fashion-kirppis

fashion-kirppis
28.10.2014 Hanna
Kategoriat: yleinen

kuva222.11. on jälleen Fashion-kirppiksen aika, tällä kertaa kokoonnumme ravintola Pompieriin tekemään toisen käden löytöjä. Tapahtuman löydät Facebookista, klikkaa osallistumisesi ja saavu paikalle.
Myyn itse ainakin tuon nahkamekon, joka on ylläni tuossa taannoisessa Glorian artikkelissa, jonka kuvasi ihana Mikko Rasila.
Mekon lisäksi kannan myyntipöytääni kassillisen laadukasta tavaraa, joka ei enää päälläni viihdy. Hilloaminen kun ei kuulu avuihini, on helpompaa luopua ja antaa vaatteelle uusi elämä.
Pöytämaksut (30€/pöytä) ohjaan Aseman Lapset ry:lle, vielä olisi pari myyntipöytää jäljellä. Jos olet putsannut vaatekaappejasi ja haluaisit tulla mukaan legendaariselle Fashion-kirpparille, meilaa hanna.gullichsen@gmail.com ja kerro miksi sinun pitäisi päästä mukaan.

Pompierin keittiössä kokataan nälkäisille ja muodikkaille vieraille pikkurahalla maistuvaa purtavaa, baarista saa skumppaa ja kahvia ja tilaa on huomattavasti paljon enemmän kuin aiemmin. Jonon uskon muodostuvan tälläkin kertaa, onhan se aina kiemurrellut korttelin ympäri. Harvoin kun saa näin hyvää. Muistuttelen teitä vielä myöhemmin, mutta ruksikaa tapahtuma jo nyt kalentereihinne.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*