Ennakkotilaa Alexa Dagmarin esikoisteos Nuoren naisen opas

Ennakkotilaa Alexa Dagmarin esikoisteos Nuoren naisen opas
1.6.2016 Hanna
Kategoriat: kirjat, yleinen

13324274_10213108194322331_1696912950_o.png-2 Mukavia uutisia kustantamon puolelta; Alexa Dagmar – Nuoren naisen opas on nyt ennakkomyynnissä.
Alexan kanssa on ollut ilo tehdä töitä, hän ei mene koskaan sieltä missä aita on matalin, vaan haastaa itseään jatkuvasti ja suitsii parempiin saavutuksiin. Ei hän suotta lukeudu maamme seuratuimpiin bloggaajiin. Kirjan kautta pääsemme myös Alexan työkuvioihin paremmin sisälle, unohtamatta muotia, kauneutta ja parisuhdetta.

Kirja saapuu painosta elokuussa, sitä ennen teillä on mahdollisuus tehdä ennakkotilaus, jolloin saatte kirjan itsellenne ennen kuin se löytyy kirjakauppojen hyllyistä.

Kirurgintarkan kustannustoimittajan ja kahden huipputaitavan graafisen suunnittelijan kädenjälki ihastuttaa minua suuresti, olen iloinen että saimme kustantaa tämän teoksen joka poikkeaa tähän asti tuottamistamme. Hyppy uuteen virkistäa ja haastaa.

Alla maistiaiaisia, tiimi on tehnyt timanttista työtä!

mockup_alexa2 mockup_alexa3 mockup_alexa5 mockup_alexa6Kirjan ennakkotilauksen voit tehdä täältä, se toimitetaan sinulle ilman postikuluja.

6 kommenttia

 1. Maiju 6 vuotta ago

  Minkä ikäisille tämä on suunnattu? Mietin ostaisinko itselleni vai 17-vuotiaalle veljentytölleni… 🙂

 2. Alexa 6 vuotta ago

  Ei se katso ikää, riippuu paljon lukijasta! Kiinnostavaa sisältöä ihan jo nuorillekin (12+ sanoisin), mutta moni keski-ikäinenkin on odottanut kirjaa jo kovasti 🙂 Uskon että tosiaan vanhemmatkin lukijat saavat paljon kirjasta irti jos muoti, kauneus, sisustus ja itsetunto -asiat kiinnostaa 🙂 xx

  Terkuin kirjailija-Alexa

 3. Lillan 6 vuotta ago

  Voisiko kirjasta olla edes lyhyt kuvaus tilaussivulla, samaan tapaan kuin muista kirjoistanne? Mietin tätä juurikin lahjaksi, ja voi olla että blogista löytyy kirjasta tietoa, mutta sitä seuraamattomalle lyhyt kuvaus sisällöstä olisi tarpeen.

 4. Author
  hanna 6 vuotta ago

  Hei Lillan, kaunis kiitos palautteesta, kirjasta on lisätty esittelyteksti nettikaupan puolelle. Ihanaa kesää!

 5. Lillan 6 vuotta ago

  Kiitos, Hanna! Juuri tällaista kuvausta kaipailin. Ihanaa kesää myös ja tsemppiä pienten odotukseen!

  • Author
   hanna 6 vuotta ago

   Kiitos tsempistä, sitäkin tässä tarvitaan! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*