Suuria päätöksiä

Suuria päätöksiä
11.3.2019 Hanna
Kategoriat: ruoka

 

Mietin pitkään, miten kertoa tästä, pohdin myös vaihtoehtoa, etten edes kertoisi.

Kaikki mun tekeminen on dialogia kanssanne, siksi päätin olla mahdollisimman läpinäkyvä ja rehellinen tässäkin.

Meidän bisneksestä suuri osa koostuu verkkokaupastamme, joka on meille suuri ilo, mutta samalla kova duuni. Olemme alusta asti halunneet postittaa kirjat ilman postikuluja teille, ottaneet ne omasta katteestamme. Pakkaamme kirjat itse, kirjoitamme osoitteet kuoriin itse ja kuskaamme kirjalaatikot Postiin itse. Verkkokauppamme kautta on myyty yli 20 000 kirjaa viimeisten vuosien aikana ja se on ollut meille kannattavaa työtä. Vuodenvaihteessa olimme uuden edessä, kun Postin sivuilta ei enää löytynyt meidän Pienlähetys-toimintoa lainkaan, olivat hiljaisuudessa lopettaneet kyseisen palvelun ja tarjosivat tilalle 100% kalliimpaa vaihtoehtoa, joka syö katettamme jo niin paljon, että istuimme alas ja mietimme asiaa uudelleen.

Ensin olin raivoissani, miten pientä yrittäjää voidaan kohdella näin? Alanko lisätä tilauksiin postikulut? En!

Sittemmin aloin nähdä mahdollisuuksia, joita meille aukeaa, kun aika verkkokaupan parista vapautuu.

Ollaan taas uuden äärellä, eli parhaassa paikassa.

Olen päättänyt, että Hanna G kokkaa -kirjasta ei oteta uutta painosta, myymme loput ensimmäisen painoksen kappaleet verkkokauppamme kautta, sinulta emme vieläkään veloita postimaksua.
Kirjahan on vielä verrattain uusi, ja sitä on kovasti kehuttu! Se myy hyvin, elinkaari voisi olla pitkä. Ehkä tää päätös on älytön, mutta se on tehty – jos oikein kuuntelen, voin jo kuulla uudet tuulet.

Laskimme kirjan hintaa ja tyhjennämme nyt varastot, tarjous on voimassa kunnes kirja loppuu. Linkistä verkkokauppaan.

 

Kuvat on kirjajulkkareista, jotka järkkäsin kotona. Yksi ihanimmista jutuista, jonka kautta taisin oivaltaa seuraavan askeleeni ruoanlaiton maailmassa.

Kuvat otti Emmi-Liia Sjöholm, kiitos!

#hannagkokkaa

7 kommenttia

 1. Åsa-Maria 3 vuotta ago

  Hei, ehkä vastaisuuden varalle… mm suurilla kuljetusliikkeillä on monenlaisia vaihtoehtoja tarjota myös pienyrittäjien verkkokaupalle kilpailukykyiseen hintaan

  • Author
   Hanna 3 vuotta ago

   Näin ajattelin itsekin, pyysimme monesta yrityksestä tarjouksen, Pienlähetykseen verrattuna ei kuitenkaan löytynyt kilpailukykyistä vaihtoehtoa. Ehkä missasin jonkun hyvän, saa suositella jos sattuu vastaan! Ihanaa kevään odotusta sinulle!

 2. Pirjo 3 vuotta ago

  Voin suositella tuota Hannan Raaka ,riisuttu,rehellinen kirjaa.Oli ilo lukea ja laittaa uusia ruokia sen ohjeitten mukaan.Sopii hyvin myös lahjakirjaksi .

  • Author
   Hanna 3 vuotta ago

   Kiitos Pirjo!

 3. Sari 3 vuotta ago

  Tänään se saapui postilaatikkoni. Kiitos. Ihana kirja.

  • Author
   Hanna 3 vuotta ago

   Kiva kuulla, kiitos!

 4. Jenny 3 vuotta ago

  Tilasin, eikä ollut hutiostos! Kiitos Hanna, että kokkaat ja kirjoitat <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*