400g

400g
4.11.2014 Hanna
Kategoriat: 400 g, what's cooking, yleinen

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAloitan uuden projektin päässäni, kelailen sitä viikkoja, kuukausia. Kerään artikkeleita netistä, kirjastoista ja lehdistä, hikoilen lenkillä ja salilla. Käyn kirjaostoksilla Tukholmassa ihan vaan huomatakseni samojen kirjojen löytyvän seuraavalla viikolla Akateemisesta. Turhaudun. Totean hauduttelemani idean huonoksi ja palaan taas lähtöruutuun. Kunnes oivallan ystävieni ansiosta, että idea ei ole pelkästään hyvä, vaan aivan jumalattoman hyvä. Tee se, Hanna!
Vihdoin on se hetki, kun ostan puhtaan paperiarkin – tässä tapauksessa 50 arkkia. Tarvitsen konkreettista kynänjälkeä ja korkin naksuttelua. Mustetahroja ja ruttuisia papereita. Joskus lasin viiniäkin.

Ensimmäiset viivat on vedetty, kokonaisuus alkaa hahmottua. Onhan se jo päässäni valmiina, voin jo melkein aistia painosta tulevan kirjan tuoksun. Tästä tulee hyvä, sen nimi on 400g. Tiimiä kasataan parhaillaan, meitä on jo kaksi.

Molempia kirjaprojekteja voit seurata blogini What’s Cooking -välilehdellä, huikkaan vuodenvaihteen jälkeen kun homma polkaistaan kunnolla käyntiin.

Arvaatteko mitä tuleman pitää?

3 kommenttia

 1. Myy 6 vuotta ago

  Jauhelihakirja! Oliskohan?

 2. Tiina Aakko 6 vuotta ago

  Moi!
  Arvelisin, että uusia reseptejä jauhelihasta?
  Tiina A.

 3. hanna 6 vuotta ago

  Kyllä vaan, oikeaan osuitte!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*