värejä ja valoa

/ hanna

jielde Flunssa yrittää uudelleen päälle, sinnikäs kaveri. Saatan antaa sille periksi ja sukeltaa sohvan syvyyksiin flunssamehun ja inspiroivien katalogien, kirjojen ja uusimman Styleby-lehden kanssa.

Hain Juhana Blomstedtin taulun sovitukseen, uskon sen kotiutuvan.
Punaista ja valkoista, hiljaista ja puhuttelevaa. Sarjasta ”Kairos / Cassina”  – haluatteko nähdä?

Huomenna saatte hei ihanan sitruunalimsan ohjeen, hankkikaa siis sitruunoita!
Rentoa viikonloppua!

Related posts:

fashion-kirppis
power rich
Pizzassani on pestoa, perunaa ja mozzarellaa

2 kommenttia
 • Ihanaa, että olet aktivoitunut jälleen bloggaamisen suhteen. Kauniita kuvia ruoasta, muodista ja arjen pienistä iloista, ei liikaa tekstiä. Kauneus ja minimalistisuus saavat kukoistaa. Meidän safkaakin jäi digiboksille, kun se oli vaan esteettisesti niin silmää miellyttävä ja jotenkin rauhoittava ohjelma. Porkkana-inkiväärikeitto oli namia!

  Ja pakko kysyä, mistä kuvan tuoli on? Sulla oli vissiin myös ruokapöydän ympärillä vähän sekalaisempi seurakunta tuoleja? Mulla on ollut jo pari vuotta ruokapöydän ympärille tuolit hakusessa, mutta olen niin pirun nirso niiden kanssa, kun pitäisi olla sekä sievät että hyvät takapuolen alla…

  7.11.2014 19:01 ‐ Elin

 • Hei Elin, kiitos ihanasta kommentistasi, lämmitti mieltä ihan todella!
  Kuvan tuoli on Tapiovaaran Kiki, ihastuttava niin silmälle kuin nirsoille istumalihaksille. Yksi tuoli on vielä matkalla, se on Norrman Copenhagenin mallistosta, esittelen sen kun saapuu.
  Rentoa viikonloppua!

  8.11.2014 09:56 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>