e-kirja kaupan päälle

e-kirja kaupan päälle
17.9.2015 Hanna
Kategoriat: ruoka, yleinen

Kamut, meidän kirjat on nyt myös sähköisessä muodossa! Elisa Kirja on tehnyt hienoa työtä, haluan ihan erikseen kiittää siellä Pasilassa istuvia ammattilaisia, on ollut ilo tehdä tätä kanssanne!
Sähköinen ruokakirja on vielä suhteellisen uusi juttu, itse uskon sen olevan fyysisen kirjan kanssa oiva aisapari. Formaatit tukevat toisiaan, toisen kanssa ei tarvitse kilpailla.
hannag elisa kirja hannag elisa kirja
Kirjoista on kaksi versioita, yksi yhteen alkuperäisen kanssa oleva pdf-versio sekä kauppareissuille tarkoitettu, edullisempi mobiiliversio. Tästä voit tsekata kirjojen tiedot ja hinnat.
Ostaessasi keittokirjan verkkokaupastamme, saat koodin jolla voit lunastaa veloituksetta mobiiliversion kirjasta jonka ostit. Mobiiliversio kulkee kätevästi mukanasi kauppareissuilla ja voit unohtaa reseptien kuvaamisen tai kirjaamisen kauppalapulle. Hiukan helpompi arki, sitä me haluamme! Teille ja meille.

hannag elisa kirja
Koodi tulee lunastaa lokakuun loppuun mennessä, sujautamme koodin kaikkien tämän viikon aikana tilattujen kirjojen väliin.

4 kommenttia

 1. Minnie 6 vuotta ago

  Kerrankin hyötyy siitä että on hidas hämäläinen. Olen jo jonkin aikaa harkinnut jauhelihakirjan tilaamista, sittemmin pähkäillyt että kirja vai e-kirja. Vähänkö ilahduin kun vierailin täällä tänään. Tilaus tehty 🙂

 2. Hanna 6 vuotta ago

  Jipii! Joskus se odottelu ja harkinta kannattaa. Suloista syksyä!

 3. Martti 6 vuotta ago

  Saa olla aika kova sudennälkä jos syö puoli kiloa pelkkää taikinaa. Olen läski ja ruuan himoinen, mutta teen tätä yhdestä voitaikinapaketista ja syön ainakin neljä kertaa. Tosin täytettä on enemmän. Koko peltiin tulee aika niukat täytteet tuolla määrällä, mutta voilla leivottu taikina on toki hyvää.

  • Author
   hanna 6 vuotta ago

   Et ole tavannut miestäni, heh. No, kyllä siinä meilläkin pari päivää menee että saamme pellillisen tuhottua. Kivaa syksyä sinulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*