Frontpage

touko29
Jäätelöä viidessä minuutissa
Jäätelöä viidessä minuutissa
Kirjoittaja: / Ei kommentteja

Kaupallinen yhteistyö KitchenAid Jäätelöä tekisi mieli ja pakastimessa on marjoja ja jäitä. Eipä hätää, heitä ne blenderiin ja kaada mukaan…

touko18
Miksi minä rakastan Terra Creta oliiviöljyä
Miksi minä rakastan Terra Creta oliiviöljyä
Kirjoittaja: / Ei kommentteja

Kaupallinen yhteistyö Terra Creta Olin voin nimeen vannova kokki, oliiviöljyä käytin kyllä, mutta en löytänyt luotettavaa brändiä. Ostin kaupasta randomilla…

touko14
Bao Bunit höyryuunissa
Bao Bunit höyryuunissa
Kirjoittaja: / Ei kommentteja

Kaupallinen yhteistyö Miele HÖYRYTETYT BAO BUNIT (20kpl) 500g puolikarkeaa vehnäjauhoa 11g kuivahiivaa 2g leivinjauhetta 2g ruokasoodaa 45g sokeria 350ml maitoa…

touko07
Kaurajauhista, kasviksia ja currya
Kaurajauhista, kasviksia ja currya
Kirjoittaja: / 2 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö Elovena Kaurajauhis Nyt se löytyi, kesän ihanin uuniruoka – täyttä makua ja kasvista alusta loppuun. En arvannut curryn…

huhti09
Yhteisen kokkailun merkityksestä
Yhteisen kokkailun merkityksestä
Kirjoittaja: / 2 kommenttia

Meillä oli ennen tätä poikkeustilaa ystäviä syömässä lähes joka sunnuntai, olin tottunut siihen, että sunnuntai on juhlapäivä, ovikello soi, sytytetään…

huhti07
Kaurajauhista ja munakoisoa
Kaurajauhista ja munakoisoa
Kirjoittaja: / Ei kommentteja

Kaupallinen yhteistyö Elovena Kaurajauhis Tämä annos on heittämällä paras Kaurajauhisresepti, jonka olen tehnyt. Elovena Kaurajauhiksen ulkoasu on muuttunut, uusi raikas…

maalis28
Uppomunia, jugurttia ja chiliä
Uppomunia, jugurttia ja chiliä
Kirjoittaja: / Ei kommentteja

Neljälle 4 kananmunaa väkiviinaetikkaa 2,5 dl turkkilaista jugurttia 50 g fetajuustoa 2 rkl Arrabbiata pestoa (esim. Pirkka) 2 rkl oliiviöljyä…

maalis17
Tuu mun kans kokkaamaan!
Tuu mun kans kokkaamaan!
Kirjoittaja: / Ei kommentteja

Hei, järkkäsin sunnuntaina livenä kokkaustuokion, jossa oli samaan aikaan parhaimmillaan yli 500 kokkia. Kaikki omissa keittiöissään, yhteisellä asialla ruuan ääressä,…

maalis13
Kokin kotiruokaa
Kokin kotiruokaa
Kirjoittaja: / 2 kommenttia

Ensin oli pieni kipinä ja se muuttui muutamassa päivässä holtittomaksi liekiksi, jota ei saanut enää sammumaan. Ja se johti tähän.…

Hanna G kokkaa

on enemmän kuin ruokakirja. Se on raaka, riisuttu ja rehellinen ruokatarina siitä, miten Hanna Gullichsen kasvoi kokiksi.

Haluatko sinäkin oppia paistamaan kokonaisen kalan, ottamaan luulot pois pihviltä, keittämään itkettävän hyvän hollandaisen ja loihtimaan pakastimeen ranskankermajäätelöä? Saat tietää, mitkä ovat parhaat välineet toimivaan keittiöön, ja miten kokata siistimmin, tehokkaammin ja ennen kaikkea hauskemmin. Kirjan sadat käytännön vinkit päätyvät varmasti käyttöösi.

Tilaa nyt

Tilaa uutiskirjeeni tästä

* pakollinen