonka treeni kantaa hedelmää – skidit alkaa olla jo niin kärsivällistä ravintolaseuraa, että me saamme halutessamme syödä viiden ruokalajin illallisen ilman sen suurempaa protestia perheen pienemmiltä. Jipii!

 

 

Kotimaan matkailu on ollut meidän jengin teemana tänä vuonna monestakin syystä. Yhtenä niistä melkoinen aikataulupaine töiden suunnalta, toisena matkustamisen helppous eeppisen tavaramäärän seuratessa mukana ja kolmantena halu näyttää lapsille kaunista maatamme ja sen eri laitoja.
Jatkossa vuokraan auton Hetzin kautta ja otan selvää kaikista kumppaneista, joita Finnair Plus -ohjelman kautta voi hyödyntää – toivottavasti sinullekin aukesi tämän myötä uusia vinkkejä oman pistesaldosi käyttämiseen ja kartoittamiseen. Mulla on taskut täynnä vinkkejä pisteiden kanssa pelaamiseen, mutta palstatila loppuu kesken – palaamme aiheeseen ehkä vielä myöhemmin!

Kiitos matkamme mahdollistamisesta Finnair Plus, Hertz, Naantalin Kylpylä ja Roster Turku.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*