Eloa Töölössä

Eloa Töölössä
14.5.2018 Hanna
Kategoriat: yleinen

Töölö on ottanut meidät hyvin vastaan, tämä on ihan mieletön lintukoto. Kontrasti Fredaan verrattuna on melkoinen, etenkin liikenteen melun suhteen. Täällä on niin ihanan hiljaista! Me heiluteltiin viikonloppu varpaita hiekassa, leivottiin hiekkakakkuja ja tutustuttiin uusiin naapureihin. Sisäpihalla ajattelimme juhlia myös pienten poikien synttäreitä elokuussa.
Tässä teille pari kuvaa uudesta kodista, Instan puolella olettekin päässeet jo hiukan meille kuikkaamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPehmoinen matto on Roots Livingin mallistosta, ihastuin päätä pahkaa!

Pahka löysi paikkansa, se on kulkenut mukanani pari vuosikymmentä löytämättä kohtaa, johon istua. Joonas työnsi sen tarjoiluvaunun alahyllylle ja sinne se on jäänyt. Sisältää pieniä autoja ja pari pilliä, tutin, kynän, rusinan ja palan Brion raiteita, juuri kuikkasin.
Yhteistyö Hakolan ja Lundian kanssa jatkuu, kunhan kaikki palikat ovat paikoillaan, lupaan paljon kuvia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nahkainen Lazy Fine Leather löysi heti fanin meidän perheen pienimmästä, joka paijaa ja nuuskii sohvaa – tuoksu on mieletön, tuntuma myös. Nahka on loistava valinta lapsiperheeseen, toisaalta niin on myös kitin värinen, pestävä kangas. Sellainen majailee tuolla alakerrassa, pääsette pian kuikkaamaan sinnekin.

Alakerrassa on telkkarihuone, täällä ylhäällä nautitaan vaan toistemme seurasta, toistaiseksi ilman töllöä. Vähän vahingossa maalailin kuitenkin ajatusta Samsungin Framesta, se kun olisi melkein kuin taulu, huomaamaton ja toisaalta niin tarpeellinen taaperoperheessä arkisin kello viidestä kuuteen.

Nyt arki kuitenkin starttaa läppärillä, kirja etenee. Kustannustoimittaja on kuulkaa kultaa, kun hän innostaa kirjoittamaan niistäkin asioista, joita ei ensin ajatellut koskaan tuovansa julki. Nehän ovat kuitenkin just niitä juttuja, jotka tekivät minusta sen kuka olen ja vaikuttivat kaikkeen mitä nyt teen.

Palaillaan taas pian, mukavaa ja kesäistä viikkoa ruudun sille puolelle!

14 kommenttia

 1. Emilia 4 vuotta ago

  Oi, tuo sohva on ollut oma unelma siitä asti, kun sen ekan kerran bongasin. Omilla tuloilla saan vielä aika kauan säästää, mutta mitäpä sitä koti-ihminen ei sohvan eteen tekisi 😀

  Kodin näköinen koti teillä, ja samalla tosi tyylikäs, toki en oleta ne sulkisi toisiaan pois 🙂
  Kivoja kesäpäiviä teidän perheelle!

 2. Leena 4 vuotta ago

  Tosi kaunis lämmin harmaan sävy tuossa lattiassa. Onko se betonilattia? Jos, niin olen kade 🙂

 3. Author
  hanna 4 vuotta ago

  Kiitos Emilia, minustakin tuntuu kodilta, ehkä enemmän kuin koskaan. Pidän teidät ajan tasalla jos sattuu tulemaan etuja ja alennuksia lukijoilleni Hakolan tai Lundian suunnalta. Ihanaa kesää!

 4. Author
  hanna 4 vuotta ago

  Hei Leena, lattia on maalattu parketti. Itsehän emme tehneet mitään, asunnon omistajilla on hyvä tyylitaju. 🙂

 5. Leena 4 vuotta ago

  Ihana sävy toki puulattiassakin, juuri mun lemppari!

 6. Hanna 4 vuotta ago

  Kiitos! Tykkään itsekin, mukavaa vaihtelua!

 7. Aino 4 vuotta ago

  Ihana koti, näyttää niin idylliseltä! Itsellenikin Töölö on jäänyt hieman tuntemattomaksi osaksi kotikaupunkia, hauskaa että nyt teidän kautta näkee sen uusin silmin. Tuo Hakolan nahkasohva on muuten tosi makea, itsekin olen miettinyt sitä mutta taidan toistaiseksi päätyä kitinväriseen kankaaseen. On kyllä yksi mukavimmista – ja samalla ryhdikkäimmistä – sohvista joilla olen istunut.

  Täällä odotellaan jo innokkaina seuraavan kirjaprojektisi tuotosta!

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Kiva kuulla, että odotat kirjaa!

 8. Johanna 4 vuotta ago

  Onnea uuteen kotiin! Näyttää niin viihtyisältä ja eikö vain olekin ihanaa, että on takapiha, jossa voi nautiskella elämästä niin lapsien kuin aikuistenkin kesken 🙂
  Ja hei, eilen posti toi Salaattikirjan sekä Jauheliha-opuksen! Kiitos niistä!!!
  Terveisin, Johanna

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Sisäpiha best! Ihanaa kun kirjat vihdoin saapuivat, maukasta kesää!

 9. Kirsi 4 vuotta ago

  Hei, Hanna! Anteeksi, en halua olla tunkeilevainen, mutta voisitko vilauttaa kuvaa keittiöstänne? Jotenkin vain se on aina niin ihanaa, enkä saa sitä milläänlailla selittää. Kai kuvittelen perheenne sinne nauttien herkuistasi.

  • Author
   hanna 4 vuotta ago

   Kuvia keittiöstä tulossa, lupaan!

 10. Marjut 3 vuotta ago

  Hei Hanna, mikä sisusmateriaali Hakolan Lazy Fine Leather sohvassanne on. Mietin kun sitä saa kahdella eri täytteellä, niin kumpi parempi?

  • Author
   Hanna 3 vuotta ago

   Hei, meillä on vaahtomuovi+vanu istuimessa, selässä höyhen-untuva-kierrevanu. Ihanin sohva ikinä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*