elämäni unet ja arvonta

elämäni unet ja arvonta
14.4.2015 Hanna
Kategoriat: koti

Yhteistyössä Unikulma
hannag unikulmaMiten sä Hanna jaksat, niin monta rautaa tulessa?
Tähän on helppo vastata, nukun vähintään kahdeksan tuntia joka yö. Siis joka yö, ilman poikkeuksia. Muuten en jaksaisi. Uni on mulle suurin lahja, unettomuus taas saa meikän ihan pois tolaltaan.
Olen aina nukahtanut helposti, ongelmana aiemmin oli yölliset heräilyt. Pyörin peittoni ympäri ja hakkasin tyynykasaa uuteen uskoon, hikoilin ja hermoilin, oikeaa asentoa kun ei tuntunut löytyvän. Sitten tapahtui jotain niin siistiä, että se hetki muutti kaiken.
Nukuin Hotel Havenissa yön putkeen, vannon että nukahdin samassa asennossa jossa heräsin kymmenen tunnin päästä. Peitto ei ollut rutussa, tyynyt ei mutkalla. Otin ja soitin respaan ja kysyin mistä sänky on, haluan samanlaisen!

hannag unikulma hannag unikulma

Sä nukahdat ennen kuin sun pää osuu tyynyyn.

hannag unikulma hannag unikulma hannag unikulma
Unikulmasta se oli. Hyppäsin autoon ja ajoin tapaamaan Vesaa, miestä Unikulman takana. Suomalainen perheyritys ja laivaansa intohimolla luotsaava Vesa on aivan upea tyyppi! Pari tuntia kului kuin siivillä, opin nukkumisesta, kehon paineista, epätasapainosta ja hyvän unen merkityksestä paljon.

Tilasimme Unikulman moottoroidun sängyn. Isoin investointi tähän mennessä, mutta tässä kun naapurin sanoin käyn jo neljääkymppiä niin sitä saa sijoittaa itseensäkin.
Koska ollaan hujoppeja molemmat, on sänkymme 210 senttinen, ei mene jalat yli laidan.
Kropat mitattiin Uniklab-laitteen avulla, jokainen kurvi (ja kurviton) kehon osa on nyt optimaalisesti tuettu. Sängyt valmistetaan tilauksesta Vantaan Petikossa, kävin tutustumassa tehtaaseen ja onpa ilo nähdä miten sänky valmistuu. Tuen tässäkin asiassa mielelläni kotimaista osaamista ja käsityötä, samalla periaatteella valitsen kirjojeni kustannuspaikankin, se löytyy Porvoosta.

hannag unikulma

Sängyn jalkaosa nousee moottorin avulla ja ravistelee urheilusta uupuneet kintut uuteen uskoon. Hurina vaan käy kun meidän perheessä palaudutaan iltaisin. Kun teen sängyssä töitä (tai katson sitä fantasiaa), nostan sängyn päätyä, tyynyjen kasaaminen on historiaa.
Odottelin sänkyä viikon verran, mukaani lähti kuitenkin heti pari uutta tyynyä. Teille arvomme samanlaiset, jo niiden avulla voit huomata miten valtaisa merkitys on hyvällä nukkumisasennolla. Ennen kasasin ympärilleni kolmesta viiteen(!) tyynyä, nyt nukun tällä yhdellä, se kun on juuri oikeanlainen.

Ostin oman vuoteen skidillekin, kasvava ekaluokkalainen jos kuka kaipaa hyvää sänkyä. Hänen raporttinsa asian tiimoilta luvassa kevään mittaan.

Osallistut Astro -ergonomisen tyynysetin (arvo 298 euroa) arvontaan vastaamalla postauksen kommenttilaatikkoon miksi juuri sinä tarvitset uudet tyynyt. Osallistumisaikaa 24.4. klo 18.00 asti. Käyttäkää verbaaliset avunne ja perustelkaa hyvin, meitsi valitsee voittajan!
Ps. Jos innostuit Unikulman tuotteista, mun neuvo on, että käy lähimmässä myymälässä. Asiakaspalvelu on omaa luokkaansa.

 • valaisimet JIELDE
 • valokuva seinällä Charlotta Boucht
 • peili PIET HEIN EEK / ARTEK
 • lakanat balmuir / pearl grey

147 kommenttia

 1. hennamarj 7 vuotta ago

  Olen aika nuori, mutta koko ikäni ollut huono nukkumaan. Viime vuosina uniongelmat ovat vain pahentuneet. En kuitenkaan halua turvautua unilääkkeisiin, joten uudet tyynyt voisivat olla yksi konsti koittaa saada paremmat yöunet. Kun seuraavan sängyn aika tulee, luulen, että on aika investoida kunnon sänkyyn. Ehkäpä tulisi ostaa säästöpossu, johon tiputtelisi kolikoita sillon tällöin, jotta tämä unelma joskus olisi mahdollinen.

  Naamasta väsymys alkaa näkyä aika kovasti, konkreettinen muistutus siitä tuli eilen (peilin lisäksi), kun äänestämässä virkailija pitkään tarkisti, onko ajokortissa sama henkilö kun vastapäätä istui. Ajokortissa kun on kaunis nuori tyttö, ja tuolissa istui väsynyt nainen, jonka väsyneiltä kasvoilta ei sitä samaa hehkua ollut millään muotoa erotettavissa.

 2. Nannil 7 vuotta ago

  Odottavana äitinä kaipaan levollisia unia ja niska/hartiasäryttömiä päiviä, ennen kuin unet sekoittava pienoinen astuu maailmaan. Herkkäunisena kuorsaava mies + huono tyyny (voi sitä pyöriskelyä sängyssä) + yöllinen heräily vessaan ei ole se paras kombo kerätä voimia synnytystä ja vauva-aikaa varten, heh. Hyvää tyynyä olen etsinyt jo tovin, niitä löytyy kymmenkunta. Samalla hinnalla olisin ostanut jo aikoja sitten kunnon tyynyn asiantuntijaliikkeestä, huoh. Voitto minulle <3

 3. Hillaliisa 7 vuotta ago

  Selekä aena jumissa aamulla. Kaet se tyyny aottasi.

 4. Yössä 7 vuotta ago

  Oijoijoi! Muutto takana eikä ainakaan ihan lähitulevaisuudessa varaa uuteen paljon toivottuun sänkyyn koska priorisoitiin mm. vuodesohvaa, jotta saadaan ystäviä yöpymään. Toisen puoliskon uni kovin katkonaista, ja itse häiriköin möyhimällä tyynyä ja pyörimällä peiton ympäri. Vissiin toissavuonna ostetut semikalliit tyynyt oli täys pettymys, joten tämä olis erittäin tervetullut yllätys. Päällystäisin nätisti pellavalla. <3

 5. Erika 7 vuotta ago

  Mulla on sama tilanne kun sulla oli, nukun yksin neljän tyynyn ympäröimänä ja sitten arvotaan iltasin josko joku niistä tyynyistä ois tänä yönä sellasessa asennossa, että sais unen päästä kiinni 😀 mutta mulla on parempikin syy miks mun täytyy saada ne tyynyt! Muutan ens kuussa poikaystäväni luo asumaan ja ois huippu viedä ne tyynyt lahjaksi ja aloittaa yhteiselo hyvien unien kanssa <3

 6. Veera 7 vuotta ago

  Tempurin tyynyllä nukuttu pari vuotta, mutta himpun verran liian korkea minulle..Tempurin sänky taas toimii ja sopii hyvin. Kaksi pientä lasta nukkuvat hienosti yönsä, eivätkä herätä tätä mamaa…SIKSI tuntuu tylsältä herätä yöllä korjaamaan tyynyä ja päätä parempaan asentoon. Ps. Hotelli Havenissa nukkuu AINA hyvin, näin muutaman kerran kokemuksella, ihana hotelli ja sängyt 🙂
  – Veera

 7. tanjis 7 vuotta ago

  Selkä ja niska aina jumissa,myös pyöriskely ja tyynyjen testaus on käynyt tutuksi…löytuisikö tästä vihdoin ratkaisu munkin ongelmaan

 8. Anna 7 vuotta ago

  Pienen vauvan äitinä uni on tärkeää, että jaksaa. Minä harrastan tyynykasoja, mitä enemmän tyynyjä, sen parempi. Onni olisi kun yksi tyyny olisi riittävä!

 9. Kesäkerttu 7 vuotta ago

  Joku muukin tuossa kirjoitteli ikuisuusongelmasta: täydellisen tyynyn etsintä. Juuri kun löydät hyvän, seuraavan kerran ostoksille mennessäsi, se malli on poistunut. (Aivan kuin hammasharjakin). Olisipa ihana kokeilla Hannan niin hehkuttamaa mallia.

 10. Kati 7 vuotta ago

  Mulla on niska niin jumissa aina aamuisin, että päässä on sellainen raskas tunne. Oon aina ollut hyvä nukkumaan, mutta nyt kun on tää 40 lasissa niin tulee ilmeisesti jotain iän tuomia haittoja..? Ennen olin aina aamuisin tosi virkeä ja heräsinkin aikaisin, mutta nyt on sellainen nuutunut olo, vaikka olisikin ajoissa mennyt nukkumaan. Lisänsä tähän tuo vieressä kuorsaava puoliso. Joka ei tunnusta kuorsaavansa!Auttaisiko tuollainen laatu tyyny siihen? Kahden vilkkaan pojan äitinä arvostaisin sitä, että saan herätä virkeänä ja aikaisin, koska aamut on mulle parasta aikaa.

 11. Mari 7 vuotta ago

  Teen lähihoitajana pitkikä työpäiviä ja huonosti nukuttu yö vaikuttaa erittäin paljon jaksamiseen. Jos niskaa sattuu ei tulee työstäni mitään…
  Lisäksi lupaan, että jos voitan, teen vanhoista tyynyistä uudet unilelut kaverin lapsille (:

 12. Annnni 7 vuotta ago

  Olen 26-vuotias ja valittelen (tai valitin ennen, enää en edes jaksa valittaa) säryistäni kuin kävisin jo lähempänä seitsemääkymmentä. Olen viimeisen kolmen vuoden aikana kärsinyt jumeista, jotka lähtevät alaselästä ja jatkuvat aina otsaan asti ja johtuvat pääasiassa siitä, että nukun huonossa asennossa. Eniten päätä kiristää juuri tämä konkreettinen pään kiristely. Aluksi ostin uuden kalliihkon ja hyvän sängyn – tai siltä se ainakin on tuntunut 120-senttisen ensimmäiseen omaan asuntooni ostetun sängyn jälkeen. Tämän jälkeen satsasin kalliiseen tyynyyn (jonka alle olen nyt fysioterapeutin suosittelusta taitellut pyyhkeen jotta se olisi minulle optimaalisella korkeudella). Lopulta sain vielä hammaslääkäriltä (kalliit nekin) kiskot, joita mutustelen öisin. Jälkimmäisin kapine auttaa siinä, ettei koko ajan hereillä ollessa tunnu siltä kuin olisi poskiontelot tulehtuneet ja leuat krampissa, mutta niskat ovat silti jumissa. Jooga ja juoksu auttavat, ja näitä toki tekee mielellään muutenkin mutta olisi kiva jos samaa rallia ei tarvitsisi käydä öisinkin 🙂 Haluaisin kovasti nukkua (yhä uudelleen) yhtä hyvin kun kirjoituksessasi mainitset nukkuvasi nykyään ! FTW!

 13. Anja 7 vuotta ago

  Mä tarvitsen uudet tyynyt! Uuden peiton sain äidiltä jouluhajaksi, samalla ostin vielä kotona viihtyvälle lapselle uuden piton ja kunnon tyynyt, itselle ei koskaan raaski investoida, vaikka tietää, kuinka tärkeää olisi! Makuuhuoneen remppakin tulossa, semonen pieni pintaremontti, joten sikälikin uudet tyynyt kauniilla tyynyliinoilla olisi varsin ihanuus!

 14. Kata 7 vuotta ago

  Olemme poikaystäväni kanssa muutamassa yhteen kesän jälkeen, ja jokailtainen tyynysota olisi kiva saada päätökseen: kumpi saa untuvatyynyn ja kumpi lättänän vierastyynyn ( lue: kumpi haluaa viettää seuraavan päivän niska jumisissa). Unikulman tyynyt ratkaisisivat tämän ärsyttävän iltarutiinimme, jota en tosiaan haluaisi viedä mukanamme yhteiseen kotiin!

 15. Terhi 7 vuotta ago

  Minulla on 4 tyynyä sängyssä. Kaikki eriparia ja ties miten vanhoja (käyvät kyllä pesussa kohtuullisen useasti). Uusi sänky ja vanhat tyynyt eivät ole hyvä yhdistelmä. Tämä näkyy myös unen laatuun vaikuttavissa tekijöissä. Olisin enemmän kuin onnellinen uusista tyynyistä. <3

 16. Kati Räisänen 7 vuotta ago

  Ostin hetki sitten Tempur-tyynyn, johon petyin. Ei ollutkaan mun tyyny, vaikka kuinka koitin liikkeessä testata. Nyt ei aikaa ja energiaa lähteä uusiks tyynyostoksille, kun viikon vanha vauva tuhisee kainalossa, joten hyvä tyyny kelpais!

 17. Toiveilija 7 vuotta ago

  Matti kukkarossa Nukku-Mattikin on usein kadoksissa, huipputyynyn avulla löytäisi tien luokseni!

 18. Viltsu 7 vuotta ago

  Olen 26-vuotias ja käytössäni on 15-vuotiaana lahjaksi saatu tyyny. Tyyny on rakas sillä se on lahja mummultani, mutta kymmenessä vuodessa se on mennyt aivan kamalaan kuntoon. (Päällinen on repeillyt ja sisältö on lyttääntynyt) Olisi ihanaa saada kunnon tyyny, ne kun tuppaa opiskelijan budjetille olemaan aika kalliita! Aika kiva arvonta!

 19. moonangel 7 vuotta ago

  Itse kärsin niskahartiaseudun jumeista joka johtaa yleensä päänsärkyyn lisäksi alaselkä on myös vaivannut. Yritän käydä hierojalla näitä helpottamassa silloin kun ehdin ja kun muut menot sallivat sen. Lisäksi komivuorotyössä pitää nukkua vähän miten sattuu ja yrittää saada unirytmi palautettua yövuorojen jälkeen. Olen yrittänyt kokeilla eri tyynyjä ja laitella niitä eri kohtaan jne. mutta ei oikein auta auttavan jumeihin joten olisikohan tässä tyynyssä helpotus vaivoihin.

 20. HeidiL 7 vuotta ago

  Voi, nuo tyynyt tulisivat niin hyvään saumaan jos sattuisin voittamaan!

  Nukuttuani vuosia muiden vanhoilla sängyillä, toteutui haave jättisängystä missä voi nukkua miten päin vain. Kaikkia kohtia ollaankin kokeiltu, tyynyt kun eivät meinaa asettua mihinkään hyvin! Minä ja mies heräämme aamuisin niska jumissa ja väsyneinä, yöllä kun joutuu heräilemään pöyhimään tyynyjä asennon muuttuessa tukalaksi. On siellä Ikean tyynyjen seassa yksi vanha Tempur, jo littanana kuin lätty, sitä vaihtelemme sen mukaan kummalla on kipeimmät niskat. Uudet tyynyt siis haavena, siivojan palkalla ei vain noita kunnon tyynyjä oikein ostella…

  Mahtava arvonta!

 21. Sanna 7 vuotta ago

  Taas aamulla herätessä littana tyyny kolminkerroin niskan alla nutturana. Niskaa särkee päälakeen asti. Maitokahvi. Ei. Auta. Käyn itse yli neljääkymppiä, mutta nukkumatti ei käy meillä usein. Miehen jalat roikkuu sängyn reunan yli. Maailma on sille aina liian matala tai lyhyt. Unen jumalat (tai Unikulman jumalat vaikka), apua tarvitaan. Aamen.

 22. JohannaS 7 vuotta ago

  Jag är en mamma som är super på sömn, sover så fort huvudet landar på dynan. Men på natten tassar yngsta barnet (2år) gärna upp mellan mamma och pappa, vilket han gärna får. Han vill sova på mammas dyna vilket resulterar till att mamma sover utan. Det stör egentligen inte, sover ändå som en gris…men visst skulle de vara skönt att vakna med huvudet på en lyxig dyna 😉 Ska ta skumppa frukost i sängen om jag vinner 🙂 Im so worth it!

 23. Mari 7 vuotta ago

  Oon ehkä maailman herkkäunisin ja sitten vielä raskauden myötä tuntuu ettei ikinä löydy hyvää asentoa. Ja niskat ja hartiat jatkuvasti jumissa eikä buranaa voi tässä tilanteessa käyttää niin oispa ihana jos tilanne muuttuis uuden mahti tyynyn avulla ja sais yönsä nukkua ja aamulla herätä ilman särkyjä!

 24. Saana 7 vuotta ago

  Jes mikä yhteistyö!

  Itsekin nukahdan iltaisin helposti – onneksi! Ongelmani on kuitenkin hampaiden narskutus, hienommin sanottuna bruksismi. Aamuisin herään pää särkien, leuat ja niskat jumissa. Kävin juuri viime viikolla asiantuntevan hierojan luona hoitamassa kireää päätäni/niskaani, ja hän suositteli minulle kunnon tyynyn ostoa, juurikin pään mukaan muotoutuvaa. Opiskelijan kukkarolle se on kuitenkin iso investointi, eli liityn mukaan arvontaan 🙂

 25. Ina 7 vuotta ago

  Oikean tyynyn löytäminen on ikuisuusongelma, siksi nukun väliaikaisversiolla ennen sen oikean löytymistä. Toinen puolisko kiintynyt ruttutyynyynsä, kuuleman mukaan ollut ihan tyytyväinen joskaan ei aina hyvin levännyt. Ei taida tietää paremmasta, vaikka sen ansaitsisi!

 26. Jenni 7 vuotta ago

  Kello on 03. Selkä on tulessa, niskaa pitkin luikertaa juiliva kipu pään sisälle, oikealle puolelle, repien silmää irti. Yritän nostaa itseäni ylös – en liikahdakaan. Sentti sentiltä hivuttaudun kyljelleni ja sitä kautta istumaan. Tuskanhiki valuu pitkin selkää ja hartiat huutavat apua. Viimeisen vuoden ajan tämä on ollut jokaöinen tapahtumasarja. Ei uskoisi minusta, 29-vuotiaasta hoikasta, hyväkuntoisesta naisesta, joka liikkuu päivittäin (koska hyvä terveys!), seisoo päivät töissä nostopöydän ääressä (koska hartiat! koska selkä!), jumppaa pitkin työpäivää (koska kaikki!) ja yrittää nukkua suositellut tunnit yössä. Surettaa, väsyttää, kiukututtaa. En tiedä, auttaisiko uusi, upea tyyny, mutta kokeilisin autuaasti sitä. Kiitos.

 27. Tuulia 7 vuotta ago

  Oi kyllä! En kokeilematta usko, että TYYNY voisi ratkaista meitsin uniongelmat, mutta ilomielin testaisin.

  Esikoisen synnyttyä olen alkanut kärsiä samasta vaivasta kuin sinä aiemmin: yöheräilystä. Ja kun herään, ahdistun, että voi ei, nyt mä valvon yöllä enkä ehdi nukkua edes sitä seitsemää tuntia. Ja mitä kauemmin valvon, sitä enempi ahdistun, enkä ainakaan nukahda. Siis katkottomat yöt, kyllä kiitos! Meitsi valvoo paniikissa, vaikka bebe pääsääntöisesti on jo oppinut nukkumaan yönsä.

  Ja jos tyynyistä on apua, lupaan pyhästi harkita myös kunnon sängyn hankkimista.

  Yst. terv. nimim. ikivanha ja nariseva patjasetti

 28. Henna 7 vuotta ago

  Unelmoin hyvin nukutuista öistä. Olen aina nukkunut huonosti ja viime aikoina lisäksi selän ja niskan lihasjännitys on vaikuttanut negatiivisesti. Ergonominen tyyny kuulostaa todella hyvältä!

 29. Heli 7 vuotta ago

  Liian litteä, liian pullea, liian pehmeä, liian kova – tyyny on aina huonosti. Tulisko Astro apuun?

 30. Mellu 7 vuotta ago

  Nuori nainen iloinen, unelmoiva ja optimistinen. Home ja mikrobit uhkas tappaa kaiken, työn sekä kodin vei. Luonto, liikunta ja perhe hei! Ja minäkin sen tein! Onnellinen olla voi, vaikkei epävarmuutta pois saada voi. Leuat ja limakalvotkin sen tuntee, kun yölliset puremiset ne lommoihin puskee. Ihana uni ja levollinen yö, siinäpä onkin välillä kova työ! Tyyny puhdas ja pehmoinen, aamu aurinkoinen 🙂

  Hulluna tahtoisin <3

 31. saara 7 vuotta ago

  Tarvitsisin uuden tyynyn. Viimeksi ostin liian kovan ja sekös harmitti.. Korva ja niskat kipeänä heräsi joka aamu. Nyt käytän vanhaa löttänää ja kädet puutuu kun niitä pitää pitää tyynyn alla, että se olisi sopivan korkea 🙂

 32. Janina 7 vuotta ago

  Tämä nyt ei varsinaisesti ole mitään verbaaliakrobatiaa, mutta tarve ja ilo tyynystä on aito. Noh, olen kolmen lapsen äiti ja yksi heistä on ollut elämänsä uneton. Unettomuus johtuu tilasta, joka ei tule koskaan parantumaan. Unettomuus on kuitenkin kausi luontoista, joten on viikkoja jolloin saan nukkua kokonaisen yön. Mutta koska olen valvonut niin monta vuotta, herään itsekseni öisin. Peitto pyörii ja tyyny on muhkurainen. Niska on kipeä ja pää kostaa sen minulle aimo jomotuksella. Siinäpä se. Kiitos mukavasta arvonnasta!

 33. Tiinainen 7 vuotta ago

  Uudet tyynyt. Olisko vähän ihanat. Mulla on tyynyinä tällä hetkellä vanhempieni luota perityt vanuttuneet kasat. Ajattelen, että kun ostan uudet, ostan samalla hyvät, ja toistaiseksi hyviin ei ole opiskelijan budjettini antanut myöten. Toivottavasti onni osuu meikäläiseen 🙂

 34. Jonsbe 7 vuotta ago

  Samoihin aikoihin kun etsiskelitte teille kotia ja höyrystelit jännitystä menemään jännitimme uuden kodin kohtaloa täällä ruudun toisella puolen. Sitä asuntoa emme ikinä saaneet, toisen paremman hetken päästä kuitenkin. Nyt takana kuukausi kiireistä remonttiarkea ja kahden asunnon välillä ravaamista. Väsymyksen tasosta kertoo varmasti se että onnistuu nukahtamaan uuden kodin lattialle kasatessa kaappeja,toisen asunnon pöytään odottaessa ruoan olevan valmis tai siitä että on ihana mennä viikonlopun jälkeen töihin, koska tietää saavansa istua edes hetken. muuttomme on kuun lopussa juuri ennen vappua jolloin aion vain juoda lasillisen jos toisenkin kuohuvaa, syödä hyvin ja nauttia hetkestä paikallaan. Siihen suunnitelmaan sekä univelkojen takaisin nukkumiseen ilman seuraavan päivän selkä- ja niskakipuja uudet tyynyt sopisivat täydellisesti.

 35. Hansu 7 vuotta ago

  Vanhat tällä hetkellä käytössä olleet tyynyt on jo täysin littanat eikä niistä saa mitään tukea tällaisen kyljellään nukkujan niska. Perusmarketeissa myytävät vaan ikävä kyllä littaantuu jo lyhyessä ajassa, joten laadukkaille tyynyille olisi todella käyttöä. Ja minä ainakin olen siinä mielessä vähän tyhmä, että vaikka sängyssä viettää jopa kolmasosan päivästä, ei tällainen tollo silti tajua, että ehkä siihen sänkyyn ja petivaatteisiinkin kannattaisi panostaa 🙂

 36. viuhti_ 7 vuotta ago

  Lytätyt tyynyt.
  Myttyyn hakatut, painajaisilla merkityt.
  Unettomat yöt.
  Hyörityt, pyörityt, potkitut, valvotut.
  Äkäiset aamut.
  Niskajumit, otsalohkojyskytykset, huono alku aamulle.
  *
  Onni olisi uudet tyynyt.
  Ehkä uusi sänky. Ehkä uusi kotikin.
  Aloitetaan niistä tyynyistä!

 37. Mikaela 7 vuotta ago

  Jo pitkään niska- ja hartiakivuista kärsineenä on kaikenlaiset tyynyt tullut testailtua, mutta ei Unikulmaa. Pienen lapsen äitinä täydelliset yöunet ovat muutenkin aika monesti hakusessa. Huonon tyynyn tuottamat fyysiset vaivat tuovat taaperon lisäksi päivittäiseen jaksamiseen ison miinuksen. Haluaisin kovasti kokeilla, olisiko tässä merkittävä apu jaksamiseeni. Pliiiiiz! 🙂

 38. Elina 7 vuotta ago

  Tämä tuli kuin tilauksesta! Joka aamu kun niskat kipeänä herää niin sitä miettii, että onko tässä mitään järkeä enää. Oishan tuo melkoinen ilo ja onni jos luksustyynyt voittaisin!

  -Elina

 39. Sohvi 7 vuotta ago

  Voisiko ajankohtasempaa kirjotusta ja arvontaa olla!!
  Ollaan kolmekymppinen pariskunta jotka molemmat kärsii niska-ja selkävaivoista. Tämän hetkinen sänky odottaa pääsyä kaatikselle heti kun taloudellinen tilanne joustaa uuden ostoon! Avomies nukkuu tällä hetkellä osan aikaa sohvalla joka ajaa asiansa paremmin kun sänky. Hyvän tyynyn löytäminen ei taas oo ikinä onnistunu! Ollaan kokeiltu vaikka ja mitä ja vaikka ja mistä mihin oma budjetti on revenny! Toivon että onni suosii tässä arvonnassa enemmän avopuolison takia joka on vuosia kärsinyt huonolaatusista yöunista sekä niska-ja päänsäryistä. Itse paremmin nukkuvana ei oo kiva kattoa kun toinen voi huonosti kun on koko ajan unenpuute. Mitä vanhemmaksi tulee niin laadukkaat unet on kyllä kultaakin arvokkaampaa!

 40. Susan 7 vuotta ago

  Olen aina kehunut olevani ennen kaikkea vahva. No, meistä vahvinkin joskus nuukahtaa.

  Olen aina nukkunut hyvin (sängyssä, hotellissa, lentokentällä, autossa, junassa, laivassa, suorana, kippurassa, sylissä ja yksin…jokainen nukuttu minuutti on minulle kullan arvoinen). Sedan hände det.

  Ensimmäinen huonosti nukuttu yö. Ja toinen. Ja kolmas. Johtuuko se iästä (en myönnä, että vanhaksi olisin tulossa) vai ryhdistä (entinen atleetti, nykyinen kotletti?) vai mistä? Mutta tyynyt on testattu Familonista Tempuriin. Se Oikea on vielä löytymättä. Unikulmaa olen vältellyt kuin ruttoa (kerran sinne eksyin ja johtuiko sitten myyjästä, liiketilasta vaiko vain omasta väsymyksestä shoppailuun mikä sai karvani pystyyn) mutta olen valmis antamaan uuden mahdollisuuden. Jos sinä annat:)

 41. Tiina 7 vuotta ago

  Hei!
  Kuulostaa hyvältä tuo teidän sänkyhankinta. Minä heräilen usein öisin ja myllään tyynyä ja peittoa. Milloin tyyny on liian lättänä ja peitto liian kuuma tai jotain muuta vastaavaa. Uusia tyynyjä olenkin suunnitellut ostavani, kunhan vain tietäisin että mitkä olisi parhaita….

  Tiina A

 42. Iida 7 vuotta ago

  Olen pienenä ollut äärettömän hyvä nukkumaan. Ehkä tätä kuvaa parhaiten se, että en ole joskus pienempänä edes herännyt siihen, että palohälytin on alkanut soimaan. Olen tällä hetkellä 20-vuotias ja nukkuminen stressaa minua aika paljon. Heräilen joskus yöllä tunnin välein katsomaan kelloa ja laskemaan, kuinka pitkä aika on heräämiseen. Mainitsit tuosta peiton kanssa kierimisestä, sekin on _niin_ tuttua… Välillä on kuuma, välillä kylmä ja välillä en edes tiedä, että onko hyvä olla vaiko ei. Liian lyhyet yöunet saavat minut ärtyisäksi ja ylitunteelliseksi, sillä joskus todella huonosti nukutun yön jälkeen pienimmätkin vastoinkäymiset saattavat saada kyyneleet silmiin. Varsinkin viimesyksystä lähtien aloitettuani opiskelut uudessa koulussa ihan uudella paikkakunnalla, josta en tuntenut ketään, on huonosti nukkuminen vaikuttanut joka viikko olotilaani erityisen paljon jo yli puolen vuoden ajan. Toivottavasti tämä tästä paranisi edes jollain tavalla, vaikka sitten niillä uusilla huipputyynyillä.

 43. Minna 7 vuotta ago

  Unilääkärini sanoin: ”Unen laatusi on hirveä, tai anteeksi, onkohan niin sopivaa sanoa?” Kyllä tästä unenlaadusta on täysin perusteltua sanoa niin. Olen ymmärtänyt unen merkityksen hyvinvointiini, mutta en sen sijaan ymmärrä aina satsata siihen. Olen tukenut patjaani pahvein ja räsymatoin, vaikka syytä olisi ostaa uusi patja. Kun jokaista tyynyn kulmaa ja maton reunaa ei tunne nukkuessa – ei myöskään herää aamulla kolotuksiin. Oi, tulkaa luokseni tyynyt! Lupaan sijoittaa ensi matkaan suunnitellut rahat hyvään patjaan.

 44. iita 7 vuotta ago

  Unettomuus on mulle niin tuttua, että työkaverit hysteerisimpinä aamuinani lyövät vetoa, kuinka paljon alta neljän tunnin on tullut nukuttua.

  Lisäksi erosin alkuvuodesta pitkästä suhteesta, jonka seurauksena minusta hetkellisesti tuli muiden sohvannurkkien kuluttaja. Pakenin tilannetta ulkomaille. Ensimmäisen oman itsenäisen kodin (ja elämän) rakentamisen voisi aloittaa yhtä hyvin ihanista tyynyistä, kun täältä maailmalta palaudun. <3

 45. Paula sjöblom 7 vuotta ago

  Hei! Täällä on yksi uneton… Mun on usein tosi vaikea nukahtaa ja yöllä kun herään, joka yö, on taas vaikea nukahtaa ja päivällä täytyy jaksaa ja jaksaa.. Pienet lapset ja mitä näitä nyt on. Mun on vaikea uskoa, että täydellinen sänky sais mut nukkumaan, mutta ehkä mulla ei vaan ole sellaista. Tyynystä voisi aloittaa, ehkä.

 46. TinttiS 7 vuotta ago

  Oih uni, maailman ihanin ja välillä kamalin asia… Toi sun lähtötilanne kuvaus öisestä pyörimisestä ja tyynyjen hakkaamisesta kuulostaa niin tutulta. Nautin, kun nukun yhteen putkeen kunnon yöunet, olen zombi jos (kun) puolet yöstä on tullut pyörittyä lakanoissa. Oiskohan se tyynyt hakkaaminen kivampaa uusilla tyynyillä? 😉

 47. Niina 7 vuotta ago

  Olen koko elämäni nukkunut aivan älyttömän hyvin: olen myös sellaista pää tyynyyn ja unessa -tyyppiä. Pari kuukautta sitten heräsin niskat aivan uskomattoman jumissa. En meinannut saada päätä käännettyä! Siitä lähtien herääminen aamulla on aina ollut aivan käsittämätöntä tuskaa. Olen vaihdellut tyynyjä matalasta keskikorkeaan, keskikorkeasta korkeaan, mutta tällaiselle öiselle vääntelijälle ja heilujalle ei tunnu löytyvän opiskelijaystävällisestä hintaluokasta mitään sopivaa, niskaani tukevaa ergonomista tyynyä. Viimeksi heräsin tänä aamuna 5.30 siihen, ettei pääni taipunut vasemmalle. Ongelma on nimenomaan tyynyssä, sillä omistan jo purentakiskot öisen hampaidenpurennan takia. Jumpalla olen aamuisin saanut niskani siihen kuntoon, että uskallan lähteä ylittämään tietä eli pystyn katsomaan oikealle ja vasemmalle. Nuo tyynyt ovat vastaus unelmiini, ja mahdollistavat tälle opiskelijallekin pitkästä aikaa kivuttoman aamun!

 48. suvi 7 vuotta ago

  Unen laatuni on kärsinyt viimeaikoina huomattavasti,huomaan herääväni yöllä monta kertaa nimenomaan pöyhimään tyynyjä ja vaihtamaan asentoa. Sijauspatjan vaihto on tuonut selkäkipuihini helpotusta, mutta nämä kampaajan työssä yleiset niska-hartiakivut saisivat varmasti helpotusta nällä ergonomisilla tyynyillä. Voi, minä tarvin kyllä ehdottomasti nämä!

 49. Anna K 7 vuotta ago

  Jopa mun tyyny, jonka sisälmys on mennyt ajan saatossa pieniksi palloiksi, on sitä mieltä, että olis aika vaihtaa toimivaan. Eri mittaisten jalkojen takia mulla on usein myös niska ja hartiat kipeenä ja nukun nykyään yöt aivan surkeesti, useita kertoja heräillen. En jaksais uskoa, että uudessa asunnossa vikana olis vaan ”fengshuit”!

 50. suvi 7 vuotta ago

  En ole vieläkään kokonaan palautunut kummankaan lapsen vauvavuodesta – olivat siis todella huonoja nukkujia ja niin olen nykyään myös minä. Uusi huipputyyny voisi auttaa!

 51. Charlie 7 vuotta ago

  Olen kärsinyt uniongelmista koko ikäni: nukahtanut huonosti, nähnyt levottomia unia, heräillyt ja noussut aivan liian aikaisin. Nukuin useimmiten ilman tyynyä vatsallani, koska mukavaa asentoa ei muuten löydy (sisäelimet kiittävät). Vähäunisuus on varmasti isoin syy jatkuvaan sairasteluun ja uupumukseen: se mitä todella kaipaan on uni. Jos siihen auttaisi näinkin yksinkertainen asia olisin onnellisin kaikista! <3

 52. susaanna 7 vuotta ago

  Voi kun saisin nukuttua joskus ihanat yöunet.

 53. Karita 7 vuotta ago

  En osaa nukahtaa ja heräilen. Aina on peittojen alla liian kuuma tai ilman peittoa liian kylmä. Ja viime yön jälkeen niskat taas jotenkin kivasti hajalla. Kunnon tyynyihin pitäisi varmaan investoida, voitti kilpailua tai ei.

 54. Anu 7 vuotta ago

  En edes viitsi lähteä pienten lasten aiheuttamiin katkonaisiin öihin ja tyyliin Lidlistä ostettuun tyynyyn. Sanon vaan, että joka päiväiset niska- ja selkäkivut jätän kyllä mielelläni historiaan.

 55. Marjo L 7 vuotta ago

  Jos uudet tyynyt saisivat mieheni kerrankin nukkumaan stressikukkumisen sijaan ja itseltäni taikomaan niska- ja osin selkäsärytkin pois, niin voi pojat, mikä kevät! Tuikkaisin vanhat tyynyt roviolle ja tanssisin niiden ympärillä kesään asti. Ihan saletisti tanssisin.

 56. Hanna 7 vuotta ago

  Uni on minullekin tärkeä ja vähintään 9h tulee joka yö unta. Ilman sitä en jaksa. Uniongelmia on välillä ollut, jos stressi on ollut kovaa. Hurahdettuani juoksuun löysin sopivan tasapainon työn, liikunnan, ulkoilun ja unen välille. Hyvä sänky on meilläkin seuraava säästökohde, jahka saadaan ensin häät tanssittua. Tyynyt olisivat jo esimakua siitä.

 57. Marika 7 vuotta ago

  Saan olla onnellinen siitä, että saan tehdä fyysisesti raskasta työtä – se tekee työstä energistä ja kokonaisvaltaista. Työni lastentarhassa on pitkälti nostelutyötä, kun kannan mukuloita pitkin päivää. Niskani jumittavat, vaikkakin juoksen ja saleilen paljon. Uskon, että uusi sänky ja paremmat tyynyt auttaisivat asiaan ja olisivat se puuttuva asia, joka saisi niskani kuntoon. Se, että yöt olisi aikaa fyysisesti palautua nostelusta. Niin että jaksaisin jatkossakin nostella ja hoivata muksuja!

 58. Marika 7 vuotta ago

  Saan olla onnellinen siitä, että saan tehdä fyysisesti raskasta työtä – se tekee työstä energistä ja kokonaisvaltaista. Työni lastentarhassa on pitkälti nostelutyötä, kun kannan mukuloita pitkin päivää. Niskani jumittavat, vaikkakin juoksen ja saleilen paljon. Uskon, että uusi sänky ja paremmat tyynyt auttaisivat asiaan ja olisivat se puuttuva asia, joka saisi niskani kuntoon. Se, että yöt olisi aikaa fyysisesti palautua rasituksesta. Niin että jaksaisin jatkossakin nostella ja hoivata muksuja!

 59. Veeruska 7 vuotta ago

  Mulla on takana kaksi ihanaa, mutta stressaavaa vuotta. Viime syksynä tein niin paljon töitä, että sain jumisten hartioideni ansiosta kaverikseni pysyvän huimauksen. Huimaus alkoi joulukuussa, eikä vielä ole loppunut. Se pakotti hidastamaan työtahtia ja olenkin aloittanut joogan ja yritän istua koneella mahdollisimman vähän. Kahdeksan tuntia pitää melkein pakosti jo töissä istua! Olen intohimoinen narskuttelija toivon, että parempi tyyny auttaisi rentoutumaan täydellisemmin yön aikana. Olen miettinyt paremman tyynyn hankintaa, mutta parhaillaan sijoitan etelänmatkan verran rahaa fysioterapiaan, joten olisi ihanaa, kun saisin hyvän uuden tyynyn palkinnoksi yrityksistäni kuntouttaa niskaani ja ottaa rennosti! 🙂

 60. Niina 7 vuotta ago

  Vieressäni öisin mieheni useine tyynyineen. Sitä oikeaa ei vain tunnu niskan alle löytyvän. En tiedä, nauranko vai itkenkö rakkaani puolesta, kun aamulla herään jälleen kerran tyynymeren keskeltä.

 61. julie 7 vuotta ago

  Saimme mieheni kanssa häälahjaksi tyynyt, mutta kovin ovat jo eläneet aikansa ja voi että kuinka tarpeeseen tulisikaan uudet! 🙂

 62. Niina 7 vuotta ago

  Miksi tarvitsen uuden tyynyn? siksi, että tällä hetkellä melkein pelkään nukkumista. Harrastan sitä hikoilua, pyörimistä ja tyynyn vatvomista tällä hetkellä ihan urakalla. Aamulla tuntuu, etten olisi nukunut silmäystäkään ja mä haluan nukkua!

 63. Maini 7 vuotta ago

  Mulla on olkapäävamma, jota ei pysty korjaamaan, lääkärin neuvona oli ottaa iisisti ja unohtaa liian rasittava liikunta, työ ja harrastukset. Urheiluhulluna ja työnkään puolesta en kykene, mutta iltaisin uni antaa odotuttaa itseään kun pyörin kipeän käden kanssa. Ehkä kunnon sänky tai alkuunsa kunnon tyyny helpottaisi.

 64. Jossu 7 vuotta ago

  Minä taas olen se maailman huonoin ja herkkäunisin nukkuja. Aloitan kesällä uudet työt ja silloin kun pitäisi päivystyksessä olla kaikkein skarpeimmillaan pitäisi hyvien yöunien oltava taattu. Siksi olisin loistava tyynyvoittaja 🙂

 65. Maiju 7 vuotta ago

  Voi vitjat juurikin vaihdoin lakanoita ja mietin kuinka surkeessa kunnossa täkki ja tyynyt on! Tää on niin ällöttävää, mutta tyynyistä löytyy ihania keltaisia läikkiä ja ne on venyneet ihan omituisen mallisiks. Se on kumma juttu kuinka näihin asioihin ei raaski laittaa rahaa. Haaveilen kuitenkin sellaisista ihanista isoista hotellityynyistä ettei tarvittis riehua noiden viiden kappaleen (kyllä, myös täällä) kanssa.

 66. Juhani 7 vuotta ago

  Just tuollaisesta unelmoin!

 67. Teija H 7 vuotta ago

  Mä oon aina ollu todella huono nukahtamaan ja heräilen pitkin yötä. Tyynyjä yritän vaihtaa usein, koska tuntuu että ne lässähtävät jo muutaman käyttökerran jälkeen. En ole vielä löytänyt sopivaa tyynyä, jonka kanssa voisin rentoutua niin ettei aamulla tarvitsisi valitella kipeää niskaa.

 68. iituliina 7 vuotta ago

  Muutettuani uuteen kotiini ja odotettuani 13 kuukautta sänkyä saapuvaksi, ostin taloudellisen pakon sanelemana kaksi halvinta tyynyä eräästä ruotsalaisjätistä ja noin viisi yötä myöhemmin totesin, että olisin aivan yhtä hyvin voinut käyttää ne kaksi euroa ruokaan ja käyttää patalappua tyynynä. Jälleen tyynynä toimii siis se sama sohvatyyny, kuin aikana ennen sänkyä, koska kyseinen hapsutyyny on kodin eniten tyynyä muistuttava asia ja opintotuella ostettava puuroa.

  Tyynyt tulis siis tarpeeseen, erityisesti jos niiden mukana saa yöunet?!

 69. Jelena 7 vuotta ago

  Voi, miten ihana arvonta!

  Olen pian täysikäinen tyttö, ja olen kärsinyt uniongelmista yläasteen alusta lähtien. Rakastan nukkumista, ja yksi lempipaikoistani on sänky, mutta on nin harmillista että hyviä unia saan vaan harvoin – ja nämä yöt nautitaan pääsääntöisesti hotelleissa. Tyynysetti tulisi siis varmasti tarpeeseen, ja olisi ehkä avain uniongelmiini. Ja näin yksinasuvana opiskelijana ei korkealaatuisiin tyynyihin ole varaa.

 70. Aino 7 vuotta ago

  Mulla unenlahjat on vankat, myös unet aika rankat
  Mies öisin pyörii ja niskaa valittaa
  Kynäniskan työ kai sen toi tullessaan
  Ei auttanut fyssari ei jumppa
  Olo on välillä päässä aika kumma
  Meitsi unissaan jo sitruunapastaa kokkaa
  Ukkoni vaan ei timjamin kanssa unikeittiössäni rokkaa
  Kuule Hanna pyyntö tää, Astro tyyny miehelle pään alle suo sää.

 71. IrmeliAino 7 vuotta ago

  Mahtava ja ennenkaikkea tarpeellinen arvonta! Varmasti kyseisestä tyynysetistä olisi apu monille. Olen tällä hetkellä sairaslomalla fyysisestä lähihoitajantyöstä nivelrikon ja muiden ilmaantuneiden kipujen vuoksi. Selkä ja niska ovat tällä hetkellä pahimmat kipuilijat, joten uskoisin laadukkaan tyynysetin olevan tukena kuntouksessani. 🙂

 72. Martta 7 vuotta ago

  Haluan uudet tyynyt, koska olen opiskelija enkä A. raaski/voi panostaa tarpeeksi tyynyihin, vaikka tiedostan miten paljon niitä tarvitsisin ja B. opiskelijalla on tunnetusti aika kortilla ja laadukkaat yöunet olisivat enemmän kuin tarpeen. Toisekseen haluaisin myös itselleni todisteen siitä, että laatuun kannattaa satsata ja että kerran se vain kirpaisee. Haluaisin kokea sen ylellisyyden tunteen, joka ilta voisi nukahtaa hymy huulilla – viimeistään pään painuessa tyynyyn.

  Haluan siis uudet tyynyt sekä käytännön että luksuksen vuoksi!

 73. Lasu 7 vuotta ago

  Vauvavuodesta ja koliikista selvitty!
  Vaan muistot on harteilla. Ennen nukuin hartaasti ja pitkään,
  ja nyt kun – hallelujaa – saisin vihdoin taas nukkua, on uni yhtä pyörimistä.
  Aamulla herään koko niska-hartia-alue aivan jumissa.

  Kyllä en mistään niin haaveile kuin kymmenen tunnin katkeamattomista yöunista!

 74. Salla 7 vuotta ago

  Heippa Hanna!

  Kilpailu tuli kuin tilauksesta!
  Olen taistellut huonojen tyynyjen kanssa jo pitkään, eikä tiukalla opiskelubudjetilla uusia viitsisi ostaa. Useana yönä pyörin unettomana, kauan aikaa tyynyjä pöyhien ja vääntäen. Joka aamu herään niskat jumissa, ja monesti tulee myös migreeni sen seurauksena. Ei mukavaa, sillä unen pitäisi juuri olla levollista, ei joka öistä kamppailua.

 75. Minttuiitu 7 vuotta ago

  No onhan se nyt osallistuttava tähänkin. Oon meinaan tosi huono nukkuja. Kun nukahdan niin jees, loppuyö menee hyvin mutta itse nukahtaminen kestää iäisyyden. Juuri se jatkuva asennon vaihtaminen ja ahdistus kun tuntuu ettei mitenkään päin ole hyvä olla. Tämän nukahtamisongelman lisäksi kärsin viikoittain jäätävistä niskahartia jännityksen aiheuttamista päänsäryistä – niistä jotka aiheuttaa huonon olon eikä mikään kipulääkemäärä tehoa. Opiskelijana sänkyyn/tyynyihin sijoittaminen ei vain vielä onnistu.

 76. Sarra 7 vuotta ago

  Oi uudet tyynyt on saatava! Meilläkin pedissä kuusi 5-10 vuotta vanhaa enemmän tai vähemmän (enimmäkseen enemmän) lyttänää tyynynreuhkaa joita sitten kasaillaan ja keotaan ennen nukkumaan menoa ja yön aikana. Kärsin myös ajoittain migreenistä, jota huono tyynytilanne ei ainakaan helpota. Opiskelijabudjetilla ei niin vaan laadukasta tyynyä (saatika sitten kahta) osteta ja jotenkin se että osaisi valita laadukkaat yksilöt tuntuu TOSI vaikealta tehtävältä kaikkien eri laatujen ,merkkien ja hintaluokkien keskellä.

 77. Ansa-Maria 7 vuotta ago

  Oi minä! Oi minä! Mulla on ollut viime syksystä lähtien pahoja niska-hartiaseudun jumeja, jotka johtuvat taaperoikäisen kantelusta ja iltaopiskeluista koneella ja joita ovat hoitaneet niin lääkäri, fysioterapeutti kuin hieroja. Omasta mielestäni suurin ongelma on nukkumaergonomiassa: tämä näkyy mm. siinä, että olen aamuisin todella väsynyt ja narskuttelen hampaitani. Olen ostanut jumien alettua kolme uutta tyynyä, mutta mikään näistä ei ole tuonut helpotusta ongelmaan, joten ilomielin kokeilisin hieman laadukkaampaa vaihtoehtoa!

 78. Anne 7 vuotta ago

  Takana issiais-episodi eli nyt ostoslistalta löytyy uusi sänky, voisin aloittaa tyynyn uusimisella.

 79. Joutseninen 7 vuotta ago

  Aivan mieletön arvonta. Olen nukkunut elämässäni vaihtelevasti, välillä miten ja missä vain ja taas kausittain huonosti kaikkialla. Nukahdan kyllä yleensä, mutta pyörin, hyörin ja heräilen jopa kymmeniä kertoja yössä. Lisäksi ajoittain herään niska totaalisessa jumissa ja pää vinkuralkaan. Uudet tyynyt siis olisivat oikea onnenpotku 🙂

 80. Marle 7 vuotta ago

  Minulla oli hyvä vesityyny, jonne sai lisättyä vettä oman makunsa mukaan. Se oli raskas ja ihanan tukeva. Sen avulla nukuin selälläni ja rennosti. Mutta – lapsi hyppi sen päällä ja yksi yö heräsin vesilammikosta. Nyt on sitten kasa vanhoja, luttanoita tyynyjä ja niskakivut sekä tunnottomat kädet. Tarvitsen uuden tyynyt!

 81. JenniB 7 vuotta ago

  Englannista tuntuu saavan kaikkea muuta ,mutta hyvia tyynyja ei vaan loydy!Mina ja mies kumpikin vuorotyossa ja vakiasiakkaina kiropraktikolla.Let these pillows be answer to our prayers!

 82. mijod 7 vuotta ago

  Työssäkäyvän opiskelijan sekä kolmivuorotyötä tekevän paras ystävä on kunnon (yö)unet. Hyvät ja laadukkaat tyynyt ovat olleet hankintalistalla jo, no, pitkään. Kukkaron nyörit ei vaan jousta ja äitin perintötyynyihin sekä erään ruotsalaisen tavaratalon (kröhöm) edukkaampiin pumpuliasioihin on tyydyttävä. Tämän arvonnan voitto olisi huippujuttu näin kevään kunniaksi! Uskoisin, että nämä tyynyt saattaisivat olla avain jaksamiseen, sillä uni todentotta varmasti maistuisi. 😉

  ps. Poikaystävä kärsii inhottavista selkävaivoista, näistä unikulman tyynyistä ei varmasti olisi haittaa senkään puolesta + poikaystävä olisi superonnellinen!

 83. Jaappa 7 vuotta ago

  Tein maanantai-iltana jalkapuntin, mutta tiistaiaamua kipeänä olivat pää ja niskat. Eipä mennyt treeni oikeaan osoitteeseen 😀 tai sitten syy on tyynyssä. Palautuminen tapahtuu levossa, joten uusi tyyny olisi paikallaan.

 84. Saara 7 vuotta ago

  Uusi työpaikka, kamala stressi, huonot yöunet. Massiivinen urheilun lisääminen tai uusi patja ei ole auttanut, tarvitaan jotakin muuta. Uusi, parempi tyyny kenties?

 85. I May Say 7 vuotta ago

  Minulla on moottoroitu Tempur. Sekin on suurin investointi elämässäni (asunnon jälkeen, tietty). Ja auttamatta paras. Tempurin tyynyt, taas ovat hanurista; ostimme miehen kanssa sellaiset, mutta kummankin tyynyt ovat pusseissaan varastossa. Pitäisi varmaan myydä ne, mutta en ole saanut aikaiseksi.

  Olen mukana arvonnassa. Miksikö juuri minun tulisi voittaa tyynyt? Koska keski-ikäisenä uni ohenee; tarvitaan korvatulpat, hyvä peitto ja tyyny, sekä ylelliset lakanat. Kaikki muu hallussa, mutta nuo tyynyt ovat vielä hankkimatta. Kuten jo mainitsin, prosessi on aloitettu, mutta ei ikäväkseni tuottanut tulosta; suuresta rahallisesta panoksesta huolimatta.

 86. Anniina 7 vuotta ago

  Napakka tyyny, mukavampi seksi!

 87. Laura 7 vuotta ago

  Oi! Tarvitsisin ehdottomasti uudet tyynyt. Niskat ja hartiat ovat koko ajan jumissa ja se jo häiritsee ihan tavallisia asioita: työntekemistä, treenaamista ja nukkumista. Opiskelijan ja aloittavan yrittäjän budjetista vaan on paha nipistää, vaikka tärkeä hankinta olisikin.

 88. Julia 7 vuotta ago

  Kirjoittelen mieheni puolesta joka on tosi huono nukkumisessa! Itse olen aamuvirkku ja viikonloppuisinkin jos ei ole menoja niin menen ajoissa nukkumaan ja aamulla olen heti ajoissa liikkeillä, en halua ”tuhlata” vapaitani sinne klo 12 asti nukkumiseen, silloin on jo puoli päivää mennyt ja olen kerinnyt tekemään vaikka mitä, tosin kun mieheni siis.. Toivoisin voittavani tyynyt, jotta nukkumaan meneminen olisi mieluisa homma myös miehelleni, hyvät tyynyt varmaan houkuttelisi menemään nukkumaan aikaisemmin, jotta sitä yhteistä vapaa aikaa ei menisi viikonloppu aamuisin hukkaan 🙂 Ja pakkohan sen on myöntää, että kyllä sitä saattaisi itsekin mielellään viettää pidempään aamuisin aikaa köllötelleen huikeiden tyynyjen ansiosta 🙂

 89. sikkuralla 7 vuotta ago

  Olen ollut ennen erittäin hyväuninen: nukahdin todella helposti, en heräillyt yöllä tuskin koskaan ja nukuin sikeästi ja heräsin aamulla virkeänä. Lapsen saamisen jälkeen uneni laatu on huonontunut merkittävästi. Kahteen vuoteen en ole nukkunut kuin satunnaisia kokonaisia öitä, silloin kun lapseni on ollut yökylässä muualla. Hän heräilee useasti yössä refluksin ja allergioiden vuoksi, ja vaikka yöt ovat meillä jo parempia alkuaikoihin verrattuna, nukun edelleen katkonaisesti, enkä koskaan oikein saa nukuttua palauttavaa unta. Pisimmät unijaksot yössä ovat n. 2 h. Kaiken lisäksi minulla on aivan onneton möhkylätyyny, jonka joudun taittelemaan vähintään kaksin kerroin, jotta se tukee niskaa. Olisi aivan mahtava voittaa uudet, kunnon tyynyt, jotta ainakin siltä osin voisin varmistua hyvistä yöunista.

 90. riikka 7 vuotta ago

  ehkä syyksi riittää se fakta, että nykyiset tyynyt ovat n. 10 vuotta vanhat, yngh…

 91. Jenna M 7 vuotta ago

  Tämän hetkiset tyynyt ovat aivan vääränlaiset minulle ja nukkumiseni on ollut vähän heikonlaista viime aikoina. Uudet tyynyt varmasti pelastaisivat tilanteen!

 92. Johanna 7 vuotta ago

  Kolmen pienen lapsen äitinä kärsin päivittäisistä niskahartia kivuista. Lisäksi riesana on paha migreeni. Pitkään ollut jo hankintalistalla hyvä ja kunnon tyyny, mutta miten se vaan aina unohtuu… Tämä olisi kyllä täydellinen päivien ja öiden pelastaja. Nyt peukut pystyyn, että kerrankin arpaonni suosisi.

 93. Niina-Kaisa 7 vuotta ago

  Syksyllä yliopisto-opinnot aloittaneena olen huomannut kuinka tärkeä osa yöunilla on uuden oppimiseen ja tiedon sisäistämiseen. Joskus hyvän luennon jälkeen silmät ovat ristissä ja päätä jomottaa, ja se on vain hyvä merkki! Illalla sitä kaatuu sänkyyn pää täynnä uutta tietoa ja sisäistettävää ja hyvä uni on tunntetusti oiva keino muistaa ja rekisteröidä uutta tietoa. Kuitenkin monena aamuna herään niskat ja hartiat jumissa eikä olo ole kovin levännyt. Uskon että tyynyilläni on jotain tekemistä asian kanssa: nukun joka toinen yö ikeasta ostetulla 10e tyynyllä (joka on liian korkea) ja joka toinen taas olohuoneen sohvan koristetyynyllä (joka on taas liian matala). Aikamoista säätämistä sanon vain. Uudet tyynyt toisivat melkoista luksusta opiskelijan arkeen ja uniin!

 94. Katja v 7 vuotta ago

  Kuulostipa uskomattoman ihanalta tuo sänky- ja tyynyseikkalu. Itseasiassa aika monella tuntuu olevan ongelmia selkänsä ja niskojensa kanssa huonossa sängyssä ja littanoilla tyynyillä. Niin minullakin.
  Haksahdin ostamaan uuteen kotiin -kokeilematta, nettikaupasta, Ikean sängyn. HARMiTTAA! Sänky on kova. Joka ilta muistelen edellistä sänkyyni, (joka jäi ulkomaille, kun muutimme juuri Suomeen), se oli juuri täydellinen, tukeva mutta pehmeä.
  Tietenkin hartiat ovat tästä huonosta sängystä jumissa, mutta onneksi on mies joka hieroo illalla sohvalla hartioitani. Mutta!
  Hierojaltani tulee sohvalta palautetta miltei joka ilta. 🙂 lakkoon menee pian.
  Tyynyn kun voittaisin, niin sopu meille koittaisi.
  Katja

 95. miisa 7 vuotta ago

  Taakse jäi rutina/
  selkä aina jumissa/
  Enää ei tarvii tyynyä pöyhiä/
  niska hiessä peittoa möyhiä/
  Historiaa on nopeasti huiviin kiskaistu yömyssy/
  enää meikää moikkaa pikaseen vaan Nukkumatti/
  Ei jumita hartiat, ei vihlo alaselkä/
  pääni kun lepää uudella tyynyllä!

  Aa (niin kuin Cheek, ei niin kuin aakkosten).

 96. Meri 7 vuotta ago

  Pohjoisen mies hitsannut reissuhommissa Helsinkiä ja puolta Eurooppaa kasaan vuosikymmenet, niska ja kädet sökönä, nyt eläkkeellä kunnon tyyny olisi lottovoitto!

 97. Carita 7 vuotta ago

  Moi Hanna! Täällä vaimo, kolmen lapsen äiti ja yrittäjä vaativassa bisneksessä elämäni todennäköisesti ruuhkaisimpien vuosien pyörteessä! Aina on maanantai aamu tai perjantai ilta – eikä usein ole oikein käsitystä mitä kaikkea tuossa välissä tapahtuukaan ja taloakin tässä yritetään vielä kaiken keskellä rakentaa. Liikunta, hyvä ravinto ja kunnon yöunet ovat edellytys sille, että tätä ruuhkaa on jotenkin mahdollista jaksaa ja kestää. Periaatteessa kaikki on noilta osin muuten kohdillaan, mutta kunnon yöunet ei aina toteudu. Kas kun Hän kuorsaa… Joten antaisin tuon tyynyn Hänelle, niin minunkin yöni sujuisivat todennäköisesti rauhallisemmin ja tarkoituksenmukaisesti. Ja silloin, kun Hän on työmatkalla, omisin tyynyn itselleni, päällystäisin sen parhaimmalla pellavatyynyliinallani ja nukkuisin maailman parhaimmat yöunet. Because I’m worth it 😉

 98. Katja 7 vuotta ago

  Voi miten tutulta kuulostaa! Itse tarvitsen myös paljon unta ja olen aina ollut hyvä nukkuja. Aiemmin vetelin helposti 10 tunnin unia, mutta tammikuussa syntyneen tyttären takia unet jäävät katkonaisiksi ja 10 tuntia putkeen nukutuista yöunista saa tällä hetkellä vain haaveilla. Hyvällä tyynyllä on todella suuri merkitys unen laatuun. Olisi mahtavaa voittaa Unikulman tyynyt, sillä olen varma, että hyvien tyynyjen avulla yöt olisivat niin paljon helpompia ja katkonaisetkin unet makeampia:)

 99. MP 7 vuotta ago

  Olen jonkin aikaa nukkunut ilman tyynyä, koska en yksinkertaisesti ole löytänyt sopivaa. Jos nukun ns. normaalilla tyynyllä, saan niska-hartiaseutuni uskomattomaan jumiin. Tavallinen tyyny on jotenkin liian korkea tai jotain. Kuitenkin tuntuu, että paremmin nukkuisin, jos leuka olisi lähempänä rintaa, eli niska tietyllä tapaa suoremmassa – hieman hankalasti selitetty, mutta you got the point 😀

  Lisäksi poikaystäväni on pahimman luokan kierijä ja nukumme toistaiseksi symbioottisesti 120cm leveässä sängyssä. Tämän vuoksi olisi siis mahtava kokeilla uusia tyynyjä – oma pääni olisi ehkä oikeassa asennossa ja tyyny rauhoittaisi poikaystäväni paikoilleen.

 100. BIKKE 7 vuotta ago

  No siksi että: Joka kolmas viikko käyn sytoilla. Teen niin loppuelämäni joka ei liene pitkä. Mutta kuitenkin NUKUN joka kolmannen viikon.Milloin sängyssä milloin soffalla… Minulla on nyt kivikova mukamas höyhentyyny. Kivikaudelta kyllä! Olisi niin mukava kun ei sytosärkyjen lisäksi joutuisi kärsimään myöskin päänsärystä johonka syyllinen on tyyny! No miksi en ole panostanut tähän? Koska meillä on 7 tyynyn käyttäjää jokaisella 2… Ei riitä pörssi ;(

 101. Aino 7 vuotta ago

  Töissä jaksamisen takia tulisi toki nukkua hyvin. Oman virkeyden kannalta tärkeää on vapaa-aika, ja olenkin törmännyt ihan uuteen pulmaan aloitettuani pitkän unelmoinnin jälkeen laulutunnit. Ehkä hyvä tyyny toisi lempeämmät unet, rennommat leuat ja soivemman äänen!

 102. Marika 7 vuotta ago

  Sänkyynsä pettynyt ja tyynyyn siinä samalla.
  Sänky patjoineen tuli hankituksi muutama vuosi sitten, Ei halvinta, mutta ei kalleintakaan. Kauakaan ei aikaa kulunut, kun patja oli jo kuopalla ja siihen samaan kuoppaan uppoudumme joka ilta. Dokumentoimme kuopat ja reklamoimme asiasta myyjälle, turhaan. On kuulemma kuluva tuote, eikä pysytytä toteamaan että olisi kyseessä valmistusvirhe. Ylipainosta ei ole kyse, jote mahtaakohan meidän pyllyt painaa liikaa…en tiedä. Mutta uutta odotellessa 🙂

  Sitten se tyyny, tyynyllä, tyynyillä vai ilman? Kas siinäpä pulma, yöt pyörit ja hakkaat tyynyä kuin nyrkkeilysäkkiä. Aamulla ei ihan ensimmäiseksi tule todetuksi, että ihnaa ja hyvin nukuttu yö takana. Isäntä ei nuku senkään vertaa ja joku hereillä ollessani katselin hänen pään asetoa. Miten ihmeen luonnottomasti oli niskansa saanutkin väännetyksi. Tasaisen hiljainen kuorsaus ja pieni tökkäys kylkeen, korjaa rakas tyynysi.
  Tyynyjen määrä on runsas, että valinnan varaa on. Se paras vain puuttuu!
  -Marika-

 103. Tanja 7 vuotta ago

  Klo23
  Iltatoimet tehty ja herätyskello asetettu herättämään klo 07.31. Menen sängylle ja otan kirjan yöpöydältä käteen.

  Klo23.30
  Yks kappale kirjaa luettu. Sammutan valot ja asettelen pedin. Neljä tyynyä löytää lopulta kaikki omille paikoilleen.

  Klo 23.31-23.50
  Pyörin ja hyörin ja pyrin löytämään hyvän asennon. Lopulta paras asento löytyy: mahaltaan kädet tyynyjen alla.

  Klo 03.07
  Herään ja katon kelloa. Muistan kattoneeni kelloa edellisen kerran tasan tunti sitten. Muutaman kerran pitää vaihtaa asentoa, ennen kun uni taas tulee.

  Klo 07.00
  Valonsäteet alkaa tulvia verhojen välistä. Tiedän, että seuraava puoli tuntia menee puolunessa, otsa tyynyssä.

  Klo 07.31
  Herätyskello alkaa soida, just ku olin saamassa unen päästä kiinni! Nousen sängystä ja vedän villasukat takas jalkaan.

  Samalla huomaan, että on taas vähän hassu olo,. Kädetki on jotenkin puutunu ja päässäkin vähän jomottaa. Sit muistan. Tunnustelen vähän ja kääntelen päätä. Aivan.

  Niskat.

 104. Adalmina 7 vuotta ago

  Tarvitsen uudet tyynyt, koska en ole nukkunut täysiä öitä 1,5 vuoteen. Meillä on lapsi, joka heräilee vielä jokunen kerran yössä. Eikä ole kehumista tyynyissäkään. Usein tuleekin lapsen nukahdettua jäätyä pyörimään ja korjailemaan tyynyä. Hyvillä tyynyillä nukkuisi yöheräilyjen välillä varmasti paremmin 🙂

 105. Amariina 7 vuotta ago

  Olen ihan kohtalaisen hyvä nukkuja (okei, puoliso naurahti ääneen lukiessaan tätä olkani yli), sillä uni tulee about samalla hetkellä kuin pää osuu tyynyyn. Minulla ei siis ole valittamista, mutta tällä vieressä kykkivällä tuhahtelijalla kyllä, sillä hänen yönsä ovat kääntyilyä, vääntyilyä, tyynyjen pöyhimistä, hakkaamista, pyörittelyä ja taittelua, eikä uni meinaa siltikään pysyä katkeamattomana. Ollaan haaveiltu uuden sängyn (tai ainakin edes untuvatyynyjen ja -peiton!) ostamisesta suunnilleen koko puolikkaan vuosikymmenen kestäneen yhteiselomme aikana, mutta kovasti meinaa tulla budjetti vastaan. Vaikka olen kyllä sitä mieltä, että jos joudun vielä monta kuukautta kestämään vierellä pötköttävää yöjumppaajaa, niin nostan opintolainan ja haen ne tyynyt heti seuraavilta Hullareilta.

 106. Kiiki 7 vuotta ago

  Koska mies vie aina sen ainoan vähänkään hyvän tyynyn!

 107. Mari 7 vuotta ago

  Minulle! Päänsärkyä,huonosti nukutut yöt ja työstressi alkaa näkymään henkisesti ja fyysisesti. Sohvaperuna on innostunut tänä keväänä urheilemaan joten tämä olisi ikäänkuin palkinto minulta minulle.

 108. Ananas 7 vuotta ago

  Aiemmin olin se tyyppi, joka pystyi nukahtamaan mihin tahansa, koska tahansa. Siksi tuntuukin jotenkin kohtuuttomalta että viimeisen vuoden aikana uni ei tulekaan enää heti ja heräilen monta kertaa yössä. Lentokoneessa, bussissa tai junassa nukkumisesta en enää edes haaveile. Vilkuilen vain kelloa ja tuhisen närkästyneenä paikallani vilkuillen kateellisena niitä muita autuaasti nukkuvia tyyppejä ja yritän keskittyä matkalukemiseen. Hartiat tuntuvat betonista valetulta ja kuin olisivat kasvaneet kiinni korviin.
  Uuden tyynyn (ja miksei sängynkin) hankinta on ollut listalla joulusta asti. Mutta mistä löytyisi se oikea? Unikulmastako? Suosisiko onnetar?

 109. Siinatar 7 vuotta ago

  Voi niin paljon jo tullut hyviä perusteluja muilta, että eihän mulla ole enää mitään mahkuja =D. Mutta siis syy, miksi minä ja mieheni setin tarvitsisimme on se, että tähän päivään mennessä emme ole onnistuneet löytämään täydellistä tyynyä. On ostettu kallista ja halpaa, korkeaa ja matalaa, kovaa ja pehmeää ja näiden sekoituksia. Mutta, yhä puuttuu se yksi ja ainoa, joka takaisi sulounet kellon ympäri. Olisiko siis apu Unikulman Astro?

 110. sunnysanna 7 vuotta ago

  Unettomuutta ja sen seurauksia jo yhdeksättä vuotta 🙂 Eli kaikki mahdollinen apu otetaan erittäin innokkaasti vastaan ja laitetaan kokeiluun. Ihanan, lempeän, pitkän unen arvon tajuaa vasta, kun sen on jossain vaiheessa menettänyt pidemmäksi aikaa :-/
  Haaveissani on sellaiset 7-8 tunnin säännolliset, katkeamattomat unet – auta!

 111. Hilpi 7 vuotta ago

  Tarvitsisin hyvän tyynyn, koska nukkuminen on myös minun elämänrytmin kannalta ehdoton edellytys, eikä mun mies usko laatusänkyihin, peittoihin saatika laatutyynyihin. Pääsisin sanomaan, I told You So.

 112. Kultahattu 7 vuotta ago

  OLEN UUPUNUT JA NUKUN HUONOSTI ANTAKEE ARMOO!

 113. mia k. 7 vuotta ago

  No, Unikulma tsekattu! Kiitos upeasta vinkistä, ja koska ostan sieltä sängyn, tarviin toki tyynytkin 🙂

  nuuttan@hotmail.com

  Siis, onko tää oikeesti sitten yhtä hyvä kuin se hotellin sänky? Mun pitääkin mennä hotelliin ensin!!

 114. eevaw 7 vuotta ago

  Unenlahjani ovat samaa sarjaa kuin sinun: nukahdan saman tien ja herään seuraavan kerran aamulla, luultavasti samasta asennosta mihin nukahdin. Hammaslääkärini mukaan unenlaatu on kuitenkin huonoa, koska olen pitkistä yöunista huolimatta väsynyt ja kärsin niska-, hartia- ja leukakivuista. Naaman alueen kivut helpottui yökiskot saatuani, mutta niskat on edelleen koetuksella. Uskoisin kunnon tyynyn helpottavan niskakipujani, mutta en ole kuitenkaan malttanut satsata tyynyyn muutamaa kymppiä enempää.

 115. noja 7 vuotta ago

  Käytän edelleen ensimmäiseen opiskelija-asuntooni kymmenen vuotta sitten ostettuja viiden euron tyynyjä. Ei, ne eivät todellakaan ole hyviä, mutta uusia ei muka raaski ostaa…

 116. Inkaliina 7 vuotta ago

  Vuodenvaihteesta saakka olen tuskaillut selkävaivojen ja univaikeuksien kanssa. Olen ymmälläni, koska olin syksyn aikana päässyt rakkaassa lajissani joogassa uusiin ulottuvuuksiin ja olo oli keveämpi ja energisempi kuin koskaan. Nyt olen alkanut miettiä, voisiko syynä selän jumeihin olla huono sänky. Opiskeluja viimeistelevänä minulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta sijoittaa uuteen. Voisit pelastaa päiväni avittamalla öissäni!

 117. Tiina 7 vuotta ago

  Aina kun vaihdan lakanat, kauhistun tyynyjemme tilaa! Ruskeankeltaisia, täynnä läikkiä ja hädin tuskin pöyhittävissä, usch! Kuka niihin koskea tahtoisikaan? Mies valittelee niskajumia, minä taas toivoisin paremmin päätä yön aikana kohottavaa tyynyä. Molemmilla olis kivempaa, jos saataisiin nukuttua hyvin. Moottoroitu sänky on seuraavana hankintalistalla, mutta siihen säästäessä hyvä tyyny voisi tarjota loisteliaat yöunet. Pöyhi petimme kuntoon, Hanna! 🙂

 118. Henna 7 vuotta ago

  Luin kateudesta vihreänä unipostaustasi ja akuutissa tyynykriisissä kirjaimellisesti kieriskelevänä päätin koittaa onneani. Niska- ja hartiajännityksestä kärsivänä olen testannut kymmeniä tyynyjä ja tyyny-yhdistelmiä. Tällä hetkellä käytössä on muodoton muhjake, jota komppaa ”lisätukena” ilmeisesti muoviryyneillä täytetty uimapukukankainen niskatyynymakkara. Tällä ”nerokkaalla” combolla olen nukkunut nyt parisen viikkoa. Sitä ovat edeltäneet muotoiltu tyyny, lasten tyyny (osana jotain comboa tai yksikseen), sohvatyyny, ihmevaahtotyyny,Tempur-tyyny sekä lukematon määrä jos jonkin sortin perustyynyjä…on aikoja, jolloin tyynyksi ei kelpaa kuin mieheni käsivarsi.

  Aina uuden tyynyn ostaessani tai uuden tyyny-yhdistelmän keksiessäni olen hetken toiveikas. Pienen kaksiomme pursuileva tyynykaappi ja toistuvat jännityspäänsäryt ja migreenit kertovat kuitenkin karua kieltään. Etsin siis epätoivoisesti sitä oikeaa. Tyynyä siis. Jospa nyt nappaisi.

 119. Anna 7 vuotta ago

  Aloitin juoksuharrastuksen. Syksyllä ensimmäisen kerran tulehtuneet hartiani ärtyivät juoksemisesta uudelleen. Uusi, hyvälaatuinen tyyny todennäköisesti parantaisi ei vaan unen- vaan elämänlaatuani. Tahdon siis uudet tyynyt!

 120. Jopunen 7 vuotta ago

  Voi Hanna! En kestä mikä kateus vihresi naamaria kun luin tätä…! Mäkin haluan! Mulla on ihana suhteellisen laadukas puinen sänky, mutta tyyny ja peitto asiat on ihan hävettävän huonolla tolalla. Illalla peiton alla paleltaa ja aamulla on hiki – ei hyvä. Ja tyynyt. Kärsin kroonisista yläselkä vaivoista vaikka olen vasta 29 vuotias ja pää nyökkii valveilla olo aikana vaikka urheilen, venyttelen ja foam rollareilen lihaksia. Fysioterapeutilla käyn faskiakäsittelyssä, mutta ei ole ollut apua.

  Syy täytyy olla TYYNYN! Mulla on monta. Ja ne lentelee pitkin sänkyä ja lattiaa iltaisin ja öisin; vaihdan niitä, kasaan monta, miten milloinkin. Huonja, halpoja, vanuttuneita tyynyjä. En ole osannut päättää minkä tyynyn ostan, koska pelkään jos se ei olekaan sopiva ja oon maksanut siitä seuraavan kuun palkan. Se oon huomannut, että aina kun menen kylään niin uusi tyyny aiheuttaa nukahtamisongelmia ja hartiavaivoja. KÄÄK! Jos mä voitan niin mä lähetän täältä Savosta niin ison möykyn kiitollisuusenergiaa, että tunnet sen siellä asti. Voin kyllä lähettää muutenkin, sulla on hauska blogi 🙂 hyvää päivää!

 121. Nelliina 7 vuotta ago

  I make it simple 🙂 Keskiäkäisestä mamitsasta kuoriutuisi uusien pehmotyynyjen avulla lauhkea, hyväntuulisen murmelin lailla maailmaa tarkasteleva lauhkea nisäkäs.

 122. Ansu 7 vuotta ago

  Minun on ollut aina hankala löytää sopivaa tyynyä, koska niskani on niin kriittinen. Olisi hienoa joskus löytää sellainen tyyny, ettei tarvitse aina aloittaa aamuaan särkylääkkeellä.

 123. Hukkakukka 7 vuotta ago

  Tämä tyyny menisi ehdottomasti poikaystävälleni, joka tekee fyysistä työtä rakennuksilla ja joutuu olemaan paljon niska kenossa, uskoisin että hieronnan lisäksi uusi laadukas tyyny (vanhan lättänän sijaan) voisi osaltaan myös auttaa myös niska – ja hartiakipuihin, jotka ovat hänelle lähes päivittäinen vaiva. Sen siitä saa kun tekee fyysistä työtä. :/

 124. mimmiri 7 vuotta ago

  Voi hyvää päivää…tai siis yötä! Meidän tyynyt on todennäköisesti ajalta 1989-1997, just ihania retroklassikoita- paakkuisia pusseja täynnä ”täytettä”, jonka alkuperää en halua edes arvailla. Epämääräisen laikullisen kuosin takana on vuosien marinointi hiki-kuola-hiuslakka-kastikkeessa ja aika-ajoin tyynyt on pesty väärässä lämpötilassa- pesukoneessa tietenkin! Mies kärsii kroonisesta selkäkivusta, mutta koska mies, kiinnostaa tyynyasia häntä yhtä paljon kuin sukkien ostaminen. Minä taas valvon opiskelustresseissäni, pyörin ja tuskailen yöt sängyssä muutenkin ja yritän käyttää vähät rahat akuutteihin tarpeisiin tai edes johonkin etäisesti hauskaan- ei sukkiin tai tyynyihin. Joten ei, me emme missään tapauksessa tarvitse uusia tyynyjä. Ehkä jos voisit järjestää jonkinlaisen sukka-arvonnan niin harkitsisimme asiaa. Kymmenen paria paketissa, mustia, koko 40-42, kiitos 🙂

 125. Jenskajee 7 vuotta ago

  Iänmyötä osaa arvostaa unta. Ilman hyvää sänkyä ja tyynyjä se jää usein vain haaveeksi. Vanhat tyynyt (kiitos kilpailun, tajusin, että ne ovat ainakin 15 vuotta vanhat) joutaisivat jo kiertoon ja uudet kelpaisivat tilalle.

 126. Soili 7 vuotta ago

  Olen suht tuore, imettävä äiti 38v eli jos jotain arvostan, niin unta. Kahdesti joka yö ruokin vauvan ja koetan käyttää kaikki lahjani pikaisiin nukahtamisiin maitobaareilujen päälle, mutta aina se vaan ei tunnu onnistuvan. Pyörimiseen kuuluu luonnollisesti tyynyjen runttaus ja aamulla, kun vauva jo iloisena herää, olen itse ehkä juuri nukahtamassa uudelleen. Kunnon tyyny (ja koko hela hoito) on nyt pantu harkintaan ja tietysti se olisi tervetullut tätäkin kautta!

 127. kat8a 7 vuotta ago

  Mikä ihana arvonta. Itselläni hartiat ovat olleet jumissa jo vuosia, vaikka en vielä mikään vanha olekaan. Salia, joogaa, sauvakävelyä on harrastettu, välillä menee jumien kanssa paremmin ja välillä huonommin. Aamuisin herään usein niin ettei pää käänny, kiristää ja kolottaa. Tähän lisänä vielä hampaiden narskuttelu öisin eli leuat ovat aamuisin aivan jumissa. Minulla on käytössä Tempurin tyyny ja purentaan hammassuojat..apua olen niistä saanut jonkun verran, mutta hieman olen ollut pettynyt esim tyynyn toimivuuteen. Yöt eivät kuitenkaan ole rentouttavia kun aamulla yläkroppa on jumissa ja kauhea päänsärky päällä. Sängyn vaihto olisi edessä, mutta auttaisikohan uusi tyyny ensiapuna näihinä ongelmiin..

 128. eevaeikolu 7 vuotta ago

  Tarvitsen uuden tyynyn koska:
  a) vanha on elähtänyt, enkä kehtaa myöntää kuinka monta vuotta sitten se olisi pitänyt vaihtaa uuteen
  b) sängyssäni nukkuu nykyään myös toinenkin pää
  c) alakoulun opelle hyvät unet on must!

 129. Marjo 7 vuotta ago

  Todella usein herään aamuisin päänsärkyyn, varsinkin viikonloppuisin kun tulee nukuttua yli 8 tuntia. Niska ja selkä menee jumiin varsinkin pitkään nukkuessa. Olisi kiva saada parempi tyyny, jos se toisi helpotusta.

 130. Mari 7 vuotta ago

  Koko elämäni pyörii unen ympärillä. Kirjoitin siitä jonkin aika sitten blogiinikin. Kun on kerran käynyt läpi todella pahan unettomuuskauden, nukkumista ei enää koskaan pidä itsestäänselvyytenä. Tämä periaate toimii niin hyvässä kuin pahassa. Arvostan nykyään unta yli kaiken, mutta samalla pelkään huonoja öitä vähän liikaakin. Joskus en nuku, koska pelkään, että en nuku.

  Tarvitsen tämän ihmeellisen tyynyn, koska hieroja diagnosoi juuri pahan jännitysniskan, ja koska minulle tyyny on nukkumisessa se kaikkein tärkein juttu. Vähän huonompikin makuualusta kelpaa kunhan päätäni tukee hyvä tyyny. Tyynypakkomielteeni saavutti huippunsa, kun reppureissasin Intiassa oma tyyny rinkan päälle köytettynä. Se ei valitettavasti kyllä ollut astro-ergonominen.

 131. -jenni- 7 vuotta ago

  Oikeesti mä tarvitsen uuden tyynyn! sain doomoo imetystyynyn kun sain kaksoset, en montaa kertaa sitä itse imetykseen käyttänyt mutta se on ollut aivan mahtava ”tyyny” ! se vain alkaa olemaan todella puhki kun kaksosetkin on jo vähän reilu 1 vuotiaita 🙂 tarpeeseen tulis kunnon tyyny:) oon miettiny tätä tyynyasiaa viime päivinä(että täytyykö täs nyt ostaa uus imetystyyny vai mitä..) ja kun huomasin tämän niin pakko osallistua 🙂

 132. Heidi 7 vuotta ago

  Kaksi vuotta sitten alkanut perintöriita veljieni kanssa ovat vieneet yöuneni. Valvomisen ansiosta kaikki nikama ja niskasäryt tulevat hyvin analysoitua pitkin yötä. Toivon uutta ihanaa tyynyä, olen varma että kaikki ongelmani loppuvat siihen ja perintöriitakin saadaan ratkaistua:) !

 133. Hanna 7 vuotta ago

  En ole koskaan suhtautunut tyynynihin välinpitämättömästi, mutta toisaalta olen kiltisti nukkunut niillä, joita on ollut tarjolla. Hiljattain totesin, että nykyisillä tyynyilläni on jo turhan monet yöt takana ja hankin päättäväisesti uudet (keskihintaiset, mutta käsittääkseni laadukkaat, Suomessa valmistetut) tyynyt. Ja kuinkas kävikään, kumpikaan kahdesta erilaisesta tyynystä ei tunnu sopivan tälle nukkujalle.
  Tyynyt ovat niitä ostoksia, joihin olisin valmis tarvittaessa sijoittamaan, mutta sovitusmahdollisuutta ei yleensä ole tarjolla. Nyt olisikin loistava tilaisuus saada laadukkaat ja hyväksi havaitut tyynyt ilman (enempää) taloudellista riskiä. Koska moottoroitua sänkyä ei ole, niille kahdelle jo ostetulle tyynylle löytyy kyllä töitä juurikin leffailtojen ja hyvien kirjojen tukena. Ja gradu on loppusuoralla, voit varmaan kuvitella mitä niska-hartiaseudulleni kuuluu.

 134. Maria 7 vuotta ago

  Auu! Niskat aina jumissa. Illalla hyvää asentoa vaan ei löydy. Ei ihme ettei uni tule kun nökötän niskat jäykkinä hampaitani narskutellen. Monet tyynyt on jo testattu, mutta voittajaa ei vielä ole löytynyt.

 135. miiamar 7 vuotta ago

  Oi kun niin kovasti tahtoisinkin tällaiset uudet tyynyt. Minulla on kaksi syytä: Aion urheilla toden teolla sekä tanssin parissa että tiimissäsi kesäheimossa (go #hannanheimo !!) joten urheilun vuoksi paikat tulevat varmasti olemaan kevään ja kesän mittaan kovilla, eikä makoisat unet ainakaan haittaa tekisi. Toinen syy on tässä: olemme muuttamassa poikaystäväni kanssa yhteen ja molemmilla on aivan surkeita petivaatteita vaikka hyvä sänky jo omistetaankin. Mikäs olisi sen mukavampaa kuin saada uuteen kotiin uudet laadukkaat tyynyt! 🙂

 136. Kaisu 7 vuotta ago

  Elämänlaatua parantais oikein kunnon tyyny
  Aamuisin oon väsynyt ja maani myyny
  Kipukoukku ei nykyään kauaa nurkassa pölyynny
  En voi kun toivoo et jomotus tää päättyy ny

 137. pode 7 vuotta ago

  Kun on suuremman perheen se nuorin, mikään ei tule uutena ellet sitä itse osta.
  Sama pätee sänkyyn ja sen mukana tulleiden peittojen ja tyynyjen.
  Vuosien mittaan on kärsitty selkävaivoista aina unettomuuteen, helpotusta on haettu mm. nukumalla yhden kesän verran lattialla tai poikaystävän luonna.
  Sinun kanssa voin samaistua ”jalat yli aidan” ongelmaan, pituutta itsellänikin on 180cm. Siksi olenkin enemmän kuin tyytyväinen veljeltäni saamaani sänkyyn. Hän kun fiksuna poikana aikoinaan osti reilumman sängyn itselleen.
  Vietin vuoden Tanskassa ja olen juuri muuttanut takaisin Suomeen. Sen vuoden nukuin levottomasti ja oppin arvostamaan niitä vähäisiksi jäänneitä hyviä yöunia.
  Elämäntilanteeni ei salli suurta investointia yöuniini, mutta onneksi on sinun blogisi, arvostuksesi yöuniin ja arvonta.
  Toivottavasti arpaonni suosii minua! 🙂

 138. Henrika 7 vuotta ago

  Kärsin auto-onnettomuudesta saadusta piiskaniskuvammasta, ja herään joka aamu migreeniin sekä niskakramppeihin. Olisi kiva saada uusi tyyny – josko se auttaisi pitämään niskan rentona! Olen kuullut paljon hyvää Unikulman tyynyistä, mutta itse en ole vielä sellaista saanut kotiini 🙂

 139. Katja Aho 7 vuotta ago

  Ah niin tuttua on tuo niska-hartia-tyyny-noidankehä jota on kera tyynyvuoren ja pyyherullien tullut pyörittyä jo vuosia. Ihanasta laadukkaasta tyynystä unelmoin öisin mutta päivän valjetessa en ole sellaista koskaan raskinut ostaa. Kun säännöllisin väliajoin tuo niskan alle aseteltu myttykasa pettää on luvassa useamman päivän tavallista perusjumitusta kovempi kipu josta tulee mieleen niskanikamaan tungettu neulepuikko. Siinä ei lohduta lämmin kaurapussi, voiteet tai edes särkylääkkeet joten ei kun taas vaan pää vinossa toivorikkaana uuteen päivään. Niskakipujen ja univajeen kanssa eläviä on näköjään paljon muitakin joten toivon helpotusta kaikille kanssakitujille.

 140. Outi 7 vuotta ago

  Huomenta!
  Viime yö vietetty taas muotoillen tyynyäni sopivaksi niskaa tukien. Burana on liian usein ”aamuvitamiinini”. Edessä taas raskas työpäivä potilaita hoitaen, ja sunnuntaina tulee 50v täyteen, jolloin naisen elämä kuulemma tasoittuu, rauhoittuu ja tuntuu ihanalta…???
  Olisiko uudesta tyynystä apua? Keventäisikö se oloani aamuisin, kysyy; jäykkäniskainen sisar(ei niin)hento valkoinen

 141. Heidi E 7 vuotta ago

  Mun suurin toiveeni jo useamman vuoden ajan on ollut se että saisin nukkua hyvät yöunet,edes kerran,ilman lääkkeitä.Turha toivo ja luulen että aika iso syy tähän on juuri mun nykyiset tyynyt.Joka aamu huomaan että omat tyynyni on ihan rutussa,ihmeessä klimpissä ja niska on jäykkä tai päätä särkee. Olen kateellinen ihmisille jotka nukkuvat hyvin,en muulle mitä tavaraa tms. heillä on. Olisi ihanaa,taivaallista saada kokeilla jos uudet ihmetyynyt auttais mun unettomiin öihin 🙂

 142. Leena 7 vuotta ago

  Nukkuisin hyvin ilman keskeytyksiä, mutta herään hakkaamaan niitä tyynyjä sopivaksi. Olen reilun vuoden aikana kokeillut useampia tyynyjä huonolla menestyksellä. Jospa tässä olisi ratkaisu.

 143. Carita 7 vuotta ago

  Onko tyynyn voittaja jo arvottu vai onko se vain mennyt multa ohi? Terveisin Kärsimätön osallistuja 😉

  • hanna 7 vuotta ago

   Voittaja huudellaan ilmoille huomenna!

 144. Hanna 7 vuotta ago

  Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille – mieletön määrä teitä! Haluaisin antaa kaikille tyynyt, mutta koskapa vaan yksi setti arvottavana, menee se nimimerkille Aino joka jätti vastauksensa 14.4. klo 21.10. Meilaa Aino minulle hanna.gullichsen@gmail.com ja tyynyt ovat kohta luonasi!

  • hanna 7 vuotta ago

   En ole omalla koneella, siksi edellisessä kommentissa ei näy nimeni. Terkuin Hanna G.

 145. Jose Mir 7 vuotta ago

  Heya i’m for the first time here. I found this board and I

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*