Yrittäjien ruuhkakuukausi

/ hanna

Moikka, pikaiset terveiset täältä meiltä, on ollut vähän haipakkaa tässä. Kovaa mennään, mutta eipä se haittaa! Kirjaprojektini on melko ahne kalenterirohmu ja olen tyhjentänyt liki kaiken muun seuraavan kahden kuukauden ajalta. Tämä jännittää enemmän kuin yksikään aiempi kirja, lopputulos lienee siis parempi kuin yksikään aiempi, eikös se niin mene?

Ping Helsinki tarjosi tänään kohtaamisia, mutta päädyimme vaan pikaisesti nokkakolaroimaan ja painumaan takaisin oman sorvin ääreen.

Nautitaan auringosta, työstä, vapaista ja toisistamme, elämä tuntuu erityisen hyvältä just nyt.

ping.jogKuvasta kiitos upealle ja mielettömän hauskalle Lauralle, hän löytyy instasta @mammarimpuilee – tsekkaa stooreistaan Musavisa ja hajoa nauruun. Mahtava.

Related posts:

tukholma mielessäin
Huomenta Suomi hyvin nukutun yön jälkeen
Piste kiusaamiselle

2 kommenttia
  • Missä uusin podjaksonne on? Nyt on jo torstai, miten vaikeaa on saada se julkaistuksi keskiviikoksi niin kuin olette luvanneet? Ei aina kovin luotettavaa kuvausta teistä.

    10.5.2018 06:48 ‐ Katariina

  • Hei Katariina, kiitos viestistäsi. Tällä viikolla ei tule podcastia lainkaan. Ensi viikolla seuraava, keskiviikkoaamuna klo 09.00.

    10.5.2018 13:27 ‐ Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>