vapaapäivän aamu

/ hanna

hannag adidasheimo adidashannag adidasheimo adidas hannag adidasheimo adidasHeräsin ennen herätyskelloa, joka olisi soinut seitsemältä. Linnut lauloi ja aurinko paistoi suoraan silmään. Niinpä vissiin.
Oikeastihan avomies kiskoi minut sängystä ja kasasi viereeni treenikamat, nyt mennään salille rakas. Valvottiin aika myöhään ja katsottiin yhtä vähän liian koukuttavaa leffaa, kerron siitä vielä teillekin.
Kävin availemassa paikkoja salilla ja juoksin pienen lenkin, paras tapa aloittaa vapaapäivä. Viikolla herään ihan ilolla kuudelta, viikonloppuna koneisto ei ole ihan niin halukas aikaiseen yhteistyöhön. Onni on aamuvirkku mies, joka tartuttaa hulluutensa minuunkin.

Kiitos kaikille adidasheimoon hakeneille, käyn oman heimoni hakijoita läpi ja samaa tekee Eeva ja Stella, ensi viikolla huutelemme ilmoille heimoihin valitut onnekkaat jotka pääsevät kanssamme kuluttamaan lenkkareita ja treenaamaan kimpassa läpi kesän.
Iloa viikonloppuunne!

 • treenitakki ja kassi ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY
 • lenkkarit adidas ULTRABOOST

Related posts:

adidas ja heimo
Tavoitteiden asettamisesta
Hyviä uutisia

3 kommenttia
 • Moikka! Ilolla ja kadehtien luen pitkistä 10 h yöunistasi. Haluaisin saman käytännön omaan elämääni. Jos arkisin heräät kuudelta, niin menet siis kahdeksalta nukkumaan. Kertoisitko vielä miten tämä on mahdollista? :)

  19.4.2015 16:27 ‐ Reetta

  • Mun sormet oli nopeammat näppiksellä ku ajatus – meen kymmeneltä nukkuun ja herään kuudelta – pitkällä matikalla se on kahdeksan tuntia ;) en nuku kymmentä tuntia, nukun kahdeksan

   19.4.2015 16:30 ‐ hanna

 • Hirveen hyvä. Tähän mäkin siis ehkä pystyn. Se alkoi nyt!

  20.4.2015 12:33 ‐ Reetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>