Elämäni keittiö ja sen pöytä (sis. alekoodin)

Elämäni keittiö ja sen pöytä (sis. alekoodin)
8.9.2017 Hanna
Kategoriat: koti, yhteistyö

Yhteistyössä Hakola
hakola_keittiö1Siinä se on, meidän Woody. Uljas 260 senttinen saarnista taiottu kaunotar, jonka uskon pysyvän luonamme kunnes pohdimme eläkepäivillä, miten saamme sen siirrettyä kanssamme Italian auringon alle. Tämä pöytä on mahdoton saada kuvattua siten, että se aiheuttaisi saman fiiliksen kuin sen livenä tapaaminen. Kutsuisin teidät meille, mutta se lienee mahdotonta – käykää hiplaamassa pöytää Hakolan showroomilla Telakkarannassa tai Arabian myymälässä Espalla.

Siihen mahtuu ympärille koko perhe, ystävät ja pata poikineen. Parhaimmillaan meitä on istunut pöydässä 12 henkeä ja vieläkin olisi mahtunut muutama lisää. Kaunis se on, se on helppo havaita, mutta lisäksi se on kovaa tekoa. Ei ole ottanut itseensä vaikka taaperot ovat tehneet parhaansa, samoin kaatunut mehukannu ja pöytään räjähtänyt tuikkukuppi. Puuseppä on pistänyt ammattitaitonsa peliin, pöytä on niin valtavan kaunis että heikottaa. Ja jokainen on omanlaisensa, ei ole kahta samanlaista.

Pinnatuoleja olen ostanut aikoinaan aika monelta nettikirppikseltä, yhden istuin raskaana ollessani rikki ja kirosin sen alimpaan helvettiin, toinen tuoleista tykkäsi kiskoa ystävieni sukkahousuihin reikiä, luovuimme molemmista yksilöistä. Hakola tekee pinnatuoleja vanhan mallin mukaan, erona se, että nämä eivät heilu eivätkä nitise, saati riko kamujen sukkiksia. Kevyet ja tukevat, juuri oikeanlaiset! Yleensä mulla on taapero toisessa kainalossa kun siirtelen tuoleja, joten yhdellä kädellä tuolin siirtäminen on oikeasti asia jota tulee tehtyä paljon. Vanhat ruokapöydän tuolit löysivät paikkansa muualta kotoa, yksi muutti eteiseen ja toinen makkariin.

Meille teetettiin erikoisvärillä tämä Powder Pink -tuoli. Väri on hienostunut ja elegantti, sopivan puuterinen kuten nimensäkin antaa ymmärtää. Muut tuolit ovat haaleanharmaita ja valkoisia, suloinen trio.

Vaaleanpunainen tuoli on myynnissä yhteistyömme tiimoilta vain tämän syksyn ajan, joten jos mielit omaasi niin nyt on aika! Kuikkaa vielä postauksen lopusta hyvät uutiset!

Hakola_pinnatuoli4Hakola_pinnatuoli3Riippu-hylly teki enemmän kuin koskaan olisin osannut kolmelta tammilaudalta ja purjehdusnarulta odottaa. Se jakoi suuren keittiömme tilan aivan uudenlaiseen uskoon, tuoden ruokapöydän ja ruoanlaittotilan väliin vehreyttä ja eloa, tykkään ihan hulluna! Kuvaamme keittiössä paljon, tämä hylly tuo kuvauksille uudenlaista rytmiä. Huonekorkeus on sitä luokkaa että hyllyn paras paikka on tässä, toisessa tilassa se voisi toimia myös ikkunan edessä tai seinällä.

Yrtit vaihtuu kun vanhat on syöty tai kidutettu hengiltä, hyllyyn on näiden kuvien ottamisen jälkeen muuttanut chili poikineen, oranssit sakset töröttää tuossa Lundian System-laatikon reiässä (eivätkä katoa enää, hurraa!), tuikut ja tulitikut majailee siellä myös, tuoden iltaisin valoa keittiössä hengailevien arkeen.

hakola_keittiö3hakola_keittiö2Kuvaaja saapui parahiksi, kun otin vastaan Superioren tilauksen, suosittelen vahvasti klikkaamaan viinitilaukset täältä. Täsmävinkkejä tulossa myöhemmin syksyllä!

hakola_keittiö6 hakola_keittiö5

Ja sitten ne parhaat uutiset! Saat syyskuun loppuun asti Pinna -tuoleista (kaikista väreistä) -15% alennuksen koodilla HANNAG.
Ihanaa viikonloppua itse kullekin, meillä se vietetään hyvinkin pitkälti keittiössä.

Hakola_pinnatuoli2Kuvat Antti Mutka

17 kommenttia

 1. Maija 5 vuotta ago

  Hei en löydä mistään mikä mahtaa olla Hakolan Pinna-tuolin istuinkorkeus, sinulla varmaan on tietoa?

 2. Heidi 5 vuotta ago

  Tuollahan se korkeus lukee Hakolan sivuilla.

 3. Heidi 5 vuotta ago

  No äh, sehän olikin kokonaiskorkeus! Nyt itseänikin kiinnostaisi tuo tuolien istuinkorkeus!

 4. Hanna 5 vuotta ago

  45 senttiä, pahoittelut kun jouduit odottamaan vastaustani.

 5. Maija 5 vuotta ago

  Kiitos paljon! Eli modernin korkeat, jatkoon.

 6. Tiina 5 vuotta ago

  Tämä tuli hyvään saumaan, muutto edessä.
  Joko teen jotain väärin ja koodi ei pelitä.

 7. Hakola 5 vuotta ago

  Hei! Koodin pitäisi nyt toimia. Pahoittelemme virhetilannetta!

 8. Nina 5 vuotta ago

  Vaikuttaa ihanalta! Harmi kun koneellani jostain syystä ei näy kuin kolme kuvaa, loppuja ei avaa/löydä?

 9. Hanna 5 vuotta ago

  Kiitos Hakolan tiimi kun korjasitte koodin

 10. Hanna 5 vuotta ago

  Hei Nina, tsekkasin usean laitteen uusimmilla päivityksillä ja meillä toimii – en oikein osaa auttaa, pahoittelut! Kamuraati teki testin ja kuudella laitteella kaikki näkyy. Onko muilla samaa ongelmaa?

 11. Nina 5 vuotta ago

  Selkeesti on vain minun ongelma, parempi niin! Mulla ei tosiaan näy puhelimella eikä koneella, tosi outoa :(. Juuri kun kovasti odotin tätä juttua, niin mun tuuria… Mukavaa viikonloppua sinulle!

 12. Hanna 5 vuotta ago

  Voi harmi! Instassa on se tuolikuva, samoin pöytä – eli montaa kuvaa et missannut. Ja sen Riippu-hyllyn kuvan löydät mun Facebook-sivulta HannaG. Kivaa syksyä!

 13. Johanna 5 vuotta ago

  Nyt vähän hymyilyttää. Maalasin just muutama viikko sitten perintöpinnatuolit kuluneen valkoisista puuterisen vaaleanpunaisiksi!!!

 14. Simppa 5 vuotta ago

  Moi, mistä se sun monessa kuvassa esiityvä musta-harmaa (?) isoruudullinen huivi on? Sen on ihana :-}

 15. Hanna 5 vuotta ago

  Trendien aallonharjalla siellä! Ihanaa syksyä!

 16. Hanna 5 vuotta ago

  Huivi on ostettu Sofinahista uudenmaankadulta, merkki on Aiayu. Se on kyllä ihana, kiitos!

 17. Maaria 5 vuotta ago

  Hei, ei näy kuvia muutamaa lukuun ottamatta myöskään täällä. Olisiko jostain päivityksestä kiinni? Selaimena itselläni Safari.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*