400 grammaa jauhelihaa!

400 grammaa jauhelihaa!
4.6.2015 Hanna
Kategoriat: ruoka, yleinen

400G kansi hanna gullichsen joonas laurila Siinä se nyt on, meidän jauhelihakirjan kansi! Näyttää pirun hyvältä, ainakin meidän mielestämme.
Idea kirjaan syntyi sekunneissa, toteutus vei kuukausia (ja muutaman huurteisen) ja nyt ollaan jo melkein valmiita. Tätä fiilistä ei voita mikään!

400G kansi hanna gullichsen joonas laurila 400 g hanna gullichsen joonas laurila

Kerro kommenttilootaan mielipiteesi kirjan kannesta tai suhteestasi jauhelihaan ja arvomme vastanneiden kesken elokuun alussa painosta saapuvan jauhelihakirjan – tai ollaan nyt reiluja, arvotaan 10 kirjaa!

Ps. Käy vakoilemassa Instagramista miten kirja syntyi #400grammaa ja tägää oma jauheliharuokasi samalla hashtagilla – kivoimmat kuvat palkitaan!

Kuvat Kaisu Jouppi

180 kommenttia

  1. TerhiR 4 vuotta ago

    Mielestäni kannessa näkyy mahtavasti se ominaisuus ja asenne, joka minulla on jauhelihaan ja se on mutkaton. Onnea teille kirjan johdosta, jollen arvonnassa voita sitä, aion ostaa, so simple is that 🙂 🙂

  2. Hanna 4 vuotta ago

    Todella kaunis kansi, inspiroiva ja raikas 🙂 jännityksellä odotan millaisia reseptejä 400g :sta juhelihaa saakaan aikaan.

  3. Elina Rahkonen 4 vuotta ago

    Kansi näyttää selkeältä. Less is more! Sama pätee jauhelihan kanssa:) meidän keittiön kulmakivi

  4. Petra 4 vuotta ago

    Kansi on todella onnistunut, ihanan yksinkertainen ja samalla hauska toteutus 🙂 Kovasti kyllä kiinnostaa tämä kirja kun jauheliha on yksi omista suosikeistani arkiruoassa 🙂

  5. Ninnu 4 vuotta ago

    Aivan loistava idea tehdä kokonainen kirja jauhelihasta. Jauheliha on monen suomalaisen perheen arjen kulmakivi ja uusille/vanhoille resepteille on varmasti tilausta. Kansi näyttää todella hyvälle ja kiteyttää kirjan sisällön. Kansi on kaiken lisäksi kaunis ja onnistuu herättämään lukijan mielenkiinnon.

  6. Emmi 4 vuotta ago

    Ihanan raikas ja rehellinen kansi! Jauhelihaa kuluu meillä viikoittain..

  7. MinnieO 4 vuotta ago

    Kolme lasta kotiruualla kasvattaneena, kolmas vielä kotona, odotan mielenkiinnolla uusia ideoita. Kun menee pää ja maha tyhjänä töiden jälkeen ruokakauppaan tulee usein napattua jauhelihaa ostoskoriin. Sun reseptien mutkattomuus viehättää, maukasta ilman turhaa säätämistä.

  8. Hannele 4 vuotta ago

    Jauhelihaköntistä tulee mieleen aivot, varsinkin, kun vielä tausta on sairaalamainen (ruumishuone?). Numeron fontista tulee mieleen ruokakauppojen ikkunat 80-luvulla. Vaaka sen sijaan edustaa vanhempaa aikakautta. Kansi on siis hauska, modernisoitu sekoitus nostalgiaa eri ajoilta.

  9. katsku 4 vuotta ago

    Jauheliha on pitkään ollut mulle sellainen arkiruokien arkiruoka, lihamakaronilaatikon täyte tai pastakastike. Toivottavasti tässä kirjassa olisi ehkä jotain vinkkejä jauhelihan erilaiseen käyttöön 🙂

  10. suvi 4 vuotta ago

    Kaunis kansi! Suhde jauhelihaan on syvä – kiitos ruuhkavuosien.

  11. Lauram 4 vuotta ago

    Kansi on magee! Raikas myöskin. Oon innolla seurannut Instassa kirjaprojektin etenemistä.

    Jauhelihaa tulee ostettua joka viikko. Se on niin yksinkertainen ruoka-aine,josta saa varioitua simppelisti tosi erilaisia ruokia. Vaikkakin totuus on, että useimmiten täällä sitä syödään hyvin maustettuna, salaatin lisukkeena!;)

  12. Anni 4 vuotta ago

    Tyylikäs, simppeli ja houkutteleva kansi! Itse suosin kasvisruokaa, mutta kannen perusteella ja projektia seuranneena haluaisin ehdottomasti tutustua ko. teokseen!

  13. Toni V 4 vuotta ago

    Kannessa on hienosti hyödynnetty mustan ja valkoisen eleettömyyttä, jota vasten jauheliha ainoana värillisenä elementtinä korostuu hienosti. ”400g” tosin saisi minusta olla vielä vähän ronskimmin käsintehdyn näköinen, nyt näyttää hieman liikaa viivottimella piirretyltä.
    Odotan kirjaa innolla, laadukkaita, yksinkertaisia ja oivaltavia arkiruokareseptejä ei ikinä ole tarpeeksi 🙂

  14. Anna 4 vuotta ago

    Parhaat ruokakirjat ovat niitä, joita haluaa pitää esillä jo ihan senkin vuoksi että ne ovat niin kauniita, ja vielä parempi jos niitä tulee oikeasti käytettyä. Tämä vaikuttaa sellaiselta! Kansikuva on omaan makuuni ihan täydellinen, raikas ja ajaton, kaunis.

  15. Marianne 4 vuotta ago

    Jauheliharuuat on ihan parhaita! Se taipuu mihin vaan ja sitä on vaikea pilata. Kauniin pelkistetyn kannen olette valinneet ja raaka jauheliha jättää tilaa mielikuville! Kansi korostaa sen monikäyttöisyyttä ja yksinkertaisuutta. En malta odottaa, että saan reseptit käsiini!

  16. Jenni 4 vuotta ago

    Hassua huomata, että tuo punainen jauhelihaköntsä voi olla tyylikkään näköinen. Siisti kansi siis, miellyttää kovasti silmääni! Jauhelihasta tulee aina mieleen isi, joka on jauhanut meidän perheen jauhelihat niin kauan kuin muistan. Vaikka asun jo omillani, pakastimeen tulee silti haettua isin jauhamaa jauhelihaa kotikonnuilta. Peukku siis isille ja jauhelihalle!

  17. julie 4 vuotta ago

    Huikee kansikuva ja idea kokonaisuudessaan. Teette loistavaa työtä!

  18. Annukka T 4 vuotta ago

    Todella hieno ja kaunis kansi joka tekee arkiruokien sankarista houkuttelevan ja jopa aavistuksen juhlallisen näköisen. Jauheliha on itselle myös se makaroonilaatikon kulmakivi ja odotan kirjalta innostavia ja oivaltavia ideoita mihin kaikkeen vanha kunnon jauheliha oikein taipuukaan!

  19. Kaisa 4 vuotta ago

    Kyllästyin jauhelihaan teininä, koska sitä syötiin aina kotona. Nyt kun olen asunut monta vuotta pois kotoa, on jauheliha taas palannut takaisin ruokapyötääni ja olenkin syönyt sitä taas monen vuoden edestä. Olisi kiva saada uusia reseptejä jauhelihasta! Oma lempparini on jauhelihan ja munakoison yhdistelmä.

  20. JaanaK 4 vuotta ago

    Ensimmäisenä ”400 grammaa jauhelihaa” tulee mieleen: Voi ei taasko pastabolognesea ruokana? Kirjanne kansikuva kuitenkin lupaa mielestäni paljon enemmän ja monta uutta reseptiä mitä 400 grammaa jauhelihaa voisi tarjotakaan? Ilomielin ja suurella uteliaisuudella olisi ilo tutustua kirjaanne ja päästä kokeilemaan mitä olette kirjan sivuille saaneet luotua.

  21. Veera 4 vuotta ago

    Kansikuva on todella kaunis, mutta silti arkinen tuon pakasta vedetyn jauhelihan kanssa 🙂

  22. Sari W. 4 vuotta ago

    Jauhelihasta on moneksi ja erilaisia jauhelihoja (hirvi, nauta….) käyttämällä ruokiin saa uusia ulottuvuuksia arkisemmasta fiinimpään ruokaan. Uskon tälle kirjalle olevan tilausta, sillä niin usein se 400g pujahtaa ostoskoriin.
    Kanteen on kiteytetty kaikki, pidän.

  23. iituliina 4 vuotta ago

    Valtavan kaunis kansi – yksinkertaisuus viehättää!

  24. Sonja O 4 vuotta ago

    Kansi yksinkertaisen hyvä! Jauheliha muuttuu moneksi herkuksi. Useat meidän perheen suosikeista on jauhelihasta.

  25. moonangel 4 vuotta ago

    Kansi kertoo kaiken olennaisen, selkeä ja samalla kauniin yksinkertainen 🙂
    Meillä pyörii samat jauhelihareseptit miehen kanssa, vaikka itse olenkin kova kokeilemaan erilaisia reseptejä. Kasvispöperöitä on tullut viime aikoina kokeiltua aika paljon, jauheliharuokiin kaipaisi enemmän vaihtelua vaikka uusia suosikkejakin on löytynyt.

  26. Salla 4 vuotta ago

    Jauheliha, ah, tuo urheilijan pelastus liialliseen kanan tankkaamiseen! Jauheliha toimii pelkistetysti ihan vain pannulla paistettuna ja suola/pippuri-seoksella aateloituna, mutta se taipuu niin moneen muuhunkin upean makuiseen ruokaan. Ja tuo kansi – se on upea!

  27. Jossy 4 vuotta ago

    Kirjan kansi viehättää minimalistin silmää, todella tyylikäs.

    Olen jauhelihan #1 fani. Se on aliarvostettu arkipäivän sankari ja luotettava ystävä.

    Minun luotani tama kirja saa rakastavan kodin.

  28. Laurannele 4 vuotta ago

    Kaunis ja rehellinen kansi, upea. Just mietin tuossa alkuvkolla jauhelihasta lindströmin pihvejä kokatessa, että millaisia reseptejä kirja sisältää. Innolla odotan kirjaa.

  29. Susanna M 4 vuotta ago

    Kannen vaaka on varsin ihana, ottaisin omaankin keittiöön! Tunnelma kuvassa on jotenkin jännän laitosmainen, eli tulee mieleen joku keittola…o) Lihapullia ei mikään voita ja kyllä jauhelihasta muutakin maistuvaa ja edullista syntyy meidänkin kyökissä. Onnea uudelle kirjalle!

  30. Iida 4 vuotta ago

    Näin opiskelijana jauhelihaa tulee syötyä melkein kerran viikossa. Se on halpaa ja siitä saa valmistettua monia erilaisia ruokia.

  31. Tea 4 vuotta ago

    Kansi on aivan mahtava!! Ja tää kirja pääsee ehdottomasti hankintalistalle. Meidän esikoinen 4v on todella nirso ja lihoista oikestaan syö vain(mielellään) jauhelihaa! Joten uusia idiksiä kyllä kaivataankin kokkailuun 🙂

  32. mariaelina 4 vuotta ago

    Mieheni rakastaa jauhelihaa ja minäkin olen oppinut siitä pitämään. Reseptit vain alkavat loppua, ts. kyllästyttää. Joten varsin tervetullut kirja 🙂

  33. Hanna 4 vuotta ago

    Upea kansi!

  34. Suvi Koverola 4 vuotta ago

    Kansi näyttää hyvältä!
    Jään kovasti odottamaan uutta kirjaa – kaksi edellistä kokattu lukuisia kertoja.
    Ohjeet simppeleitä ja tarvikkeet löytyvät myös kehä kolmesen ulkopuolelta. 🙂

  35. saga 4 vuotta ago

    Vacker, enkel, välbalacerad, attraktiva dvs just perfekt! Bra!

  36. mia k. 4 vuotta ago

    Kansihan juuri kertoo enemmän kuin 1000 sanaa :))! Tästä kirjasta jo näkee, mitä se takuulla pitää sisällään. Hyvin oivallettu!
    Jauheliha on köyhän budjetin omaavan ihmisen sisäfile ♡
    Ja, laatuhan toki ratkaisee tässäkin. Huonoa jauhelihaa en syö! Ennemmin sitten vaikkapa luen tuota kirjaa, koska mä syön silmilläni 😉

    Onnea!!

    Ps. Mä en instaa, joten en osaa kuvaa laittaa :/

  37. Murkinamasu 4 vuotta ago

    Olisikohan koko opiskelusta tullut mitään ilman jauhelihaa. Silloin toki ostin halvinta mahdollista, mutta vuodet iltaduunissa lihatiskin takana ja taloudellinen nousu (eli päivätöihin siirtyminen valmistumisen jälkeen) pitivät huolen, että se halvin paketti jää nykyisin hyllyyn.
    Jauheliha on edelleen hullun kova juttu. Ketäpä ei lohduttaisi kunnon lihapullat murheen keskellä. Mielestäni lohturuokaa parhaimmillaan. Nykyään ostan lihan kipaleelta tiskillä ja jauhan kotona. Siltikin tuo maaginen 400 g on jauhelihan standardimäärä. Ja jos tarvitsee enemmän, niin sitten 800 g, 1,2 kg… Hyvää vakiota ei kannata lähteä muuttamaan. Vähän kuin marathon juoksussa: kokonainen tai puolikas!

  38. Martta 4 vuotta ago

    Mutkaton kansi. On vain hieman harmittavaa, että jauhelihan symboliksi on nostettu 400g valmispakkaus, koska vastajauhettua jauhelihaa ei voita mikään. Oma suosikkijauhelihani syntyy hirvestä (tarpeen mukaan höystettynä possulla).

  39. Tillamaria 4 vuotta ago

    Joitain vuosia olin syömättä lihaa. Selviydyin lihattomana melko hyvin, mutta äidin jauhelihakeitto sai veden nousemaan kielelle. Nykyään olen sekasyöjä ja jauhelihakeitto oma bravuurini. 🙂 Jopa keittoja inhoava poikaystävä pyytää välillä (noin joka toinen viikko) tekemään sitä hyvää jauhelihasoppaa.

  40. Liena 4 vuotta ago

    Kansi on mielestäni oikein onnistunut: se kiinnittäisi varmasti huomioni kaupan kirjahyllyssä. Suhteeni jauhelihaan on tylsä: teen perus ”jauhelihamössöä”/uuniruokia tai käytän tortilloihin. Kansi jostain syystä herättää siihen, että ehkä tuosta jauhetusta lihasta olisi moneen muuhunkin.

  41. Norppa 4 vuotta ago

    Kansi on sopivan pelkistetty ja selkeä, näkee heti mistä kyse.

    Jauheliha on täällä arjen pelastaja. Lihapullien, jauhelihasoossiin ja kaalilaatikon rinnalle kelpaisi uudet reseptit.

  42. Henna 4 vuotta ago

    Kansi on musta trendikäs ja jos tällein voi sanoo ni jauhelihaan sopiva! Itellä ehkä vähä viharakkaussuhde jauhelihaan. Opiskelijana tulee syötyä paljon edullisen hinnan vuoks ja sen takia aina sit pakko yrittää kehittää kaikkea uutta, ettei kyllästy. Siks ehkä kirjaa oonki odottanu jo aika innokkaasti ja ainaki safkaa kirjoista päätellen, mukana on myös just opiskelijan budjetille mukavia reseptejä!

  43. Sienna 4 vuotta ago

    Ihanan käytännönläheinen johdatus kirjan aiheeseen. Tykkään!

  44. Mari 4 vuotta ago

    400 gramman naudanjauhelihapaketti on viikon vakkariostos. Jollei paisteta yrttejä vaihdellen herkkupihvejä bataattiburgereihin, sitten loihditaan anopinkin kehumaa kasvisjauhelihalasagnea. Eli uusille ideoille olisi kovasti kysyntää : )

  45. Suvi 4 vuotta ago

    Jauheliha on meidän kuten varmaan monen muunkin suomalaisen perheen peruselintarvike. Loistavaa tehdä siis kirja siitä! Jauhelihakastike, tortillan täyte, pihvit, pullat kaikki perusjutut kuuluu repertuaariini joten uudet vinkit ovat todella tervetulleita.

  46. Mia 4 vuotta ago

    On kyllä upea, kaunis. Kaunis kans

  47. Riikka Salonpää 4 vuotta ago

    Kirjan kansi on teidän näköisenne. Minimalistinen ja tyylikäs.

  48. Jonsbe 4 vuotta ago

    Kansi kertoo kaiken tarvittavan. Osta loota jauhelihaa, kurkkaa kannnen sisään, kokkaa kaverin kanssa ja nauti. Jos reseptit jatkaa blogin muiden reseptien polkua niin yksinkertaista ja hyvää tiedossa. En malta odottaa..

  49. Mia 4 vuotta ago

    ..karkas! lause jatkui päässäni, että kaunis kansi jauhelihasta, se on jo jotakin se.

  50. Noora 4 vuotta ago

    Selkeä ja huokutteleva kansi, jota voisi hyvin pitää keittiössä esillä. Ja kirjan sisältö kiinnostaa, sillä onhan jauheliha yksi oman keittiöni kulmakivistä 🙂

  51. Saara 4 vuotta ago

    Jauheliha! Less is more – kansi on upea!

  52. laala 4 vuotta ago

    Upea kansi! Jauhelihaa teemme jossain muodossa viikottain, ruuhkavuodet pahimmillaan, joten uudet reseptit otetaan lämmöllä vastaan 🙂

  53. TinttiS 4 vuotta ago

    Kansi kertoo yksinkertaisesti mistä kirjassa on kyse: jauhelihasta, j-lihasta, jaukista jne. Rakkaalla ”lapsella” on monta (lempi)nimeä. Jauheliha sopii niin arjen pelastajaksi kuin juhlan päätähdeksi. Tykkään – aina oon tykännyt! 🙂

  54. Loviisa V. 4 vuotta ago

    Inspiroiva ja selkeä kansi varsin yllättävästä aiheesta! Kirja tavoittaa varmasti valtavasti ihmisiä ja on huippua että tartuitte tällaiseen edulliseeen raaka-aineeseen. Innolla odottelen millaisia reseptejä kirja pitää sisällään. Jauhelihaa kai pidetään tylsänä kotiruokana, mutta se johtuu varmasti vain siitä, ettei kaikilla ihmisillä ole niin paljon mielikuvitusta ja intoa uusien asioiden kokeilemiseen kuin teillä! 🙂

  55. Jen 4 vuotta ago

    Hauska kansi. Ei mitään ylimääräistä, 400g jauhelihaa 😀
    Meillä jauheliha on lasten lemppari ja muunneltavuutensa takia myös yksi minunkin suosikeista. Mitä jauhelihasta ei saisi aikaiseksi?

  56. Tyyppi 4 vuotta ago

    Tykkään kannesta ja (jauhe)lihasta. Hauska nähdä, kuinka jauhis on taipunut koko kirjalliseksi reseptejä. No, hyvistä jutuista on moneksi ja moneen tilanteeseen.

  57. Sari V 4 vuotta ago

    Jauheliha on kanan lisäksi melkeinpä niitä ainoita lihoja mitä syödään, koska punaisesta lihasta emme hirveästi tykkää. Ihana löytää uusia reseptejä ja ideoita kokkailuun ja aivan mahtava idea ottaa tuo kirjan aiheeksi! (Mahtava vaaka kuvassa)

  58. 400-500g 4 vuotta ago

    Ihan kiva. Hyvin vedetty.

    Mun Herefordin jauheliha on 500 g paketeissa. Nyt tuli tenka på, hih!

  59. Sanna 4 vuotta ago

    Mielenkiinnolla odotan kirjaa. Pienten lasten kanssa tuntuu, että tämä ikuinen jauhelihakausi vaan jatkuu ja jatkuu perheemme arjessa. Koska kyseessä on lapsiperheen arkiruoan kulmakivi, kiinnostava saada mahdollisesti uusia reseptejä.

  60. Varpu Ikonen 4 vuotta ago

    Pelkistetyn elegantti kansi. Voiko jauhettuun lihaan koskaan kyllästyä 😉 kirjaa ja ohjeita innolla odottaen !
    Varpu

  61. Jenny 4 vuotta ago

    Hyvältä näyttää kansi! Simppeli, mutta näyttävä. Jauheliha on monesti se mitä tulee ostettua, jos ei muuta keksi. Uusia ideoita kyllä tarvis, kun junnaa ruoat samaa. Toivottavasti tästä kirjasta saisi uusia vinkkejä!!

  62. Hannele 4 vuotta ago

    On kyllä hyvä kansi. Tykkään! Lapsiperhehän ei yksinkertaisesti selviä ilman jauhelihaa – odotan kyllä innolla uusia reseptejä! Jos ei aina vain jalostaisikaan siitä 400 grammasta joko jauhelihakastiketta tai liha-makaronilaatikkoa.

  63. Laura 4 vuotta ago

    Hieno kansi! Jauhelihaa syödään viikottain, välillä maistuu hyvältä, välillä taas kyllästyttää. Olisi mahtavaa saada uusien jauheliharuokien myötä vähän vaihtelua arkeen.

  64. Mari 4 vuotta ago

    Jauheliha on ehdottomasti mun lemppariprotsku! Loputtoman monipuolinen, helppo, nopee, edullinen, terveellinen jamitävielä. Jauhelihaan ei koskaan kyllästy! Eikä tollasesta uudesta, modernin ja raikkaan näkösestä reseptikirjasta ole missään nimessä haittaa uusien jauhelihainspiraatioiden etsimisessä 🙂

  65. Mä olen viimeksi syönyt jauhelihaa 15-vuotiaana joten voin valehtelematta sanoa että mun suhde jauhelihaan on aikas olematon,jos sitä edes suhteeksi voi sanoa. Sitä vastoin mulla on kolme nuorta poikalasta jotka kaikki kovasti toivovat äitinsä kokkailevan heille jauheliharuokia, vaikken niitä edes osaa tehdä, saatikka syödä. Tässäkö pelastus?

  66. Hilpi 4 vuotta ago

    Kansi oli juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin. Tyylikäs, yksinkertainen ja hauska. Toivottavasti sisältö on helppoa ja täynnä uusia ideoita.

  67. Jenniemilia 4 vuotta ago

    Kirjan kansi on kaunis ja yksinkertainen. Joten tuli todettua myös se, että jauhelihastakin saa tyylikkään kuvan. Kansi kuvastaa myös hyvin teitä – kirjan tekijöitä.
    Odotan innolla, että pääsen testaamaan uuden kirjan reseptejä. Nam.

  68. enni 4 vuotta ago

    jauhelihaa syödään meillä viikottain tosi paljon, se vaan on niin helppoa ja edullista. kiinnostaa, millaisia reseptejä olette kirjaanne kehitelleet. kansi on yksinkertainen ja aika hauskakin, tykkään.

  69. Tiina 4 vuotta ago

    Kansi näyttää upealta! Jauheliha ansaitsee kieltämättä pienen kasvojenkohotuksen monen kymmenen vuoden jälkeen suomalaisten arkikeittiössä. Toivon, että kirjanne tuo meille jauhelihasta jotain muutakin kuin kastiketta ja makaronilaatikkoa! Enkä usko, että petyn.

  70. Huokailija 4 vuotta ago

    En ole kummoinen lihansyöjä, mutta jauheliharuuat maistuvat koko perheelle. Kansikuva on ihan loistavan hieno, tykkään retrosta puntarista 🙂 Tämän reseptikirjan tahtoisin!

  71. tiitu 4 vuotta ago

    Tuota kirjaa ei voi piilottaa kirjahyllyyn. Kansi vaatii päästä näkyville. Tyylikäs!

  72. Elina M. 4 vuotta ago

    Selkeä ja rauhallinen kansi. Paras jauheliharuoka on lasagne 🙂

  73. mikko 4 vuotta ago

    HUIPPU!

  74. Hennis 4 vuotta ago

    Kivan simppeli kansi. Jauhelihahan on lapsiperheen keittiön itsestäänselvä kulmakivi.

  75. paipura 4 vuotta ago

    Tykkään! Jauheliha on meidänkin keittiön perusjuttu. Monipuolinen raaka-aine. Odotan innolla kirjaa, sillä omasta päästä löytyy kuitenkin vain ne kymmenkunta eri jauhisruokaa joita meillä sitten vuorotellaan. Loistava idea teiltä!

  76. Sss 4 vuotta ago

    Herkullinen kansi! Alkoi heti tehdä mieli jauhelihaa!

  77. pauliina 4 vuotta ago

    Oh! Yes!! Tyylikäs, Selkeä, Inspiroiva! Ei voi muuta sanoa; niin ja et pakko saada! 🙂
    Oma suosikki 400g jauhelliha resepti on spagetti ja jauhellihakastike, resepti alunperin italiasta ja nyt opittu isoäidiltä ♡ Toinen jauhelliha herkku on oman isoäidin murokastike (en tiedä kastikkeen oikeaa nimeä :D)

  78. PeeKoo 4 vuotta ago

    Kiva ja yksinkertainen kansi. Tuosta köntistä se meillä ainakin kerran viikossa lähtee, jotain ruokaa jauhelihasta. Innolla odotan mitä variaatioita teidän kirjasta löytyy.

  79. Eetu 4 vuotta ago

    Kansi saa arvosanan 10 🙂 mahtava idea, ei voi muuta kuin kehua! Markkinoille todellakin kaivataan juuri tuollaista kirjaa!! Jos ei arvonta napaa niin lupaan olla akateemisen oven takana aamu seitsemältä kun kirja tulee kauppoihin!! Rehellistä , tuhtia ja herkullista – mutta monipuolista arjen sekä juhlan gourmeta aliarvostetusta ruokakaupan arkisimmista elintarvikkeesta! Meidän perheessä jauhelihan merkitys on erityisen suuri! Itse triathlon harrastajana herkuttelisin – nimenomaan herkuttelisin tuolla tuotteella useamminkin, mutta kun koko muu sakki tässä taloudessa on vegaaneja niin harvemmin tulee valitettavasti ostettua…. Mutta ai että kyllä, en malta päästä testaamaan kastikkeita, pihvejä, pistoja yms. Kirjastanne!! Vaikka sitten ihan vaan itselle 😀 kirja tulee olemaan myyntihitti! Se on varma!!! 🙂

  80. Kati 4 vuotta ago

    Tyylikäs on kansikuva! Miten voikin arkisesta jauhelihasta saada noin fiinin:) Tuo 400g on hyvä. Moni kuitenkin ostaa sen valmiiksi pakatun jauhelihan ja yleensä juuri sen 400g paketin.

    Kirjan ohjeet tulisivat tarpeeseen. Jauheliha on lähes päivittäin käytössä jossain muodossa. Pieni päivitys ruokarepertuaariin ei olisi pahitteeksi:))

  81. Anu B 4 vuotta ago

    Kansi on super kaunis, mitä jauheliha itsessään ei ole 😀 Well done!

  82. Marja 4 vuotta ago

    Jauheliha on meidän perheessä olosuhteiden(kin) pakosta jaetulla ykkössijalla perunan kanssa. Olisi upeaa saada uusia reseptejä iänikuisen jauhelihakastikkeen ja lihapullien rinnalle. Mukana arvonnassa siis! 🙂

  83. Maiju 4 vuotta ago

    Lyhyesti ja ytimekkäästi sanoen, kansi on hieno! Minun makuuni sopivan yksinkertainen, mutta silti jotenkin vangitseva ja oivaltava.

    Jauhelihaa syön paljon… se taitaa (kauhukseni) olla melkeinpä ainoa punaisen lihan ”laji”, josta ruokaa kotona teen. Tämä kirja sopisi siis minulle täydellisesti helpottamaan arkeani. Koska inhoan yli kaiken sitä miettimistä, että mitä ruokaa tekisin.

  84. jenni 4 vuotta ago

    Visuaalisesti kaunis ja selkeä kansi.
    Suhteeni jauhelihaan on tällä hetkellä se, että odotan palavasti kotiutusta sairaalasta ja sitä että heti kotona mieheni tekee minulle siitä jauhelihasta lasagnea. Nam.

  85. Nipsuu 4 vuotta ago

    Hieno kansi! Suhteeni jauhelihaan: kätevää arkiruokaan, mutta aina mennään samoilla resepteillä 😉

  86. Minttu 4 vuotta ago

    Suhteeni jauhelihaan on se, että sitä tulee aina ostettua, muttei koskaan keksi mitään uutta kokattavaa. Ideoita siis kaivattaisiin ehdottomasti. Kirjan kansi on täydellisen sopiva!

  87. nenna 4 vuotta ago

    Odotan innolla, että millaisia reseptejä tämän hienon kannen alla on. Jauheliha on hyvää arkiruokaa, mutta uusia ideoita kaivataan!

  88. Milla 4 vuotta ago

    Kansi on tyylikäs ja kaikkinensa mahtavan oivaltava lähestyminen arkiruoka-aineiden kunkkuun. Lapsuudesta muistuu mieleen uudet perunat, tillisilli ja nyppykastike, nam!

  89. zaika 4 vuotta ago

    Raakaa jauhelihaa.Nam, maiskis.

  90. rige 4 vuotta ago

    aivan mahtavaa! Meikäläisen keittiön pelastus ainakin ois tää. Oon maailman huonoin tekemään liharuokia, paitsi jauhelihasta. Ja nekin toisaalta on yleensä aina samoja reseptejä: bolognese kastike, lasagne, lihapullat, makaronilaatikko…. huoh.

    Ja kannesta vielä, aivan loistava! Mukavan pelkistetty, mutta puhuu puolestaan :–)

  91. helssu 4 vuotta ago

    Kansi on yksinkertaisuudessaan kaunis. Jauhelihasta on moneksi. Se on arkiruokaa parhaimmillaan.

  92. iLu 4 vuotta ago

    Kansi on arkinen ja samalla houkuttava, onhan jauheliha ainakin meidän taloudessamme useimmiten syöty lihatuote. Odotan innolla, mitä uutta jauhelihasta olette saaneet aikaiseksi 🙂

  93. uk 4 vuotta ago

    Siinähän se olisi, perusteos jokaiseen keittiöön! Kansi kertoo selkeästi sen, että apua on tulossa kaikkiin koteihin joihin muovinenpakkaus 400 grammaa nopean arkiruoan perusraaka- ainetta useamman kerran viikossa kannetaan, odotan kovasti!

  94. Enna 4 vuotta ago

    Aivan paras kansi. Tänäänkin syötiin jauhelihaa, varmaan huomenna taas.

  95. Kaisla 4 vuotta ago

    Aikaisemmin kaikki käytetty jauheliha on ollut kaupasta ostettua naudanjauhelihaa. Nykyään olen erittäin etuoikeutetusti päässyt syömään ja käyttämään peuran jauhelihaa aivan arkipäiväkokkailussa. Jauhelihaa tulee käytettyä paljon ja siitä muotoutuvat niin pastakastikkeet, lihapullat ja -pihvit, mutta lisää ideoita ehdottomasti kaivattaisiin.

  96. nina 4 vuotta ago

    Ihanaa jauhelihaa…. kannesta tuli kokkaushimo. Rakastan jauhelihakastiketta!

  97. Lrau 4 vuotta ago

    Kaunis kansi, viehättävän vaa’an olette siihen saaneet. Toisaalta aika sellainen, hmm kliininen, mutta puhtaasta ja tyhjästä on hyvä aloittaa, eikös se niin ole. Siihen on helppo tarttua.

  98. Anna O. 4 vuotta ago

    Oikein kiva idea! Kansi on simppeli, mutta ideoitu hyvin, joten tykkään. Liian monesti jauhelihasta väännetään ne samat ruuat, joten ideat ovat tervetulleita varmasti kaikille. Tärkeintä on, että jauheliha on hyvälaatuista; itse suosin mm. teurastamoiden kaupoista ostettua laadukasta jauhelihaa aina, kun se on mahdollista.

  99. sarinna 4 vuotta ago

    Kansi on hieno! Ja lapsiperheen äitinä jauheliharuokia tulee laitettua todella paljon. Haluan ehdottomasti kirjan omakseni.

  100. Karri 4 vuotta ago

    Eka kuva raa’asta 400gramman jauhelihaköntistä, joka on huokutteleva ja sanoisinko jopa tyylikäs, onnittelut!

  101. Anna 4 vuotta ago

    Tyylikäs kansi. Vanha vaaka tuo tarvittavaa rosoisuutta kuvaan. Jauheliha on arjen pelastajamme. Nopea ja helppo. Innolla odotan uusia ideoita kokkaukseen.

  102. Susanna 4 vuotta ago

    Rehellinen ja fressi kirjan kansi! Tykkään! 3-vuotiaamme pitää kovasti jauhelihasta, joten äidin arkiruokarepertuaaria olisi kiva laajentaa… Ettei jumiteta vain makaronilaatikkoon tai jauhelihatomaattikastikkeeseen 🙂

  103. Maini 4 vuotta ago

    Olin pitkään kasvissyöjä. Nyt ’opettelen’ taas lihansyöntiä ja siihen jauheliha on sopinut oivallisesti.

  104. Anne 4 vuotta ago

    Miten upea idea herättää jauheliha henkiin, tehdä siitä kirja ja kansi, kommenttini on ja kuten alussa sanoin, herätätte jauhelihan henkiin 🙂

  105. Arja 4 vuotta ago

    Ihana ,simppelisti toteutettu ,kaikki kohillaan…luulenpa että sisältökin yhtä selkeetä…”kaupan tätinä” palvelutiskistä jauhelihaa asiakkailleni paketoidessa ,olisi kiva vinkata kirjasta ,josko sieltä löytyisi vastaus usein kuultuun probleemaan ; mitähän tänään syötäis….☺

  106. AK 4 vuotta ago

    simppeli ja raikas!

  107. Anetta Väänänen 4 vuotta ago

    Ihanan selkeä kansi! Oma suhteeni jauhelihaan on sen helppous arjessa! Ihan huippua, että tällanen kirja tulee, todella toivon voittavani! 🙂

  108. p 4 vuotta ago

    Viesti tulee heti selväksi kannesta, siis se mistä on kyse. Hyvä niin! En osta jauhelihaa usein, koska en tee liharuokia usein, mutta tykkään kyllä. Ostan mieluiten luomujauhelihaa. Ajattelen välillä, että jos olisi lapsia, ostaisin jauhelihaa useammin, mutta en tiedä, muuttuisiko ne ruuanlaittotavat, kuvittelen ehkä vaan.

  109. Aino 4 vuotta ago

    Kansi on kaunis, nimi oivaltava. Yleensä raaka jauheliha tuo ulkonäöllään mieleen ”muussaantuneet aivot”-viban, mutta tässä sekin on saatu näyttämään melko tyylikkäältä 😉

    Suhteeni jauhelihaan on nykyään melko ristiriitainen. Punaisen lihan syönti on vähentynyt runsaasti ja jos lihaa ostan, haluan tietää tarkkaan mistä se on tullut ja suosien luomua tottakai. Silloin kun jauhelihaa sisältäviä ruokia kokkaan lähinnä poikaystävälle teen aina samaa eli jauhelihakastiketta! Uusia ideoita (kuulemma) jo kaivataan, joten olisi huippua voittaa tämä kirja ja kerrankin tehdä jotain erilaista 🙂

  110. jonna pennanen 4 vuotta ago

    Minun suhteeni jauhelihaan on seuraavanlainen; rakastan sitä. Se on niin monikäyttöinen, että sitä voisi syödä päivittäin, mutta…! Olen siirtynyt syömään pelkkää eettistä lihaa. Eläinten pitää saada hyvä elämä.. jos ostan jauhelihaa, ostan yleensä ylämaan nautaa. Luomuna tietysti 🙂

  111. S 4 vuotta ago

    kansi on upean tyylikäs, niin kuin molemmat safkaa-kirjojen kannetkin. jauhelihaa kuluu meidän taloudessamme melko paljon, lemppari jauheliharesepti on safkaa-lasagne, jota ei voita mikään!

  112. ipa 4 vuotta ago

    On se hiano, täytyy tommonen saada! Jauheliha puolestaan on mukana elämässä joskus enemmän ja toisinaan vähemmän. Silloin kun enemmän, olis kiva jos olis repertuaariakin laajemmin hanskassa tän raaka-aineen käyttöön.

  113. Sanna L. 4 vuotta ago

    Kansi on selkeä, ja saa heti pohtimaan mitähän tänään jauhelihasta keksisi ruuaksi 😉

  114. Minttu 4 vuotta ago

    Loistava kansikuva! Tämä kirja pitää saada; innolla uusia reseptejä odottaen!

  115. Emma N 4 vuotta ago

    Kivan erilainen ja tyylikäs kansikuva! Odotan jo innolla uusia ja takuuvarmasti herkullisia reseptejä.

  116. E-Liina 4 vuotta ago

    Yksinkertainen on yleensä paras. Sama pätee kirjan kanteen ja jauhelihaan! 🙂

  117. Laura 4 vuotta ago

    Kansi on yksinkertaisen kaunis. Lupaa hyvää! Jauhelihaa ostetaan jokaisella kauppareissulla, mutta useimmiten se yhdistyy vain makaronin kanssa mössön tai laatikon yhteydessä. Todella tylsää. Tämä kirja antaisi varmasti valtavasti inspistä jauheliharuokiin!

  118. Harley 4 vuotta ago

    Less is more, toimii kansikuvan kanssa täydellisesti. Valkoinen tausta ja teksti nostavat jauhelihan framille, niinkuin pitääkin.
    Olen odottanut tätä kirjaa innolla, sillä jauheliha on minulle se aines, johon tartun kun 1)en jaksa miettiä tarkemmin 2)haluan jotain nopeaa (eli tosi usein).
    Takaraivossa on ohjeet pastakastikeelle, lihapullille ja makaronilaatikolle, mutta mitä muuta siitä 400g mötikästä voisi tehdä?!
    Toivottavasti tämä kirja löytäisi tiensä keittiööni ja vastaisi kysymykseen. 🙂

  119. Laura 4 vuotta ago

    Tyylikkään yksinkertainen kansi. Rakastan jauhelihaa! Jauheliha on mielestäni täysin aliarvostettu raaka-aine.

  120. noowik 4 vuotta ago

    Uskomattoman kaunis kansi saatu aikaiseksi niinkin epäkuvauksellisesta asiasta kuin jauheliha.

  121. Ramona 4 vuotta ago

    kuva on aivan loistava! Kuvaa hyvin erittäin arkista tilannetta, mulla vaan se seuraava askel on aina yhtä haastava ja aivan liian usein tulos on jauhelikastike (tomattimurskainen, ei missään nimessä ruskeakastikkeeseen) ja makaronilaatikko! Ja samallahan jauheliha vaan on niin pirun helppo raaka-aine, varsinkin arkena

  122. maimikki 4 vuotta ago

    Monta, monen monta vuotta suhteeni jauhelihaan oli lähes olematon. En tykännyt ostaa sitä kaupasta. En tykännyt sen paistamisesta, en sen ulkonäöstä. Ihmettelin aina ystäviäni, jotka latoivat joka ruoan sekaan jauhelihaa. Ehkä tämä vuosia kestänyt trauma johtui siitä, että omassa lapsuuden kodissani sitä todellakin laottiin aina _joka_ ruokaan.
    Mutta kuluneen vuoden aikana olen ostanut melko useinkin jauhelihaa! Ja olen ollut muutoksesta itsekin yllättynyt. Jotenkin vuosien tauon jälkeen jauheliha tuntuu itselle uudelta raaka-aineelta, ja ennen kaikkea, näiden vuosien aikana olen oppinut kokkaamaan. Nykyään saan jauhelihasta hyviäkin ruokia tehtyä, mikä ei ehkä ennen olisi sujunut.

    Tämän vuoksi kirja herättääkin minussa nyt kiinnostusta! Mitä kaikkea jauhelihasta voisi tehdä, miten siitä saisi jotain uutta aikaan? Kansi vaikuttaa lupaavalta: tyylikkäältä, modernilta ja selkeältä. Kiinnostus herääkin, että mitähän kaikkea se kansiensa sisällä piilottelee. 🙂

  123. Marjo 4 vuotta ago

    Kiva yksinkertainen ja klassinen kansi. Tykkään jauheliharuoista, aika usein tulee tehtyä.

  124. Tiina 4 vuotta ago

    Kansi on todella tyylikäs!
    Suhteeni jauhelihaan on jotenkin vaikea. Teen jotenkin aina ne samat pöperöt siitä eikä se sytytä raaka-aineena. Olispa kiva, jos kirjassa olisi inspiroivia ja uusia tuulia tuovia reseptejä vanhojen väljehtyneiden tilalle.

  125. Tiina H 4 vuotta ago

    Kansi on raikkaan yksinkertainen ja silti houkuttava! Meillä jauhelihaa käytetään noin kerran viikossa, joten jos arpaonni ei potkaise, laitanpa kirjan tilaukseen 🙂

  126. Parski 4 vuotta ago

    Kansi näyttää tyylikkäältä, hyvin aikaansa sopiva. Jauheliha on meillä helposti arkiruokaa vaikka saahan siitä hauduteltua esimerkiksi ihanan tomaattisen pastakastikkeen lauantai-iltaan tai pyöräytettyä mehukkaat pihvit gourmet-hampurilaiseen. Kirjaan pitää ehdottomasti tutustua, kun se ilmestyy!

  127. Liisa 4 vuotta ago

    Kansi näyttää hyvältä, pelkistetty tyyli toimii.
    Meillä syödään jauhelihaa ainakin kerran viikossa niin kuin varmaan kaikissa muissakin lapsiperheissä, joten uudet ideat ovat tervetulleita.

  128. Lisko 4 vuotta ago

    Kannessa on kaikki oleellinen, info sekä ulkonäkö. Visuaalisesti pidän siitä, että ainoana väriläikkänä on itse päätähti. kirja innostaa itseäni ajatuksena paljon, sillä olen suuri jauhelihan ystävä, mutta samoja ruokia tulee tehtyä kerta toisensa jälkeen. Sinänsä tämä ei ole katastrofi, sillä pelkkä paistettu jauheliha ja sipuli (ja riisi ja ketsuppi) ovat yhdistelmä, jota voisin vetää huoletta useamman viikon putkeen. Mutta vaihtelu virkistää. Jostain syystä nimenomaan jahelihasta tulee tehtyä eniten niitä kaikista ”tylsimpiä” ruokia.

  129. Leena Niemi 4 vuotta ago

    Kuva on yes.
    Käytän jauhelihaa paljon – sikaa, lammasta, nautaa…
    Itse ostan aina jauhelihan vasta jauhettuna, en koskaan tyhjiöpakkauksessa, joten ei se ole koskaan noin ”sievän” näköistä. Lihakauppiaani jauhama tuore jauhis on ihanaaa…

  130. Iivari 4 vuotta ago

    Todella tyylikäs kuva niinkin arkisesta aiheesta kuin jauheliha. Tällaista pilkunviilaajaa vaan hieman häiritsee, että kuvan vaaka näyttää 450 grammaa.

  131. Iivari 4 vuotta ago

    Todella tyylikäs kuva niinkin arkisesta aiheesta kuin jauheliha. Tällaista pilkunviilaajaa vaan hieman häiritsee, että kuvan vaaka näyttää 450 grammaa.

  132. Iivari 4 vuotta ago

    Todella tyylikäs kuva niinkin arkisesta aiheesta kuin jauheliha. Tällaista pilkunviilaajaa vaan hieman häiritsee, että kuvan vaaka näyttää 450 grammaa.

  133. Iivari 4 vuotta ago

    Todella tyylikäs kuva niinkin arkisesta aiheesta kuin jauheliha. Tällaista pilkunviilaajaa vaan hieman häiritsee, että kuvan vaaka näyttää 450 grammaa.

  134. Iivari 4 vuotta ago

    Todella tyylikäs kuva niinkin arkisesta aiheesta kuin jauheliha. Tällaista pilkunviilaajaa vaan hieman häiritsee, että kuvan vaaka näyttää 450 grammaa.

  135. Sundaysunday 4 vuotta ago

    Kaunis ja kuvaava kansi. Tuollaistahan se on, tuo mötikkä edessä ainakin kerran viikossa ja jotain tarttis tehdä 🙂

  136. JohannaT 4 vuotta ago

    Extrapisteet 400 g-tekstin fontista ja suhde jauhelihaan on pitkä ja monipuolinen -mureke, -pullat, -kastike, -keitto, -leivät, -pihvi ja tartar.

  137. sandyrella 4 vuotta ago

    Houkutteleva kansi! Jauhelihasta on niin moneksi, jotta tämä ei voi olla muuta kuin hyvä kirja.

  138. RoosaO 4 vuotta ago

    Hauska kansikuva, kivan erilainen kuin perinteiset keittokirjat 🙂 jauheliha on niin perusarkiruokaa meillä kotona, mutta vanhojen reseptien rinnalle kaipaisin jotain uutta!

  139. Emppu 4 vuotta ago

    Inspiroiva kansi. Jauheliha on niin basic ruoka-aine, että odotan innolla mitä kaikkea siitä voi taikoa. 🙂

  140. mikaaa 4 vuotta ago

    Tykkään kansikuvasti kovasti! Less is more 🙂

  141. Mikaela 4 vuotta ago

    Kansi on yksinkertaisuudessaan niin kaunis ja samalla kaiken kertova! <3
    Meidän perheessä jauheliha on sekä arjen että juhlan ruoka. Se on niin helppo, mutta monia mahdollisuuksia tarjoava ruoka. Kaikenlaista siitä on tullut jo väännettyä, mutta uusia reseptejä otan edelleen mielelläni vastaan.

  142. Soili 4 vuotta ago

    Simppeli ja raikas kansi. Parhaat jauhelihamuistot: itse tehty lasagne ja mehevä spagettikastike, tietysti klassikko perunamuusi&lihapullat ja usein tulee tehtyä myös hampurilaisia, kun jauhelihaan ei sekoita mitään muuta, saa aikaan hyvät hpihvit.

  143. mervihoo 4 vuotta ago

    Hieno kansi! Ehdottomasti tarvitaan tämä Safkaa-kirjojen kaveriksi. Meidän perheessä kokataan muutaman kerran viikossa toi 400 g, joten uudet reseptit ovat enemmän kuin tervetulleita : )

  144. Pia R 4 vuotta ago

    Todella sopiva kansi. Juuri tuota jauheliha on. Kuin valkea kangas josta voi lähteä luomaan mitä tahansa. Odotan innollla, että saan kirjan käsiini. Jauheliha on hyvää. Onnea uudesta kirjasta!

  145. Virpi 4 vuotta ago

    Onnistunut kansi, onnittelut! Jospa arpaonni toisi helpostusta kirjaimellisten ruuhkavuosien arkiruokailuihin…

  146. Pikoskin 4 vuotta ago

    Mielenkiinnolla odotan jauhelihakirjaa; ehkä saan tehtyä jauhelihasta muutakin kuin lihapullia ja pastakastiketta 🙂

  147. Saija 4 vuotta ago

    Upea idea ja kansi! Vinkkejä jauhelihakastike lisäksi kaivataan.

  148. Bee 4 vuotta ago

    Ihana kansi. Jauheliha taitaa olla omassa keittiössä se käytetyin raaka-aine.

  149. AnuK 4 vuotta ago

    Kansi on loistava ylistys arjelle, sitähän tämä elo pääosin on ja jauhelihasta syntyy kuitenkin helposti herkullista ruokaa, joka nostaa ruokailuhetken arjen yläpuolelle. Joka syksy pakastimestani löytyy noin 20kg hirven ja peuran jauhelihaa, tässä vaiheessa vuotta enää kolme pakettia jäljellä, joten jauhelihaa kyllä kuluu!

  150. Juulia 4 vuotta ago

    Yksinkertaisen tyylikäs kansi, mieletön tuo vanha vaaka! Jauhelihatehtaalla on oltu aikanaan kesätöissä ja kesätöiden traumoista huolimatta jauhelihaa päätyy edelleen lautaselle etenkin lasagnen muodossa. Nam!

  151. Tinski 4 vuotta ago

    Kansi hymyilyttää yksinkertaisuudellaan, nostalgisella viballaan. Joku muukin oli saanut mielleyhtymän tuosta fontista liitettyä kaupan tarjoustekstien fontiin. Minunkin mieleni ajautuu sen myötä pienen kotipaikkakuntani kyläkauppaan ja sen hintamainoksiin.

    Minun(kin) arkikeittiön kulmakiviä edustaa paketillinen jauhelihaa, yleensä naudan jauhelihaa mutta opiskeluaikana halvin sika-nauta piti tradenomiopiskelijan vatsan tyytyväisenä. Muistan, kun pohdimme joskus poikaystäväni kanssa kauppalistaa tehdessä, mitä tulevalla viikolla syötäisiin. ”Nyt vaihteeksi joku ruoka, joka ei ole jauhelihasta”, sanoin. Laskeutunut hiljaisuus paljasti pinttyneet tottumukset. Mutta minkäs sille voi, tästä raaka-aineesta on niin moneksi! Mielenkiinnolla odotan, mitä uusia ideoita kirjanne kansien välistä saamme arjen keskelle.

  152. Emppu 4 vuotta ago

    Kansi on yksinkertainen ja tyylikäs! Bolognese on all time favourite!

  153. Nelliina 4 vuotta ago

    Raikas ja tyylikäs kansi 🙂 Tahtoo ton kirjan!

  154. Anniina 4 vuotta ago

    Punainen kohtaa valkoisen. Lihassa, kannessa ja suussa. Räjäyttävä kombinaatio.

  155. Ulla 4 vuotta ago

    Onpa kivan näköinen kansi! Kirja olisi tervetullut!

  156. Maria 4 vuotta ago

    kansi on yksinkertaisen kaunis, mutta informatiivinen.
    klassikko jo syntyessään.

  157. Peppis 4 vuotta ago

    Kansi on kaunis ja tuo nimi on huippu! Odotan kovin näitä jauhelihareseptejä, variaatioita kaivataan arkipöytään…

  158. Varpu 4 vuotta ago

    Tyylikäs kansi toden totta!
    Jauheliha on mielestäni tosi rumaa.

  159. nipsunappinen 4 vuotta ago

    Kansi on informatiivinen ja silmään sopiva 🙂 Odotan reseptejä!

  160. ivana 4 vuotta ago

    Lihaa tulee syötyä todella harvoin, mutta toisinaan kaupasta tarttuu mukaan jauhelihapaketti luomuna. Ja lähes poikkeuksetta siitä syntyy simppelit lihapullat, joihin raastan mukaan porkkanaa. Toisinaan myös pihvit hampurilaisiin. 🙂

  161. miipeli 4 vuotta ago

    Jee, hyvä, kirja näyttää hyvältä! Olen kytiskellyt että koska kirja on saatavilla, sillä oma suhteeni jauhelihaan on nykyisin hieman hömmm.. Ristiriitainen. Meillä on lapsuudesta asti syöty hurjasti jauhelihaa, ja nyt talven ja kevään aikana olen kokenut erikoista kyllästymistä niin jauhelihaan kuin muuhunkin lihaan, kun tuntuu ettei uusia reseptejä ja tapoja kokkailla niitä meinaa millään keksiä. Inspis on ollut hukassa, joten painopiste on siirtynyt kasviksiin. Muutos ja lihan vähentäminen on tehnyt selkeästi hyvää, koska nyt huomaan kaupassa tarttuvani jauhelihapakettiin suht hyvillä mielin, enkä niin pitkin hampain. Tänään tekis mieli tehdä tomaattista jauheliha-perunavuokaa, kunnon juustokuorrutteella totta kai! Ah tai lapsuuden ikilempparia, äidin ruskeaa jauhelihamurukastiketta ja keitinperunaa. Jei, inspis is back. 🙂

  162. Jenni 4 vuotta ago

    Ihana kansi ja hauska ja oivaltava kirjan nimi! Jauheliha -arjen pelastus, noin niin kuin tiivistettynä! 🙂

  163. Mato 4 vuotta ago

    Karun kaunis kuva! Näyttää siltä kuin lihalle tehtäisiin viimeinen punnitus sairaalassa ennen pannulle pääsyä.

  164. Sirpa 4 vuotta ago

    Tyylikäs ja simppeli kansi!

  165. Moona 4 vuotta ago

    Mahtava kansi, jossa raaka-aine saa loistaa! Itselle jauheliha on kuulunut vahvasti elämään lapsuudesta asti makaronilaatikossa, jauhelihakeitossa tai spagettikastikkeessa, ja edelleenkin lohturuokien pääaines!

  166. Katja 4 vuotta ago

    Mulla on, Hanna, sun molemmat keittokirjat – Safkat – ja todellakin haluan myös tämän. Kansi on täydellinen! Onneksi olkoon! 😉

  167. jonde 4 vuotta ago

    Aito 🙂 mehän ollaan niin jauhelihakansaa, se on niin helppo ja hyvä raaka-aine. Mielenkiintoinen kirja, vaikuttaa että uskallatte olla aidosti taviksia 🙂

  168. Salla 4 vuotta ago

    Ihanaa – jospa vihdoin saisin uusia ideoita jauhelihan valmistukseen. Jokaviikkoinen raaka-aine meilläkin.

  169. Johanna 4 vuotta ago

    Loistava kansi. Yksinkertainen, informatiivinen ja tyylikäs. Kelpuuttaisin omaan kirjahyllyyni. 🙂

    Jauhelihasta tulee laitettua jos jonkinmoista juttua ja uudet reseptit kokkailuun jauhelihan kanssa ovat enemmän kuin tervetulleita.

  170. Selina 4 vuotta ago

    Hyvälle tuulellehan tuosta kansikuvasta tulee 🙂 kokkaan itse paljon jauhelihasta joten ihan jännityksellä odotan mihini tuo 400g kimpale muuntuu 😉

  171. annika laine 4 vuotta ago

    no siinä se vaaka nyt taas on, kauan haaveillut tuollaisesta vanhan ajan vaa’asta ja vain kuvissa ehtii näkemään, muut ehtivät aina ensin! kirjaakin oon kuukausitolkulla oottanut, ja kovasti sitä oottelen. olispa mahtava jos tuon keittiööni saisin, esille laittaisin! ihanaa hanna! just sun (ja mun) tyylistä! 🙂

  172. Riikkahelena Suihko-Ruh 4 vuotta ago

    Kirjan kansi on upean moderni – lupaa heti, että nyt on tiedossa raikkaita idiksiä. Kansi houkuttelee heti tutustumaan jokaisen kiireisen perheenäidin tärkeään raaka-aineeseen, etsimään vaihtelua sille ikivanhalle perusjauhelihakastikkeelle, jota mätetään aika monessa lapsiperheessä spaghetin kyytipojaksi. Tämä kirja tulisi meille kyllä kuin taivaan lahja. Enpä juuri malta odottaa, että pääsen pläräilemään vaikka sitten kirjakaupassa. Terveisin ja hyvää kesää toivottaa riikkahelena

  173. Meri 4 vuotta ago

    Jauheliha on arjen ja kukkaron pelastus. Uudet variaatiot olisivat todella tervetulleita, sillä helposti tekee aina samoja vanhoja. En ole koskaan ostanut keittokirjaa, mutta tämä voisi olla se ensimmäinen. Kansikin on todella hieno, vaikka vaa’an neula taitaakin näyttää vähän liikaa. Vai onkohan lihatalo pistänyt vähän ekstraa pakettiin 😉

  174. Miina 4 vuotta ago

    Hauska kansi, tykkään. Jauhelihasta tykkään silloin, kun siitä tehdään jotain muuta kuin perinteistä ruskeaa kastiketta…

  175. mimmi 4 vuotta ago

    Kolee ja freesi kansi! 😉 Jauhelihaan kiteytyy jotain perisuomalaista, joten todellakin jään odottelemaan, mitä kaikkea siitä voi loihtia.

  176. Camilla 4 vuotta ago

    Jauheliha ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta kirjaa kohtaan heräsi heti mielenkiinto. Jos vaikka kirjan avulla oppisi tykkäämään jauhelihasta.

  177. Tytti 4 vuotta ago

    Ensimmäinen ruoka, jonka äitini opetti minut valmistamaan, oli jauhelihakastike. Saman ohjeen mukaan soveltaen milloin mitenkin valmistan kastiketta omille lapsilleni 🙂 Mahtavaa miten loistava idea on tehdä koko kirja jauhelihan ympärille. Ja miten 400g:n jauhelihasta (kaupan arkisin tuote) voi saada noin kauniin kirjan kannen!

  178. Tapani 4 vuotta ago

    Hieno kirjan idea!

    Toi kansi on tosi hieno mutta insinöörin silmään ottaa heti kiinni että MIKSI TUO VAAKA NÄYTTÄÄ 450 GRAMMAA !?!?! 😀

  179. Kekkersson 4 vuotta ago

    Maksetaanko teille kommentoinnista? Miksi ylipäätään kukaan jaksaisi kirjoitella ja kehuskella kirjan kansia jne.

    Vissiin jotain 12-vuotiaita tyttöjä kommentoissa toinen toistaan vammasempia rivejä jonkin H&M -1% alennuskupongin toivossa

Pingbacks

  1. […] se siihen yhteen kirjaan jäänyt, tässäpä toinen, ajatuksissani jo vuosia pyörinyt Safkaa skideille. Roskia on […]

Kommentoi artikkelia Iivari Click here to cancel the reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*