Vaatehuoneen muodonmuutos

/ hanna

Yhteistyössä Lundia

Joku arveli Instagramin puolella, että täällä on pientä pesänrakennusviettiä meneillään. Oikeassa oli. Lapsen huoneen saatua kuri ja järjestys Lundian kirjahyllyn ansioista, innostuin myös muiden huoneiden siivoamisesta ja halusin löytää kaikille omistamillemme tavaroille paikat. Raskauden aikaisten oireiden ehdoton ykkönen, siivousvimma ja järjestelyn tarve!
Lapsen huoneen suunnitteluvaiheen pohdintoja löytyy täältä, lopputulos löytyy tästä linkistä. Ja yhä vaan on skidin kamat paikoillaan, ollaan erinomaisen mielissämme lopputuloksesta ja harventuneesta siivousvälistä.

vaatehuone ennen1Nykyisen kotimme vaatehuone on tilava, siellä on tankotilaa ja kaappeja, lattiapintaa jonkin verran, sitäkin enemmän huonekorkeutta. Imuri, kenkälaatikot ja matkalaukut vaelsivat nomadin lailla sinne ja tänne, eikä siellä ollut oikein mitään järjellistä järjestystä missään vaiheessa. Tule apuun ilmainen ja hyväksi havaittu Lundian kotisuunnittelu!

Lapsi valitsi itselleen valkoiset rungot, minä halusin mennä klassisella männyllä. Pauliinan idea oli tilata 248 cm korkeaa hyllyä, jonka päälle katonrajaan mahtuisi vielä harvoin käytetyt välttämättömyydet, kuten juurikin ne matkalaukut. Laatikkoja tai kaappeja ei vaatehuoneeseen koettu tarpeellisiksi, avoimet hyllyt palvelisivat parhaalla mahdollisella tavalla jättäen kaiken näkyviin.

Screenshot 2016-06-15 09.32.06

Tilaukseni saapui reilussa viikossa, tätä runkoa kun löytyi valmiina varastosta. Asentajalla ei taaskaan kauaa nokka tuhissut, päästin hänet sisään, kävin kaupassa ja palatessani oli hylly pystyssä. Eläköön alansa asiantuntijat ja ammattilaiset! Liian monta reikää olen elämäni aikana asuntojen seiniin iskuporalla jyystänyt, aina vinoon ja väärään paikkaan. Yhtä monta kertaa olen vedellyt kiroillen kittiä reikien päälle ja todennut seinän vieneen voiton 6-0.

Lopputulos on alla, tässä vaiheessa vielä mukavan ilmavana. Rehellisyyden nimissä todettakoon, että kasasimme hyllyyn kuvausten jälkeen vielä melkoisen määrän tavaraa.

 

IMG_2940IMG_2927IMG_2939IMG_2925Vaatehuoneessa mahtuu tätä nykyä silittämään, huoltamaan kenkiä ja viikkaamaan telineellä kuivuvaa pyykkiä. Tässä saatiin melkein kodinhoitohuone kaupan päälle, hyvä diili! Lundia System -laatikoita kävin ostamassa Pihamyynnistä huippuhyvään hintaan, niihin piilotimme kenkähuollon ja muut roinat, nyt on kaikella paikkansa ja tulevan kaksosäidin mieli kuulkaa lepää.

  

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2921OLYMPUS DIGITAL CAMERAKysyttävää aiheesta? Kysykää, alan tuntea tämän Lundian jo melkoisen hyvin. Pelkään pikkuisen, että siivoushulluuteni leviää makuuhuoneeseen. Toisaalta, siellähän se kaksosten vaatehuolto on. Ehkäpä joku kätevä lipasto..?

Related posts:

we did it! kirjat on kaupoissa!
e-kirja kaupan päälle
#korianteripestopasta

3 kommenttia
 • Lundian hoitopöytäsysteemi oli aikoinaan ihan ykkönen, tosin vuodet oli 1985 ja -86. Mahtaakohan olla enää nykyisin?

  15.6.2016 12:32 ‐ HannaHHoo

 • Hei HannaHoo!
  Lotta Lundialta täällä vastailee, että hoitopöytä rakentuu tänä päivänä helposti ihan perus Lundia-tikkaista ja ulkonevasta tasosta :D
  Ulkonevia tasoja löytyy esim koossa 100 cm leveä ja 60 cm syvä – siinä mahtuu kivasti vaihtamaan vaipat!
  Ylä/alahyllyt voivat olla 30 cm syvät ja toimia säilytystilana; vaipat ja pesulaput yms siististi hyllyssä.
  Ilmoittele vaan jos tarvitset suunnitteluapua tms: info@lundia.fi
  :) Terv. Lotta

  16.6.2016 09:28 ‐ Lotta Lundialta

 • Vielä kun esittelisit tuon garderoobin sisällön ;)
  Ja tyylisi kulmakivet…

  21.6.2016 06:53 ‐ Marju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>