Aika lentää – Time to fly

Aika lentää – Time to fly
24.4.2017 Hanna
Kategoriat: kaksoset, yleinen

doritsalutskij.fi-vauvat-13Kuvat on otettu reilu kahdeksan kuukautta sitten, vajaa viikko poikien syntymän jälkeen. Tuntuu ikuisuudelta, aivan kuin eiliseltä.

Muistan kasvoni, jotka eivät olleet omani. Raukeat ja tutut, mutta vähän vieraat.

doritsalutskij.fi-vauvat-36 doritsalutskij.fi-vauvat-11 doritsalutskij.fi-vauvat-7 doritsalutskij.fi-vauvat-5 doritsalutskij.fi-vauvat-4 doritsalutskij.fi-vauvat-19 doritsalutskij.fi-vauvat-21 doritsalutskij.fi-vauvat-29 doritsalutskij.fi-vauvat-27 doritsalutskij.fi-vauvat-26 doritsalutskij.fi-vauvat-30 doritsalutskij.fi-vauvat-31 doritsalutskij.fi-vauvat-38 doritsalutskij.fi-vauvat-24 doritsalutskij.fi-vauvat doritsalutskij.fi-vauvat-9
Muistan Joonaksen rusketuksen, puhelimen hälytyksen joka muistutti minua lääkitsemään itseäni ennen kuin leikkaushaavan kipu muistutti itsestään, muistan rintapumpun tasaisen äänen yöllä kello 03.21, muistan valtavat, sinisten verisuonien juovittamat rinnat, pienenpienet tuttipullot, sohvan pehmeyden ja unen ja valveen hämärät rajamaat.
Muistan hikoilun, valkopyykin, käsienpesun ja takkuiset hiukseni. Pizzan ja ensimmäisen lasin samppanjaa muistan nekin. Muistan mustan huumorin, hiertävän ja epämiellyttävän tukivyön, maidosta kovettuneet rintaliivit ja vaipparoskikset.

Muistan ruokalähetin tuomat ruskeat paperikassit, kesän tai syksyn, vaunujen ensimmäiset metrit Fredalla, omat hapuilevat askeleet ja Joonaksen käden omassani. Muistan suukon, muistan toisenkin.

Muistan paljon, unohdin jo varmasti enemmän.

Kiitos elämämme tärkeimmistä kuvista Dorit.

8 kommenttia

 1. Lisa 5 vuotta ago

  Ihanasti kirjoitettu ja ihania kuvia!

 2. S 5 vuotta ago

  Ääh, itketti! Kauniisti kerrottu, äärimmäisen kauniit kuvat.

 3. Katja 5 vuotta ago

  Voi kun he ovat pieniä. ❤ Ja te onnellisia. ❤ Kaunis teksti. Ja kaunis elämä.

 4. Dorit 5 vuotta ago

  Minäkin olen unohtanut niin paljon ajasta tuolloin, ja toisaalta muistan teidät. Muistan kuinka tiesin syntymäpäivän ennen syntymää, odotin poikia kuin kuuta nousevaa. Muistan teidän kodin ja teidät, ja ne pienen pienet uudet ihmiset. ❤️

 5. Nina 5 vuotta ago

  Täälläkin virtaa kyyneleet kaulaa pitkin. Mitkä tunnelmalliset kuvat täynnä vauvaonnea ja rauhaa. Ja teksti ❤ Pää vaan nyökyttelee mukana kun kaikkea samaa eletään juuri ahneesti ahmien läpi. Kaunis kirjoitus.

 6. Riikka 5 vuotta ago

  <3

 7. Katja 5 vuotta ago

  Sama. Niin paljon on unohtunut vuodessa. Kuopus lähti kävelemään 9kk:n iässä ja välillä mietin, oliko hän vauva jossain välissä. Ensi viikolla tulee vuosi ristiäisistä ja se äiti ja vastasyntynyt näyttivät ihan vierailta, kun tänään kuvaan törmäsin. Voi hyvänen aika, onneksi on valokuvat! Ihania kuvia ensi hetkistä!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

 8. Anni 5 vuotta ago

  Kauniita kuvia!
  Vinkkaatko, minkä merkkiset valkoiset kietaisubodyt on parhaita? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*